Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

TOKKO

#1
[Imagine: 2571.jpg]
Shindou Ranmaru a absolvit Academia de Politie fiind repartizat in organizatia Tokki. La scurt timp de la absolvire el intalneste fata ce ii aparea mereu in vis, Rokujo Sakura, ce lucreaza pentru o organizatie secreta numita TOKKO. In cele din urma Shindou se alatura acestui grup pentru a razbuna moartea parintilor sai si pentru a rezolva misterul cartierului Machida. Mii de monstrii incep sa-si faca aparitia lasand in urma lor doar teroare. Oare aceste creaturi ale intunericului au o legatura cu masacrul de la Machida?

Personaje:

Ranmaru Shindou: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...3/5565.jpg
Sakura Rokujo: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...4/7880.jpg
Kureha Suzuka: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...4/8178.jpg
Saya Shindou: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...3/7881.jpg

Ce parere aveti despre acest anime?
Care este personajul vostru preferat?
Sakura vs Kureha. Argumentati!

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup, dand click aici.
Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
pfff....sa o luam de la inceput
este un anime destul de interesant l-am avzut saptamana trecuta pe Extra AnimeZup mi-a placut destul de mult actiunea lui si povestea care este interesanta....grafica pot zica ca e bunicica dar mai pote fi imbunatatita ^^"
Personajul meu preferat este Kureha....imi place extrem de mult felul in care e realizat acesty personaj si de asemenea imi place atitudinea ei si personalitatea...are niste trasaturi very kawaii O_o"
Si acum din cele 2 cred ca o voi alege Kureha....imi plac mult trasaturile ei si in mod special personalitatea ca sa nu uitam de grafica ei acre este si ea interesanta ^_^
††
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoi†
you define
[Imagine: df.jpg]
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.



#3
Nu am vazut tot anime-ul pentru ca nu am avut timp,insa din cat am vazut pot spune ca imi place xD,si chiar foarte mult.
Personajul meu este Sakura in principal.De Kureha nu-mi place ca e prea bitchy si se imbraca asa si asa...Povestea e draguta,personajele sunt foarte tari inafara de chestiile alea care omoara oamenii si dupa ii controleaza,nu imi plac deloc xD.
Prima data nu vroiam sa ma uit pentru ca am auzit ca e cu politisti,insa e cel mai bun anime cu politisti pe care l-am vazut 4.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)