Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTW 2

#11
bun ideea mea era ca iad-ul este o oglina a raiului...dar fiecare cum vrea sa interpreteze.
1. ce as avea de reprosat la sig-ul meu este ca nu mi-am dat seama ca am lasat cateva locuri albe si dupa parerea mea nu da chiar bine.
2.nibbles imi place foarte mult imaginea care o creaza efectul la picioare...am impresia ca este o apa care se prelinge pe perete si prinde viteza stropind-o pe mana, interesant dar pare putin c-am simplu.
3.Kazuki chiar mi se pare mult prea simplu ce ai facut tu, nu te supara pe mine. Nu e ceva foarte spectaculos.
4.toxic,ti-am spus super misto. De cate ori vad sig-ul am ma duce cu mintea la o tipa hot innebunita dupa viteza si masini. Singurul lucru de reprosat este faptul ca nu ai facut selectia foarte bine, inca se mai vede putin la piciorul ei bg-ul original.
5. nu este rau deloc Kayura. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca fata ei arata ca fata unei umbre, ochii sunt acoperiti total de umbre la fel ca o mare parte din fata.
Mi-a fost greu sa aleg dar votul meu se va duce la nibbles. Imi place foarte mult efectul produs de ea, chiar daca poate nu asta i-a fost intentia.
Nibbles.

#12
mkay...
since i left zup for some time now.. im back just to vote here.. nothing more.. (tox begged me to vote)

FallenAngel- the ideea is nice.. the Hell part fails.
Problema e blendul renderului cu backroundul... si... DEFINETLY textul...
ai facut ceva la Hell part... dar.. e prea MONOTON....si overburned also.

nibbles - lightingul e chiar o problema la tine.. .imi place flowul cum l-ai aranjat... insa e prea.. lighten o.o... ceea ce CHIAR m-a deranjat a fost partea dreapta a sigului... e empty si.. parca ai dat contrastul la minim acolo de e asa intunecat.. ,cand in partea stanga e overlightened.-still not bad.

Kazuki - simple sig...nothing much what to comment really...

Toxic- i really like the flow.. <3 the left part... insa c4dul ala de jos.. pe low opacity.. nui prea vad rostul acolo 39
insa... numi place "fumul" sau ce e ala din partea dreapta...
imi place cum ai pus in evidenta focal pointul
si.... CHIAR nu stiu ce dracu e aia din dreapta sus.. aia gri... dar ii place ochiului meu ceea ce vede acolo @.@

Kayura- nu-mi place deloc..adica...sincer.. de ce i-ai schimbat culoarea pielii? parca e constipata sau ceva...

tox got my vote.kthxbai!

#13
'mkaaay,hai sa trec si eu pe-aici o,o
FallenAngel - Ideea in sine e ok dar...ala pe bune daca mai arata a sig.Nu prea am chef sa imi intorc capul sa vad care e treaba cu the Hell part,text-ul nu e deloc potrivit....Mai ai mult de invatat.Dar nu conteaza,keep on trying ;D
Nibbles - You've got my vote here xD Mie una mi se pare cel mai bun.Nu ma deranjeaza foarte tare partile mai goale din sig pt. ca le-ai intregit cu c4d-urile din stanga.Nice idea.
Kazuki - Nu prea stiu daca ai facut ceva pe-acolo.. O_o ai taiat poza si i-ai facut dublura si..WTF? Nimic de comentat.
Toxic - Hmmm,imi place si sig-ul tau.Dar mi se pare cam prea incarcat.Ai bagat cam multe efecte/brushes/c4d-uri si intr-o parte si in alta..
Kayura - Evita sa mai folosesti atatea brushes ,mai ales unele care nu au legatura.Si nu imi place nici dara aceea de lumina de la mijloc.

My final vote : Nibbles
*goes back to sleep*
LOLNOPE

#14
LOL şi eu vrusesem să particip la SOTW 2 :]] nu e corect ,îmi făcusem şi semnătura special pentru concurs =]] ah gata cu plângerile, dacă nu a fost să fie cu participarea măcar o să comentez lucrările celor ce au participat şi o să votez şi eu că aşa e corect, nu ? :]. So, lets see D:

FallenAngel -
Ideea de Rai şi Iad mi se pare foarte drăguţă, adică.. inspirată. Totuşi nu prea îmi place ca estetică cum se vede. Parcă ai mai fi avut de lucrat. Se resping mult prea mult imaginile şi nu dau un aspect plăcut, cel puţin mie aşa mi se pare.

nibbles -
Îmi place tare mult lucrarea asta. nu are cine ştie ce complexitate şi efectele sunt foarte drăguţe. Arată foarte bine din punct de vedere estetic şi e o semnătură foarte ordonată. Nu are nimic prea complex sau prea încărcat ceea ce îi dă iar un aspect foarte curat. Cum am mai zis efectele folosite se potrivesc ca o mânuşă , se vede foarte interesant.

Kazuki -
Hmm , dubletul... presupun că una ar fi fost sub formă de umbră.. Mi se pare cam simplu şi nu arată prea extraordinar... dunno..

Toxicâ„¢ -
O altă lucrare care îmi place, dintre cele postate. A ieşit destul de bine, îmi plac efectele şi roşul ăla se vede destul de ok. Îmi place că este clar personajul şui nu are aspectul ăla de neclaritate. Faţa i se vede ok, la background te-ai descurcat. Nu ai încărcat prea tare şi nu e nici foarte simplu. VĂd că ai şi '' colorat '' personaju. Foarte drrăguţ.

Kayura -
Prea verde şi neclar. Partea din mijloc se vede foarte drăguţ , dacă ai fi lăsat aşa şi în partea de sus şi cea de jos cred că ar fi ieşit mai bine.

Votul meu
Ei bine am avut de gândit între lucrarea lui Nibles şi lucrarea lui Toxic care sunt singurele care mi-au plăcut aşa mai tare din seria asta de lucrări. A trebuit să mă gândesc mult pentru că nibles are o luicrare mai simplă dar foarte frumoasă, deşi personajul[ la faţă ] nu se vede super clar, parcă ar avea o mică greşeală de pixeli pe acolo şi la toxic îmi place că a modificat totul pe acolo şi a dat un background foarte cool. În fine, m-am gândit aşa foarte bine şi am zis că votul meu numărul Unu merge către lucrarea lui Tox iar votul numărul doi către lucrarea lui nibles = )

#15
Fallen.Angel
Ai de lucrat la culori, fiindca nu stii sa le asortezi. Folosesti niste culori mult prea tipatoare care strica mai mult, iar marimea pentru sig nu este aceea, folosita de tine. Keep working.

Nibbles
Eto.. sigul este unul bun, desi pare cam simplu, ai lucrat foarte frumos.

Kazuki.
Lucreaza la marimi, apoi la efectele pe car ele folosesti. Parerea mea este ca duplicarea renderului nu a fost o idee foarte buna, cred ca trebuia sa lucrezi mai mult. Nu se potrivesc efectele...well try somth else.

Toxic.
You have my vote, waaa i love it. Imi plac c4d, efecte everithin` you have my vote.

Kayura.
Et...dunoo...trebuie mult lucrat, la aspect in principiu si la culori, nu folosesti bine culorile alea incearca sa le asortezi, fiindca verdele ala bate la ochi si violetul ala sau ce nuanta este nu se potriveste deloc cu ceea ce ai facut tu pe acolo. Brush-urile nu's puse calumea, try a tutorial.

Votul meu vine la Toxic. [ btw i love your work. ]
-

#16
Fall, am inteles intentia si ceea ce ai vrut sa arati, dar totul formeaza un ansamblu prea mare, trebuia sa te concentrezi pur si simplu pe imaginea fetei, fara sa o mai si intorci and stuff.

nibbles - E dragut in esenta, i-ai cam taiat din teteaca, and due to lighting effects, picioarele sunt cam blackened si nu arata chiar minunat. In rest, simplut, dar reusit.

Hiyo, pe la tine nu prea am asupra ce sa comentez. Cred insa ca trebuia sa depui ceva mai mult efort, si sa te concentrezi pe tot corpul, nu doar pe fata.

Kayura - Ai de lucrat la culori, si te-ai concentrat prea mult pe bg, cu brush-uri inutile. Dunga aia nu prea are ce cauta, si fata e cam intunecata.

nibbles gmv I guess.

Asa, ca sa nu fac alte posturi in plus, am facut maximul efort de a aduna exorbitantul numar de voturi.
I got 4 votes, and with mine, nibbles got 3. Therefore, I guess I win this one.
Felicitari particpantilor, keep up the good work
Cel mai probabil maine o sa deschid SOTW 3, if you have any suggestions, I'm as open as a book that was not recommended to you in school. Kbai.

#17
Oh dah hug Felicitari Tox ^^ si celorlalti participanti..
Weh,sa o zis,sau sa n'o zic?Hai c'o zic...m'ati ajutat foarte mult cu criticile la gfx'ul meu xD si cei drept,stiu ca am gresit cu mult..recunosc,m'am cam si grabit cand l'am facut -__-
Sper ca data viitoare sa nu'l mai fac asa constipat =]]

So...Gambate ^^ !
[center][Imagine: chibi_2894.gif]
, chibi-ul lui Kayura

Toate povestile se termina cu Happy Ending , ai observat ? Afla`mi povestea si va fi cu totul diferit ... : (
[Imagine: hv895w.jpg]
[/center]

#18
Mersi mult, Kayura ^_^ Cat despre faptul ca te-au ajutat comentariile, asta e bine, macar am atins unul dintre scopuri. Ai timp de postat 5 zile, poate acum o sa muncesti ceva mai mult si iese mai bine, si noi speram sa nu mai iasa constipat 21

#19
Apreciez votul si distinsele comentarii constructive, dar din pacate SOTW 2 s-a incheiat, te astept la SOTW 3... la termen 21
[speaking of which, some1 close this -.-]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTW 11-INSCRIERI Ryuu 0 3.656 08-02-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  SOTW 10 - VOT Ryuu 15 13.243 06-02-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Anunt! SOTW revine. Ryuu 9 14.472 03-02-2011, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Tox
  SOTW 9-VOT Ryuu 20 16.226 28-01-2011, 05:28 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  SOTW 8-VOT Ryuu 17 14.571 11-01-2011, 06:42 PM
Ultimul răspuns: cicudaf
  SOTW 7 Tox 0 3.581 21-02-2010, 10:29 PM
Ultimul răspuns: Tox
  SOTW 6 Tox 14 11.831 20-02-2010, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Tox
  SOTW 5 Tox 6 6.087 05-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: Tox
  SOTW 4 Tox 11 10.310 17-01-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Tox
  SOTW 3 Tox 12 13.173 11-10-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Tox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)