Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Pe cine simpatizaţi mai mult ?
Yuki Eiri
50.00%
2 50.00%
Tatsuha Uesugi
50.00%
2 50.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tatsuha Uesugi or Yuki Eiri ?

#1
Good question, hm ? : >

Ce personaj credeţi că ar fii mai potrivit pentru lil' Shuichi ? Şi de ce ? xD
Dacă aţi ales [ Yuki or Tatsuha ], argumentati ce vă place la respectivul ; multe, bănuiesc, din moment ce sunt fraţi *laughs*.

#2
Uhh, cred ca majoritatea il vor alege pe Yuki, de altfel si eu.
Nu stiu de ce, dar Yuki se potriveste mult mai bine cu Shuichi, dupa parerea mea. Adica, cu cat mai opusi cu atat mai bine. Si Tatusha e cute in felul lui, cu obsesia sa pentru Ryu. Si imi pare bine ca l-a ajutat cand a putut pe Shuichi. Yeah amandoi sunt frati si sincer nu mi-am dat seama ca Tatusha are doar 16 ani o.o Parea de aceeasi varsta cu Yuki si asta ma socat pe moment, cand l-am vazut pentru prima oara. Deci prin urmare, il aleg pe Yuki, blondinul rece si atragator.

Psycho XD

Edit: Mi-am amintit ca era o faza in manga in care Tatusha se dechizeaza in Yuki si e cu Shuichi prostindu-se pe scena. Cand Shu intr-un final isi da seama ca ala e Tatusha i se taie elanul, dar ala il saruta 21

#3
Well, l-am ales pe Yuki, bineinteles. Daca e nevoie de motiv, ok. Unu la mana, Shuichi e indragostit de el, nu de fratele sau. Si oricat de mult sarm ar avea el, nu se compara cu cel pe care Shu l-a ales. Doi la mana, Yuki e destul de matur incat il poate linisti pe Shu atunci cand e nevoie pentru ca stim prea bine cat de multa energie poate sa aiba acel balon umplut cu puf. Din moment ce conexiunea dintre blond si rozaliu a avut loc, pink nu a mai avut ochi pentru altcineva. De aceea ma indoiesc de faptul ca fratele blondului ar fi o optiune, oricat de slaba. Besides, Yuki are nevoie de el mai mult decat e in stare sa admita si Shu stie asta.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eiri Yuki vs. Shuichi Shindo Lye 12 14.670 01-05-2014, 10:21 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Hiro vs. Yuki blackcatme 7 8.059 29-04-2014, 08:32 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)