Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rusty Hearts

#1
Rusty Hearts este un 3D MMORPG cu batai sa zic , cu un gameplay de acţiune orientat, şi grafică anime inspirata. Jocul gratuit este dezvoltat de Stairway Games si este adus de catre Perfect World Entertainment şi WindySoft. Jucătorii se pot aştepta fast-paced gameplay, dungeon-uri şi de raiduri care necesită o cooperare, precum şi o varietate de moduri PvP. Arta este anime inspirata, dar extrem de elegantă, care ajuta jocul sa iasă în evidenţă. Daca e ma gasiti in joc sub numele de Zero si detin guilda cu numele Akatsuki(LOL) , joc pe EU server.

http://rustyhearts.perfectworld.com/
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#2
Ahhh, sinceră să fiu, nu ştiu de ce, dar nu mă aşteptam să deschidă cineva topic despre acest joc.
L-am încercat şi eu cât timp a fost cald, să zic aşa. Ce pot spune? Chiar mi-a plăcut, şi trecând pe aici mi-am adus aminte [ l-am dezinstalat, nu mă întrebaţi de ce, pentru că nu ştiu ]. Grafica este minunată, chiar dacă mie mi se mai blochează, n-am încetat să-l joc. Este foarte frumos şi-mi plac şi sound trackurile foarte mult.
Personajele mi se par ok, de curând, wtf...ce curând, hai să zicem acum o lună a fost 'pusă în joc' şi Natasha. Am încercat-o, dar eu totuşi o prefer mai mult pe Angela, îmi place modul ei de-a lupta.
Sper că nu sunt singura fată de pe aici care joacă Rusty Hearts, asta ar fi culmea...dar, sunt obişnuită. Adică, îmi plac jocurile de genul, dar nu numai din astea, am jucat şi Counter Strike, LOL, timp de nouă ani, dacă nu mă înşel.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#3
Sincer, nici eu nu ma asteptam sa vad un topic cu acest joc, dar ma bucur ca s-a facut unul. Eu am inceput sa-l joc inca de pe vremea open beta-ului cand inca nu era chiar atat de cizelat cum este acum. Mi-a placut ca era un beat'em up si ca avea o grafica in stil anime, gen Devil May Cry. Actiunea era foarte viscerala si haotica, iar povestea destul de ok pentru un MMO. Am jucat numai cu Tude, deoarece preferam mai mult close-combat-ul, chiar reusind sa ajung printre primii 20 in PVP si asta fara sa investesc vreun ban pe bonus-urile din cash shop.

Din pacate, ce m-a facut sa renunt la joc a fost tocmai aceasta chestiune, pvp-ul incepuse sa devina un fel de pay for win (ca mai toate mmorpg-uri F2P) unde unii bagau o gramada de bani in personajul lor facandu-l invincibil pentru toti ceilalti useri care nu-si permiteau sa cumpere item-uri din magazinul virtual, iar asta a cam stricat toata distractia pentru mine, deja victoria nu mai depindea de abilitatea ta, ci de cati bani poti sa investesti in personaj. Fiind un gamer destul de competitiv (daca as fi fost mai casual probabil ca si acum l-as fi jucat) nu am putut sa trec cu vederea acest aspect, asa ca am renuntat la el. Oricum, cat timp l-am jucat, m-am bucurat de ce mi-a oferit si cum nu prea sunt jocuri in industria MMO-urilor care sa ii semene cred ca va mai avea succes, cel putin pana va aparea Blade & Soul.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)