Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spice and Wolf

#1
[Imagine: 6917.jpg]

Ce se intampla cand te trezesti cu zeul local in propriul brat de fan? Dar atunci cand acesta a luat forma unei frumoase fete cu urechi si coada de lup? Mai indraznesc sa intreb ce faci daca-ti cere sa o iei cu tine, pentru a se putea intoarce acasa?

Pai... o versiune a posibilitatilor e oferita aici...

Horo a fost considerata multa vreme drept zeita locala a micului sat de origine al lui Lawrence. Dar in ultima vreme oamenii par a-i nega existenta, iar Horo incepe sa devina doar un motiv de a decora piata centrala. Hotarata sa-si revada prietenii de care se despartise in cautarea intelepciunii cu multa vreme in urma, Horo se ascunde in cel mai convenabil loc posibil: caruta unui vanzator ambulant, pe nume Lawrence Kraft, venit in oras pentru scurt timp.

Restul... e legenda. 10


http://mightyblue.gamespite.net/Pics/spi...lfraw2.png

P.s.
pentru az constant lurkers, s-ar putea ca grafica sa ofere o surpriza placuta. deasemenea, coloana sonora este impecabila, si as zice ca si povestea, din moment ce am ajuns aproape de final fara sa casc nici macar o data in ciuda orei apreciabile... and I get bored very fast lately, trust me. 3


Serialul se presupune ca are 13 episoade, dar nu se gasesc decat 12... se spune ca episodul 7 ar fi cel care lipseste, pentru ca va fi inclust strict pe dvd, dar lipsa lui nu se simte foarte tare...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)