Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pictures... Obviously


#2
Scuze, de obicei se psoteaza zilnic., dar, nu prea e populata la comentarii sectiunea asta.

Vroiam sa te intreb cu ce faci pozele? Some of them are really cute o.o

http://farm9.staticflickr.com/8167/72885...cc73_c.jpg

Podul de pe Dambovita de la Basarab cumva? 5

http://farm8.staticflickr.com/7243/72900...2a5b_c.jpg

Si asta e frumoasa, doar ca ai pus photoshop si se vede putin ca e editata

#3
Hey thanks for replying 4
Am un Canon EOS 400D. Da, ala e podul Basarab 4 De mult voiam sa-i fac o poza seara si de curand am prins ocazia ... si am avut si dispozitia necesara.
Nu stiam exact daca avem voie si cu poze editate sau nu si de-aia am pus-o si pe aia. Nu e mare lucru editat la ea oricum, doar o textura pe deasupra. 4
Thank you a lot again... for the kind words and for taking time to look ^^
________________

Thanks, Azazel !Apreciez ( :
Poza cu cola ... nu reprezinta nimic special. Eram intr-un pub si mi s-a parut lumina foarte draguta si mi-a placut mult cadrul. Aveam aparatul la mine asa ca am zis sa incerc o expunere ... si mi-a placut cum a iesit !
Iar prima, serios, nu e editata chiar asa mult pe cat crezi. Doar o textura aplicata peste, pe bune 10 Dar, textura aia se vede destul de mult deci probabil de-asta da impresia unui edit excesiv. 4
Multumesc pentru sfat, oricum incerc sa-mi editez pozele cat mai putin, dar uneori imi mai vine cate o idee de edit si nu ma pot abtine sa nu o pun in aplicare. O sa mai adaug poze cu timpul si promit ca o sa fie foarte putin sau chiar deloc editate ^^ (majoritatea celor pe care le-am pus sunt foarte putin editate oricum, in princiu doar culorile schimbate putin)

#4
O sa incep cu un mic sfat. Nu mai modifica pozele, gen asta. O poza arata mai bine atunci cand e facuta doar de aparat, parerea mea. Asa se arata adevaratul talent in fotografie al unei persoane. Ca tot am ajuns la talent, daca-l pot numi asa... Se vede ca fotografiezi de ceva vreme si te pricepi, si pe langa asta ai si un aparat care te ajuta foarte mult. Calitatea e mult prea buna.
Mai am o nelamurire: poza asta e modificata?... pentru ca aia nu arata ca o apa.
Imi plac, de asemenea, pozele in care apar acele persoane, iar urechile sunt amuzante o.o
Am descoperit si cu ce aparat faci poze, ramane doar sa vad ce e de capul lui, dupa o cautare pe net.

p.s: Te-as ruga sa nu mai postezi dupa fiecare comentariu primit. Daca ai ceva de spus, spui cand vi cu poze noi. Fiind o sectiune dedicata fotografie, poestezi mai multe poze decat lamuriri. De asemenea posteaza un numar mai mic de poze. Nu ca nu mi-au placut, dar asa poti pune o noua poza si sa lamuresti persoana de deasupra. Mersi!
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Un mic sfat pentru tine Marian, nu mai vorbi daca nu stii ceea ce sfatuiesti pe altii sa faca. Spre cunostiinta ta fotografii profesionisti isi editeaza imaginile raw din aparat pentru ca initial au tendinta sa fie aplatizate, un concept pe care tu nu il intelegi ca fotograf amator.

In al doilea rand talentul tine de concept, compozitie, executie si este cu mult ajutat de ceea ce folosesti. Nu o sa poti compara niciodata un Nikon Coolpix spre exemplu cu un Canon EOS 400D cu lentile telescopice, filtru infrarosu si lumina natural potrivita/mediu controlat. Tine de cunostiinte si experienta, nu de faptul ca fotografia e editata sau nu atata timp cat nu e excesiv.

dopamine, ai lucrari foarte simpatice si sunt printre cele mai bune care le-am observat pe forum. Imi scuzi doar mica apreciere pentru ca momentan nu am timp sa detaliez si m-am oprit doar la a face observatii unui 'critic'. Ideea este ca imi place munca ta si sper sa vad in continuare mai multe posturi. Intr-adevar nu toate sunt reusite, dar in mare parte e placut ochiului. Te-as ruga de asemenea sa te folosesti de hyperlink si sa iti numesti fotografiile ca sa putem tine pasul mai usor.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#6
Merci, Arae 10 Poza aia, da , e modificata. E un efect dragut pe care l-am gasit in Photoscape si m-am gandit sa il incerc.
@Arya: Ai dreptate! Si eu imi salvez imaginile atat in format RAW, cat si JPEG. Si, multumesc foarte mult ^^
Revin si eu cu cateva fotografii. Peisaje nu am facut prea multe pana acum si m-am hotarat sa ma ocup mai mult si de asta.

http://farm8.staticflickr.com/7086/73932...5e18_c.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7218/73932...06f4_c.jpg

Si, revenind la portrete ...
http://farm8.staticflickr.com/7094/73882...6432_c.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7222/73882...7269_c.jpg
_____________________

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph...2526_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph...2393_n.jpg (Asta e inspirata de papadia lui Biersack 4)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph...3594_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph...3422_n.jpg (Rasaritul pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Poza facuta din masina)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph...0986_n.jpg




#8
Din ultimul set de fotografii doar asta, asta si asta mi-au placut. (da, ar fi indicat sa le dai cate un titlu potrivit pentru a ne fi mai usor sa vorbim despre ele).
Asta ar fi facut un wallpaper reusit daca incercai un cadru mai larg, linia formata de acel gard pica drept si, poate cel mai important detaliu, scapai de (sau cel putin focalizai) firele care par ca se baga intre aparat si peisaj.
Asta e, cred eu, cea mai reusita dintre toate. Singurul lucru gresit la ea este ca e usor centrata. Cainelui i-ar fi stat cel mai bine in partea dreapta a fotografiei, deoarece in cazul unui portret in care subiectul nu priveste la camera trebuie lasat mai mult spatiu in directia in care priveste. Dar si asa, foarte draguta. Brava!
Aici peisajul e mirific, dar ca si in fotografia de mai sus, vad buruienile ca pe un "obstacol". Poate daca nu focalizai si cautai un spatiu gol intre ierburi de unde sa fotografiezi rulota iesea mai bine - astfel s-ar fi format si un soi de linii conducatoare la subiect. Btw, de vina pentru nuanta fotografiilor e lumina naturala (rasaritul banuiesc) sau ai lenses colorate ?

Bafta in continuare si multa imaginatie!
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Snowy's Pictures xD. SnowFlake. 19 10.857 11-12-2011, 10:31 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  My pictures >_<" KathVonTe 8 5.042 29-11-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: KathVonTe
  My pictures :D Layla. 13 8.209 07-08-2011, 04:32 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Little Pictures Wanna 2 2.732 15-02-2011, 04:38 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Kumiko's pictures... ~ Kumiko ~ 7 5.099 29-12-2010, 06:47 PM
Ultimul răspuns: Mitchy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)