Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Sunteti pro sau contra pt teze?
Pro
36.36%
4 36.36%
Contra
63.64%
7 63.64%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tezele cu subiect unic

#1
PS:imi cer scuze daca mai exista un topic asemanator22

Acum...vreau sa stiu si eu parerea voastra despre aceste teze cu subiect uni
Credeti ca ne ajuta pe noi copiii?
Credeti ca merita sa le dam?

Acum imi zic si eu parerea:
Aceste teze sunt o tampenie deoarece :
1)mie nu mi se pare ca le controleaza asa cum trebuie.Ori nu se pune punctul din oficiu , ori ceva e la mijloc.Un coleg de la mine a luat 3.10 la romana cand trebuia sa ia 7 deoarece colegii i-au dat totul , fara C de la subiectul 1
2)Aceste teze ne dauneaza grav sanatatii24
Pai , cand se dadea examenul era cu mult mai bine.Nimeni nu copia , insa acum la teze se copiaza pe rupte si nu cred ca e bine ca cel destept sa ia o nota mai mica decat cel prost care are in oral 3 , 4>.>
La examenul de admitere la liceu nu puteai sa te misti din banca si era mai bine.Fiecare lua note pe merit
cam atata
acum vreau sa va stiu si eu parerea voastra
ja ne
numai bine
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Exact, dar acum tezele am auzit ca nu se mai pun decat la Medie. Totul e sa treci clasa,cu o medie de 7,8,9,10 daca iei nota de trecere la liceu si te accepta aia ( nota de trecere adica 9.80-85-95-95-10 ca sa fii printre primii 70-50-30-25 depinde de liceu).

La Romana am luat 7,40
Iar la mate inca nu stiu. O sa ni le aduca ziele astea. O sa va zic despre ce e vorba cand mi le aduce totusi mie mi`a luat puncte la romana ca am pun VIRGULA gresit.

#3
Pai la romana am luat 8.30 22 Profa de la clasa mi`a dat 8 si cealalta 8.60.I was like wtf b*tch! Le urasc,la mate n`am putut misca,am cazut cu iad`ul scolii. Am facut eu ceva acolo,sper sa iasa bine,in rest le urasc din tot sufletu`!Inca una la istorie joi si`am scapat! Si vine banchetu!! dance Oh well,cica sunt pedepsita (se vede nu? xD)
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

#4
Sunt oarecum mai benefice pentru cei care au luat note sub 5. Daca la vreunul din examene ai fi luat sub 5, erai intr-o situatie cam naspa. Acum, poti sa iei la toate tezele sub 5, daca ai note destul de bune in general la scoala incat sa le acoperi, poti intra la liceu. Deci nu ajungi la profesionala daca iei sub 5 la vreo teza. Deci ideea e ca ofera mai multe sanse si celor care nu se descurca in mod normal.Ca asta e un lucru bun sau rau, widely debateable.

Citat:nu cred ca e bine ca cel destept sa ia o nota mai mica decat cel prost care are in oral 3 , 4>.>

Din moment ce "aia prosti" copiaza, se presupune ca vor copia de la cei buni, nu? Atunci posibil sa aiba nota egala. In fine, acum depinde si de supraveghetori. Nu este bun principiul de a lasa profesorii din scoala sa te supravegheze. Examenul il dadeai in alt loc, cu alti profesori. De asta nu se copia, mainly.
Chiar si asa, partea cu copiatul e... cum sa-ti zic, traim in Romania, si la chestiile de genul nu se merge decat pe conceptul de "intra cine vrea, iese cine poate". Te descurci cum poti mai bine. Daca nu ar stii si ar avea ocazia de a copia, multi ar face-o;pe de o parte, putem spune ca nu o sa-i ajute ca au fost corecti daca iau nota mica si ajung intr-un liceu de bafta. Pe de alta parte, sa zicem ca unu` a copiat, a luat o nota mare, a ajuns intr-un liceu tare. Dar din moment ce nu s-a descurcat acolo, se presupune ca si cerintele liceului respectiv sunt prea mari pentru el, deci singur s-a bagat in asta. Desigur, s-ar putea gasi un contra-argument si la asta. A ajuns in liceu bun, invata, recupereaza, si gata. Deci, da, problema asta se poate intoarce pe toate partile posibile. Acuma sa nu-mi spui ca daca erai intr-o situatie limita si aveai cea mai buna ocazie sa copiezi, nu o faceai. Oricum nici examenele nu erau cu totul lipsite de incidente, so to speak.
In fine, pana la urma, ca ne convin sau nu, sunt masurile altora, nu ale noastre, so for now, we have got to eat their junk.

#5
eu cred ca tezele astea is o porkrie,....cea mai mare porkrie...mai bine se dadea capacitatea decat tezele...acum toti analfabetii ajung sa ia note mari din copiat . eu stiu cel mai bine, pentru ca sunt la liceu (cls a 9a bleah ) ,si am colegi care au intrat cu medii destul de mari la profilul meu ( sunt filo ,asa ca trebuiau sa fie medii peste 7,80 ) si habar na-u pe ce lume traiesc22...sunt multi care nu stiu o "boaba" de engleza sau franceza, d-apoi ce-i aia o demonstratie a unui roman :-l...


ar fi mult mai bine daca s-ar scoate tezele, pentru ca se fac multe nedreptati asa. ( inafara de asta....aveti mai mult de invatat 22 ), si se ocupa locuri pe nedrept in licee.

Eu va sfatuiesc sa nu va lasati descurajati 3....si va urez cat mai mult succes 113


kisspupicpupic

#6
Având în vedere că am experimentat şi încă experimentez tezele cu subiect unic, cred că aş putea spune că sunt atât în avantajul cât şi în dezavantajul nostru. În primul rând, nu avem atât de multă materie ca şi când ma fi dat examen( materie de un semestru faţă de materie de 4 ani... presupun că este evident). Apoi, dacă iei o notă mică la una dintre teze, te pot " ridica" celelalte- asta dacă reuşeşti la ele, bineînteles- , deci nu mai rişti să ai medie la teze sub 5. Din pacate, sunt şi acele dezavantaje care ne deranjează atât de mult. Primul ar fi copiatul... Da, nu este corect şi nu este nici normal ca un elev de 6 la oral, să zicem, ia 9 sau 10 în teză. Deja este nedrept faţă de cel care învaţă şi ia notă egală ori poate chiar mai mică decât " cel slab" . Asa nu s-ar întâmpla, bineînteles, dacă s-ar face supravegherile cum trebuie, iar cei care corectează să o facă " la sânge" , nu să ridice/să scadă nota( spre exemplu, semestrul trecut la mine în casă apoape toată lumea a avut scazută nota cu 90 de sutimi faţă de cea pe care ne-a dat-o profesorul nostru). Astfel, au putut face contestatie doar cei carora în mod sigur le-ar fi putut da cu 50 de sutimi mai mult- cazul unei colege care a primit 10 de la prof şi 9,10 de la celalalt corector şi i-a ieşit 9,55, aşa că nu a putut face cotestatie( deşi eu am considerat ca fiind o notă mare,ea nu a fost multumită de acea diferenţă).
Oricum, poate totuşi era mai bine să dam examene şi să ne aratam adevarata valoare- tezele astea nu sunt foarte concludente...
She is a living existence of selfishness.


#7
nu stiu de ce va plangeti de copiat... eu am dat in sistemul vechi si se copia si acolo pe rupte... depindea numai comisia de supraveghere cam cat de exigenta era. La bac inca mi s-a intamplat sa vina o profa sa copieze de la mine ca sa-i dea unui 'geniu' din partea opusa a clasei... (nu ma plang. La urma urmei am avut bafta ca nu mi-a picat niciun cuvintel de dupa al doilea razboi mondial... dat fiind ca imi invatasem nenorocitele alea de sinteze doar cu o seara inainte si de la al IIlea razboi mondial am picat ca o musca 10 Poate ca omul din partea ailalta a salii stia mai bine istoria epocii moderne si contemporane, dar nu i-a pcat, amaratul...)

pe lg asta inteleg ca aveti de invatat doar materia de un semestru? Hold your horses, B(*&*^&s! daca dadeam eu asa ca voi (chit ca ratam multimile care erau punctul meu forte la mate pe atunci) eram la liceu de drogati: Mihai Viteazul scria pe mine. 10 (asta ii era reputatia pe atunci... copii de bani gata, chiulangii in masa... majoritatea cu marfa de calitate ascunsa te-miri-unde... nuj daca asta e situatia si acum)...

*thinks a bit more* de fapt nu... cred ca tot la liceul unde am picat de fapt as fi picat si acum... nu m-am straduit niciodata sa ies in evidenta prin note... la bac au bagat spaima in mine cateva profe de-am reusit sa ies in evidenta (thanks to that I never payed my further studies :3 )... dar in rest...

okay, divaghez.

Soo... kids, stop complaining and start learning... scoala obisnuita incepe sa retardeze din ce in ce mai mult. E de fapt un intreg complot generat de faptul ca aproape toata lumea poate face o facultate in romania nowadays. I tell u so listen to me: de la anul se planuieste sa se reduca drastic locurile de la buget la toate facultatile, la fel si cele la taxa... in concluzie cat de curand cunostiintele de liceu nu vor mai fi de ajuns pt nimic... dupa cum vad ca ajung si cele de generala...

@Kiss4... ai fi surprinsa daca ai vedea cam cat de potriviti sunt in functiile lor unii oameni de care depind uneori chiar mii de vieti... traim intr-o tara in care prostia e la moda. De-aia e cool sa chiulesti, sa fii obraznic, sa te iei de oameni pe strada doar pt ca s-au uitat la tine din intamplare (suspicionez paranoia, dar nu poti sa i-o spui pe fata ca e dereglare mintala si cine stie ce mai declansezi), de-aia e cool sa vorbesti tiganeste, si e si mai cool sa vorbesti cat mai agramat posibil... eventual pana la stadiul sa nu te mai inteleaga nimeni... *takes deep breath* so u just deal urself and don't mind the other loosers, neh? :bv:
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#8
s-au dus si tezele, restul parerilor pot merge si la 'scoala' :]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)