Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 3 anime guys.

#1
Okay, din moment ce avem deja un topic de acest gen (Top 3 girls), m-am gândit că ar fii bine şi unul cu băieţi - yeah yeah, so many girls here :]]
Btw i have some rulezz' xD

1. Nu accept doar topul vostru simplu ( i mean, nu scrieţi doar lista cu numele tipilor şi atât :\ Nope, vreau şi argumentarea răspunsurilor - de ce aţi ales să-l clasaţi pe X pe locul Y, ok ? ) ; altfel, vă şterg postul, considerându-l spam.
2. Fără mii de emoticoane - se permit maxim 5.
3. Doresc să scrieţi minim 3 rânduri, maxim - câte vreţi.

My top 3 anime guys:
1. Ulquiorra Cifer (Bleach) - orice aş face, se pare că nu mă pot despărţi de tipu' ăsta *laughs* La început nu l-am agreat atât de mult, căci deh, se număra printre duşmanii lui Ichigo. Then i started to kinda like him, mă rog, atât fizicul cât şi comportamentul. He seems to be a cold guy...
2. Akira Nikaido (Monochrome Factor) - hmmhh, ador partea aia din anime când se transformă 21. Arată grozav ; and well, mi-a luat ceva să mă hotărăsc între el şi Shirogane...
3. Rin Okumura (Ao no exorcist) - Mă distrează ori de câte ori îi văd faţa aia zâmbitoare ; e atât de drăguţ şi amuzant, dar totodată, pare-mi-se şi cool xD Anw, still face parte din topul meu.

Let's hear you, guys ^^

#2
1.Takano Masamue - Imi place tot la el. e prea awesoome~ kyaa, si ce moaca are cand e plictisiit 105 si si atitudinea aia 105 si waah.
2.Ciel Phantomhive - A fost my anime crush pentru ceva timp *_* E atat de adorabil and i love his tsundere-ish attitude. Desi ma cam enerveaza cum se comporta in preajma lui Lizzy. Se poarta de parca o uraste , si dupa e ingrijorat pentru viata ei. Wut? ._.
3.Kurusu Syo - Este dragut si funneh. Vesel mereu si ahm , energic. Nickname-ul de ''ochibi-chan'' pe care l-a primit datorita faptului ca e scund m-a amuzat .

Imi mai plac si : Ritsuka Aoyagi , Rin Okumura , Izaya Orihara , Kida Masaomi etc -laughs-
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#3
Iason Mink din Ai no Kusabi.
In remake e bine conturat si foarte stralucitor, dar el mi-a luat inima inca dinainte. Pe langa faptul ca am eu ceva cu semeii pentru ca sunt foarte cul si nemaipomenti, el are un caracter care mie imi place. Pe langa faptul ca e asa o dulceata violatoare si sexoacsa.

Rock Lee din Naruto -acum m-am gandit la el sa il pun pe locul 2 *lovely*.
Orice ar zice cineva, Rocky e foarte sumar. Cand era mic nimeni nu credea ca putea face ceva si isi bateau joc (cum si de mine si-au batut si se mai gaseste vreunul, idiot, ce sa ii faci), dar el s-a ridicat si a fost nemaipomenit in lupta cu Gaara (in arena aia, desi bietul de el si-a rupt un picior 22)! Si atunci cu tipul ala cu oase a fost splendit! Am murit de ras cu tehnica lui de bautura. ._. Imi aduce aminte de un film in care a jucat Jackie Chan. 21

Locul trei -> n-am nicio idee. *thinking*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
1. Takakura Kanba- Pur şi simplu îl ador. Iubesc în general roşcaţii, iar personalitatea lui m-a cucerit din prima.
2. Kurusu Syo- Still al doilea. Dar îi ador personalitatea şi poate că nu o fi cel mai înalt dintre toţi, dar sigur e frumos. Îi ador părul, iar ochii ăia mă mănâncă de vie...
3. Zero Kiryuu - care a fost şi mai first anime crush. Ce vremuri. Îi iubeam părul, personalitatea şi mai ales acel tatuaj şi ochii aceia violet. Acum nu mai sunt aşa cum eram pe atunci, dar încă se află în top trei.
Deşi a fost greu de ales, this is my top. De asemenea îi mai ador şi pe Orihara Izaya, Death the Kid şi Kaname Kuran. Sunt sigură că mai sunt şi alţii *thinking* 39
She's wiskey in a teacup.



#5
1.Ittoki Otoya [Uta no prince-sama]- Il iubesc nu doar pentru ca e roscat ci si pentru caracterul lui,uneori se comporta ca un copil,e asa dulce cand face asta [and funny]*_*

2.Tetsuhiro Morinaga[Koisuru Boukun]- E pe locul 2 deoarece he's hot *_* [spun eu] si nu renunta usor la iubirea lui...

3.Train Heartnet[Black cat]- pur si simplu m-am indragostit de el[nu am explicatie 21] mai mult m-am indragostit de ochiii lui de pisica,si cum eu iubesc pisicile n-am putut sa nu il iubesc.

Doar top 3 22
[CENTER][Imagine: shiki-natsunocopy.png][/CENTER]
[CENTER]Together forever ! xD[/CENTER]

#6
Well, sa zicem:

1. Yagami Light/Kira (Death Note). Ori cate anime voi vedea, el va fi favoritul meu. E inteligent, sexy, hot, bunaciunea, inteligent, ori de cate ori il vedeam voiam sa lesin. Lasand aceste prostioare la o parte, imi palce cum personajul a fost conturat de catre creator.

2. Okumura Rin (Ao no Exorcist). Dupa seriozitate si niste comedie, right? Baiatul asta e comic si te inveselesti privindu-l. De asemenea, e si puternic si serios cand vrea, adica in mai putine ocazii. Are mereu teluri mari si reuseste sa si le indeplineasca, muncind din greu.

3. Akise Aru (Mirai Nikki). Avatarul si semnatura mea il contin :]] Nu stiu daca am ales bine. Este un personaj secundar deci nu aparea prea des, dar il iubesc. Cred ca va avea o semnificatie destul de mare in anime. Imi place de el pentru ca (ocolind ce am zis la light <3) vrea ssa devina detectiv si e foarte inteligent. Stie sa se joace cu mintile oamenilor si sa ii loveasca prin cuvinte. Ah da, o replica ce mi-a placut, spre o tipa: "Eu nu ma gandesc la Yukiteru (pers. principal, boy) doar ca la un prieten". Am ras de fata tipei, fara sa vreau :]]

Well, acesta este topul meu.

Psycho XD

#7
1) Uchiha Itachi - Ochii lui sunt supebi, stralucitori si plini de mister care te adancesc in lumea adevarata.Este tipul cel mai sweet pe care l-am intalnit.Nu ma pot desparte de el , nu pot.Imi vine sa lesin cand il vad.So... first , at top of the list.
2) Yagami Light ( death note): A fost initial personajul meu preferat inainte ca Itachi sa-i ia locul.( 19) ) Deci este inteliigent si crede ca va salva lumea sau ceva de genul.Inafara faptului ca este dragut si este personajul principal, devine atat pesonajul negativ, cat si cel pozitiv. Este...intre. Yeah ! 2 in 1 ! That's how I like !
3) Inuyasha si atat (cred)- that dog ( or cat) is hot. Arata bine si ... ei!? Doar arata bine ...21
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#8
N-am vazut asa multe anime-uri la viata mea, but...

1. Uchiha Itachi, m-am gandit sa-l pun pe primul loc dupa ce am vazut episoadele dinainte sa
moara
, dupa mine e cel mai de admirat personaj din tot animeul asta, tot ce a facut si prin ce a trecut, nu cred ca multi ar fi acceptat sa-si omoare aproape intreg clanul si sa devina urati de toti ceilalti pentru binele unui sat. He even made me cry when I found out his true story. Sasuke mi se pare prost prin decizia lui de a-l "razbuna", wtf man, vrei sa distrugi lucrul pentru care el si-a sacrificat toata viata? Anyhow, pana la alte decizii ramane 1.

2. Evans Soul Eater, pentru ca are un caracter asa... normal si indiferent pe parcursul animeului, cel putin mi se pare adorabila incercarea lui de a ramane "cool", chiar daca mereu isi face griji pentru Maka. Si canta la pian, ador baietii care canta la pian.

3. jeez, nu stiu, probabil Usui Takumi sau Shinobu Morita, nu stiu ce sa aleg fiindca Usui mi se pare asa perfect, dar Shinobu a fost personajul meu preferat din Honey and Clover si mereu ma facea sa rad prin ceea ce facea, so I don't know. Egalitate.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#9
Nu credeam ca voi ajunge aici asa tarziu, dar totusi am venit cu un alt top.

1. Frau ( 07-Ghost )
Dupa vizionarea animeului, m-am indragostit pur si simplu de el. E tipul funny, misterios si grijuliu, cu toate ca nu arata asta tot timpul. Brusc, a devenit primul in topul meu.
2. Itachi ( Naruto )
A fost pe primul loc mult timp, pentru simplul fapt ca m-a uimit povestea sa. Asa cum a spus si Aggie mai sus, il admir cel mai mult din acest anime pentru ceea ce a facut.
3. Shusei ( Uraboku )
Pana sa apara el in peisaj, mi-a placut de Zess, dar imediat ce am facut "cunostinta" cu el, l-am indragit atat pe Shusei, cat si pe Hotsuma. Sunt niste parteneri minunati. ^^

#10
Nu m-am gandit la asta pana acum , dar:

1) Ulquiorra (Bleach)
Mi-a placut de el inca de cand a aparut in amine si am fost indragostita de el o vreme. Datorita lui mi-am imaginat prima data o poveste cu sentimente ceva mai intense...
2) Kaname (Vampire Night)
Pur si simplu ador vampirii, iar Kaname e o persoana buna, puternica si iubitoare, care mai si arata bine.
3) Lelouch (Code Geass)
E inteligent si nu se da batut niciodata. Asta m-a uimit la el. este de asemenea si un actor foarte bun nu-si uita scopul. Pe scurt e un geniu.

That's all Smile
[Imagine: tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg]
Are you surely not lying, little Biersack?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top 5 Hottest Anime Guys ssakura3 20 13.363 21-11-2020, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Florentina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)