Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce credeti despre acest stil?
Naspa!
8.82%
3 8.82%
E super!
11.76%
4 11.76%
Nu-mi pasa.
5.88%
2 5.88%
As purta asa ceva tot timpul.
17.65%
6 17.65%
Imi place doar sa vad,nu sa port.
55.88%
19 55.88%
Total 34 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Stilul GYARU

#1
Nu sunt sigura de cati dintre voi ati auzit despre acest stil,eu una sunt innebunita dupa el.

Ok,sa vedem mai bine niste definitii:

Gyaru este un stil destul de complex avand mai multe categorii:
-ganguro ,sunt fetele care sunt blonde,sunt foarte bronzate si au un machiaj alb;
-gyaru kei ,un stil mai modern care are alte cateva substiluri;
-himegyaru ,arata mai mult ca niste printese toate roz si very kawaii http://i607.photobucket.com/albums/tt156...egyaru.jpg
-gyaru'oh ,sunt baietii care echivaleaza fetele gyaru...sper ca m-am exprimat bine4


Oricum,este unul dintre cele mai vechi stiluri,aparut prin anii '70.
Aceste fete sunt interesate numai de moda si nu au nici un interes in a lucra sau a se casatori,fiind considerate foarte copilaroase,fapt care a condus la formarea unei subculturi numita kogyaru.

Se pot gasi mai multe informatii si noutati pentru cei interesati pe http://gyaru-raba.blogspot.com/ .


Parere: mie imi place himegyaru,sunt very sweet...la haine ma refer21..e placut sa porti haine de printesa,sa te simti importanta blah blah...dar totusi,nu cred ca as putea purta asa ceva mai tot timpul si mai ales in public.

Inca nu am vorbit despre toate subculturile acestui stil,astept si cateva pareri. 3
[Imagine: devious.jpg] [Imagine: blank.jpg]


Time flies by, someday I’ll lift my teary gaze at your words
I didn’t see it, I took your strength and kindness for granted
Don’t tell me “It was fun” anymore
In my dreams I only see how I could do it over again


[Imagine: kamewalll.jpg]



#2
Genul de domnisoare pe care le-ar prefera Humbert din romanul Lolita al lui Nabokov.

Wikipedia says: The term gradually drifted to apply to a younger group, whose seeming lack of interest in work or marriage gained the word a "childish" image. It is now used almost interchangeably with kogyaru.

Long live superficiality! Nu, pe bune, is that all?

But wait, wikipedia has more: Gyaru fashion is typically characterized by dyed hair (which is often lightened to varying shades of brown or blonde), excessively decorated nails, and makeup. This makeup typically consists of dark eyeliner and dramatic fake eyelashes; gyaru sometimes wear cosmetic circle lenses as well to enhance the size of their irises. Brands cater to this particular trend by producing fake eyelashes, circle lenses, and other cosmetics.

Deci, practic, aceste domnisoare sunt asemanatoare cu superbele noastre pitipoance, am I right? Mi se pare trist faptul ca modelul american invadeaza toate tarile si, astfel, se creeaza copii xerox. Nu spun ca am ceva cu persoanele care adopta stilul asta, doamne feri, nu-i treaba mea, I couldn't care less, spun doar ca superficialitatea lor n-o sa le ajute absolut deloc. Bun, fratilor, treceti de adolescenta, va trec toanele astea, what's next? Daca adopta totul in mod superficial, unde vor ajunge?

Ah, si am gasit niste poze foarte spooky pe net zilele trecute cu niste dubiosenii numinte manba. Geez, internet, now look what you've done! Daca o sa-mi fie frica sa merg la noapte la baie iese urat, internet, hun, te avertizez!
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#3
Ok am navigat puţin pe net să văd despre fiecare stil în parte (substiluri) şi am rămas puţin (în mare parte mai ales la ganguro&gyaru kei)- WTF!!! Oh, oh... MI GOD!! O.o
Deci o să iau cu primele pe care le-am enumerat:

Ganguro & Gyaru Kei: ok deci acel alb la ochi este foooarte~ exagerat, depăşeşte de tot suprafaţa pe care normal ar trebui să o acopere, ce naiba caută în afară? o__o
So... tipele sunt prea bronzate în imaginile pe care le-am văzut eu şi nu le prea avantajează macheajul. E destul de spontan, înteresant şi reuşit. Asta mă uimeşte... dar exagerat rău. (asta mai mult la ganguro)
La gyaru kei pot spune că este mai ok, mult, mult mai drăguţ.
Himegyaru: am anlizat nişte poze, fetele arată adorabil, doar că părul este mult prea înfoiat. Cârlonţurile acelea nu mă deranjează sau bretuonul, dar la spate mult ,prea mult volum, arată deformate. Parcă ar fi desenele acelea anime de la începători, în care tipa are capul mai mare decât corpul...
Aici pot spune că este mult mai bine, un lucru nu prea mă consolează ar fi: materialul rochiţelor.
Unele modele par foarte frumoase şi încântătoare, dar se cam observă că materialul nu este unul bun (cel puţin eu aşa văd).
La fel, un substil interesant, colorat... roz totuşi, dar un roz mai pal, mai deschis şi nu fooooarte~ stridenţ de-ţi sar ochii din orbite. : )) Cât şi alte culori frumoase, deschise, dar şi închise puţin. <3
Gyaru'oh: Okk... .__. Mă aşteptam ca ei să fie ceva mai stilaţi şi mai cu picioarele pe pământ.
Cum să spun, unele modele se aseamănă cu unele fete din stilul gyaru, cât şi unii, dar mai puţin cu fetele din stilul ganguro (la ăştea chiar m-am speriat şi vorbesc foarte sincer, să îi vezi atât de bronzaţi şi cu acele frezuri parcă electrocutate, mă sperie).
La fel, unele frizuri par ca în animeuir, în stilurile acelea mai vechi când anumite şuviţe din părul tipilor erau mai 'sculate' (să spun aşa XD), dar deformează foarte mult, chiar foarte mult anatomia capului, de parcă ar avea craniul atât de lung... Acum înţeleg şi de ce îmi spuneau mulţi să am grije cum fac capul la desenele mele, să nu fie părul prea mare decât capul. ._. E bine când ai şi modele umane, se vâd schimbări. ._. Aşa unora le stă bine, în unele poze erau tipi chiar chipeşi şi cute, mai ales că îi caracteriza părul aşa de voluminos, ţepos. Însă la alţii, ca dracu` (scuze de cuvânt).
În acest stil pot spune că pe unii băieţi îi avantajează, iar pe alţii nu.


Per ansamblu la tot acest stil -GYARU- sunt şi părţi bune şi părţi rele.
Acum în mare parte îmi place de la fiecare câte ceva (oricum de la stilul gyaru kei admir doar macheajul pentru că este foarte interesant şi bine făcut, în rest nu mă atrage acel alb, absolut de loc).
Sunt puţin de acord cu Mab. - două din substiluri ar fi stilul piţipoancelor, doar că ceva mai exagerat. Nu spun că am ceva cu ele, dar totuşi e cam prea mult... În rest e ok aşa cu moda aceasta, este interesantă în felul ei şi îmi captează puţin atenţia. <3 Însă nu m-aş îmbrăca aşa.

#4
Era de mult cand am descoperit stilul. Eram inca obsedata de bookul me de pe ameblo cautand mai multe bloguri plictisitoare si am gasit asta, o subcategorie in care majoritatea erau fete gal. La inceput mi-a placut mult sa vad japoneze blonde si crete, mi se pareau kawaii in adevaratul sens al cuvantului dar apoi am realizat ca sunt echivalentul pitipoancelor care se cred sexi (pentru ca mai apoi am realizat ca sunt foarte indecente) si m-am lasat. Stilul de imbracaminte nu mi se pare cine stie ce, mai ales cand vezi ca ochii ii ocupa jumate de fata, pentru ca da, cu lentile de contact si gene false si ochii lipiti ca sa para mai mari arata ridicol. Am inceput sa nu ii mai dau importanta pana cand din lipsa de ocupatie mi-am reactivat vechiul cont ameblo de prin 2009 si am gasito pe regina gal (daca muriti de curiozitate o gasiti aici) care sincer e urata cu draci, dar e gal, ce sa mai /idiotic sarcasm/ ... mi-a lasat un gust amar. Ceea ce m-a mirat e ca in 2011 a fost recunoscuta ca cea mai conectata persoana de pe site. Mama, inca ma intreb care-i tampitu ... ?
Ce am realizat? Fetele care adopta situl Gayru just for fane are 100& fake. Opinia mea...

Singurul lucru care inca imi place e pielea super portocalie.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#5
Eu am fost una dintre persoanele care a votat "Nu imi pasa", fiindca: "ce e prea mult strica". Prea mult roz dauneaza. Sa te comporti ca o printesa? Nu e cam mult. Unele lucruri sunt dragute, insa eu prefer normalitatea. Niste pantaloni largi, tricou baietos cu imprimeuri si o pereche de adidasi albi sau negri. 106 Fiecare are gusturile lui, insa eu stilurile astea japoneze imi sunt indiferente. Oricum nu dau foarte mult de ele, asa ca totul e bine si frumos. ^ ^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stilul Lolita Grella. 3 5.994 29-03-2013, 11:15 PM
Ultimul răspuns: Agrona


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)