Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shinee

#1
Shinee este o trupă de K-pop din Coreea de sud care a apărut în 2008. Primul lor cântec a fost Replay.
En fin, dacă vă interesează mai multe despre ei, căutaţi pe net.
Aşa, prima melodie pe care am ascultat-o a fost You're Like Oxygen. Preferatele mele sunt Replay şi Ring Ding Dong, dar şi You're like oxygen îmi place.
Tipii, ei bine au o voce destul de mişto şi îmi place cum se mişcă. La aspectul lor nu m-am uitat căci mi se pare că arată toţi la fel.
Mmm, cam atât, cred.
Ţie [ tu cel ce citişi aste rânduri ] cum ţi se pare formaţia? Ce membru îţi place ? Şi care's melodiile tale preferate?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#2
Am auzit de formaţie nu de mult timp, şi nu am ascultat foarte multe melodii. Eu trebuie să ascult toate melodiile unei formaţii, ca să îmi dau seama cum e . nvm. Păi, prima oară , am ascultat Replay, şi repede repede , să caut şi video-ul. O colegă mi -a spus de melodie. Zicea că sora ei mai mică e înnebunită după ea. Nvm. Nu i-am zis că îmi place : )).
Să ştii că şi mie îmi plac cum se mişcă. Deşi toţi au aceleaşi figuri. Adică şi mişcări de dans, şi feţele lor în sine : )). Damn it. x___x Seamănă ca nişte picături de apă toţi. E greu să îi deosebeşti. .Dar îmi place mai mult vocea lui Onew.
Ăăă, pe lângă Replay, şi celelalte piese ascultate, mi-a plăcut mai mult şi Ring Ding Dong. You're like oxygen, nu este la fel de frumoasă ca precedentele...
Trupa , per total e destul de mişto. O să caut în seara asta şi alte piese, şi sper să îmi fac o părere generală despre ei .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
Shinee....ok, recunosc că am aflat despre ei abia luna trecută22 Mă uitam la un spectacol live al celor de la DBSK şi întâmplător în cadru a apărut mutra lui Onew iar când l`am văzut mi`am zis că e cel mai dulce om în viaţă @.@ (după Max)
M`am interesat despre el şi am aflta că face parte din trupa Shinee, am ascultat o melodie (JULIETTE) şi m`au impresionat vocile lor.
Nu pot spune că sunt o fană înfocată, dar nici că îmi sunt indiferenţi.

Ce membru îţi place
MinhoSmile

care's melodiile tale preferate?
Amigo, Replay şi Love's Way. Love`s way mai puţin în comparaţie cu celelalte două.

Ţie cum ţi se pare formaţia
Destul de bună. Adică, în comparaţie cu alţii ei cântă bine, dansează bine şi arată super cute ^_^
I'm Kira.

#4
Ha ha, ce ironie. Facusem un ditamai postul de inceput pentru thread si l-am salvat la Drafts ca sa il mai slefuiesc. Mi-ai luat-o inainte.

Revenind la subiectul topic-ului... Este inevitabil ca cei care asculta k-pop sa nu fi auzit macar o melodie de-a lor (cel mai probabil Ring ding dong, care la inceput m-a amuzat teribil, dar este, totusi, motivul pentru care ii ascult acum). Mi-a atras foarte tare atentia vocea lui Jjong; cum sa nu iti placa, maaa, mai ales atunci cand canta Y si fuera ella?

Da, probabil ca am raspuns la una dintre intrebari. Jonghyun este si va ramane preferatul meu. He's so effin' perfect, I swear. Ca tot veni vorba... A vazut careva Shinee's YunHaNam? Absolut genial, am murit de ras. Dar am inviat. Whatever...

Hm... Nu ai cum sa NU ii deosebesti. La inceput nici eu nu ii deosebeam (mai ales in Replay; bine, exceptandu-l pe Taemin cu ciuperca lui cu tot), dar you kinda get used to their faces after a while si se vede ca sunt, totusi, diferiti. Minho e ala uber sexy, Key e ala adorabil, Jonghyun este cel manly, Onew e ala cu mutra de copil, iar Taemin e... Ciuperca, lol.

Melodii preferate... As putea insira toate melodiile de pe Year of us. Tho, si pe primul album sunt unele melodii foarte tari, gen Graze sau Y si fuera ella, care mi-au mancat zilele. Si Juliette si Love like oxygen m-au obsedat o vreme. They are fuckin' addictive.

Well, yeah, e trupa mea preferata cand vine vorba de k-pop, deci era inevitabil sa nu fac un ditamai post-ul. Dar chiar merita spre deosebire de alte trupe care habar nu au sa cante live sau la care conteaza doar cum arata. Au talent. Really.
[Imagine: trexwalkn.gif]

#5
SHINee,beibeeeeeee loool .
Pur si simplu iubesc trupa asta,imi plac majoritatea melodiilor dar as putea spune ca "Hello","Lucifer" si "Ring Ding Dong" sunt printre favoritele mele.
Eu..cea care citeste aceste randuri sunt de parere ca aceasta formatie este geniala,au un sincron foarte bun desi sa fiu sincera,la inceput ...i-am urat T.T shame on me!Cum am putut?...deci ma enerva inceputul melodiei RIng ding dong si am etichetat formatia ca fiind naspa,dar ca de obicei ce urasc uneori sau nu vreau sa imi placa ajunga sa imi placa foarte mult 21).
Membrul meu favorit....TAEMIN clar 24) .

Edit:Am uitat sa zic printre favoritele mele mai sunt "A-yo" :X,"Stand by me","Up and Down" &"Romeo+Juliette".
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#6
Wooooh <3333 Am auzit de ei de la Lynn 65 mi-a dat o piesa intitulata Ring Ding Dong, si m-am descis sa o ascult, sa vad ce nebunie e chestia aia 8 si mi-a placut a dracu de tare 21). <33 M-am indragostit in videoclip de Key o: era asa de HOT :X:X. Apoi m-am uitat la Shinee Hello Baby si acolo a inceput sa-mi placa de toti 8 La 'topul' meu a venit si Jonghyun 8, el si Key sunt preferatii mei. formatia e jeniala 21 :X o ador sunt atat deeee perfecti <3. Melodiile mele preferateeee~ ... 39 hm cred ca sunt Juliette si Ring ding dong :3.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
Sooo, am dat de ei datorita melodiei Ring Ding Dong, desi am mai auzit candva melodia Juliette dar nu prea am bagat-o in seama >.>" [rusine mieee] si uite asa sunt si eu un fan.

Membru preferat:
Jonghyun pe veci si pe veci :X ii ador vocea <3

Melodii preferate:
Ring Ding Dong, A.Mi.Go. , Jojo [o adoooor], Replay, Romeo, Love like oxygen and so on...

Pot spune ca formatia asta e destul de buna in comparatie cu altele... adik - au stil, au voci, sunt intotdeauna impreuna si nu se lasa. La Shinee hello baby mi-au placut asa de mult, cata grija au avut de copii <3 incat abia astept sa revina din nou pe ecrane. Insa pacat de Minho care s-a accidentat si acum va trebui sa mai asteptam dupa comeback, dar nu conteaza, Minho sa te faci bine T_T sa nu te mai ranesti... [desi e a doua oara >.<]

So, SHINee Hwaiting!

[Edit]Prima oara am crezut ca nu vad bine, dar vad vine - Metal vad ca asculti si tu Kpop xD
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#8
Pentru mine , Shinee = Key = the best . Îl iubesc , e atât de cute şi drăguţ , nu aş vedea trupa fără el , pe cuvânt . E mult prea scump : O ! Seamănă puţin cu Hyun Seung de la B2st după părerea mea , mai ales în RDD , unde îi stă părul foarte mişto .
Bun , deci , revenind şi la ceilalţi membri şi totodată cu picioarele pe pământ şi capul pe umeri , trupa îmi place încă de când am dat de ea , deşi , la început nu mi'a plăcut look'ul lor în RDD , arătau oarecum weird . Replay e melodia mea preferată . Am ascultat-o în prostie odată , you know , replay , replay . Îmi spuneau să fac asta 24 .
Şi se mişcă cu adevărat bine cu toţi şi ca voce , Onew îmi pare că o are pe cea mai bună . Şi el e cute , dar nu întrece drăgălăşenia lui Key ~ [ I'm obsessed , I know ] .
En fin , i luv ' em .
edit~~ : Metal , m'am mirat să văd că tu asculţi k-pop . Pe bune .

#9
Tin minte ca de anu' nou mia dat Alysu sa ascult Ring Ding Dong 21 So am inceput anu' bine 19 [in frunte cu SHINee 19 ]
Well...

Cum ţi se pare formaţia?
De nota 10 8 Le ador melodiile ,membrii sunt ...hot e putin spus ^^` ..errm..extra hooot =p~ Si ador si cum danseaza <3

Ce membru îţi place ?
Key *ofc =p~* Why ? Because he's so hot and cute in the same moment 218 The perfect men for me 8

Åži care's melodiile tale preferate?
Ring Ding Dong
Jojo
Replay
Juliette

De abea le astept comeback-ul de saptamana asta 8 Presimt ca vor fi foarte hot cu totii 15
[center][Imagine: jgssig.jpg]
My Deviant xD
Mah' blog * ω *

Kpop -> my air ,my love , my everything :X
당신을 사랑합니다!
당신은 내 마약!
Love you ,my pervy boy ♥
[/center]

#10
Dap, pe 23 dar e o mica mare problema... mai degraba mare dkt mica... nu vor fi prezenti doi dintre cei cinci membrii. Si anume, Taemin si Minho - ambii avand probleme, si nu vor reusi sa fie prezenti la primul live din acest an, si vor fi inlocuiti de altcineva. Pacat, chiar vroiam sa il vad pe Tae T___T
Mie chiar nu mi se pare ca seamana cu RDD 39 au miscari noi, spre deosebire de alte formatii, ce repeta ori miscarile ori versurile, si chiar ador noile melodii si noile "fete" a lor :X sunt marfa <3
Si acolo imi placeau cum aratau, dar aici arata si mai grozav =p~ in afara de Minho care chiar nu imi place cum arata... =.=
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shinee - Lucifer plagiarized nemo-chii 6 5.445 18-04-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)