Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The last chance!

#11
Sa vedem, per ansamblu sunt multumita de ceea ce vad . De data aceasta observ o mica greseala si unele la care nu ai folosit cratima (m-am) deci trec cu vedere.Nu voi face o analiza pe pasaje! Nu-mi place, de aceea imi voi exprima cateva conceptii

Inca mai ai fraze pe care trebuia sa le delimitezi, acestea continand peste 4/5 propozitii (plus ca unele nu merg si n-au sens in continuarea alteia. Punctul ar fi remediat problema asta)
Ideea ramane originala in felul sau, asta apreciind la fic-ul tau. Imbini destul de bine realul cu fantasticul, insa mai ai de lucrat la acest domeniu.

Semnele de punctuatie inca nu le atribui locul potrivit (semnul exclamarii in locul de cel al intrebarii), acest lucru fiind o caracteristica a unui incepator, cu toate ca mai sunt exceptii.
Iar te repeti, ceea ce puteai, din nou, sa eviti cu usurinta insa nu-mi fac griji in privinta acestui lucru, cu toate ca nuantez destul de mult asta. Caracterul am observat ca l-ai modelat conform situatiei, asta insemnand ca evoluezi considerabil.

Inca un lucru deranjant :
Citat:Bbbbbbiiiiiinnnnnnnnneeeeeeeeee

Orice ai fi facut nu puteai trege de randuri, ceea ce nu cred ca intentionai. Cu alte cuvinte, nu te ajuta cu absolut nimic aceste litere in plus. Inteleg ca daca puneai un simplu "bine", aveai impresia ca va fi etichetata drept o replica fara sens(probabil).
Trecand peste astea, titlul l-ai atribuit (pana acum) bine acestui fic, percepand subiectul. Asta imi place, fiind de acord in privinta aceasta.
______________________


Bun! Am trecut si eu aici :D . Anunta-ma cand vei pune urmatorul capitol
[Imagine: large.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] One more chance Alixa 29 16.527 14-06-2012, 01:20 AM
Ultimul răspuns: Alixa
  [Yaoi] One more chance Alixa 1 2.896 12-06-2012, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Clau~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)