Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Miroku Vs Inuyasha

#1
Miroku - preot. Este unicul mostenitor al liniei sale de descendenti, care a fost blestemata de Naraku cu un void space in palma dreapta, care creste cu varsta pana ajunge incontrolabil si ii inghite. Dar pana atunci, va putea inghiti multe alte chestii, mii de demoni included... Miroku e afemeiat, dar isi pune pirostriile cu Sango. Asta nu-l impiedica sa o ciupeasca de fund, iar ea sa-i dea cu bumerangul in cap 21 Le are cu vrajile de exorcizare, cand forta bruta e fara folos, iar sceptrul sau taie demonii la fel ca o sabie. Din cand in cand mai escrocheaza pe unii pentru bani.
mi se pare ca Miroku este o contradictie pe picioare.. adica.. e preot.. si totusi.. afemeiat???
Inuyasha - halfdemon, par alb lung, urechi de caine, gheare de demon 10, si daca te uiti cu atentie, are si pernute roz la talpi, ca de caine. Fiind halfdemon, are o slabiciune, in anumite perioade ale lunii-> de luna plina redevine om, cu parul negru normal, si fara nici o abilitate supranaturala. Foarte vulnerabil... Dilema sa e daca o iubeste sau nu pe Kagome, ca de Kikyou nu se poate desparti, chiar daca incearca sa-l omoare. Are o sabie lasata mostenire de la tatal sau - un demon foarte puternic, pe nume Tensaiga, care e o katana obisnuita in mainile unui om. Demonii nu o pot manui. In mainile sale, se tranforma in cea mai letala (si mare) sabie, care se spune ca omoara 1000 demoni dintr-o lovitura. Kaze No Kizu e atacul ei special, pe care el il imbunatateste omorand demoni puternici.

il prefer pe inuyasha 444 nu pt k e pers principal.. ci pur si simplu pt k nu-mi plac textierii si afemeiatzii (la miroku ma refeream 10)

Voi? pe cine ati alege dintre cei 2?

#2
Sincer, e cam greu pentru mine sa aleg.
Miroku este foarte simpatic si uneori amuzant cand se da la fete! Totusi e prea obsedat de el, asa ca-l voi alege pe InuYasha.
Inuyasha e foarte kawaii, puternic si imi place personalitatea lui. E tare amuzant cand se enerveaza, mai ales atunci cand Kagome ii spune sa stea jos 21.
Acest personaj m'a atras din prima, imi place totul la el.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inuyasha music! Yanagisawa Hanako 2 4.926 29-12-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Alegerea lui Inuyasha Ryuu 1 2.417 29-11-2008, 04:38 PM
Ultimul răspuns: Lye
  Micutii din InuYasha Iris 1 2.706 27-01-2008, 11:59 AM
Ultimul răspuns: Yanagisawa Hanako
  Anunt Inuyasha (2 ianuarie) Chaos Anime 1 2.904 08-01-2008, 08:02 PM
Ultimul răspuns: cicudaf


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)