Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stire manga de proba

#11



Povestea "cyberpunk ninja action drama" este plasata in viitorul apropiat in orasul Neo Saitama si este despre Fujikido Kenji, un salaryman a carui sotie si copil au murit intr-o lupta ninja. Asa ca devine un ucigas de ninja, devotandu-si viata uciderii tuturor ninja pentru a-si razbuna familia.

Creatorii americani "Bradley Bond and Philip Ninj@ Morzez" au dat permisiunea unei echipe de a traduce si posta povestea pe Twitter. duap ce a crescut in popularitate, Enterbrain a publicat primul volum japonez Ninja Slayer: Neo Saitama in Flames, in septembrie 2012. Povestea a inspirat trei adaptari manga de la Enterbrain si Kodansha, dar si un audio drama cu Toshiyuki Morikawa as in rolul principal.

Sam Pinansky (translator de anime) a declarat ca autorii "Bradley Bond and Philip Ninj@ Morzez" sunt de fapt o inventie a editurii.

#12


Profetia Urbana este o banda desenata. O banda desenata urbana care vorbeste in imagini dar si-n cuvinte despre cine suntem noi si ce simtim. Aici. Imaginea pare scary la inceput, usor post apocaliptica, doar ca pe parcurs iti vei da seama ca seamana foarte mult cu ce traim acum: o lume apasatoare, o lume grea, o lume care nu-ti mai lasa sufletul sa respire.

De ce? Pentru ca de mult m-am pus pe ganduri ca si tine despre cine suntem si ce ne inconjoara si mai ales ce sens au toate lucrurile astea, pentru ca ma afecteaza la fel de tare ca si pe tine societatea consumerista si distructiva si deciziile pe care le iau altii in locul nostru. Intr-un fel, vreau sa-ti deschizi mintea mai bine, sa fii acolo. Vreau sa facem toti asta pana nu va fi prea tarziu sa reparam ceva. Pentru ca uitam frecvent de lucrurile bune si le ignoram, pentru ca nu vreau sa devenim robotei si pentru ca poate , prin banda asta desenata, pot sa o spun mai bine decat in alt fel. Si pentru ca vreau sa fii fericit si liber la sfarsit, nu ca barbat si nici ca femeie, ci ca fiinta.


http://www.we-are-here.ro/p/profetia-urbana

#13
[Imagine: mangalogo2012.gif]

Inscrieri la Concursul International de Manga

Citat:Comitetul organizator al celei de-a VIII-a editii a Concursului International de Manga anunta inceperea inscrierilor pentru acest an. Acest concurs, a carui prima editie a fost in anul 2007, a continuat ulterior anual cu scopul de a face cunoscuti autorii de manga din Japonia si din strainatate care contribuie la dezvoltarea culturii manga.

Persoanele care doresc sa-si inscrie lucrarile la acest concurs, sunt rugate sa le depuna la Ambasada Japoniei, Sectia Culturala, impreuna cu formularul de inscriere descarcat de pe site-ul: http://www.manga-award.jp/, pana la data de joi, 23 mai 2014.



http://www.manga-award.jp/

#14

#15





Akira Project - Live Action Trailer




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)