Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va sunt regulile pe placul vostru ?
Imi e indiferent
37.04%
10 37.04%
Nu ( mai bine era inainte )
7.41%
2 7.41%
Da ( mai bine ca inainte )
55.56%
15 55.56%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Reguli: 1 august 2012.

#1
Buna si bine v-am gasit. Probabil ca e mai indicat sa va urez doar un simplu ,,buna” fiindca poate fi dimineata sau seara totul depinde de cand postez threadul. Cu toate ca dorim sa facem un loc mult mai bun ca inainte, vrem sa stiti ca o sa trebuiasca sa respectati niste reguli totusi. Sunt cateva la numar, destul de placute, nu musca pe nimeni promit si au in vedere doar un singur lucru. Sa creeze liniste printre useri, armonie si un loc plin de amuzament.

1. Spam > Vi s-a atras atentia asupra acestui aspect de foarte multe ori si avand in vedere ca majoritatea userilor mai vechi cunosc povestea am sa mentionez in cateva cuvinte. Minim 3 randuri complete in care sa specificati cate ceva despre ficul la care lasati comentariul. Doar atat va cer daca nu, postul se considera spam.

2. Off-topic > Mi se pare normal ca atunci cand sunteti in cadrul unui topic sa discutati despre ce se vorbeste acolo nu alte lucruri. Incercati sa justificati in mai mult de 3 randuri complete de ce va place ficul respectiv si sa il comentati / criticati in functie de preferinta.

3. Certuri > De obicei oamenii vor incerca sa critice creatia dumneavoastra datorita faptului ca acesta contine greseli gramaticale, de exprimare etc. Nu e loc de orgolii asa ca incercati sa acceptati si partea mai realista a lucrurilor. Cu toate astea, daca ati fost atacati va recomand sa apelati la un moderator sau sa discutati cu persoana in cauza prin intermediul mesajelor private asta ca sa nu iscam un flame de proportii uriase.

4. Disclaimer >
Fan ficurile inspirate dintr-un anime/manga, film, carte etc vor avea scrise un disclaimer. Dupa cum bine stiti, povestea aceasta e veche si nu merita sa intram in detalii.

5.
Nu sunt permise injuraturile la adresa nimanui ( staff, membrii, lucrarilor ). Nu faceti atac la nimeni si nimic, comentati In limita bunului simt pentru ca nici voi nu sunteti profesionisti.

6.
Fiecare lucrare trebuie scrisa normal ( fara text centrat, colorat si cu emoticoane ). Rezumati-va la default. Puteti schimba stilul textului, dar sa fie cat mai pe inteles si sa nu scoata/ bata la ochi.

7. Nu comparati ficurile intre ele. Nu numai ca nu este permis, dar se va considera offtopic din moment ce nu are legatura cu lucrarea ce o comentati.


De asemenea cateva mentiuni.
* Veti lua avertizare daca faceti spam, iar daca nu incetati atunci o sa trebuiasca sa primiti ban in functie de gravitatea situatiei.
* Nu aveti voie cu edituri ( mergeti la baie, la piata etc ) Cand vedeti ca s-a postat un nou capitol ori lasati un comentariu atunci ori asteptati. Orice post de aceasta natura va fi automat sters fara sa va anuntam.
* Incercati sa folositi cenzura in ficuri daca limbajul este unul foarte puternic / colorat. Si la inceputul topicului puteti mentiona de faptul ca lucrarea/capitolul cuprinde astfel de lucruri.
Moderatorii acestei sectiuni vor avea dreptul sa modifice continutul acestui post oricand, iar daca aveti vreo problema cu alti useri sau apare vreun conflict puteti apela la noi oricand.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)