Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Questions & Answers

#1
Pentru a evita formarea diferitelor topicuri pentru o intrebare, ma gandeam sa fie unul pentru mai multe intrebari si raspunsuri in legatura cu un manga animeu yaoi/yuri.
Si de aceea, am si eu o intrebare, cate episoade are Ikoku Irokoi Romantan?
[Imagine: sig3a.jpg]



#2
Hey ! Am si eu o intrebare, nu stiu daca imi poate raspunde cineva ca deja topicul asta a murit din 2008. In fine, cate animeuri yaoi/ shounen-ai sunt subtitrate in romana? Si unde as putea sa le vad? ._. Sankyu guys.

#3
Nu sunt prea multe din pacate

Gravitation- http://anime.kage.ro/anime/gravitation/

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru- http://anime.kage.ro/anime/uraboku/

Altele nu mai stiu in momentu asta
[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]



#4
Mersi AyameXx. Am si uitat ca postasem pe aici. Ma bucur ca a raspuns cineva. De Gravitation stiam, de la tv, si de peste tot.21 Anyway, mersi mult de linkul doi. *kiss*

#5
Pai mai este si Uraboku tradus in romana. Si altele anime shounen-ai. Poti sa te uiti pe Anime.Kage sau in alta parte. Acum nu mai sunt sigura. Parca si ala, Togainu... sau cum era. Scuzati-mi spam-ul, doar mi-am adus aminte de Uraboku (are vreo 40 de episoade, eu inca nu l-am vazut, dar mi-a fost recomandat de o fana yaoi -daca tin bine minte).
[EDIT] Pana la urma nu am spamuit... 21 Ehe. Si scuzati ca vin asa tarziu.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)