Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tokyo Ghoul: re

#1
[Imagine: 145997l.jpg]

Citat:In Tokyo, an unchanging despair is lurking.

Mysterious man-eating beings called ghouls run rampant in Tokyo. Living hidden during everyday life, the existence of ghouls, whose true identities are shrouded in mystery, permanently terrorise Tokyo's residents.

At CCG, the sole institution that investigates and resolves cases related to ghouls, Haise Sasaki has been assigned a certain mission. While dealing with the unruly four problem children known as "Quinx," Haise's days of suffering begin...?!

Sequel la manga-ul de succes Tokyo Ghoul ce ofera o poveste dintr-o perspectiva total opusa fata de seria originala, de cealalta parte a baricadei, a CCG-ului. Personaje vechi isi fac din nou aparitia, la fel ca si altele noi destul de interesante, Kuki Urie fiind unul dintre acestea, un antierou veritabil si destul de complex cu o invidie si viclenie destul de antipatice, dar admirabil in ambitia si curajul sau. De asemenea si Haise Sasaki poate fi considerat mai mult sau mai putin un personaj cu nou, dar lucrurile sunt mai delicate in cazul acestuia. Grafica este excelenta, asa cum deja ne-am obisnuit din partea lui Sui Ishida, iar misterul si actiunea la fel de pline de suspans si intorsaturi de situatie.

Acest manga este ongoing, de-abia a ajuns la capitolul 21, insa personal inceputul este unul promitator, deoarece sunt multe intrebari care au fost lasate fara raspuns din prequel si altele care s-au mai adunat pe parcursul primelor capitole incat autorul are destula materie prima cu care sa lucreze si sa faca din Tokyo Ghoul:re o continuare demna de predecesorul acesteia.

Astept opiniile voastre, credeti ca autorul a ales cea mai buna directie pentru acest sequel? V-ati fi asteptat la o alta continuare? Credeti ca se va ridica la nivelul primei serii? Hai sa dezbatem.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tokyo Ghoul Romania 0 3.367 21-02-2015, 03:31 AM
Ultimul răspuns: Romania


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)