Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trifoi cu patru foi

#1
E un joc foarte simplu. Pentru fiecare foaie de trifoi spuneti o dorinta care v-ar placea sa se indeplineasca si argumentati de ce.
Incep eu:
1.) Imi doresc sa se ,,spulbere'' rasismul. Nu inteleg de ce nu pot unii oameni sa-i sufere pe cei care nu sunt de aceiasi natie cu ei. Am in clasa colegii rasisti care-si bat joc de un romm si chestia asta ma scoate din draci.
2.) Imi doresc sa am un frate mai mare dar, chestia asta e imposibila rau. Ar fi fost foarte tare, nu ma mai plictiseam si ne-am fi impartasit secrete etc. Mor de ciuda cand imi vad amicele ca au frati sau surori.
3.) Imi doresc sa scot o carte. Aici pur si simplu nu stiu ce sa spun. Vreau si atat. cu un subiect ,,yaoist'' 21 *nu, nu sunt obsedata*
4.) Imi doresc sa fiu actor macar pentru o zi. Am mai jucat pe scena unui teatru o singura data. Si-mi doresc din nou. a fost uluitor cat de tumultoase erau afectele mele in momentul ala. Inima imi batea asa tare incat simteam ca o data trasa cortina si spectacolul incheiat, asa voi fi si eu. ,,Incheiata''...
[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?

#2
Drăguţă idee. Desigur, astea-s dorinţe de moment, prosteşti, copilăroase.

1. Să iau toate diplomele de DELF - A2, B1, B2. Pentru că iubesc franceza, ador Franţa şi vreau să fac una din facultăţi acolo şi poate chiar să mă stabilesc acolo, iar pentru asta am nevoie de diploma asta ca de... oxigenul din aer.

2. Vreau să-mi iau chitara aia mai repede, nu mai am răbdare. Ca să mă obişnuiesc repede cu ea, să învăţ calumea şi apoi să-mi iau mult iubitul meu Fender Precision Bass, fiindcă de sunetul chitării bass m-am îndrăgostit eu cu adevărat. Şi, mai mult ca orice, vreau să fiu Erica Clapton mai repede *laughs*. ( Prea mulţi de "repede" în dorinţa asta. )

3. Uhm... vreau să-mi revin, din toate punctele de vedere. Am decăzut mult în ultima perioadă, nu mă mai recunosc. Şi la fel şi cu sănătatea.

4. Vreau să-mi fac majoratul la munte, ha! În zăpadă, nimic sofisticat, multă băutură, prieteni, familie, toţi cei care mi-au fost cu adevărat alături. Ador muntele, m-am născut iarna, trebuie să-mi fie specific. E unul din lucrurile pe care ţin cu adevărat să le împlinesc!


#3
Ăh, cât de cute !
1. Îmi doresc să fiu într-o trupă, ca bateristă sau basistă, iar vocalistul să fie băiat și s-avem succes.
2. Îmi doresc să merg în Japonia și Marea Britanie, unde să-mi lansez un manga și să vorbesc perfect .
3. Mi-aș dori, deși știu că nu e posibil, să am mai multe vieți. Una în care să fiu fotograf, una în care să fiu procuror, una în care să fiu grafician sau pictor, una în care să fiu scriitor, una în care să fiu psiholog și alta în care să fiu vedetă rock XD.
4. Îmi doresc să-l întâlnesc pe Yu Phoenix, Jack E. Strify, Mr. Hangover, Kiro și Romeo, să le cer un autograf și să se reunească.
Cam atât deocamdată.

#4
ÃŽmi place ideea.

I. Îmi doresc cu desăvârşire să mă înscriu într-o echipa de breakdance ori streedance. De ce ? Pentru că ador acest stil de dans, este foarte elaborat dar nu mă împiedică cu nimic să nu-l practic şi îţi sculpteză frumos trupul.

II. Vreau să i-au lecţii de chitară deoarece am una, şi tocmai de acea am luat-o. Îmi doresc să pot face cover-uri. ^^

III. Aş vrea o tabletă grafică, pentru desene digitale. Pe calculator este foarte greu să mânuieşti mouse-ul şi să-ţi iasă şi ceva frumos. >.<

IV. Vreau să trec cât mai repede de examene şi să întru la un liceu de profil Ştiinţele Narutii pentru a da mai târziu la o facultate de medicină ( din păcate nu ştiu exact care. )
[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]

Is death

#5
1.Imi doresc sa termin liceul cat mai repede, cu toate ca mai am 1 an jumatate. Deja nu mai suport, simt ca e prea mult. Azi in 4 ore zici ca am scris un roman.
2.Imi doresc ca Romania sa fie cunoscuta pe plan international pentru ceva anume. Nu muzica, deja sunt satul, ci pentru orice altceva...
3.Imi doresc sa gasesc niste melodii care sa imi placa si sa le ascult mereu si mereu. Momentan duc lipsa de muzica buna.
4.Imi doresc sa imi iau o chitara buna si un laptop, insa nu am cum momentan.
-.-
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
1. Vreau sa trec examenele la Biochimie si Matefizica pe anul asta, sa am macar doua A levels terminate si sa raman cu studiul lingvistic al Limbii Engleze si cu Dreptul britanic, plus examenele de laborator pentru Biochimie.

2. Vreau sa aplic pentru Royal Caribbean Cruise Lines sau Emirates Airlines Cabin Crew o data ce implinesc 21 de ani, pentru ca ar fi genial sa lucrez pe unul din cele mai mari vase de croaziera din lume sau sa locuiesc in Dubai si sa zbor la fiecare 24-48 de ore catre o destinatie noua.

3. Vreau sa ma viziteze doua persoane anul asta pentru ca am niste idei geniale pentru distractie si astea includ ceva mai important decat Bar Street si Jaggerbombs. No way, this year I'm taking this a step further. Q-zar, Paintball, Go-Kart, maybe even Bungee Jumping. Adrenaline rush.

4. 27 Octombrie, abia astept sa vina. Va trebui sa lucrez 6 luni sa stau in vacanta 3 saptamani si sa o si platesc, but who the f**k cares? Transatlantic cruise on Independence of the Seas and a week in America <3. Seaworld, Busch Gardens, Miami, Universal Studios etc <3
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
Patru dorinte:
- sa am si eu un tricou cu "Nirvana".
Am vazut la o fata de la scoala azi si vreau si eu. Desi am o presimtire de 68/96% ca nu era vorba despre trupa.
- sa pot apuca sa cant la pian sau vioara.
Imi plac aceste doua instrumente si as dori sa simt starea predominanta cand cant la vreunul dintre acele instrumente.
- casti noi.
Castile mele "noi" se ia plasa de la ele. In cateva zile, saptamani, nu o sa mai pot asculta la ele nicio melodie.
- manga-uri.
Vreau sa am multe manga-uri cumparate de mine (nici primite nu ma supar) yaoi. ^_____^ Si sa stau sa le desenez si sa rad la ele si sa le recitesc si sa dorm cu ele sub perna ca sa le pot termina dimineata cand imi mananc micul dejun... *lovely* Raiul (sau poate nu)!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Patru dorinte, aih?

1. Sa iau cel putin un opt la romana, asta cred ca-i pe primul loc. Am sfeclit-o rau de tot, dar macar am luat alartaieri un zece. Norocul incepatorului, eh =(.
2. A doua dorinta cred ca ar fi sa ma mai apuc de fotografiat mai serios, adica am atatea subiecte si idei in cap, dar toate parca dispar cand pun mana pe aparat, parcase sperie de aparatul meu foto =(.
3. Asta-i legata de cea de mai sus, oarecum. Vreau sa-mi iau un aparat de fotografiat nou, dar nu prea cred ca o sa-mi achizitionez unul prea curand, poate de ziua mea peste trei luni =(.
4.Si ultima dorinta care se va sfarsi in sfarsit cu o fata zambareata: sa nu uit totul la testul de franceza de azi =).
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
1. Sa ajung in viitor bine platita ca sa imi pot intretine familia (nu familia "mea" -adica eu sa fiu mama in acea familie-, ci cea actuala, cea care m-a crescut) si daca tata mai traieste pana atunci as vrea sa il pot rasfata asa cum si el a facut-o.
2. Sa ma duc la mormantul mamei.
3. Sa ma duc sa aprind lumanari la biserica impreuna cu Dya.
4. Sa am multe carti si manga-uri de citit. Multe manga-uri. Sa am duzine si duzine de manga-uri. Sa controlez lumea cu ele! *nu am bagati in seama la sfarsit... puterea manga-urilor!!!! 19*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#10
@Beki: B.o.B. face tot timpul o treaba grozava Smile

2Pac feat. Hussein Fatal, Papoose & Carl Thomas - Dumpin
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)