Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personajul preferat ( W.I.T.C.H )

#1
si mie imi place toate...dar cred ca cel mai mult imi plc Will
imi place stilul ei si broscutele alea de plus sunt asa de sweet
apoi imi place Corny pt k e in pas cu moda si e tupeista (cam ca mine 4)
deci....Irma imi mai place pentru ca e funny (mai ales cand se cearta cu Corny)
toate sunt minunate
in felul lor si sunt unice unicitate 3
ei bine....eu mi-am exprimat parerea
i`m waiting 4 u
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Preferata mea este Cornelia.De ce?Pentru ca seman foarte mult cu ea.La fel ca si ea(ce ma repet)si eu sunt nesuferita,sarcastica etc etc.Este tipul de fata perfecta as putea spune...si se potriveste super bine cu Caleb.Cacofonie?Maybe..21
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
I'm a big fan witch. 15.
Eu prefer banda desenata.Personajul meu preferat ? Will a fost preferata mea,la inceput.Apoi,m-am axat pe Cornelia,dar treptat,treptat mi-am dat seama ca amandoua sunt preferatele mele.
Will__cred ca este un bun lider pentru grupul gardienelor si o buna prietena.Este capricorn,ca si mine 9Ceea ce ma deranjeaza putin e relatia dintre ea si susan.
Cornelia___Probabil ca pe unii ii deranjeaza stilul ei,dar ea este oarecum matura.Imi place foarte mult perechea Cornelia Caleb,pacat ca nu rezista si Caleb si Elyon vor fii impreuna. 2

Ma enerveaza Irma.Are umor,asta e bine,dar in unele situatii deja exagereaza 19.
Taranee.e foarte draguta,dar mi se pare prea linistita,retrasa chiar.Iar Hay Lin e,cred gardiana fara niciun defect,ehh.poate e putin c-am aeriana,dar imi place mult de ea ^^

#4
nu ma uit la la acest d.a , doar cand apuc am vazut si eu cateva episoade
da grafica , story super , great sound , funny caracter etc ..
cel mai mult imi place aia cornelia e mai dura 21 .. imi place cum se imbraca , she's hot 21 ..
Da si Taranee is sweet "_ ...
oricum e un desene animat mai mult pt fete 21 .. vrajitaorelor 21 ..

#5
Toate sunt preferatele mele. Will-este o luptatoare, o buna conducatoare si are mult curaj, Cornelia-mereu in pas cu moda si este increzatoare, Lay Lin-creativa si simpatica, Taranee-inteligenta si timida, iar Irma-glumeata si imprevizibila.
Totusi imi placea perechea Cornelia-Caleb si nu credeam ca o sa se termine asa2
[Imagine: logo.gif]

When all looks lost
And there's no escape
...I turn to my dreams!

#6
pai nu pot sa aleg una,le aleg pe toate,parca toate ar forma o
singura persoana perfecta:in pas cu moda,plin de viata,sweet,
buna conducatoare,naiva,puternica si amuzanta 4

#7
Oh doamne ! Eram foarte obsedata de Witch in tineretile mele , am o colectie imensa de reviste si carti si jurnale si orce putea fi cumparat. Da ador WITCH ! :X A fost mult timp fantezia copilariei mele . Oricum toate sunt grozave , le ador, dar Cornelia e preferata mea, pentru ca ma regasesc in ea: ingamfata, sarcastica, obsedata de moda, matura, cu picioarele pe pamant. Intr-un timp aratam exact ca ea 21 , aveam parul lung ca al ei , tuns la fel si il vopsisem si blond! 65 Putin obsedata !
Pentru mine totul s.a stricat cand relatia Caleb/Cornelia s-a terminat , a fost ce-a mai mare prostie posibila, era cea mai romantica relatie! Apoi relatia cu Elyon ...OMG? Eu in locul Corneliei as fi turbat !
Ma rog , nu stiu ce a fost in mintea creatorilor!
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

#8
la inceput personajul meu preferat a fost Hay Lin, fiindca eram dependenta de desen ca si ea. Adoram cum reusea sa faca aproape orice isi propune; era foarte talentata. Totusi, mi-am schimbat gusturile si am inceput s-o prefer pe Will. Chair daca era lider, era foarte sensibila uneori,si isi respecta mult prietenele si parerile lor. Chiar daca uneori dadea intr-o depresie si era orbita de ura...ea tot ramane preferata mea8





#9
My turn ^_^
Acum vreo 2-3 ani aveam o mica obsesie cu W.I.T.C.H. cumparam tot ce se putea cu acest desen. Preferata mea era Hay Lin. Visatoare, avea puteri asupra aerului, elementul meu preferat. A doua era Irma. She was funny and easy going. And we had the same birthday Zuppy22.
Acum am renuntat la W.I.T.C.H. nu stiu sigur de ce pur si simplu mi-a pierit interesul. Poate din cauza ca a devenit prea popular. Era mai interesant cand nu stia chiar toata lumea despre el.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#10
Si mie mi-au placut desenele astea destul de mult intr-un timp.La inceput nu puteam sa le suport, dupa care nu ma mai putem dezlipi din fata tv-ului iar acum cred ca am ajuns la starea initiala..Eh..nu pot sa zic ca nu-mi mai plac deloc, dar mi-a scazut interesul foooarte mult.
Nu am fost chiar o mare fana, deoarece tot ce stiu despre ele este de la tv si din cateva benzi desenate si vreo 2-3 carti imprumutate de la o fata..
Acum care a fost personajul meu preferat.. Cu siguranta Irma. Imi placea totul la ea..cum se comporta, cum arata, cum se imbraca..tot..mai ales ca seamana putin si cu mine 4 .Imi placea si de Martin (parca asa il chema ) care se tinea tot timpul dupa ea. Si Cornelia era draguta, mai ales din cauza incurcaturilor amoroase 21
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)