Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the song 2.

@andraportocala: Păi, e destul de simplu (de ai și urechea formată, ce-i drept, plus că-i un gust pe care-l capeți, zic eu), omul ce practică acest tip de voce (growl nu zbierete... există voce ce se numește screamo, foarte diferită, folosită în special de pubertari ce vor să se dea agresivi) o face din vreo 3 motive (dacă le văd eu bine): primul, și cel mai apropiat de bază, e pentru a inspira frică ori sugera maleficul, al doilea ar fi cel prin care se dorește a sugera o anumită apăsare, de semn negativ, asupra sufletului ori inidică oribilul ce generează acest fel de sentiment, iar, în final, o astfel de voce (de obicei în tandem cu una "normală") are rol evocator ori de accentuare a anumitor gânduri/idei (noile formații de black tind s-o utilizeze-n felul ăsta, precum și cea de mai sus). Acum, sigur, poți ori nu poți suporta, dar ai spuns că nu înțelegi de ce cântă așa, când pot cânta normal, iar eu, ascultător de astfel de muzici, am încercat să elucidez misterul (plus că mai am și puțină diversitate în voci).

Cât despre melodia pe care-am auzit-o pot spune că are un început ce mi-ar fi plăcut să ducă într-o direcție puțin diferită melodia, iar acel început seamăna cu ceva trip-hop a la Portishead ori Florence + The Machines, după care se duce într-o direcție nu atât de trip-hop cât mi-ar fi plăcut, păcat de vocea ei (și de felul cum și-o folosește) căci ar fi fost un festin. În plus, spre final devine puțin cam monotonă, nemaîntâlnind nimic spectaculos. În fine, un 7 ar merge.

Hmmm, pe cât de mult îi disprețuiesc pe unii bozgori (cei de pe la noi, în principal... o parte, de fapt), nu pot să nu-i apreciez pe cei care știu ce fac: Thy Catafalque - Fekete Mezok (habar n-am ce-nseamnă, dar știu că-i vorba despre păduri neumblate).

Hmm... Uneori chiar am nevoie de o melodie in genul acesteia, dar momentan nu ma afecteaza cu nimic, plus ca versurile sunt cam... etto... cam strange o.o E interesanta, dar nu ma pasioneaza foarte mult incat sa ii dau nota maxima. Anyway, daca o ascult la momentul potrivit, poate merita cu desavarsire.
Ritmul din spatele melodiei e cam tare, iar vocea tipei de abia se aude, plus ca nu se schimba deloc, pe tot parcursul ei e cam la fel. ( ma refer la instrumental ). Singura parte care chiar imi place, este cea cu "do do do do do..." 21
Well now, ii dau nota 7, sorry ^^"

EDIT: Bolooo o.o scuzee, postase altcineva deasupra, pot sa jur. o.o Daca nu ma crezi, well, nu conteaza :]] Melodie e trista, imi place ritmul, ohh, chiar ma atinge la suflet, dar din pacate nu am auzit de cantaret o.o In fine, imi place, merita 10... m-ai melancolizat. >.< d'oh

Next: http://www.youtube.com/watch?v=cs9hp4ubU1k

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^


Meh, nu pot să spun că nu-mi place Taxi, dar nu îmi place aşa mult melodia asta. Vocea lui Dan e genială şi instrumentalul la fel, doar că...no me gusta. Verusirle n-au nimic special şi ideea e deja consumată. Asta e tot ce am putut argumenta la ora asta cu neuronii mei chinuiţi de somn. Nota e 8, dar mai mult pentru Taxi, nu pentru melodia în sine.

Lipsită de inspiraţie la ora asta. Eat this.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Trolololol, de cand nu am mai postat aici. Am primit tricou cu Black Sabbath dar i l-am dat lu' var'miu(el e dependent de trupa, nu eu). So...nu pot sa zic ca nu-mi place piesa, e awsome 4, insa pastreaza acelasi ritm, nimic adaugat, asta pana in 2:00, de acolo pot spune ca incepe alta piesa smile) care, desigur ca imi place mai mult. E prima piesa care o ascult de la Black Sabbath 39 si cred ca aceasta piesa m-a convins. Ii dau 8!

http://www.youtube.com/watch?v=gcs5PRxEXq4&ob=av2e
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




Doamne. Postul asta ar fi fost bun cu vreo 2-3-4 ani in urma. Mi-a placut LP, ERAM OBSEDATA, II IUBEAM. Insa, acum, nu mai e acelasi lucru. Canta ok, sunt ascultabili, dar prefer sa cred ca am evoluat dpdv muzical (nu vreau sa zic ca ei sunt naspa). Totusi, de dragul vremurilor de atunci ii dau 10. (breaking the habbit e cea mai tare piesa a lor).

click
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

Razorlight a inceput cu un album de debut extraordinar .Nu e nici o indoiala ca Borrel are talent musical dar ce este aceasta balada-"gunoi"? Nu e Razorlight. "Golden Touch", "Up All Night" şi "Rip It Up" este definiţia simplă,ce este Razorlight. Pentru mine "Wire to wire" este lipsita de viata si groaznic de lenta, mai degraba Bluntlight decat Razorlight. 5/10


Rat Race
[Imagine: BloodThirsts.png]

"A morning impurified dully , is starving. A night to be staind by the merciless dark . The orbit this planet goes into is destined to be a distorted circle , forever. I curse today i am living on , cause it's the same as yesterday. The uncertainty of tomorrow i fear for the moment i realized that it all had been collapsed."

Mine mine mine mine. :3

Awesome tastes. Melodia asta e 'ascultabilă', ca multe alte melodii a celor de la Skindred. Combinaţia dintre metal şi reggae e genială, părerea mea. Deşi nu mai ascult aşa mult screamo, în melodia asta nu mă deranjează fiindcă nu e decât în unele părţi, unde e bine venit, şi vocea tipului oricum e bună, deci n-am nimic de obiectat. Deci, mie mi se par ascultabili cei de la Skindred, cea mai bună piesă a lor rămânând "Nobody" în opinia mea. Deci, 9/10 cu felicitările mele.

Nu prea ascult DnB, dar asta merge. Take

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Hmmm,asta mi-a adus aminte de vara trecuta,cand am avut ocazia sa aud la Bestfest un Pendulum complet,fara un dj set pus aiurea la Arene.Revenind,melodia e simpatica.Hmmm,orice as face nu pot sa nu ma gandesc decat la multe lumini,pogo si dans haotic.Desi nu e una dintre cele mai bune melodii Pendulum,avand in vedere ca ei sunt mai degraba cunoscuti pentru remixul de la Voodoo People,Self vs. Self,Witchcraft etc,melodia ramane cu tipicul dnb-ului,doar ca din pacate are foarte,foarte putine drop-uri. 2
9/10

http://www.youtube.com/watch?v=xJ3-NnNx6Zs
Însă cand, ocupat cu Alida, Ama fuse atatcata, pentru a ma asigura că nu o sa fie ranita grav, scosei pumnalul, desi era destul de tocit... moment in care atacurile se Oprira, moment in care toti au ramas blocati(?) si cineva a spart linistea asurzitoare, spunand...

Uhm...not Pendulum's best song, in my opinion. Am mai ascultat-o, la cerere, şi am avut aceeaşi impresie. Well, nu mă încântă pentru simplul fapt că nu e melodie care să poată fi ascultată in any f'cking mood, like soo many songs. Şi a nimerit în momentul în care house (or what's that ? ) nu e cea mai bună opţiune pentru mine. Pluus că versurile nu mă "încântează" aşa tare. Well, 7 is okay, i guees.

This one.
I'm proud (am I ?) to say that I know this song before GH3. Buut da, mi-am 'rupt' degetele ÅŸi acolo.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Eu vreau, eu vreau. Revin imediat cu edit. :3

Imi place. Ii dau 10. Ador chitara de pe fundal, instrumentalul chiar este frumos. Partea cand apuca ala sa vorbeasca e bestiala. Chiar aveam chef de rock, asa ca merita 10 cu desavarsire. My fav part este atunci cand, dupa ce povesteste ala acolo 3 lulele 3 surcele, intra chitara in actiune. Yeah, i like it, like it, like it.
Well, the next song is...
http://www.youtube.com/watch?v=mBTSG_Tryhc



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Favourite Anime Song Kyo 67 42.077 10-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Rate The Song :P Grazy 1.080 452.063 19-12-2010, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)