Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stire manga de proba

#1
aceasta este o stire manga de proba

4

#2
Work in progress: Cum se lucreaz? la revistele de benzi desenate


#3

#4

#5
Citat:In 2011, Bardock, tatal lui Goku, protagonistul din Dragon Ball a avut propria lui manga, Episode of Bardock, care i-a prezentat povestea. Acum creatorul Akira Toriyama a dezvaluit ca va desena o manga despre mama lui Goku.

Ea apare intr-o compilatie a lui Toriyama pentru manga Jaco the Galactic Patrolman. Numele ei este Gine, iar Toriyama a explicat ca firea ei este balda. Ea lupta alaturi de Bardock intr-o echipa de patru Saiyan-i, si este in mod repetat slavata de acesta. Temperamentul ei nu este potrivit pentru a duce o viata de luptator Saiyan, iar ea si Bardock incep sa tina unul la celalalt - sentimente straine Saiyan-ilor, care formeaza relatii doar pentru reproducere. In consecinta, ea ajunge la un centru de distributie a carnii.

Compilatia Jaco the Galactic Patrolman va fi lansata pe 4 aprilie.


crunchyroll.com

#6
O noua serie anime Dragon Ball Kai

Citat:Editia de aprilie a revistei V Jump (Shueisha) anunta ca o noua serie anime Dragon Ball Kai va avea premiera pe 6 aprilie. Aceasta "new age of Kai" va adapta Majin Buu Saga.

Dragon Ball Z Kai (cunoscut ca Dragon Ball Kai in Japonia) condenseaza seria anime Dragon Ball Z din 1989-1996 pentru a fi mai aproape de manga lui Akira Toriyama. Seria este remasterizata in digital high-definition, are o noua coloana sonora si scene noi de animatie. Seria din 2009-2011 Dragon Ball Z Kai a adaptat de la Saiyan Saga pana la Android Cell Saga.

#7
Sarbatoarea papusilor

Citat:Papusile japoneze specifice sarbatorii Hina-matsuri (3 martie) pot fi admirate si anul acesta la intrarea in Ambasada Japoniei, pana pe data de 21 martie a.c..
Decorarea caselor cu aceste papusi in luna martie este un obicei transmis in Japonia din cele mai vechi timpuri si simbolizeaza dorinta ca fetitele din casele respective sa creasca sanatoase si ferite de orice primejdii.
Va invitam sa le admirati!

#8
[Imagine: 1-1403041P149.jpg]

Citat:O noua manga spinoff Neon Genesis Evangelion Editia de aprilie a revistei Young Ace (Kadokawa) anunta ca scriitorul Y?shi Kawata si artistul Yukito (Don Quixote -Ureigao no Kishi: Sono Ai-) vor publica o noua manga spinoff Neon Genesis Evangelion in editia de mai, cu sloganul "The stage is 'Eva' x 'game department'!? Look out for this unique combination!". Creatorul manga Yoshiyuki Sadamoto a publicat ultimul capitol din Neon Genesis Evangelion in iunie anul trecut - la 18 ani dupa lansarea din 1994.

#9


Promo anime Magi: Adventure of Sinbad

Aceasta adaptare dupa manga lui Shinobu Ohtaka si Yoshifumi ?tera va fi lansata impreuna cu o editie compilat a celui de-al treilea volum, pe 16 mai.

#10
Volumul 25 din manga The World God Only Knows de Tamiki Wakaki anunta ca seria se va incheia in urmatorul volum.

Povestea este despre "dating sim master" Keima Katsuragi, care nu vrea decat sa stea in lumea digitala, unde cauta prietene 2D. Dar atunci cand acest asa-numit "Capturing God" raspunde unui misterios email trimis de cineva necunoscut, Keima ajunge sa urmareasca fete din lumea reala, pentru a o ajuta pe energica demonita Elsie de Lute Irma sa captureze "sufletele pierdute" scapate din iad. Acum, daca nu vrea sa ii explodeze colierul de la gat, Keima trebuie sa convinga diverse fete sa se indragosteasca de el, pentru a face ca sufletele ce se ascund in inimile lor sa iasa afara.

Manga a inspirat trei serii anime TV si cateva OVA sequel si spin-off.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)