Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ubunchu !

#1
[Imagine: c11.png]

Acum cateva zile am citit Ubunchu... o manga facuta de fani Ubuntu. Sant foarte sigur ca majoritatea dintre voi nu ati auzit de Ubuntu.

Citat:Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux pentru computerele personale, servere si netbook-uri....


Din punctul de vedere vizual este un pic uscat, design de personaje "este ceea ce ne putem astepta la acest tip de povestire in cursul de dezvoltare intr-o scoala. Ceea ce il face special este faptul ca este un non-profit.

Actiunea sau terenul se invarte in jurul unui club, prin urmare, este de asteptat sa se ocupe cu lucruri legate de computere. Unele dintre GAG poate fi inteleasa doar de catre persoanele care lucreaza cu Linux.

[Imagine: c221.png]


Lipseste ceva legat de personajele, au nevoie de mai multa greutate pe teren, pentru a fi mai intime, si, nu doar utilizatorii de sisteme de operare.

De tradus se poate traduce fara frica de licenta deoare autori la fel ca linux , il distribuie gratuit, pt a deveni mai cunoscut.....READ MORE


LINK STERS!


Ryuu: Data viitoare foloseste spoilertag sau pune link direct, fara img. Arata oribil si deformeaza pagina. De asemenea, fara link-uri spre alte site-uri. Fara reclama, daca nu este in parteneriat cu zup etc




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)