Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Crimson Angels

#1
Incep si eu un fic, mai bine decat sa fac nimic. Am inebunit e clar....am inceput sa scriu in rime si sa fac fraze care rimeza .....In fine starea e numai buna pentru fic doar asta e si povestea ei.....

Cui ii place bine cui nu-i place mai are cateva sute de optiuni....

Capitolul I

"Inca o zi in care caut ceva ce nu pot gasi nicicand". Acesta este gandul care bantuie mintea lui Ratsuky in fiecare dimineata. Nu ii poate iesi acest gand din minte deoarece e singura amintire pe care o mai are inainte de a-si fi pierdut familia. Nu-si aduce aminte de nimic inafara de faptul ca trebuie sa caute ceva in orasul acesta, ceva ce nu poate fi gasit decat de el.

Fiecare zi e inceputa astfel, dupa piuitul ceasului si lovitura care il propulseaza in peretele opus acest lucru ii revine in minte. Este precum o aschie, nu o poate scoate pana nu gaseste acel obiect. Se teme insa ca, gasind acel lucru, poate va afla ca el este cauza acestei catastrofe...ca el ar fi declansat-o.

Dupa ce sta si se gandeste daca poate insemna si altceva se ridica plictisit din pat si-si aprinde o tigara in timp ce merge catre baie. Ajungand acolo, face un dus rapid dupa care se duce la oglinda sa-si aseze parul. Privind prin ochii lui putem vedea un baiat inalt cu parul negru cu suvite albastre si mov lasat lung pana la brau. Chipul sau era intruchiparea tristetii sale si a scarbei fata de G.S.P. Ei sunt parte din motivul pierderii familiei si memoriei sale. Nu putea sa nu-i urasca dar nu stia de ce ii uraste.

G.S.P. este locul unde a lucrat si el insa ultimul lor proiect il implica pe el ca si prim cobai pentru teste, pentru toate testele mai exact. A supravietuit la toate si a devenit ce este astazi, singurul care poate ucide ce nu poate fi ucis. Satis D. Ashcroft era seful de proiect iar cand acesta a fost ucis si-a luat drept alias numele lui. Cel mai inteligent om din G.S.P. Ucis de proprii sai colegi si sefi.

Se uita in oglinda si-si vedea ochi schimbati in urma acelor experimente care i-au adus numai suferinta. Ochi sai erau asemeni celor de pisica, verticali insa culoarea lor era rosie, precum sangele cel proaspat iesit din rana. Isi prinse parul in coada si pleca rapid din baie lovind usa cu piciorul ca sa o inchida. Isi mai lua o tigara de pe dulapul alaturat usii de la baie o aprinse si sprijnit acelasi dulap privea pe fereastra imensa asupra orasului, mai exact asupra ce ramasese in urma greselilor celor de la G.S.P.

Vederea sa era acoperita de cladiri demolate, creature monstruoase fugind fara scop dupa oameni pe care de indata ce-i intalneau ii transformau in de-ai lor. Cladirea lui era ascunsa in spatele unei bariere energetic care distrugea orice fel de creatura pe langa asta cele subterane nu aveau cum sa-l atace deoarece era in aer, toata acea bucata era captiva intr-o sfera creata special contra nomaliei genetice. Aceea este casa lui pe care si-a facut-o dupa ce si-a pierdut familia. Privind se intrista insa stia ce trebuia sa faca. Sa-si continue cautarile.

#2
Well,eu nu prea comentez fic-uri dar fac o exceptie pentru tine *pats Roland*
Capitolul I

Citat:"Inca o zi in care caut ceva ce nu pot gasi nicicand". Acesta este gandul care bantuie mintea lui Ratsuky in fiecare dimineata. Nu ii poate iesi acest gand-repetitie.Prea multe ganduri- din minte deoarece e singura amintire pe care o mai are inainte de a-si fi pierdut familia. Nu-si aduce aminte-aminte.Iar repetitie de nimic inafara de faptul ca trebuie sa caute ceva in orasul acesta, ceva ce nu poate fi gasit decat de el.

Fiecare zi e inceputa astfel, dupa piuitul ceasului si lovitura care il propulseaza in peretele opus acest lucru ii revine in minte. Este in mintea-repetitie,iar o.o- sa precum o aschie, nu o poate scoate pana nu gaseste acel obiect.

Dupa ce sta si se gandeste daca poate insemna si altceva(,) se ridica plictisit din pat si-si aprinde o tigara in timp ce merge catre baie. Ajunge acolo si face un dus rapid-ar fi mers mai bine : Ajungand acolo,face un dus rapid- dupa care se duce la oglinda sa-si aseze parul. Privind prin ochi -ochii-lui putem vedea un baiat inalt cu parul negru cu suvite albastre si mov lasat lung pana la brau. Chipul sau era intruchiparea tristeti-tristetii- sale si a scarbei fata de G.S.P., ei sunt parte bin-din- motivul pierderi -pierderii-familiei si memoriei sale.

G.S.P. este locul unde a lucrat si el insa ultimul lor proiect il implica pe el ca si prim cobai pentru teste, pentru toate testele mai exact. A supravietuit la toate si a deveint-devenit- ce este astazi, singurul care poate ucide ce nu poate fi ucis,-banuiesc ca era punct,nu virgula- Satis D. Ashcroft era seful de proiect iar cand acesta a fost ucis si-a luat drept alias numele lui. Cel mai inteligent om din G.S.P. Ucis de proprii sai colegi si sefi.

Se uita in oglinda si-si vedea ochi-ochii- schimbati in urma acelor experimente care i-au adus numai suferinta. Ochi-ochii,si ai iar repetitie- sai erau asemeni celor de pisica, verticali insa culoarea lor era rosie, precum sangele cel proaspat iesit din rana. Isi prinse parul in coada si pleca rapid din baie lovind usa cu piciorul ca sa o inchida. Isi mai lua o tigara de pe dulapul alaturat usii de la baie o aprinse si sprijnit de tot acelasi dulap privea-privind- pe fereastra imensa asupra orasului, mai exact asupra ce ramasese in urma greselilor celor de la G.S.P.

Vederea sa era acoperita de cladiri demolate, creature -creaturimonstruoase fugind fara scop dupa oameni pe care de indata ce-I intalneau ii transform-au-transformau- in de-ai lor. Cladirea lui era ascunsa in spatele unei bariere energetic -energetice-care distrugea orice fel de creatura Aici mergea un punct.-Pe langa asta cele subterane nu aveau cum sa-l atace deoarece era in aer toata acea bucata intr-o sfera energetic-deoarece toata acea bucata era in aer,creaturile subterane nu aveau cum sa il atace.Suna mai bine asa,in plus ai repetat energetice-. Aceea este casa lui pe care si-a facut-o dupa ce si-a pierdut familia. Privind se intrista insa stia ce trebuia sa faca. Sa-si continue cautarile.


Ai cam multe greseli :\ Nu stiu daca sunt facute ca nu ai vazut ce ai scris,ca nu ai recitit and stuff like that.Iti recomand sa recitesti capitolul inainte sa il postezi pentru ca greselile nu sunt de ortografie[a fost una singura] ci de exprimare.Foarte multe repetitii carea ar trebui sa dispara altfel ingreunezi citirea si suna prost.
Nu stiu exact care e ideea fic-ului,nu m-am prins [inca] dar sper sa il faci interesant.Mult succes,hun *waves*
LOLNOPE

#3
Privea absent cerul in timp ce statea pe bucatica sa de pamant care plutea si privea cladirea G.S.P., edificiu care distrusese vietile a mii de oameni, locul in care era el era izolat de orice creatura, era felul in care functiona acel loc. Se gandea la ce putea face pentru a gasi acel obiect, ce putea insemna ca numai el il putea gasi, ca numai el stia ce sa caute, el deabia stia cum il cheama.

Se gandea la cele cateva secvente incerte care ii bantuiau mintea, laboratorul din cladirea G.S.P. era una dintre ele. Isi aminte cateva custi cateva borcane un ecran cu un cod care parea a fi un ADN. Nu-si dadea seama despre ce era vorba insa nu renunta in cautarile sale despre trecutul sau.

*

Uitandune-n trecutul sau despre care el nu mai stie nimic aflam un lucru suparator. G.S.P.-ul, organizatia creata pentru protectia oameniolr a reusit sa-i raneasca mai mult decat sa-i apere. Cladirea care era epicentrul virusului era si singurul loc in care putea fi gasita si metoda de remediere a acestei maladii. Singurul care stia totul despre proiect este....a fost seful proiectului Satis D. Ashcroft. Un om genial si un nebun in acelasi timp. Nimic nu statea in calea proiectelor sale, absolut nimic, nici macar moarte insasi. Dupa ce a murit tot acel proiect al sau a prins viata si a adus lumea in starea curenta.

Tragedia a prins viata in momentul in care el a fost ucis. Cladirea a eliberat in aer un gaz nociv dar nu a fost destul de mult incat sa afecteze tot orasul asa ca nu au avut probleme sa mentina problema sub ontrol pana in momentul in care a aparut Zeus. Zeus era un prototip care putea, cu usurinta sa distruga creaturile. Ce nu stiau aceste creaturi numite Zeus era ca maladia se transfera si prin contact fizic nu numai prin aer. Cateva lovituri directe si in scurt timp de partea maladiei este o armata de Zeus.

Dar sa revenim la Ratsuky, l-am lasat pricind cladirea G.S.P. mult prea mult timp.

*

Il gasim in timp ce sare din inaltul cerului catre o creatura capabila de zbor pe care o ucide fara sa-si miste prea mult sabia. O lovitura directa catre ceafa ei si este terminata.

[continui mai tarziu acum inspiratia s-a terminat impreuna cu tigarile si cafeaua]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angels don't kill Savarina Ali 4 4.359 20-01-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Science angels Apocalips 2 2.710 17-03-2011, 11:56 PM
Ultimul răspuns: Tweety
  Angels Love [shonen-ai / yaoi] Strawberry Ice 9 8.049 04-05-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)