Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regulament

#1
REGULAMENT

1. NU postati desenele voastre in threadul altcuiva! El/ea l-a deschis pentru critici la adresa operelor sale, nu sa va afisati voi talentul acolo .
2. NU furati desene! Afisati-va doar desenele voastre, nu luati de pe Deviant Art sau alte site-uri si ziceti ca sunt ale voastre.
3. Va rog sa acordati mai multa atentie desenelor si sa dati sfaturi constructive, cu un vocabular decent.
4. Nu postati in sectiunea fan art: fotografii,gfx-uri sau ficuri. Pentru fiecare exista cate o sectiune speciala. Topicul va fi mutat in sectinea corespunzatoare.
5. Nu sunt acceptate desenele rasiste. Acestea vor fi sterse si userul va primi un avertisment.
6. Cei care deseneaza manga vor posta in sectiunea special amenajata pentru aceasta tehnica.
7. Orice comentariu trebuie sa aiba minim 3 randuri si sa contina un numar decent de emoticoane.
8. Daca sunteti prieten/a cu autorul desenelor v-as ruga sa nu favorizati. Daca acesta este incepator in ale desenului si nu se descurca foarte bine, spunand ca are un talent nemaipomenit, nu il veti ajuta foarte mult.Doar se va simti bine pentru laudele pe care le primeste. Deci veniti cu pareri sincere si critici constructive.
9. Fiecare comentariu trebuie sa contină 2 sfaturi bine dezvoltate dupa capacitatea fiecaruia, astfel evitand comentariile cu exces de lauda, neargumentate corespunzator.
10. Cand comentati, va rog sa o faceti in limita bunului simt, chiar daca autorul desenelor nu este foarte priceput. Fiti draguti si lasati o parere fara remarci jignitoare la adresa desenelor/desenatorului.
11. Postati desenele cu link url (pentru estetica), preferabil dar nu obligatoriu.
12. NU postati mai mult de 10 desene intr-un post.
13. De asemenea, indicat ar fi sa dati un nume fiecarui desen. Astfel , userilor le va veni mai usor sa le reia si sa vorbeasca despre ele.
14.Nu sunt acceptate mai mult de 2 topicuri pentru fiecare user.
15. Daca sunteti jigniti va rog sa nu iscati cearta in topic. Prezentati-va frumos cu link-ul topicului unui moderator al sectiunii(printr-un PM) sau decent, in topicul „ Intrebari/Sugestii/Reclamatii

Observatii si sfaturi:

*** Topicurile innactive de 4 luni vor fi mutate in Arhiva. Inainte, unul dintre moderatorii Fan Art va trimite un PM avertizand cu inchiderea topicului. Daca in termen de 7 zile userul respectiv nu va raspunde PM-ului topicul va fi inchis. In cazul in care userul revine, topicul va fi mutat si redeschis la cererea autorului sau isi va deschide un nou topic. Decizia ii va apartine.
*** Va rog sa Postati tot ce tine de Manga: personaje, chiar si comicuri, in sectiunea cu nume sugestiv: Manga
*** V-as ruga sa apreciati macar putin parerea userilor care va comenteaza desenele. Un "multumesc" sau un "mersi" acolo, nu face rau nimanui. Nu ii ignorati pe cei care acorda atentie muncii voastre.



* * * Respectati-va intre voi si daca exista sugestii sau nelamuriri cu privire la regulament, va rog sa postati in topicul „Intrebari/Sugestii/Cerinte/Reclamatii” si sa nu deschideti altele sau ne puteti comunica printr-un PM. (Ang si Ann)!!

[Regulament actualizat pe data de 20.10.2012 ,ora 13.13]
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Bun, vad ca pe la multe topicuri bate vantul, in sensul ca cei care le-au deschis nu au mai postat in ele de cand renghii si parenghii. De aceea, eu le inchid (si eventual le mut si in arhiva). Daca doriti sa va redeschideti topicul lasati-mi un mesaj pe profil sau trimiteti-mi mesaj privat si se rezolva.

Va pupa Mana.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)