Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shinee - Lucifer plagiarized

#1
Jelena Karleusa - Muskarac koji mrzi zene Vs
Shinee lucifer

Okey era si pe allkpop si pe bloguri shinee si ma gandeam ce ziceti voi fanii de pe zup ?
E o tanti aici care a luat Lucifer de la Shinee si a incercat sa faca ea alta melodie care evident e tot Lucifer si dintre toate limbile de pe pamantul asta , sarba ma? sarba ..gosh !

Oricum tell me your opinion [ ahh btw si sa incercam sa fi civilizati 24]
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
e lucifer toata ziua *_* femeia aia sau ce creatura e a copiat cu nesimtire piesa dragilor nostrii. Geez get a life old lady / man whatev e femeie sau barbat ? o.O I don`t care. Sper ca cei de la SM sa faca ceva. Ce urat, ce dezgustator. Nimic din lumea asta nu se compara cu super frumosii, salivantii, super atractivii nostrii SHINee. Adica ascultati un moment vocea dulce a lu Taemin <3 si comparati`o cu oaia aia behaita. Urat, foarte urat.
-

#3
Tot ce pot zice e, lol... nu ma asteptam ca tu December sa deschizi un topic despre chestia asta, cand puteai linistit sa postezi la topicul SHINee, eh dar fie.

Pai ce pot zice, nu e singura care fura melodii de la trupele coreene, asa ca nu ma mir. Poate compania e de vina, si ea nu are nici o legatura, nu v-ati gandit la chestia asta? ^^" Poate si ea, dar noh. NU tin cu ea, [Doamne fereste] sunt fan SHINee, normal, dar s-au mai facut astfel de scandaluri in legatura cu o trupa sarba, dar dupa doua zile tipul cu tipa au anuntat ca au toate actele in regula pentru a face un mv si o alta melodie exact ca a lor, asa ca nu comentez. [sper ca ati inteles ceva...]

Anyway, urat, urat ca se copiaza melodii bune ca sa poata primi faima sau stiu si eu ce. [pt anumite trupe plagiatoare]
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#4
LOL,melodia aia e o copie cam ieftina,nu i se potriveste deloc 24 nu-mi vine sa cred ca a copiat "Lucifer" bine ca n-a facut si dans pe ea24)))))))))).
Chiar nu ma asteptam la asa ceva21) nu stiu ce sa mai zic,nu-mi place deloc situatia ,am inteles ca SM o sa ia masuri in privinta asta Smile,dar totusi eu cred ca ea stie melodia originala pentru ca altfel nu ar fi stiut cum sa cante pe ritmul ala atat de bine,deci nu o cred usa de biserica.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#5
Ce aiurea sa plagiezi si sa faci o "melodie" dupa ceva original 22 femeia aia a avut tupeu mare D: sau cei care s-au gandit sa faca asa zisa melodie dupa cei de la SHINee >.>" .... Aia sau aia ar trebuii sa li se de o amenda mare sa dea faliment >.> pentru ce au facut 22...Cum sa sa sa plagiezi sau mai degraba sa folosesti o melodie fara sa ceri macar dreptul de autor de la piesa >.<" Si in plus e in alta limba nici nu stiu ce limba e,dar nici ca mi-ar pasa atata timp cat aceea persoana a furat si plagiat dupa melodia originala ......Zuppy05 Serios acum chiar asa s-a ajuns sa furi de la SHINee sau mai stiu eu ce alta formatie de K-pop?.....Foarte aiurea si pe deasupra total >.<" sper ca aia sa infunde puscaria pentru plagiat >.>" Daca nu se ia masuri in curand o sa auzim si melodiile furate de la alte formatii k-pop >.> ........~ Bine deja unii fac asta dar no comment .....~

#6
OMFG22 doamnee e Lucifer toata noaptea si toata ziua!! S-a chinuit saraca sa o faca mai diferita bagand la efecte de s-a spart : )) si suna ca naiba. Ar trebui ca SHinee sa o dea in judecata pun pariu ca ar plati cat a platit sa isi faca si corpu' infect. Oricine ar fi ascultat si e fan Shinee si-ar fi dat seama din prima deci na-r fi avut scapare.
edit: O ascultai dinou cu videoclip prima oara credeam ca mai canta un barbat cu ea dar defapt ea canta21. Iar videoclipul e ... j-a-l-n-i-c.
Just the
way you know me..

#7
Măcar de eram în România :]]. Dacă nu eşti în stare să`ţi iei o melodie sau să`ţi faci una, stai în banca ta. A schimbat`o ea, dar oricine îşi poate da seama că e Lucifer, serios. Cred că a fost înjurată rău din cauza asta. Ea credea că sunt doar 2-3 fani k-pop în această lume şi că nu o să`şi dea nimeni seama :]]. Hai nu zău? Cum am văzut`o am închis pagina T__T. E urâtă rau şi pe deasupra mai e şi blondă. în orice az, merită să se arunce cu roşii stricate în ea pentru că a făcut asta.

Dă`le minte Doamne !
[Imagine: Hm757.png]







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shinee Me†al. 52 37.797 16-09-2014, 03:05 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)