Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesori preferati

#61
1. Doamna profesoara de limba și literatura română.
Este o tipă extrem de funny, tinerică, i think she is in her twenties because she has a young daughter of 2 years old. E foarte interesantă ca profesoară și ca om. Ne predă doar ce ne trebuie, nu explică, la ora ei e foarte interesant fiindcă mai glumim apoi ne predă. Are un simț al umorului dezvoltat și ador când este ironică datorită faptului că are un stil plăcut de a ne face să ne amuzăm de dânsa. Nu țipă decât atunci când este gălăgie ca să ne atragă atenția în rest e de treabă.

2. Doamnul profesor de religie.
Este o bunăciune ce să zic, dar e și căsătorit, oricum ca persoană e foarte funny îmi place stilul de a preda și ador proiectele date de dânsul. Este un tip interactiv și nu mă plictisesc la ora lui cum făceam în generală. Putem dezbate orice subiect cu el.
-

#62
1.profu de istorie
imi place mult modul lui de a preda, nu e ca in generala unde adormeam la ora si ma rugam sa treaca mai repede, pana anul asta mie nu mi aplcut istoria, da de cand cu profu o ador... face glume, iar lectiile le preda intr un stil care te "atrage" , adica nu stiu dar sunt foarte atenta la ora ...si nu sunt singura
2. luminita- diriga--e de contabilitate...e foarte copilaroasa desi are vreo 40 de ani si arata foarte bine pentru varsta ei, foarte funny...ne preda super adica nu sta ea in fata clasei si incepe sa spuna cate n luna si n stele....si cel mai important este rockerita dar nu o arata asa tare....

#63
Aaaaw: x In tot liceul meu am profesori extraordinari! Nu prea sunt rai, doar severi. Altii, atunci cand vad ca te straduiesti cu adevarat o lasa mai moale, iar daca ai o problema te asculta si te inteleg. Dar, hai sa fac si un mic „top" al profesorilor:

Doamna profesoara de Romana. Este o profesoara extraordinara, care in ciuda varstei sale destul de inaintate nu se plictiseste la ora si nici nu ne plictiseste ea pe noi. Vorbim deschis, ne face sa comunicam, sa radem, are un mod foarte placut de exprimare si gesticuleaza de fiecare data, reprezentand ceea ce vrea sa zica. Pur si simplu, este imposibil sa nu poti intelege ceva de la ea. De fiecare data plec cu lectia invatata din clasa, nici nu simt nevoia sa repet ceva acasa, pentru ca expune idei atat de logice si intr-un mod atat de concis incat doar sa te prefaci ca nu intelegi, altfel n-ai cum. Niciodata nu tipa la noi, are felul ei de a ne face sa incetam din galagie - ceea ce rar se intampla, pentru ca esti prea ocupat sa ascuti ceea ce explica dansa. Rezumand: profesorul ideal!
Profesoara de biologie. Paaai, e o femeie extraordinara care stie sa explice perfect. Vreau sa spun ca biologia mi se pare o chestie perfect logica, totul mi se pare rational. Nu mi sa intamplat sa nu inteleg ceva. Explica orice termen si ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca da nenumarate exemple amuzante, in asa fel incat sa intelegem cu ce scop se intampla acele lucruri.
Profesoara de engleza. Este foarte draguta, amuzanta si calma. Invat cu placere engleza, iar ceea ce imi place cel mai tare este faptul ca jucam diverse jocuri si ne da fel de fel proiecte interesante de facut. Ora de engleza mi se pare foarte relaxanta si placuta datorita dansei.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#64
1. Profesoara de engleză -> este cea mai de gașcă profesoară. Știe cum sunt copii din zilele noastre, dar parcă și ea pare copil. Ne înțelegem foarte bine cu ea, și ne mai lasă să și chiulim 21

2. Profesorul de geografie -> cum am mai spus într-un topic, glumele de la oră nu lipsesc, poate doar la lucrări.

3. Profesorul de practică -> cele 3 ore pe care le avem martea, sunt perfecte. Stăm și jucăm cărți, mâncăm și toate cele. Pauza de 3 ore.

4. Fosta directoare cu care nu mai știu ce modul fac -> poți invăța foarte multe de la ea, dar nu mă refer la materia pe care o predă, ci la lecțiile de viață.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#65
Oh, da. <3

În primul rând, diriginta (profă de engleză) e o persoană pe care o admir enorm de mult. Deși nu are decât vreo 30 și ceva de ani cred că e mai trecută prin viață și mai experimentată decât orice altă persoană de vârsta ei. Am învâțat multe lucruri de la ea (nu numai legate de materia pe care o predă) în ăștia 3 ani de când mi-e profesoară și am ajuns să o respect foarte mult. Cred că e una dintre puținii profi pentru care voi face vizite liceului atunci când îl voi termina. E o femeie nemaipomenită, deși, ca orice specimen de om aparținând sexului feminin, are și ea momente de PMS și atunci nu e foarte plăcută. E o persoană foarte corectă și nu acceptă ca cineva să îi trateze materia, sau școala, în general, într-un mod superficial. E genul de profesoară pentru care înveți de drag. Simpatica de ea. <3

Îmi iubesc profesoara de latina, deși urăsc materia pe care o preda. E o femeie al dracului de inteligentă și exagerat de acidă și de amuzantă. E de părere că școala nu e concepută pentru a îndesa elevului o informație pe care la un moment dat o uita și crede că dacă ea, ca profesoară, trăntește elevului tot felul de cunoștiinte, atunci e de datoria ei să îl învețe cum să le folosească. Ah, și are obiceiul ăsta simpatic de a-și porecli toți elevii, pocindu-le numele de familie.

Altă profesoară minunată este cea de germană, care e nemțoaică de la mama ei. Cred că are pe undeva pe la 43-44 de ani; e o persoană incredibil de drăguță și îmi pare rău că sunt o leneșă nenorocită și că nu mă implic la materia ei atât de mult pe cât aș vrea. E adorabilă când nu își amintește cuvinte în română și începe să gesticuleze și să explice. ^^

Profesorul de sociologie mi se pare un om de milioane. Deși a început să predea în clasa mea doar de un semestru, am ajuns să-mi fac o părere despre el. E un om inimaginabil de deștept și are un mod de a preda astfel încât înțelegi totul din clasa și nu mai e nevoie decât să mai citești o dată lecția acasă ca să digeri perfect informația.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#66



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? hiimera 65 37.367 31-10-2014, 11:39 PM
Ultimul răspuns: Acetyl
  Profesori enervanti. Flash 65 38.302 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)