Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pericolul anime

#11
Animelurile....................... sunt rele ! Si banuiesc ca prin asta a trecut fiecare curent , imi amintesc ca si o ramura a rockului a fost la fel de aspru criticata pentru ca existau rasfatati care se aruncau , sau se spanzurau dupa ce sufereau deceptii , bine asta se intampla si inaintea curentului respectiv dar na . Deci sunt bloguri care spun ca animeurile sucks :o . (MOARTEA OTAKU SI ROAKERILOR) .Ar trebui o acta pentru anime :o , oricum observ ca sezonu asta animeurile deja au inceput sa fie cenzurate .
[Imagine: 124vh8l.gif]

#12
Citat:Animelurile....................... sunt rele ! Si banuiesc ca prin asta a trecut fiecare curent , imi amintesc ca si o ramura a rockului a fost la fel de aspru criticata pentru ca existau rasfatati care se aruncau , sau se spanzurau dupa ce sufereau deceptii , bine asta se intampla si inaintea curentului respectiv dar na . Deci sunt bloguri care spun ca animeurile sucks :o . (MOARTEA OTAKU SI ROAKERILOR) .Ar trebui o acta pentru anime :o , oricum observ ca sezonu asta animeurile deja au inceput sa fie cenzurate .
DA!
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#13
Pai, omu' n-a mai scris din 2010 pe blog. Si pe de-o parte as zice ca anime-urile sunt nasoale. Ca orice chestie care este produsa la nivel industrial are rahaturile ei. Pot sa dau exemple de anime-uri de tot rahatul (a se vedea modul in care din personaje ies tot soiul de chestii si cum se umfla muschii ca dupa supradoze de steroizi si manipulare emotionala cum numai in telenovele si seriale americane si indiene mai gasesti), dar pot sa gasesc si chestii absolut decente si foarte interesante chiar.

Un fenomen chiar si cultural... care duce la producerea de marfa in exces va suferi din cauza acestui exces.

Dar anime-urile nu sunt ceva rau in sine. Nu poti sa iei un fenomen si sa-l condamni in masa fiindca ai indentificat tu niste rahaturi... care exista cu siguranta.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.202 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)