Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Thomas si prietenii sai

#1
Cum a putut cineva sa-l uite pe Thomas? (lol)
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcRgN-fSeVhqQ0TUyes0dos...JwoOag4h7w]

Chiar daca este un desen pentru copiii mici, este imposibil sa nu auzi de el. Oricum cum vi s-a parut desenul?

Eu il consider un desen plictisitor, neinteresant si foarte lent. Doar personajele imi plac. Structura lor. Sunt bine realizate: prietenoase si colorate. Melodia de la sfarsit a fost foarte draguta. Iti aminteste de gradinita, cand recitai poezii si cantai.

Scurta povestire:

Thomas este un trenulet vesel care traieste in Insula Sodor alaturi de prietenii lui: Edwart,Henry,Gordon,James,Percy,Toby,Emily. Spectacolul se învârte în jurul maşinilor şi a oamenilor care populeaza fictiv Insula Sodor . Trenuletele transporta marfa si oameni in diferite locuri de pe insula. Cum nu se putea altfel, trenuletele se "ciocnesc" frecvent de obstacole si incercari. *ba sa nu intarzie, ba tracteaza alt trenulet, ba calea ferata este ingusta, ba este prea multa marfa* Oricum, trenuletele ajung mereu la destinatie felicitati de diferitele persoane din jur.

Pareri?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Nu prea m-am dat in vant dupa acest desen. Sincer nu prea mi-a placut. XD
Oricum cand nu aveam altceva mai bun de facut, mai dadeam pe Minimax si urmaream.
Dar chiar mi-a diplacut ca acei oameni de pe insula prea nu faceau nimic, adica na, nu se miscau. Oricum am observat ca parca semana ca un lego, a jucari din plastic... fascinant. Poate daca l-as fi urmarit cand avea 4 ani, poate, poate mi-a fi placut mai mult... dar sincer, nu.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)