Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rise of the Guardians

#1
Here

Citat:Rise of the Guardians is a 2012 American 3D computer-animated fantasy film based on William Joyce's The Guardians of Childhood book series and The Man in the Moon short film by Joyce and Reel FX. Peter Ramsey directed the film, while Joyce and Guillermo del Toro were executive producers. Produced by DreamWorks Animation and distributed by Paramount Pictures, it was released on November 21, 2012.

Rise of the Guardians a ajuns sa fie unul dintre cele mai interesante animatii pe care le-am vizionat vreodata. Pe langa faptul ca nu ma asteptam la un Santa atat de freaking cool, with tattoos and all, e in acelasi timp emotionant, amuzant si plin de insemnatate. Habar nu am de ce nu e mai popular pentru ca efectele sunt incredibile, personajele perfecte pentru copiii ce au nevoie de confirmarea faptului ca Mosul si Iepurasul de Paste exista si nu, nu e mama sau tata.
Jack Frost evolueaza si ajunge sa isi dea seama de rostul sau si de ce Luna, The Moon, l-a trimis, l-a creat pana la urma. El e cel care salveaza situatia intr-un mod perfect si isi dea seama care e centrul lui. Ca si orice alta animatie, nu e doar un film pentru copii, cum ii mai aud pe unii. Daca vrei sa le vezi, invataturile pot fii gasite peste tot.
Il mai gasim pe Sandman, The Tooth Fairy ce au un rol important, de asemenea. Impreuna, ei reusesc sa salveze lumea din pericolul in care Pitch Black o pune.
Una peste alta, ador filmul. Il recomand cu tot dragul si va promit ca nu o sa fiti dezamagiti.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)