Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rammstein

#11
Sure, I like em, dar nu au fost chiar printre trupele preferate

1. Not that hard to notice, in sensul ca mare parte din cei care nu sunt metalheads nu sunt straini de numele trupei, pretty much anyone heard of them, regardless of the fact that they never listened; nu au fost totusi printre primele trupe de metal ascultate.
2. Well quite a few.. Feuer Frei, Mutter, Ich Will, Te Quiero Puta, Rosenrot..
3. Nope, din pacate n-am ajuns la sonisphere either =\

#12
1. Cum ati aflat despre ei?

Am vazut un amv Sailor Moon cu melodia Du hast cand eram in clasa a 9-a, deci acum vreo 7 ani care mi-a placut foarte mult... De fapt ii stiam de pe un post german de muzica Viva, dar nu prea aveam rabdare sa-i ascult, nu erau genul meu de muzica atunci atunci...iar cu acel amv am devenit tot mai interesata de muzica lor.

2. Cateva melodii care va plac.

Engel este preferata mea... dar imi plac destul de mult toate. Oricum am o slabiciune pentru cover-ul pe care l-au facut dupa melodia lui Depeche Mode - Stripped


3.Ati fost la vreun concert de la Rammstein? Daca da cum a fost?

Da, cand au concertat in Bucuresti, anul trecut. A fost foarte tare, imi doream de mult sa ma duc la un concert de al lor mai ales ca Till e pirotehnician licentiat.
It's a game...

#13
Sincer , Rammstein sunt una dintre trupele mele preferate , si chiar au un loc special pe lista mea . Acum ma leaga mai multe de ei , in genul ca si tatalui meu ii place trupa asta si na , e ca o mostenire .

1. Cum ati aflat despre ei ?

Paaaai acum multi ani mi-a pus tata o melodie de la ei care cred ca era Amerika . Si asa a inceput sa fie una intre trupele mele preferate , dar am ' aprofundat-o ' mai mult in clasa a V-a , cand am avut de facut un proiect despre ei la Germana .

2. Cateva melodii care va plac .

Destul de greu , pentru ar trebui sa pun mare ' Toate ' , dar hai sa dau cateva : Sonne , caci ma fascineaza de fiecare data ; Ich du dir weh ; Ohne Dich , Rosenrot , Benzin si desigur Amerika . Asta ar fi ' principalele ' .

3. Ati fost la vreun concert de la Rammstein ? Daca da cum a fost ?

Sincer nu am fost desi inca imi pare rau de asta >.> .

---- Oh , si apropo , preferatul meu e Christian " Flake " Lorenz , pianistul .
Metal all the way \m/

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

#14
Rammstein ! o^o
Unii dintre favoriții mei. xDD Nu contează că toți știu de ei și îi cataloghează ca pe niște ciudați de cele mai multe ori, muzica e tot muzică, din partea mea puteau să poarte rochii. ( sincer nu mai au mult până acolo, posibil s-o fi făcut deja. xDDD )
Nu-mi place la ei faptul că au înclinații *homosexuale* în unele cântece, ―bine în multe― și că sunt vulgari când dau concerte.
Majoritatea reprezentațiilor sunt, jos pălăria, dar unele te marchează neplăcut. ( Revenind la înclinațiile dubioase. *chhz* )



1. Cum ați aflat despre ei ?

Asta era... cu un an sau doi în urmă. Să zicem unu' jumate.
Căutam AMV-uri Rosario Vampire pe YouTube, și dădusem peste unul cu Moka vampir ( sau Inner Moka ) plasat pe melodia Mein Teil ( You are what you Eat Pet Shop Boys Edit Remix ) ―câte cuvinte!. AMV-ul era făcut de bender1man, iar modul perfect în care a îmbinat scenele acelea, îndeosebi începutul, și felul în care le-a pliat pe muzica dinamică, mă inspiră și astăzi ! Mi s-a părut și încă mi se pare ―deși AMV-ul, precum și contul lui bender1man au fost șterse,― un Anime Music Video perfect din toate punctele de vedere.

Pe scurt, mi s-a pus pata pe melodie din vina unui AMV excelent făcut.


2. Câteva melodii care vă plac.

Prima rămâne cea menționată mai sus, la care s-au mai adăugat Sonne, Ich Will, Feuer Frei! și Engel.
―luate în ordine inversă.―


3. Ați fost la vreun concert de la Rammstein ? Dacă da cum a fost ?

NUUU. N-am fost, și nu cred că aș vrea, adică ar fi o mângâiere pentru sufletul meu de fan, dar mi se par un pic exagerați în reprezentațiile live. Asta în ciuda faptului că efectele speciale sunt bune de pupat în bot.

Pe de altă parte, s-o spun drept, dacă locuiam în București probabil aș fi mers la concertul lor. xD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#15
Rammstein \m/
Nu ma pot declara fan al lor, dar am ascultat Amerika si mi s-a parut pe putin foarte cool. De curand am descoperit Morgenstern si a fost una din acele melodii carora le-as fi dat replay iar si iar si iar... am ascultat-o o zi intreaga, cu putin Marilyn Manson ca sa fie pachetul complet
Till face un show ca lumea, din filmuletele pe care le-am vazut de prin concerte.

1. Cum ati aflat despre ei?
Anul trecut, cea mai buna prietena a mea mi i-a recomandat in timp ce vorbeam despre muzica si diverse trupe de rock. Mi s-au parut interesanti, atat numele lor cat si faptul ca sunt din Germania si iubesc acea tara foarte mult. Cum am ajuns acasa si am avut acces la calculator am cautat Amerika pe youtube si... restul a fost istorie

2. Cateva melodii care va plac
Ca tot omu', Amerika... Morgenstern (preferata!), Mein Teil si putin Ich Will... n-am prea ascultat multe melodii de la ei

3. Ati fost la vreun concert de la Rammstein? Daca da, cum a fost?
Nu inca. E posibil sa merg la concertul din 2013, le-am zis parintilor ca e o trupa foarte draguta si canta despre iubire si iepurasi, deci cred ca ma vor lasa 21
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...
My fics: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082
"Te doresc acum!" yaoi +18 http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid225522

#16
Rammstein este motivul pentru care acum doi ani invatam germana cu mai multa pasiune decat la inceput. Melodiile sunt foarte interesante ( sincer m-a bufnit rasul cand am citit mai sus postul lui wasp despre acel site care are posturi cu asa zisa inclinatie a celor de la Rammstein spre nazism ), iar Till Lindemann ma fascineaza. Am reusit in vara respectiva sa citesc cateva din poeziile pe care le-a scris si publicat in Messer si sa vad si pozele care apar in cartea mentionata. Sunt chiar dragute.

1. Cum ati aflat despre ei?
Mai demult - a se citi acum minim cinci ani - se difuza un reportaj cu un roman care a plecat in America, unde a facut el o chestie foarte desteapta, nu-mi amintesc ce anume exact. Iar pe fundal canta Amerika. Pana acum doi ani am preferat sa nu intru in detalii, ascultam Amerika destul de rar. De cand m-am apucat de german am inceput sa ascult si melodii in aceasta limba. Nu ma ajuta excesiv pentru ca daca ar fi sa compar nivelul pe care-l aveam cu nivelul pe care-l au cei de la Rammstein, ar fi ca si cum as incerca sa compar apa cu focul. Totusi cand le ascultam melodiile simteam o dorinta foarte puternica sa ma apuc sa invat si sa descopar mai mult in legatura cu aceasta limba.

2. Cateva melodii care va plac
Moskau; Keine Lust; Amerika; Du Hast; Ohne Dich; Reise, Reise; Engel; Benzin; Mein Land; Rosenrot; Sehnsucht

3. Ati fost la vreun concert de la Rammstein? Daca da, cum a fost?
Nu, dar mi-ar placea foarte mult sa ajung. M-a impresionat foarte mult concertul de la Viena din 2009, in special cand au cantat Engel.
River! Make her blue again!

#17
Fac germana de 5 ani si o spun sincer: mare lucru nu stiu. Totusi, reusesc sa recunosc limba si sa citesc =] Intr-o zi schimbam posturile la TV din plictiseala si am auzit o melodie de-a lor. 'Du hast' daca nu ma inseala memoria. Mi-au placut versurile - cel putin cat am inteles - muzica, tot. Si asta raspunde la prima intrebare.

2. Cateva melodii care va plac.
Ich will! Asta va ramane mereu pe primul loc intre preferatele mele. Du hast, Feuer Frei, Mutter, etc. Imi plac toate melodiile de la ei, dar astea sunt favoritele, cele ce le ascult cam in fiecare zi cand am ocazia. La urma urmei, Rammstein e una din trupele mele favorite.

3. Ati fost la vreun concert de la Rammstein? Daca da, cum a fost?
Trist, dar nu am avut sansa pana acum. Am auzit de concertul ce va avea loc prin iulie anul asta si voi incerca sa ajung. Cine stie, poate reusesc sa ajung si eu la un concert de-al lor pana nu voi disparea de pe fata planetei.

Psycho XD

#18
Un topic bun.

1. Cum ati aflat despre ei?
Auzisem de ei inainte, pe la TV, daca nu ma insel. Dar dupa aceea intrasem pe blog-ul unei fete si avea la playlist una dintre melodiile lor, din cautare in cautare, incepuse sa imi placa "Ich Will".
Am dat din nou de ei la un fanvideo pentru Magneto (X-MEN: First Class), m-am indragostit de sincronizarea scenelor cu melodia. Am vazut ca sunt destule melodii de la Rammstein folosite in fanvideo-uri.

2. Cateva melodii ce va plac:
- Ich Will (acum nu mi se mai pare asa geniala);
- Du Hust;
- Mutter (descoperita recent si dragoste la primul auz);
- Rosenrot;
- Mein Herz Brennt.

3. Ati fost la vreun concert de la Rammstein?
Din pacate, nu. Nu am fost. Desi mi-ar fi placut, dar nu am putut sa merg.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#19
'' Humankind cannot gain anything without first giving something
in return. To obtain, something of equal value must be lost. ''

[Imagine: Automail_sig_450x150_zps188a256a.png]

#20
Cum sunt noua pe forum ma gandeam ca sa incep sa postezi la categoria mea preferata.

1. Cum ati aflat despre ei?
Pai, intr-un fel din intamplare. Profesoara mea de istorie ne-a pus un videoclip cu Holocaustul si in timp ce noi vizionam imagini cu schelete ambulante, pe fundal era melodia "Rammstei". Melodia asta a focut tot videoclipul.

2. Cateva melodii care va plac.
Rammstein, Du Hast, Amerika, Benzin, Ich Will.

3. Ati fost la vre-un concert de la Rammstei?
Nu, din pacate, dar imi doresc sa merg.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)