Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca inca te mai iubesc

#21
Hello >:D<
M-ai surprins cu acest capitol :X Ca de fiecare data! Chiar nu ma asteptam la o bataie intre fete. A fost cireasa de pe tort =P~
Si mi-a placut ca nu ai incercat sa-i dai mamei Sakurei cine stie ce boala rara, fara leac. Nu zic ca apendicita este ceva ok - daca se ajunge la peritonita ai putine sanse dar... ma rog...
Flashback-ul... aaaa... mi s-a parut usor exagerata faza cu cazutul in genunchi. Adica, ma rog, era vre-o faza din "Dragostea poate fi inselatoare"? parca asa sa zic :-? Stiu ca atunci Sakura era cam sensibila, asa ca trecem peste...
Mi-a placut reactia lui Sasuke. Este ceva ce ii apartine, ceva ce nu s-a schimbat. Ca sa fii gelos trebuie ca macar sa-ti placa de cineva, iar el a dovedit ca o iubeste :X
Dony... oh, frate, nu-mi place personajul asta. Sper sa-l pui cu picioarele pe pamant cad de curand. Iar Ash, mi se pare ca tine la Sakura in alt mod decat tine ea la el. Nu stiu sigur...
Ma rog, modurile de expunere au fost minunate, iar actiunea n-a alergat. Un capitol foarte dragut!
Abia astept next! (Ma anunti, da? ;;) )
Bye!
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#22
Va multumesc tuturor de comentarii si v-am adus capitolul urmator! Sper ca o sa va placa.

Capitolul VII


Sakura :


Deschid ochii cand aud un ciocanit in usa. Imi invart privirea prin camera si observ ca nici una dintre fete nu are de gand sa deschida usa. Ma ridic din pat si merg la usa, deschizand-o putin. Il observ pe antrenor care ne spune ca peste jumatate de ora trebuie sa coboram la masa. Vad ca pleaca si inchid usa, trantindu-ma inapoi in pat. Ce n-as da sa mai pot dormi putin. Sa mai stau cateva ore bune cu capul asezat pe perna pufoasa si sa raman intr-o lume fara griji. Intr-o lume in care pentru mine este numai fericire. Niciodata n-am varsat lacrimi in visurile mele si sunt sigura ca nici de acum in colo nu voi varsa. Daca s-ar putea, as vrea sa traiesc pentru totdeauna in lumea mea de vis. Lumea mea spre pornesc imediat ce pun geana pe geana. Mi-as dori sa traiesc acolo pentru eternitate ca o printesa. Cat de mult mi-ar placea. O lume lipsita de griji si de lacrimi. O lume lipsita de durere si probleme. Ah.. astea sunt doar dorintele mele care nu se vor indeplini niciodata.


Ma ridic lenesa din pat si imi iau pe mine un trening negru cu roz de la Adidas. Ma incalt cu o pereche de slapi de la Nike si ma piaptan repede, prinzandu-mi parul intr-o coada sus. Ma indrept spre baie, spalandu-ma rapid pe dinti. Observ ca fetele sunt gata si ma asteapta sa mergem impreuna la masa. Iesim din camera si o incuiem. Coboram incet pe scarile din lemn, ajungand la parter. Ii vad acolo pe baieti care stau pe canapele si pe fotolii. Imi invart privirea prin incapere pentru a-l zari pe Sasuke. Il vad pe canapea, discutand ceva cu Gaara. Stiu ca a observat ca am aparut pentru ca privirea mea s-a izbit de a lui in timp ce coboram pe scari. Nici macar nu ma baga in seama. Vreau sa stiu ce am mai facut de data asta. Sa stiu care este motivul pentru care Sasuke se comporta asa cu mine. Merg la geam si imi imi sprijin coatele de pervaz, lasandu-mi capul in palme. Privesc la vremea de afara. E destul de frig si vad ca se apropie ploaia cu repeziciune.
Ahh Sakura! Pe cine vrei sa pacalesti? Incerc sa ma gandesc la altceva, numai la Sasuke nu, insa nu prea imi reuseste. Gandul meu nu zboara decat la el si la persoana lui.


Simt niste maini care imi acopera ochii. Tresar si instinctiv imi pun mainile peste ale faptasului.
- Ghici cine e? aud o voce blanda.
Zambesc gingas cand aud vocea brunetului. Ii soptesc incet numele, iar acesta isi ia mainile de pe ochii mei, permitandu-mi sa vad in jurul meu. Ma intorc spre el si il imbratisez. Baiatul imi raspunde imbratisarii, mangaindu-ma usor pe cap. Ma saruta pe frunte, coborand incet in jos, prinzandu-mi buzele intr-un sarut destul de.. rece? Imi pun mainile pe pieptul sau, impingandu-ma incet din bratele sale. Ma priveste confuz si ma intreaba ce am patit. Il intreb daca s-a intamplat ceva s-au daca este suparat. Da dezaprobator din cap si buzele imi sunt acaparate de un alt sarut de al sau, unul mai pasional ca cel de dinainte. Mainile sale cad usor pe soldurile mele, trecandu-sile peste fundul meu. Ma lipeste de pieptul sau bine lucrat, muscandu-ma incet de buza inferioara. Zambesc in sinea mea si ne desprindem incet din sarut. Brunetul se aseaza pe una dintre scari, iar eu ma pun langa el, sprijinindu-mi capul de umarul sau.


Dupa micul dejun, mergem in camerele noastre cu cate un zambet larg pe buze. Antrenorul ne-a anuntat ca nu vom face antrenament astazi pentru ca afara toarna cu galeata iar in sala a intrat apa. Ma trantesc pe patul meu si incep sa-mi butonez telefonul. De jos incep sa se auda zgomote si urlete. Antrenorii nu sunt pe acolo, ei sunt la etajul doi si nu prea au ei cum sa auda. Ma ridic din pat, lasandu-mi telefonul pe perna. Le vad pe celelalte fete pe la usi si fiecare se intreaba una pe alta ce se intampla.
- Invata-l minte Sasuke! aud o voce de baiat.
Stop cadru! Sasuke?! Cobor in fuga scarile si fac stanga, ajungand pe holul ce da spre camerele baietilor. Vad ca Sasuke si-a facut un partener de pumni, acela fiind Dony. Il loveste cu furie, baiatul avand grija sa il loveasca inapoi. Ah, daca nimeni nu l-a potolit pe Sasuke, trebuie sa incerc. Alerg spre el si ma pun in fata lui, acesta fiind cat pe ce sa ma loveasca.
- Sakura da-te la o parte! striga la mine si ma impinge la o parte, izbindu-ma de perete.
Dau cu capul de suprafata tare, lovindu-ma destul de puternic. Simt cum ceva lipicios mi se scurge printre firele de par. Imi duc mana la cap si observ ca este sange. Tresar si raman cu privirea atintita spre degetele mele.


- Sasuke, ce ai facut?! aud vocea lui Naruto.
Il observ cum vine langa mine si se uita atent printre firele de par. Sasuke se opreste, uitandu-se in directia mea. Atat i-a trebuit lui Dony ca il si loveste pe brunet. Un simplu moment de neatentie si brunetul a fost trantit la podea. Dony e pregatit sa-l loveasca din nou insa este oprit de Gaara si Neji. Ash vine si el langa mine, luandu-ma de mana. Ma intreaba daca sunt bine insa nu apuc sa raspund, pentru ca simt cum incep sa ametesc. Incep sa vad in ceata si ochii mi se inchid incet, incet. Brusc, totul in fata mea se face negru si imi dau seama ca am facut contact cu podeaua rece. Aud strigate in jurul meu si pe Hinata care spune ca se duce dupa antrenor, insa ceilalti nu o lasa. Treptat, incep sa nu mai aud ce se intampla in jurul meu. Totul se pare ca e asa de confuz in jurul meu. Nu mai disting nici o voce. Totul in jurul meu este ca un semn de intrebare pentru mine. Simt niste brate in jurul meu si stiu ca am fost ridicata de pe podea. Cineva fuge cu mine dar nu stiu cine.


Deschid ochii brusc. Observ parchetul de pe jos si il vad pe brunet alergand cu mine. Intram in baia baietilor, acesta asezandu-ma pe bordura pe care sunt puse chiuvetele. Umezeste o bucata de material si incepe sa imi dea cu ea prin par. Scancesc usor cand imi apasa incet pe locul ranit. Sangele incepe sa se mai opreasca, iar brunetul aduce o punga cu gheata. Mi-o pune pe cap, incercand sa mai diminueze durerea. Incepe sa-si ceara scuze pentru ca m-a izbit de perete.
- Nu e nimic Sasuke, spun incet, tinandu-mi punga cu gheata pe cap.
Incepe sa bolboroseasca ceva despre faptul ca ar trebuit sa se controleze si sa fie mai atent la ceea ce face. Imi pun mana pe umarul sau si il fac pe acesta sa se intoarca spre mine. Ii fac semn sa se apropie de mine. Brunetul face cum ii spun si vine in fata mea, lipindu-se de acea bordura pe care sunt asezata. Imi incolacesc picioarele in jurul bazinului sau si imi pun mainile dupa gatul sau, lasand punga cu gheata sa cada langa mine. Baiatul o ia, si imi cuprinde talia cu mainile sale. Ma priveste cu niste ochi de catelus, cerandu-mi un sarut. Imi apropii buzele de ale lui, lipindu-mile de ale sale. Nu face nici o miscare, permitandu-mi sa fac ce vreau.


Incepe sa mearga cu mine, iesind din baie. Nu se mai aude nimic pe hol, dandu-mi de inteles ca toti au plecat in camerele lor. Deschid ochii fara sa intrerup sarutul si observ ca brunetul se indreapta spre partea opusa a camerelor lor. Ne indreptam spre o usa. Brunetul ma lipeste de ea si impinge de clanta, intrand intr-o incapere decorata la fel ca toate celelalte, avand insa doar doua paturi neetajate. Ma aseaza incet pe un pat, ramanand deasupra mea. Il simt cum insfarsit incepe sa-mi raspunda sarutului, sarutandu-ma apasat si putin violent. Isi dezlipeste usor buzele de ale mele, sarutandu-ma scurt de cateva ori. Incepe sa-mi dezmierde pielea gatului, facandu-ma sa ma simt ca intotdeauna in al noualea cer. Simt ca incet, incet imi iau zborul si plutesc printre niste nori pufosi. Atingerile buzelor sale sunt ca si cum puful ar cadea pe mine. Imi ridica usor tricoul, pana sub sutien. Ia un cub de gheata si mi-l pune pe piept. Scancesc usor, cand simt acel cub rece. Il lasa sa alunece pe pieptul meu, permitandu-i sa-mi lasa o dara de apa in urma sa. Brunetul urmeaza cu limba acea urma de apa, pana ce prinde cubul de gheata in gura. Mana sa se strecoara in pantalonii mei, apasandu-ma o data pe zona mea intima. Il privesc cu niste ochi plin de frica.
- Stai calma, cherry blossom. Inca nu vei fi a mea, imi sopteste usor la ureche.


***

De atunci timpul a trecut. Au trecut treisprezece zile si maine este plecarea. De treisprezece zile incoace am primit saruturi reci ca gheata si atingeri parca in scarba. De atunci Sasuke a refuzat sa ma mai priveasca in ochi. De ce? Sincer nu am nici cea mai vaga idee. Nu stiu ce am mai facut de data asta. Nu stiu care este motivul pentru care se poarta asa de rece cu mine. As vrea sa-mi zica verde in fata tot ce se intampla nu sa ma faca sa sufar si sa ma puna pe ganduri. Imi dau ochii peste cap si privesc tavanul. Ce prostie. Este ora doisprezece noaptea iar eu nu pot sa dorm nici daca mi-ar da cineva bani. Ma ridic din pat, cu grija sa nu o trezesc pe Hinata care doarme sub mine. Imi iau slapii in picioare si ies din camera. Pantalonii scurti si stramti imi pun in evidenta fundul bombat. Tricoul putin mai lung, pana peste fund imi acopera formele. Parul desfacut, imi cade pe spate, incepand sa ma enerveze. Cobor jos si ma indrept spre camera in care am fost atunci cu Sasuke. Ma opresc la doi metri de ea, auzind niste gemete dinauntru. Ma apropii cu pasi marunti. O intredeschid usor si privesc inauntru. O vad pe batul de Inna, iar peste ea se afla.. Sasuke?!
Poftim..? Sasuke.. ce face el.. adica.. Nu pot sa cred! De aceea a fost el asa rece cu mine in ultimile zile. O are pe Inna. Dar.. de ce nu mi-a spus? Ah, ce rost mai are?! Simt cu lacrimile mi se scurg pe obraji. Fug repede in camera mea si inchid in liniste usa. Ma pun in patul meu si imi afund chipul in perna, incepand sa plang.


Toata noaptea trecuta am petrecut-o plangand. Nu am putut sa adorm nici de cum. Doar pe la ora cinci dimineata am adormit putin, insa m-am trezit la sapte jumate. Ochii imi sunt rosii si putin cam umflati, sa zic asa. Fetele au observat cu siguranta insa nu m-au intrebat nimic, stiind ca probabil nu ma aflu in cea mai buna stare. Privesc pe geam si observ ca afara este destul de frig. Imi iau o pereche de pantaloni de trening negri, o bluza ceva mai groasa, neagra cu gluga, avand in fata emblema de la Adidas. Ma piaptan si imi impletesc parul, lasandu-l sa cada pe spate. Imi iau o pereche de adidasi de la Nike si cobor cu fetele la masa. Ii vad jos pe baieti, destul de somnorosi, insa fericiti pentru ca vom pleca. Inna incepe sa dea din coada pe langa Sasuke, insa cu uimire constat ca acesta o refuza. Ma priveste, insa refuz sa ma uit la el, intorcandu-ma cu spatele. Fetele se uita ciudat la mine si ma intreaba ce s-a intamplat.
- Sakura, stim ca ai plans aseara. Te-am auzit, spune Vanessa.
Imi las privirea in jos. Niciodata nu ma voi putea ascunde de ele. Ele imi sunt si imi vor fi cele mai bune prietene. Totdeauna au stiut ce simt. M-au putut citi ca pe o carte deschisa cand nimeni nu stia ce mi s-a intamplat. Oftez si le povestesc ce s-a intamplat si ce am vazut aseara. Cu cat le povestesc mai mult, simt cum lacrimile imi inteapa ochii. Incerc sa le stapanesc, insa nu prea reusesc, lasand doua lacrimi sa-mi mangaie obrajii. Inchid ochii si simt o mana calda cum mi le sterge. Deschid brusc ochii si vad doi ochi rosiatici. Ash.. el impreuna cu fetele au fost langa mine zilele astea. S-au comportat frumos cu mine cand Sasuke a fost cel mai rece om.

Scuzati-ma pentru eventualele greseli. ^^

#23
I really love this fic :X
Ha, prima? :>
Deci, capitolul e fenomenal! M-ai lasat in ceata de-abinelea si sunt sigura ca asta ia vrut. De ce se comporta Sasuke asa?! Si de ce e atat de diferit? Ce a mai incurcat de data asta?
Siii uiltima intrebare: Ce urmeaza sa se intample?!
1) Modurile de expunere, asa cum ne-ai obijnuit, sunt grozave si se impletesc frumos. Mi-a placut foarte mult actiunea acestui capitol. Deocamdata este printre preferatele mele.
2) Sasuke mi se paredin ce in ce mai... aaaa... idiot! Da, mi se pare un idiot, pentur ca nu are motiv sa se comporte asa! Si imi e mila de Sakura.
3) O alta bataie :X Cred ca astea sunt partile mele favorite :X Chiar am vorbit singura cand am ajuns la partea aia a capitolului!
Nu stiu sigur ce sa mai zic, pentru ca mi-a placut foarte mult capitolul si pentru ca unele parti m-au lasat fara cuvinte!
Vreau next repede siiii Vacanta Placuta! >:D<
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#24
Bunăăă !
Doamne, iar am intarziat. . . Mii de scuze ^^ A avut soru'mea bacul si nu am putut sta lunii intregi la calculator.
Se pare că nu s-au schimbat multe lucruri pe aici. Acelasi stil de scriere, aceleasi personaje... intamplări neobijnuite? Sasuke? Cu ea? Nuuu cred . [ -( Inna trebuie să iasă din peisaj că mă enervează.
Bataia cu Dony a fost surprinzatoare, desi intr-un fel ma asteptam sa se intemple odata, dar faza cu Inna. . . superbă. Măăi, zău, Sasuke ăsta e cam nesimtit, nu?
Profitorul...

Lasand povestea (nu de tot ^^ ) trec si la tine si spuun ca tu si pixul ( tastatura) faceti o echipa superbă. Cred că doamna ta de romană e mandră de tine :]]
Tot ce mai vreau să spun este că ai avut o greseală din neatentie " ...imi imi... " sii, cam atat.
Astept nextuu` . Multă inspiratie. Paa ! >:d<
[Imagine: 1page-img1.jpg]
Ciumpy


#25
Lume, lume. :]] Va multumesc pentru comentarii si v-am adus nextul. Sper sa va placa. ;;]

Capitolul VIII


Sakura :


Casa dulce casa! Ce bine este sa fi acasa. Sa simti ca ai locul tau unde sa mergi totdeauna. Un loc in care te poti refugia oricand simti ca nu mai faci fata acestei lumi. Autocarul ne lasa in fata clubului. Coboram toate pe rand si ne luam bagajele fiecare. Eu impreuna cu Vanessa, Hinata si TenTen ne indreptam spre masina mea. Punem bagajele in portbagaj si ne urcam in masina, pornind spre casa. Toate patru stam intr-o vila cu doua etaje, la care parintii nostri s-au gandit sa o construiasca imediat ce ne-a luat lotul la New York. Apas pe acceleratie, dorind sa ajung cat mai repede acasa. Ma opresc la semafor si observ autocarul baietilor. Ma fac ca nu-l vad si privesc pe geam, in alta parte.
Ah, aproape ca uitasem de Sasuke. Daca nu vedeam autocarul lor, probabil ca ziua se termina si nu-mi mai aduceam aminte de el. Oftez si imi las capul pe volan. Nu stau mult, ca sunt trezita de clanxonul masinii din spatele meu. Pornesc din nou si dupa un drum de vreo zece minute ajungem. Intru in curtea unei vile destul de mari, cu doua etaje si vopsita intr-un crem foarte apropiat de galben. Las masina in curte si coboram. Ne luam bagajele si intram repede in casa. Lasam bagajele pe unde apucam si ne trantim pe canapea. Ah, cat am asteptat sa scap de cantonamentul acela nesuferit. De mai stateam acolo inca o zi probabil muream.


Tarasc bagajele dupa mine si intru in camera mea. O incapere destul de luminata, datorita unui perete facut complet din sticla, ceilalti avand o culoare mov, ceva mai deschisa. Pe jos sunt laminate de culoarea mierii, fiind acoperite de un covor pufos, alb. Fata in fata cu peretele din sticla se afla patul dublu, acoperit de niste asternuturi roz cu un scris verde pe ele. De o parte si de alta a patului se afla cate o noptiera alba. Pe peretele din dreapta patului, se afla un birou alb, cu laptop, o lampa si niste foi pe el. Un dulap cu oglinda in loc de usa, tot alb. Pe peretele din stanga patului, se afla usa ce duce in baie, niste rafturi cu diplome, medalii si trofee, iar intre acestea un brat ce sustine sus pe perete televizorul. Aprind televizorul si il las pe un canal de muzica. Incep sa-mi despachetez lucrurile, cele mai multe aruncandu-le in cosul cu rufe. Dupa ce termin, bag trollerul sub pat si imi scot din dulap pijamaua. Merg la baie si intru in cabina de dus, dand drumul jetului de apa.


Ma trantesc in pat dand drumul la televizor. Il programez sa se stinga iar eu privesc undeva in gol pe peretele din sticla ce se afla in fata mea. Incerc parca sa numar stelele insa nu prea reusesc. Oftez si privesc in gradina din spatele vilei. O multime de flori imi incanta privirea. Trandafiri roz, rosii si albi sunt infloriti si asezati intr-un ornament foarte frumos. Micul parculet este inconjurat de o multime de flori care mai de care mai frumoase. Inchid ochii, incercand sa adorm. Nu pot insa. De ce? In fata ochilor imi apare doar chipul brunetului zambindu-mi. In fata mi se deruleaza scenele din acea noapte oribila. Noaptea in care pentru mine somnul a fost inlocuit de o multime de lacrimi. Noaptea in care pentru mine odihna nu a existat.. a existat doar suferinta. Suferinta si lacrimi varsate pentru un baiat din cauza caruia am suferit enorm. Pare o prostie. L-am tot iertat de fiecare data si sunt dispusa sa-l mai iert. De ce? Pentru ca il iubesc. Nu as suporta ca altcineva sa imi atinga corpul. N-as suporta ca altcineva inafara de el sa-mi atinga buzele. Atingerile sale vor fi mereu singurele pe care le voi accepta. Doar saruturile si atingerile sale ma vor face mereu sa vibrez. Sa tresar. Inchid ochii si cu chipul sau in minte reusesc sa adorm, chiar daca somnul va fi din nou un chin pentru mine.


Aud galagie din sufragerie. Deschid ochii si ma ridic automat in sezut. Ma dau jos din pat si ies din camera, coborand imediat scarile. Ajung jos si acolo il vad pe Gaara, stand in genunchi in fata Vanessei. Casc ochii cat cepele si ma intreb daca este adevarat ceea ce vad. O doamne! Sunt martora a celui mai frumos lucru posibil. Ma apropii de fete si le vad cum stau si privesc scena foarte fericite cu cate un zambet larg pe buze. Vanessa il imbratiseaza pe roscat, acesta sarutand-o pe obraz. Se pare ca raspunsul a fost da. Vom avea o nunta.
- Si, cand va fi nunta? se grabeste TenTen sa intrebe.
Vanessa se uita intrebatoare la roscat care ii spune ca peste trei zile.
- Totul este pregatit. Trebuia sa aflu doar raspunsul tau, ii spune, prinzandu-i buzele intr-un sarut.
Ma bucur ca Vanessa gasit un baiat pe care sa-l iubeasca. Un baiat care stie sa o iubeasca exact asa cum merita. Un baiat din cauza caruia n-am vazut-o sa planga. Gaara este genul de baiat in care te poti increde. Genul de baiat care stie cum sa se comporte cu o fata si care stie sa pastreze una in sufletul sau. Vanessa s-a indragostit de el inca de cand l-a vazut. Parca stia ca el va fi sufletul ei pereche. Parca stia ca a ales pe cine trebuie. Stie sa aleaga un baiat care poate sa o pretuiasca.


Vad cum cei doi se iau de mana si ies din vila, plecand cu masina roscatului. Le intreb pe fete unde au plecat iar ele imi raspund ca in cautarea rochii de mireasa.
- Nu ar trebui sa facem si noi acelasi lucru? Adica, suntem invitate la nunta nu? intreb eu, ridicand din spranceana.
Stam cateva minute si ne uitam una la alta dupa care tasnim in sus pe scari pentru a ne imbraca. Imi iau din dulap o pereche de pantaloni scurti verzi, un tricou alb cu trei inimioare verzi in partea stanga jos si ma incalt cu niste sandale albe. Imi prind parul intr-o coada si imi iau o gentuta in care imi pun telefonul si banii. Cobor jos si plec impreuna cu fetele spre o serie de cumparaturi.


Sasuke :


Stau plictisit pe locul pasagerului langa Naruto. Se pare ca Gaara si Vanessa se casatoresc peste trei zile iar Naruto, Neji si Ash m-au tarat cu ei la mall cu pretextul sa cautam niste costume pentru nunta. Ce naiba? Am ajuns sa merg ca fetele prin mall. Imi dau ochii peste cap si privesc in fata. Observ cum blondul parcheaza masina iar noi coboram, intreptandu-ne spre intrare. Trec pe langa o masina si imi dau seama ca este a rozaliei. Inca retin numarul de inmatriculare al masinii. Zambesc smecher cand imi dau seama ca si ea este prin magazinul urias. Intram si urcam la etaj, indreptandu-ne spre un magazin de haine barbatesti. In fata mea se infatiseaza o multime de costume care mai de care mai frumoase. Imi dau o palma peste frunte si incep sa ma invart de colo colo in speranta ca voi gasi ceva. Langa mine vine imediat o femeie, care pare sa aiba treizeci de ani, blonda cu ochi caprui. Ma intreaba ce caut si ii spun acesteia ce doresc. Imi spune sa o urmez iar eu execut miscarea. Vad ca ma duce langa un raft cu costume. Imi spune sa ma uit in sus, unde vad niste manechine imbracate in niste costume chiar superbe. Oh doamne.. in momentele astea chiar as avea nevoie de rozalie sa-mi spuna ce sa aleg.


Dupa ce imi arata cateva costume, nu stiu de ce, dar instinctiv imi ridic capul spre intrare. Stau cateva secunde si vad cum de dupa perete apare Sakura alaturi de prietenele ei cu cate o plasa in mana. Raman asa cateva secunde. Mersul ei si rasul cristalin ma fac sa ma intreb de ce am facut ce am facut in cantonamentul ala nenorocit. Dar defapt, ea si-a cerut-o. A crezut ca se poate juca cu mine imbratisandu-se cu Ash. I-am aratat ca nu se poate asa. Dar totusi.. dintre toate fetele cu care am fost, ea e singura care imi doresc sa se intoarca. Stop cadru. Din seara aceea n-am mai vorbit cu ea, dar asta nu inseamna ca ea stie ce am facut. Zambesc smecher si aud glasul femeii care ma striga.
- Ramane costumul acesta. Ma intorc in zece minute dupa el, spun si ies in fuga din magazin.
Constientizez ca nici macar nu stiu ce costum am ales dar nu conteaza. Trebuie sa vad ce face Sakura. Vad ca fetele fac dreapta si intra intr-un magazin de rochii. Intru si eu dupa ele, ascunzandu-ma dupa niste haine. Imi invart privirea prin incapere si o vad pe fata intrand in cabina de proba cu o rochie in brate. Niciuna dintre fete nu sunt atente asa ca intru repede in cabina in care a intrat rozalia. Tanara vrea sa tipe cand ma vede insa ii pun rapid mana la gura, facand-o sa nu scoata nici un sunet. Ochii mei cad imediat pe trupul ei acoperit doar de lenjeria intima verde.


- Daca nu tipi iti iau mana de pe gura, soptesc, iar aceasta da afirmativ din cap.
Imi iau mana de pe gura ei iar aceasta incearca sa se acopere cu rochia. Zambesc smecher si o lipesc de peretele cabinei de proba. Fata scapa rochia din brate si se uita speriata la mine. Ma apropii de urechea ei si las cateva cuvinte sa mi se desprinda de pe buze:
- De ce nu ai mai vorbit cu mine din acel cantonament?
Ii sarut usor obrazul si imi pun mana pe talia ei, facand-o sa vibreze la atingerile mele. Simt cum tresare cand mana mea trece peste sanii ei, atingandu-i incet chipul.
- Sa nu crezi ca nu stiu ce ai facut cu Inna, imi spune cu o voce rece.
- Ce am facut papusa? o intreb, afisand un zambet de baiat rau.
- De parca nu ai sti, imi spune, incercand sa ma impinga.
Nu reuseste si ii ling usor gatul, infigandu-mi dintii in pielea sa fina. O aud cum geme usor si incerc sa-i desfac sutienul, insa simt mana ei prinzand-o pe a mea. Ma impinge si imi spune sa ies din cabina. Zambesc smecher si ii spun ca ne intalnim la nunta prietenilor nostri. Fata ma impinge afara din cabina, vrand sa o las sa-si probeze rochia. Ies din cabina, asigurandu-ma ca nu ma vede nimeni si merg inapoi la magazinul unde am lasat costumul. Intru si ii vad pe baieti cautandu-ma. Incep sa strige la mine cand ma vad, iar eu continui sa-i ignor cum fac deobicei.


Scuzati-ma pentru eventualele greseli. :D

#26
Haaa! New Chapter!:X
Ti-am mai spus - si oricum repet - ca iubesc ficul tau! Fiecare paragraf este extraordinar si plin de ceva anume care ma face sa vreau mai mult. Acel ceva este, inevitabil, talentul tau de proportii uriase :X
Nu mai zic nimic despre felul in care ai scris - pentru ca totul e grozav. Si na ca tot am zis ceva...
Nuuuuuntaaa! \:D/ Muzica buna, baieti buni si tort. Ce-mi pot dori mai mult? :>
Sasuke incepe sa ma enerveze. E bou? De ce nu se intereseaza putin inainte sa faca vre-o tampenie? Cine se crede?
Saku imi pare nebuna dupa el. Ceea ce-mi place la nebunie! Si au mers la cumparatuuuuuri!
Gaara imi pare foarte dragut. Si Vanessa... Gosh, ei chiar se potrivesc! Abia astept sa vad cum evolueaza casnicia!
Nici nu stiu ce sa mai scriu!(Anunta-ma, te rog frumos, cand aduci next-ul!)
Bafta in continuare si multa, multa inspiratie! :bye:
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#27
Un comentariu? Pe bune? In fine.. ma bucur ca macar cineva se sinchiseste sa citeasca si sa mai si COMENTEZE ficul meu. V-am adus nextul. Poate reusesc sa primesc si eu mai multe comentarii...



Capitolul IX


Sakura :


Merg pe holurile primariei privind-o pe Vanessa. Nu credeam ca o voi vedea in acest peisaj. Fetele sunt si ele langa mine foarte emotionate de parca ar fi nunta lor. Rad in sinea mea cand le vad asa si imi invart privirea pentru ai cauta pe baieti. Ii vad in spatele nostru, susotind ceva. Ajungem intr-o sala mare, luminoasa in care se afla un barbat destul de inalt, cam de vreo patruzeci si cinci de ani. Cei doi porumbei se opresc in fata lui, ceilalti imprastindu-se prin imensa incapere. Ma asez undeva unde sa-i pot vedea si bineinteles, pentru a le face poze. Nu prea bag de seama ce bolboroseste barbatul acela ci ma concentrez pe cei doi. Vanessa radiaza de fericire si imi dau seama de asta dupa zambetul de pe chipul ei. Cine nu si-ar dori sa se afle intr-o zi asa frumoasa ca asta aici, langa un barbat care sti ca te iubeste cu adevarat. Langa un baiat care ar face orice pentru a te sti aproape. Orice fata ar da sa fie in locul ei. Gaara este un baiat de treaba care stie cum sa pretuiasca o fata.


Aud glasul celor doi spunand cate un "Da" raspicat, semn ca cei doi au fost de acord sa-si uneasca destinele. Le fac o poza sarutandu-se si imediat simt doua brate cuprinzandu-mi talia. Tresar si ma intorc spre faptas. Il vad pe Ash care imi zambeste bland si ma intreaba daca vreau sa merg in masina cu el spre sala unde se tine petrecerea. Dau afirmativ din cap si il urmez spre masina sa. Ma urc pe locul pasagerului iar blondul porneste spre petrecere. Vad ca ma apeleaza Hinata si raspund, aceasta incepand sa tipe pe celalalt fir ca unde sunt.
- Ash m-a chemat sa merg cu el cu masina spre petrecere, stai calma Hinata, ii spun.
- Sasuke, te cam inseala, aud o voce din telefon.
- Bine Sakura, ne vedem atunci la petrecere! imi spune bruneta dupa care inchide.
Aud cum Ash incepe sa rada. Nu-l condamn, Naruto, pentru ca fac pariu ca el a vorbit, este chiar nebun. Totdeauna ne-a facut sa radem. Fac pariu pe orice ca si-a luat-o dupa ce a zis asta. Oftez si ma uit la blond, care se pare ca s-a oprsit din ras, parcand masina langa celelalte.


Ma ajuta sa cobor din masina si mergem impreuna spre intrare. Acolo suntem intampinati de Vanessa si Gaara. Satena ma imbratiseaza si imi multumeste ca am venit. Ash da mana cu roscatul si se saluta prieteneste. Ochii mei se invart prin incaperea imensa si observ ca este frumos decorata. Mesele sunt rotunde, acoperite de cate o fata de masa alba, incarcata cu pahare, farfurii si tacamuri. Scaunele sunt si ele acoperite cu alb, avand pe ele cate o panglica mov, legata intr-o fundita. Le vad pe fete asezate la o masa si ma indrept spre ele. Se pare ca mi-au si pastrat un loc. Ma asez intre Hinata si Vanessa, observand ca in fata mea sta Sasuke. Oftez si imi indrept privirea spre intrare pentru a vedea cine mai apare. Dupa cateva minute, pe usa de la intrare intra o fata cu parul blond spalacit si lung, pana la sezut. Ochii albastri, ca cerul senin ma fac sa ma intorc undeva in trecut. Poarta o rochie albastra, fara bretele care ajunge pana la pamant, avand cateva modele pe ea.
- Fetelor, de ce imi pare cunoscuta fata aceea? intreb, lasandu-mi privirea sa o examineze in continuare.


Observ cum Vanessa ne face semn sa ne apropiem. Ne ridicam si cu cat ne apropiem mai mult de mireasa si acea blondina ochii mi se fac mai mari. Amintirile din liceu zboara mai repede prin capul meu, provocandu-mi o durere ingrozitoare. De ce mi se pare asa de cunoscuta..?
- Ino! strigam toate cand ne dam seama cine este defapt misterioasa blondina.
- Ma bucur sa va revad fetelor, spune blondina, deschizand bratele larg.
Ne imbratisam in grup, fiind fericite pentru ca ne revedem din nou. Nu am mai vazut-o de patru ani. De cand am plecat de la liceul din Konoha n-am mai vazut-o. Am tinut legatura, doar ca ea a fost foarte ocupata. Zambim si ne asezam la masa, incepand sa depanam amintiri din liceu.


Petreceara e in toi. Toata lumea se distreaza, inclusiv mirele si mireasa care se pare ca nu mai au de gand sa se opreasca din dans. Dupa cum o stiu eu pe Vanessa, va sta mult si bine pe ringul de dans. Oftez si imi arunc privirea prin incapere. Hinata si Naruto danseaza si ei, iar ceilalti nu stiu pe unde is. Incepe o melodie lenta si simt o mana pe umarul meu. Ma intorc si il vad pe Ash, intrebandu-ma daca ii acord acest dans. Chicotesc usor si imi pun mana in a lui, indreptandu-ne spre ringul de dans. Ne alaturam celorlalte cupluri si il simt pe blond cum ma lipeste de el. Bratele sale imi inconjoara talia, iar sanii imi sunt presati usor de pieptul sau. Imi ridic usor capul si privesc in spatele blondului. Il vad pe Sasuke, stand pe scaun la o masa si privindu-ma atent in ochi. Zambeste bland, insa imediat dupa aceea pervers si rautacios. Nu se poate.. nu se poate. Stiu ce inseamna acea privire. Imi las capul in pieptul blondului, incercand sa-mi ascund privirea de a brunetului. Ma ghemuiesc ca o pisicuta in bratele protectoare ale stapanului. Ash se intoarce si se uita in spate, insa se pare ca Sasuke nu se mai afla acolo.


- Ce s-a intamplat, Sakura? ma intreaba blondul.
- Nimic.. doar ca m-am speriat de ceva, spun incet si zambesc.
Baiatul ridica din umeri si continuam dansul imbratisati. Imediat, acesta se sfarseste. Simt buzele fine ale blondului sarutandu-mi usor obrazul. Zambesc usor si ma desprind din bratele sale, punandu-i degetul aratator pe buze. Ash ramane acolo, privindu-ma cum ma pierd printre multime. Ma asez din nou la masa, verificandu-mi telefonul. Observ ca nu am fost apelata de nimeni. Doua maini im acopera ochii si sunt pusa sa ghicesc cine e. Imi dau seama din prima ca e Sasuke si ii rostesc usor numele. Imediat imi da drumul si ma ridic in picioare, intrebandu-l ce vrea.
- Imi acorzi macar un dans? ma intreaba.
Oftez si imi dau ochii peste cap. Simt cum ma ia de mana, mergand impreuna pe ringul de dans. Ma trage brusc in bratele sale, pozitionandu-si mainile pe fundul meu. Imi lipeste trupul de al sau, sarutandu-ma usor pe frunte. O lacrima imi aluneca pe obraz, facandu-ma sa ma intreb de ce se poarta asa. O data este rece si ma uraste, o data este dulce si ar face orice sa mai aibe. Imi las capul pe umarul sau, privind in oglinda din perete. Imaginea noastra se reflecta in ea, facandu-ma sa inchid ochii. Simt cum brunetul isi sprijina capul de al meu. Deschid brusc ochii, privind din nou in oglinda. Observ ochii abisali ai brunetului privind reflectia noastra.
- Sti, toata lumea spune ca ne sta foarte bine impreuna, imi sopteste usor.


Sasuke :


Vad cum fata iese din cladire, indreptandu-se spre piscina ce se afla in curtea din spate. Ies si eu, incercand sa nu ma fac observat de ceilalti. Pasesc usor pe aleea ce duce spre curtea din spate, pentru a nu calca pe ceva si sa ma auda rozalia. Probabil ca ar lua-o la sanatoasa. Oftez cu gandul ca nu si-ar dori nici o secunda intr-un loc doar cu mine. Totusi.. oare de ce am facut acel lucru prostesc in cantonament? A da.. ea a inceput. Dar.. poate sa fie doar o simpla imbratisare intre prieteni. Ah, pe cine pacalesc?! Chestia asta poate sa mi-o spuna doar ea.. si eu unul, chiar vreau sa aflu asta. Vreau sa stiu daca ea doreste ca tot ce este intre noi sa se termine. Vreau sa stiu.. pentru ca.. ah! Mai bine merg si vorbesc cu ea.
Ma pun langa ea pe sezlong, dandu-mi jos sacoul si punandu-il pe umeri. Fata tresare si se intoarce spre mine, privindu-ma speriata. Vrea sa se ridice si sa-mi dea sacoul inapoi, insa o trag in bratele mele, intinzandu-ma cu tot cu ea pe sezlong.
- De ce te porti asa? aud vocea ei.
Oftez si ma ridic, reusind sa o dau la o parte.
- Raspunde-mi la intrebare! striga la mine, ridicandu-se in picioare.
Ma incrunt si o trantesc pe fata pe sezlong, urcandu-ma peste ea. Buzele mele se apasa peste ale ei, sarutandu-ile violent. Rozalia incearca sa ma impinga, insa nu prea reuseste. Buzele mele aluneca usor pe gatul ei, facand-o sa vibreze usor. Ii ridic usor rochia, masandu-i zona intima. Cateva gemete ies printre buzele fetei, facandu-ma sa zambesc usor. Ma urc din nou peste ea, vrand sa ma deschei la pantaloni.
- Sasuke.. te rog.. nu o fa din nou, o aud.
Imi ridic capul si ma ciocnesc de privirea ei trista. Oftez si ma ridic de pe ea, intorcandu-ma cu spatele. Privesc in piscina si vad cum rozalia se apropie incet de mine. Ma imbratiseaza pe la spate si vad lacrimile brazdandu-i chipul angelic.
- Spune-mi te rog.. de ce te porti asa? De ce o data esti rece si ma faci sa inteleg ca nu vrei sa mai vezi.. si o data esti dulce si ai face orice sa ma ai? intreaba, facandu-ma sa ma intorc spre ea.
- Tu ai inceput! ii spun, apucand-o de incheieturile mainilor.
- Cu ce am inceput eu?! intreaba, ridicand tonul.
- Tu te imbratisai cu Ash cat era ziua de lunga in cantonament! strig la ea.
- Asta a fost..? De aceea ai facut.. ce ai facut cu Inna..? ma intreaba in soapta.
Dau afirmativ din cap si vad cum lasa capul in jos. Lacrimile se scurg de pe obrajii ei pe asfalt.
- Sasuke.. Ash este doar un prieten bun. El este fratele pe care nu l-am avut niciodata. Fratele pe care mi l-as fi dorit sa-l am. Il iubesc.. si tin la el.. dar doar ca la un frate. Pentru mine el nu va fi altceva decat un frate. Sti doar ca numai pe tine.. te iubesc, spune, soptind ultimile doua cuvinte.


O iau in brate, sarutand-o pe frunte. Imi cer scuze pentru ce am facut si o intreb daca poate sa ma ierte. Sta putin pe ganduri si ma saruta apasat pe buze. Bratele mele cad pe talia ei, ridicand-o usor in sus. Buzele noastre parca se cunosc din nou, mai bucuroase ca niciodata sa se guste. Mainile fetei se infig in parul meu, tragandu-ma usor. Ne desprindem incet din sarut si mergem inauntru, asezandu-ne la masa. Examinez atent rochia fetei si zambesc. Poarta o rochita alba, pana cu doua palmi deasupra genunchilor. Sub sani se afla un fel de curea verde, prinsa intr-o parte cu un ornament florar din.. ei bine nu sunt sigur din ce. Poarta un inel in forma de lacrima verde, avand in jurul sau cateva pietricele. La urechi, poarta niste cercei la fel iar in picioare o pereche de pantofi cu toc inalt, facuti din bretele. Inca ma intreb cum poate merge pe tocurile astea.
Buzele mele incep sa se joace cu ale ei, iar mana mea cade pe piciorul ei stang, mangaindu-l usor. Ah, daca s-ar putea chiar acum as pleca cu Sakura de aici, doar ca trebuie sa asteptam pana la taierea tortului si bineinteles, trebuie sa stam la bataia cu frisca care sigur va exista. Fata se desprinde din sarut si o vad mergand pe ringul de dans, luata pe sus de fete. Incepe sa se miste pe ritmul melodiei, permitandu-mi sa ma delectez cu imagini nu prea bune pentru mine in momentul de fata.


- Bataie cu frisca! striga Naruto, imediat ce mirele si mireasa taie tortul.
Nebunul, cum este el din fire, se baga direct cu capul in tort, provocand numai rasete printre invitati. Iese si vine spre mine vrand sa ma imbratiseze. Incep sa fug cu el dupa mine si ma ascund in spatele rozaliei, facand-o pe ea victima. Fata e plina de frisca din cap pana in picioare, provocand rasete printre invitati.
- Em.. un ups nu cred ca ar conta acum nu-i asa? intreaba blondul.
Fata se sterge la ochi si arunca frisca de pe maini jos. Il priveste urat pe blond si se apropie incet de el. E o liniste de nedescris si toti asteapta sa vada ce are fata de gand. In linistea asta mormantala singurul lucru care se poate auzi este zgomotul produs de tocurile rozaliei. Ajunge in fata blondului si il ia de mana, mergand langa tort. Il bate usor pe spate si il impinge brusc cu fata in tort. Toti prezenti in sala incep sa rada, inclusiv cei doi certareti. Bineinteles ca rozalia nu uita de mine si se apropie incet. Ma trezesc cand o vad in fata mea strangandu-ma in brate. Imi murdareste costumul de frisca, dupa care simt buzele ei pline de frisca sarutandu-ma usor. Ii indepartez incet toata frisca de pe buze, pentru a ma bucura de gustul lor. In sala se da o adevarata lupta cu frisca. Toata lumea se distreaza si profit de situatie, luand-o pe fata de acolo. Urcam in masina mea si stam cateva clipe. Incepem brusc sa radem. De ce? Nici macar noi nu stim.
- Ma simt ca o adolescenta, spune fata zambind gingas.
Acel zambet ma da pe spate. E zambetul cu care m-a fermecat in prima zi de scoala. Zambetul cu care m-a pus pe jar. Cu el a reusit sa ma farmece. Sa puna ca un fel de vraja asupra mea.
- Vrei sa te simti in totalitate ca o adolescenta? intreb eu, zambind pervers.
Fata ridica din spranceana. Ii pun o mana pe chip, mangaind-o usor pret de cateva minute. Ma apropii brusc de fata ei, sarutandu-i usor buzele moi. Imi raspunde incet sarutului, facandu-ma sa innebunesc cand simt cum se joaca usor cu buzele mele. Ma desprind incet din sarut, spunandu-i fetei ca vreau sa ma joc putin.
- Poftim? intreaba fata amuzata.
Ranjesc si calc pedala de acceleratie.

Scuzati-ma pentru eventualele greseli!

Hainele:

Rochia Sakurei.
Pantofii Sakurei.
Cerceii si inelul Sakurei.
Costumul lui Sasuke.
Rochia Hinatei.
Pantofii Hinatei.
Costumul lui Naruto.
Rochia lui TenTen.
Pantofii lui TenTen.
Costumul lui Neji.
Rochia lui Ino.
Pantofii lui Ino.
Costumul lui Ash.
Rochia Vanessei.
Pantofii Vanessei.
Costumul lui Gaara.

#28
NU SE POATE! Deeb-chan tu vrei sa mor aici?:)). OMG iubita' adorrr acest capitol, si desigur si cele precedente. Dupa cum te stiu eu stiu ce urmeaza si vreau sa iti zic ca o sa mor pe scaun:)). Debb esti un geniu, este G E N I O L I C I O A S A, perversaa:> si reaa, daa dasta te iubesc >:D<
Next urgent ca te mananc cu tot cu Sasuke, frisca, Sakura, Naruto si Hinata:))
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#29
Haaaa! Am ajuns!
Asa cum te-am obijnuit, iti spun ca adooor fic-ul tau :X
Capitolul a fost si este minunant. Nunta ca in povesti, un mire si o mireasa fericita, plus un cuplu care si-au rezolvat problemele.... awww, frate cat de dragut....! :X Siii a aparut si Ino!
Totul a fost absolut minunat. Desi... ma cam sperie apropierea dintre Ash si Sakura. Am asa un sentiment prost legat de baiatul asta, desi se comporta atat de dragut... Poate ca nu e nimic si doar am eu o imaginatie prea bogata... nu conteaza :-j
Rochiile fetelor au fost minunate. Mireasa a stralucit, exact asa cum trebuie. Daaaar... am si eu obsersia mea: pantofi =P~ au fost absolut superbi, cu toc inalt, exact cum imi plac :X Absolut supebi, asa cum am spus :D
Si acum, intrebare: Sasuke va face ce cred eu ca va face? Ahh, vreau repede, repede next, pentru ca sunt curioasa :X
Soooo, multa bafta si astept continuarea! Bye!
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#30
Dupa o absenta destul de indelungata, v-am adus nextul. :] Ei bine.. sper sa va placa. :D


Capitolul X


Sasuke:


Deschid usa vilei si intru cu tot cu rozalie in brate. Buzele noastre sunt implicate intr-un joc nebunesc. Inchid usa cu piciorul si ma indrept spre canapea. Ma asez iar fata ramane calare in bratele mele. Reusesc sa-i dau jos pantofii, aruncandu-i pe undeva prin sufragerie. Imi infig mana in parul ei, adancind si mai mult acel sarut. Rozalia incepe sa-mi desfaca unul cate unul nasturii de la sacou, reusind sa-l dea jos si sa-l arunce pe un fotoliu. Ma descalt rapid si las pantofii langa canapea. Cad pe spate, cu rozalia peste mine. Mainile mele incep sa se plimbe pe spatele fetei, cautand cu atentie fermoarul rochiei. Zambesc usor cu buzele fetei peste ale mele cand il gasesc. Trag incet de el in jos, vrand parca sa prelungesc mai mult clipa. In momentul urmator, rochia aluneca de pe trupul fetei. Zambesc pervers cand ii vad din nou sanii mari ce abia ii sunt tinuti in frau de sutienul negru. Simt mainile fetei umbland pe camasa mea. Imi desface primii trei nasturi, iar pe restu nu mai are rabdare sa-i desfaca, asa ca imi rupe camasa. O arunca pe undeva si se lipeste de trupul meu. Mainile mele se incolacesc pe talia ei, facand-o sa tresara. Ma ridic cu tot cu ea si simt cum fata incearca sa scape de pantalonii mei. O las jos si o ajut sa-mi desfaca pantalonii. Zambesc smecher si o iau din nou in brate, pozitionandu-i picioarele in jurul taliei mele.


Cu chiu cu vai reusim sa ajungem la camera mea. Deschid usa si o inchid la loc cu piciorul. Nu mai aprind becul si merg prin intuneric spre baie. Imediat ce dau de manerul usii, o imping si intram in baie. O asez pe fata pe masina de spalat, iar aceasta ramane masca. Jacuzzi-ul este plin cu spuma de baie, iar peste sunt presarate cateva petale de trandafir rosii, albe, roz si galbene.
- Exact ca prima data, o aud pe rozalie.
Ma intorc spre ea si vad ca priveste undeva in gol. Ochii ei verzi sunt goi acum. Fara sentimente. Ce vrea sa spuna? O nu.. Chiar asa am pregatit si pentru prima noapte care am petrecut-o impreuna. Seara in care ea mi s-a daruit iar eu am profitat de inocenta si naivitatea ei. Imi las capul in jos. Intre noi se lasa o liniste mormantala. Niciunul dintre noi nu mai zice nimic. Vad o lacrima scurgandu-se pe obrazul ei. Aluneca usor si ajunge la barbia, cazand de acolo.
- Sakura.. imi pare rau.. n-am vrut sa te fac sa suferi. Vroiam ca noaptea asta sa fie doar a.. noastra, spun incet.
Vad cum se sterge usor la ochi. Isi ridica capul si o vad zambind, spunandu-mi ca noaptea asta chiar va fi a noastra. Zambesc usor si ma apropii de ea. Ii mangai usor chipul, lipindu-mi rapid buzele de ale ei. O lipesc de mine si o ridic cumva de pe masina de spalat. O musc de buza inferioara, iar aceasta tresare, facandu-ma sa o scap.


Dupa cateva minute, eu ma aflu in jacuzzi iar fata sta calare in bratele mele. Zambesc usor si iau o farfurie de langa jacuzzi, pe care se afla frisca si capsuni. Iau putin frisca si i-o pun pe buze si gat.
- Nu crezi ca mi-a cam ajuns cu frisca pentru seara asta? intreaba fata incercand sa se stearga cu mainile.
Ii prind mainile si i le duc la spate. O sarut apasat pe buze, avand grija sa iau frisca de pe buzele ei. Imediat ce indepartez frisca, continui cu saruturile pe gatul ei. I-l ling incet, facand-o pe fata sa vibreze usor. Imediat ce imi termin treaba, ii dau drumul la maini, acestea repezindu-se la farfuria cu frisca. Rade usor si ia toata frisca, punandu-mio pe fata, gat si piept. Inchid ochii si ii redeschid brusc. Rozalia chicoteste usor. Ma saruta apasat, reusind sa indeparteze frisca de pe fata mea. Ma saruta incet pe gat, infigandu-si dintii in pielea mea. Instinctiv imi bag mana in parul ei, tragand-o usor. Trece imediat la pieptul meu, urmarind fiecare urma de frisca. Fata tresare cand isi da seama ca mainile mele i-au desfacut sutienul. O lipesc de mine, sarutand-o apasat pe buze. Cobor usor pe gatul ei si oprindu-ma la sanii ei.


O trantesc pe pat iar eu ma urc deasupra ei. Zambesc usor cand o vad pe fata privindu-ma cu atentie. Mainile mele se plimba pe trupul ei, facand-o pe rozalie sa vibreze la fiecare atingere. Trag usor de chilotii ei in jos, reusind sa-i arunc pe undeva prin camera. Fata ramane goala, lasandu-ma sa ma delectez cu niste imagini superbe. Ii prind buzele intr-un sarut apasat in timp ce o patrund cu doua degete. Fata ma musca de buza, facandu-ma sa zambesc in sinea mea. Le misc inauntrul ei si imi iau buzele de pe ale ei. Gemetele rozaliei incep sa rasune in intreaga incapere. Imi scot degetele din ea, facand-o pe fata sa rasufle usurata. Ma las peste ea si incep sa ma infrupt din buzele ei. Ma joc usor cu ele si simt cum fata vrea sa scape de boxerii mei. Ma desprind din sarut si o ajut sa scape de ei. Rozalia zambeste usor, facandu-ma sa-mi pierd rabdarea. Ma apropii de urechea ei si ii soptesc usor:
- Imi pare rau, dar sti ca o sa te doara.
Fata da afirmativ din cap si inchide ochii, inghitand in sec, dandu-mi de inteles ca este gata.
O patrund brusc, facand-o pe fata sa dea capul pe spate si sa tipe de durere. Isi musca incet buza, facandu-ma sa-i mangai usor chipul. Fac miscari de du-te-vino usoare, pentru a nu-i provoca prea multa durere, insa nu prea cred ca rezolv ceva. La fiecare patrundere, cate o lacrima se scurge pe obrazul ei.
- Mai repede.. si.. mai.. adan..c, o aud pe rozalie cum sopteste printre gemete.
Ii fac pe plac si maresc ritmul, miscandu-ma mai repede. Ma las peste fata, sarutandu-i usor buzele moi cu dorinta sa mai diminuez durerea. Fata geme tot mai tare si imi dau seama ca saruturile mele nu prea au efect. O trag pe fata peste mine, dandu-i voie sa faca ce vrea. Incepe sa faca miscari de sus-jos destul de rapide. Imi pun mainile pe soldurile ei, facand-o pe fata sa mai incetineasca cat de cat ritmul. Mana mea dreapta incepe sa se plimbe usor pe trupul ei. Fata se lasa brusc peste mine, lasandu-si suvitele de par sa-mi mangaie chipul. Zambesc usor si imi ridic capul, prinzandu-i buzele intr-un sarut apasat. O lovesc usor peste sezut, facand-o pe fata sa-mi muste buza inferioara.


Dupa cateva minute, ies din rozalie iar aceasta cade pe burta. Ranjesc si ma las peste ea, patrunzand-o pe la spate. Fata strange in brate perna, dand capul pe spate. Parul ei imi loveste fata, provocandu-mi cateva furnicaturi. Ma imping in ea in timp ce imi afund chipul in parul ei parfumat si ce-i drept, cam plin de fixativ. Un strat lipicios de transpiratie se asterne pe corpurile noastre. Ies din fata si o intorc spre mine, patruzand-o din nou. Ma ridic cu ea din pat, intrand in baie. Deschid cabina de dus cum pot si dau drumul jetului de apa. Fata isi incolaceste picioarele in jurul taliei mele, facand patrunderile sa devina mai usor de executat. Apa calduta incepe sa ne mangaie trupurile, indepartand stratul de transpiratie de pe noi. Imi asez bratele in jurul taliei rozaliei, reusind sa-i cuprind trupul. O lipesc de mine si ma eliberez in caciulita. Fata isi pune mainile pe umerii mei si da capul pe spate. Picioarele ei imi elibereaza talia, dandu-mi voie sa ies din cabina. Arunc caciulita in WC, luandu-mi o pereche de boxeri pe mine si aud cum se opreste dusul. Rozalia iese din cabina cu un prosop in jurul trupului ei. Parul ei e cam ud si destul de ravasit. Intra rapid in camera ceea ce ma face sa zambesc usor. Merg dupa ea si o vad cum incearca sa-si incheie inchizatoare de la sutien. Zambesc usor si profit de faptul ca sta cu spatele.


Sakura:


Simt doua maini punandu-se peste ale mele. Tresar si intorc capul spre faptas. Zambesc usor si ma calmez cand realizez ca este Sasuke. Baiatul imi incheie sutienul si se lipeste de mine, punandu-si mainile in jurul taliei mele. Imi saruta usor gatul, dupa care obrazul stang. Ma forteaza sa inaintez pana ce ajung in fata oglinzii ce se afla pe usa dulapului. Ma lipeste cu fata de ea, facandu-ma sa scancesc cand simt suprafata rece. Imi da parul pe o parte, dezmierdandu-mi pielea gatului. Pieptul sau se lipeste de spatele meu si simt cum ma ia pe sus. Scot un tipat si il aud pe brunet cum rade usor. Ma lasa pe pat si se pune peste mine. Isi pune mainile de o parte si de cealalta a capului meu, apropiindu-se incet de buzele mele. Ma saruta apasat, facandu-ma sa-mi infig mainile in parul sau negru ca smoala. Se sprijina pe coate ceea ce ne apropie mai mult. Se lasa mai tare peste mine, presandu-mi sanii cu pieptul sau. Mainile sale imi cutreiera trupul fara sa lase vreo particica neatinsa, exact ca prima data. Zambesc cu buzele lui peste ale mele si il simt desprinzandu-se din sarut. Ma priveste confuz si intreaba ce-i asa amuzant. Vrand sa ma joc putin ii spun ca nu-i zic. Vad cum isi musca buza inferioara zambind provocator, moment in care il imping pe spate. Ma ridic din pat si ma asez pe scaunul de la birou, picior peste picior. Brunetul se ridica in sezut si imi zambeste rautacios indreptandu-se spre mine. Ma ridic rapid de pe scaun si incep sa alerg prin camera cu el pe urmele mele. Ies din incapere si alerg pe hol coborand rapid scarile.


Stau ascunsa dupa canapea, ascultand cu atentie si cel mai mic zgomot. Ce tampenie. Zici ca suntem doi copii mici. Incep sa chicotesc la gandul asta si aud pasi care intra in bucatarie. Foarte bine! E timpul sa urc sus. Ma ridic de langa canapea si ma indrept in fuga spre scari. Urc rapid treptele si cand sa ajung la laminatele albe, simt cum glezna imi este prinsa. Cad intinsa pe burta si simt cum cineva ma ridica de talie in sus. Un trup se lipeste de al meu si imi intorc capul spre partea dreapta, vazandu-l pe brunet.
- Uite ca te-am prins, imi spune acesta rautacios.
Fac pe bosumflata si vad cum mergem in camera baiatului. Ma lasa pe pat si se indreapta spre intrerupator, lasand camera intr-o bezna totala. Ma intind pe spate si simt cum brunetul trage pilota peste noi. Se apropie de mine si ma ia in brate, sarutandu-ma pe obraz. Intind mana pe noptiera si apas pe butonul rosu de la telefon. Observ ca este ora sase si jumatate dimineata. Deja?! Ne-am facut prea mult de cap. Zambesc rautacios la acest gand si simt cum brunetul isi pune o mana pe spatele meu, fortandu-ma sa ma intorc spre el. Imi asez capul pe pietul sau si imi las mana sa cada pe talia sa. Ma saruta pe frunte si isi lipeste capul de al meu. Imi dezlipesc buzele si rostesc un noapte buna destul de intarziat.
- Doar atat in semn de "noapte buna"? ma intreaba.
Ridic din spranceana si il simt pe baiat ridicandu-mi capul cu doua degete. Ma trage peste el si imi saruta usor buzele. Ma musca usor de cea inferioara si simt cum isi infige mana in parul meu. Ne desprindem din sarut si imi las capul pe pieptul sau, adormind in cele din urma.


Cateva raze jucause se strecoara printre jaluzelele albastre, uita-te deschise. Se opresc pe chipul meu si incep sa ma foiesc pe toate partile. Dupa cateva minute de lupta, hotarasc sa ma trezesc. Ochii mei verzi incep sa se deschida. Clipesc rapid de cateva ori pentru a ma obijnui cu lumina. Observ ca brunetul nu se afla langa mine. Ma ridic brusc in sezut, privind buimaca in jurul meu. Camera este goala, luminata doar de razele slabe ale soarelui. Ma uit la ceas si observ ca este ora treisprezece. Ah.. am dormit asa de mult. Vad pe dulap un umeras, pe care sta frumos o rochita alba, pana cu o palma deasupra genunchilor si jos sunt o pereche de sandale albe fara toc. Zambesc usor cand vad ca de rochita este lipit un bilet scris frumos. Ma indrept spre dulap si iau umerasul in mana dezlipind biletul. Il citesc si observ scrisul elegant al brunetului.

" Imi pare rau ca nu sunt langa tine cand te trezesti dar am fost chemat la firma parintilor mei. Pentru ca nu sunt langa tine ti-am lasat rochita aceasta in semn de imi pare rau. Voi reveni curand si te rog, asteapta-ma. Tine minte, te iubesc.

Sasuke.
"

Zambesc usor si buzele mele se lipesc de foaia incarcat cu parfumul brunetului. Iau rochita si merg in baie, facandu-mi un dus rapid. Imediat ce ies, imbrac rochia si realizez ca imi vine perfect. Se leaga dupa gat si are sub sani o curea aurie, lasand la vedere un decolteu generos. Incalt si sandalele si ma privesc in oglinda. Chicotesc usor si cobor jos, pentru a pregati masa. Asez pe masa doua farfurii si doua pahare in care torn suc de portocale. Stau cateva clipe, gandindu-ma ce as putea sa gatesc. Dupa cateva momente, imi trazneste sa fac niste clatite. Zis si facut. Amestec ingredientele necesare si incep sa prepar clatitele. Dupa un sfert de ora, pe farfurii stau asezate cateva clatite, avand in varf putin unt, iar peste miere. Zambesc usor si merg in gradina din spate, cat timp il astept pe brunet. Verdeata, o multime de flori si trandafiri de aproape toate culorile mi se infatiseaza in fata ochilor. Zambesc usor si merg spre trandafiri, mirosindu-i pe fiecare in parte. Rup un trandafir rosu ca sangele si continui sa-l miros.
- O floare printre flori, aud o voce dulce.
Talia imi este cuprinsa de doua brate puternice si doua buze suave imi saruta tampla. Imi intorc capul spre dreapta si il observ pe brunet. Zambesc usor si ma intorc spre el, ridicandu-ma putin pe varfuri. Ajung la chipul sau iar buzele noastre se unesc, formand un sarut usor timid. Ma lipeste usor de el, mangaindu-mi parul ce imi cade in valuri pe spate. O atingere tandra las pe chipul sau, facandu-l pe brunet sa zambeasca cu buzele mele peste ale lui. Ne desprindem din sarut si observ cum brunetul imi ia trandafirul din mana. Ii rupe codita, facandu-l mai mic. Il aseaza usor in parul meu, sarutandu-mi fruntea.


- Wow! exclama brunetul cand vede ce am pregatit.
Ma saruta pe obraz si se aseaza pe un scaun, lasandu-ma sa fac acelasi lucru. Mancam in timp ce facem fel si fel de glume ce ne amuza.
- Sakura, parintii mei ar dori sa te vada. Cum le-am spus ca te-am intalnit din nou au inceput sa radieze din fericire. Ma intrebam daca ai vrea sa mergem la cina cu parintii mei in seara asta, il aud pe brunet.
Accept zambind oferta lui si observ cum brunetul se intinde peste masa, sarutandu-ma scurt pe buze. Zambesc usor si dupa ce terminam de mancat baiatul ma duce acasa, vrand sa incep sa ma pregatesc pentru seara ce va urma.


Scuzati-ma pentru eventualele greseli. ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.946 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.184 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.330 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 27.933 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 14.849 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 10.069 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.668 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.668 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.174 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Te iubesc Ioanna ღ 17 8.925 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)