Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli. (2)

#1
Ok, am deschis un topic nou pentru a mă asigura că toţi şi toate citesc noile reguli.

De luna viitoare participantii nu vor mai trimite desenul prin PM celei care se ocupă de concurs (candy_cane). Pur şi simplu cei care vor să participe vor posta desenul la topicul de inscrieri înainte ca perioada aceasta să se termine. Cei care nu au reuşit să dea edit cu desenele din diverse motive îşi vor incerca norocul data viitoare, posturile lor fiind şterse.

Pe lângă asta, m-am gândit să schimb si modul de votare, de luna viitoare nu se va mai vota prin note ci prin puncte de la 1 la 5. Specifiicând bineînţeles de ce aţi dat acel punct:
Anatomie buna +1p.
Culori potrivite. +1p.
E doar un exemplu.
Daca nu va place nimic scrieti ce si cum dar punctati cu 0 sau nu punctati. De specificat faptul ca punctati cu un singur punct fiecare lucru, adica nu vreau sa vad:
Anatomie buna +2p.

Repet, sa nu scrieti asa. 21

La sfârşit se adună punctele şi desenul cu cel mai multe puncte câştigă.

Şi, dacă topicul tot se numeşte 'reguli' :

1. În primul rând, nu vreau să veniţi la acest concurs cu desene copiate sau plagiate, adică foaie peste foaie, sau să puneţi foaia pe ecran şi să trageţi liniile, dacă cineva (sau eu) va descoperi că un user a făcut aşa va fi imediat descalificat, va primi warn şi nu va mai avea voie să participe la ediţiile viitoare.

2. Fară lucrări editate in Photoshop, Gimp sau alte programe. Asta însemnând că nu aveti voie să puneţi brushes/textures/etc. şi să pară că desenul este foarte bun, însă dacă aveţi scaner nu prea grozav puteţi să vă folosiţi de Photoshop/Gimp/etc. pentru a face liniile mai vizibile, însă doar atât, în caz contrar desenul nu va fi luat în considerare sau user-ul respictiv va fi descalificat, va primi warn şi nu va mai avea voie să participe la ediţiile urmatoare.

3. Câştigătorul/câştigatoarea poate alege tema pentru următorul concurs cu condiţia ca tema să nu se repete.

4. Concurenţii nu au voie să voteze.

5. Posturile mai scurte de 2-3 rânduri sau în care nu apar puncte pentru fiecare desen vor fi şterse fără comentarii, user-ul respectiv riscând să primească warn în funcţie de cât de des face asta (vorbesc de voturi aici).


Dacă aveţi întrebări puteţi posta aici.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Mimişor, eu am o întrebare. Nu pot aloca trei zile înainte ca perioada de înscriere să se termine în care toţi participanţii să pună lucrările? Sau ceva de genul acesta? E uşor încurcată această nouă regulă. En fin.
Vorba ta, cine are de pus lucrări, să le pună 4
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#3
Ma bag si eu aici ca musca`n lapte, dar chiar as avea ceva de spus.

La DOTM editia trecuta, commentul meu a fost sters pentru ca am precizat ca stiu cine a facut desenul [inca o data, nu mi s`a aratat sau ceva, ci am dedus]. Acum fiecare posteaza desenul in commentul sau la topicul de inscriere. Sa ma corecteze cineva daca am inteles gresit, dar cum se va interpreta de exemplu daca X si Y sunt cei mai buni prieteni, X participa la concurs cu cea mai faina lucrare, lui Y ii place si ii acorda cat mai multe puncte? In plus, cresc riscurile ca tot mai multe persoane sa dea votul pe prietenie, cazul in care X si Y sunt cei mai buni prieteni si X participa la concurs cu cea mai proasta lucrare, da` sti, n`ai ce sa faci, Y da numai voturi pozitive, ca nah, suntem friends.

Nu sunt impotriva noului sistem de votare (ba chiar mi se pare mai bun si mai usor de utilizat sau calculat), dar ma nemultumeste felul in care se transpun acum lucrarile, la vedere oarecum. Inca odata, sa ma corecteze cineva daca gresesc sau daca n`am inteles cum trebuie.

Eu nu vreau sa dau un vot ca dupa aceea sa se ia cu subinteles si sa fie sters si sunt sigura ca nimeni nu ar vrea acest lucru. Este doar parerea mea, banuiesc ca am voie sa mi`o expun. Nu vreau ca nimeni sa se supere pe mine sau ceva, vreau doar sa`mi satisfac o curiozitate.
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#4
@xo.Miky.xo - ai dreptate, e un 'risc' destul de mare sa se primeasca voturi din prietenie, dar acum am sa incerc sa fiu mai activa la aceasta sectiune, mai ales in timpul perioadei de vot ferificand cat de 'consistent' este votul fiecaruia pt. ca nu vreau sa vad 2-3 lulele scrise doar de dragul scrisului. Oricum, cred ca ar fi destul de evident daca X participa cu o lucrare nu prea grozava si Y ii da 33874839 puncte, pe langa asta, prieteniile de pe forum sunt mai mult decat evidente.
Sper totusi sa nu se intample ceva de genu...
[Imagine: 9qh35v.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)