Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti o astfel de sectiune?
Da
50.00%
12 50.00%
Nu
50.00%
12 50.00%
Total 24 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

O sectiune pentru fanii Coreei!

#1
(13-04-2011, 01:02 PM)Flaw A scris: @Ryuu: Nu e prima oara cand spun asta... Daca doriti o sectiune noua, trebuie sa stim si noi ca sunt persoane interesate de acest lucru. Deschide un topic undeva pe tema asta sau fa-mi rost de o lista de useri care ar dori o astfel de sectiune si daca sunt intr-adevar multi, se rezolva.

Ma gandeam ca sunt multi fanii k -pop, coreea etc...
Deschid topicul pentru a afla cine este cu adevarat interesat de o sectiune ca asta. In ea desigur ca se pot deschide topicuri ce apartin de Coreea: actori, traditii, tehnologie si alte lucruri care va vin in mine, desigur, in limita bunului simt.
Deci Flaw vrea sa stie daca sunteti interesati si ne va daruii o sectiune 4
Asa ca nu mai stati si postati-va parerea aici, despre aceasta sectiune, daca o vreti sau nu.
Voi deschide si un chestionar.

EDIT: Flaw, sau un mod global.... se poate seta ca userii cei ce voteaza sa fie vizibili? Am uitat sa bifez casuta cand am deschis chestionarul.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
(13-04-2011, 02:15 PM)Min A scris: EDIT: Flaw, sau un mod global.... se poate seta ca userii cei ce voteaza sa fie vizibili? Am uitat sa bifez casuta cand am deschis chestionarul.

Done

#3
Eu as dori o asemenea sectiune pentru ca am vazut ca uni chiar sunt interesati de Coreea si dramele, muzica lor. Eu sunt pentru, fiindca ar fi frumos sa ne dam toti fanii Coreei cu parerea desprea actori si altele. Ati inteles voi, etc.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
off: yaoi, dă pe [Arata rezultate], şi ai să vezi.

on: Nu e o idee rea. Eu una nu am nimic impotrivă şi pot zice că îmi place mult coreea si obiceiurile ei. Din câte am văzut, mulţi sunt încântaţi de coreea. Eu susţin ideea şi am dat şi un Da. Succes la facerea secţiunii.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#5
Imi place Coreea, adica serialele, muzica, obiceiurile, ba chiar si o parte din tehnologie. Deci cu alte cuvinte sunt pentru. De abea astept. Am vazut ca am aparut la vot. Ce bine! Sa ma anuntati cand o sa deschideti un asemenea topic. Va rog!
Zuppy11

#6
Coreea este una dintre tarile mele preferate si chiar mi-ar placea sa ajung acolo intr-o zi.Anyway, revenind la subiect, mi-ar placea o sectiune in care sa discutam despre muzica, in special.Unele trupe coreene sunt minunate, iar despre actori ce pot spune?Oricum, mi-ar placea sa fie o astfel de sectiune xD
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#7
E o idee bună. Am aşteptat să deschizi topicul ăsta, Ryuu.
Sunt de acord pentru deschiderea secţiunii. Şi eu sunt fană Coreea. Mulţi de pe aici ascultă muzică coreeană, văd seriale coreene etc. [ printre care şi eu ] şi cred că le`ar prinde bine o astfel de secţiune. Sper să se fie de acord cu asta ^^
[Imagine: Hm757.png]





#8
Eu am votat NU si probabil trebuie sa motivez si de ce...

Pe vremea cand eram cu dramele koreene si cu manhwa am avut acelasi proiect. S-a concretizat si au rezultat 2 sectiuni Drame Asiatice - unde se gasesc topicuri de drame dar unde NU calca nimeni - si K-music. Sa faceti o sectiune de Koreea doar pentru ca majoritatea de aici vad dramele si asculta muzica koreeana cand acele sectiuni exista deja mi se pare cam absurd, dar faceti cum vreti.

Yaoy maniac, eu vad ca se vad rezultatele de pe cont de guest, de ce tu nu le vezi nu stiu si nici nu e problema mea.

#9
Sunt de acord cu Aly, pe langa asta, acesta e un forum anime iar animeurile tin de Japonia, nu de Coreea, China sau alte tari.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#10
Deja mi se pare că forumul s`a abătut prea mult de la deviza forum cu tematică japoneză. Make a korean forum. : - ?? Câți se mai înscriu pe zup pentru a comenta anime`uri and so on ? Cam nimeni, vă zic eu. So am votat nu. Nu găsesc necesitatea acestei secțiuni.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)