Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Paradiso Girls

#1
So... Asta e un fic in colaborare cu Ella (Elly meah :X)
Si da, da, dear ELLA nu am uitat deloc DESCLIMER-UL!

Disclimer: NU imi insusesc niciun drept de pe urma acestor personaje, inafara de cele create de mine sau Ella si nu profit de pe urma acestora. Toate drepturile rezervate pentru MASASHI KISHIMOTO. Ideile sunt originale, Copyright 2011 Miky & Ella. Care ne acuza de plagiat ar fi bine sa nu, daca tine la viata lui :zuppy08: Glum. So, primu' cap:

-Saku! Ce faci? Hai in oras! Am inteles ca s-a deschis un club nou!
Ca de obicei, sora mea mai mica, Hinata, s-a dus in "inspectie" generala. Mereu afla cate ceva nou. La fel si de data asta, m-a sunat sa imi spuna noutatile. Tot ce mai aveam acum de facut era sa stabilesc o ora si persoanele care trebuiesc invitate. Doar nu era sa imi invite numai ea colege din clasa sa se dezlantuie, nu?
-Facem ca data trecuta. Ne facem aparitia la 23:30. La miezul noptii toata lumea se dezlantuie, si noi nu vrem sa pierdem asta. Pe cine aduci?
-Ca de obicei, pe TenTen. Tu pe cine vrei sa aduci?
-Ino si Temari. Ne intalnim acum, in fata la mall, toate. Avem nevoie de haine misto pentru asa eveniment.
I-am inchis brunetei , dupa care am inceput sa imi dau jos pijamalele. Stiu, ce fata de 20 ani ar sta in pijamale pana la 4 P.M? Probabil ca niciuna. Mi-am tras rapid pe mine un maiou alb, cu pete maronii, cu o centura neagra sub sani. Mi-am scos din dulap o fusta mini neagra, lucitoare, apoi am luat-o pe mine. Desi stau cam mult in pijamale, nu sunt stilul "modest" atunci cand vine vorba de o iesire. Mi-am indesat telefonul si carul de credit intr-o gentuta argintie, apoi m-am incaltat cu o pereche de cizme, tot negre. Pur si simplu luceam toata sub luminitele soarelui. Am pasit peste pragul usii, incuind usa.
Bineinteles ca as fi incuiat-o. Mai exact, nu as fi riscat sa mai intre cineva nu? Singurele care locuiau aici erau Sakua si Hinata. Imediat ce sora mea mai mica, doar cu un an, a facut majoratul, parintii au decis ca e mai bine sa ne mutam impreuna, intr-un orasel mai mare si mai aglomerat, unde sa ne simtim mai responsabile. Locuiam in Los Angeles.
Mi-am continuat linistita drumul spre mall, ocolind stradutele lungi cu blocaje in trafic. Am luat-o pe cele pustii, dar bine amenajate. Locuri unde oricand te puteai relaxa. Am grabit pasul, dorind sa ajung mai repede la mall. Desigur, nu era nicio graba, insa imi amintisem ca am uitat sa le anunt si pe Temari si Ino sa vina. Cele doua nu stateau prea departe. Ba chiar langa mall. Ar fi ajuns mai repede decat mine si iar m-ar fi tachinat cu "mica intarziata".
Si, era exact cum ma asteptam sa fie. Toate fetele erau in fata mallului, stand la taclale, asteptandu-ma sa vin.
-Ce ti-a luat atata? ma asalteaza sora mea.
-Scuza-ma, Hinata. Dar eu nu eram prin oras ca sa ajung mai repede, ca tine si TenTen, si nici nu stau la un bloc de langa mall.
Sor-mea ma apuca de mana si ma tarase dupa ea inauntru. Hei, vroia sa-mi inchida gura? EA? Las' ca vede Hina acasa ce pateste. L-eam luat urma fetelor, proband si testand tot felul de haine. Trebuia sa aratam de milioane. Trebuia sa aratam sexy. Doar de aia e club, nu-i asa?
Ne-am plimbat de la un capat la altul, de la un etaj la altul. Aveam atatea pungi de cumparaturi ca nu le mai puteam tine pe brate. Off, ce mi-as fi dorit sa fi venit cu masina! Nu cred ca mai rezistam mult. Si nici ca puteam sa rog pe cineva sa ne ajute, pentru ca niciuna nu avea mainile libere. Dar nu ne pasa. Cumparaturile era pentru noi ceva obisnuit.
Cand am iesit din mall, m-am uitat la celelalte fete, si ele la mine. Parca ma intrebau din priviri "Saku, unde e masina?". Asta pana cand Temari a oftat adanc.
-Luam masina mea. E destul de spatioasa, dar inca nu am luat carnetul de conducere, si cam asta e problema. Deci... Sakura...?
-Sigur! am spus.
Dupa ce am dat coltul, am dat de masina lui Temari. Era exact aceasi marca, la fel ca masina mea. Eram obisnuita si cred ca nu as fi putut conduce o altfel de masina. Era un lambourghini argintiu. Am urcat in el, dupa ce am introdus bagajele in portbagaj. Temari mi-a at chile. Le-am introdus in contact. Le-am rasucit.
-Si unde mergem? am intrebat.
-La mine la vila, raspunse TenTen. Acolo e destul loc ca sa ne alegem rochiile. Mai ales ca o sa fie o nebunie adevarata cu pregatirile.
Nu era o idee rea. Am pornit cu masina, fiind atenta la drum. Trebuie sa recunosc, discutiile nu au fost lipsite. Si nu orice fel de discutii. Deja incepusem pregatirile cu "Cum sa nu ajungem sa facem sex cu baieti necunoscuti la club?"
Era important, totusi. Eu cel putin, vroiam sa ma pastrez virgina pentru baiatul care il iubesc cu adevarat, nu pentru orice betivan cu care stau in club doar de dragul distractiei, si sunt absolut sigura ca si ele gandeau la fel. M-as fi dezlantuit, dansuri lascive, si restul, dar in niciun caz nu as fi ajuns in acelasi pat cu un boschetar.
Odata ce am ajuns la vila, am parcat si am scos cheile din contact. Am iesit afara din masina si i-am aruncat cheile lui Temari. Aceasta le prinse cu o mana, apoi se indrepta spre portbagaj. Am luat de acolo toate pungile cu haine. Am patruns in vila, in timp ce discutam alte chesti despre ce ar trebui sa facem si ce nu la club.
Am inceput sa probam fiecare rochie, sub ochiii unui juriu "de elita". Pana la urma, fiecare si-a ales rochia. Eu imi alesesem una alba, mini, cu un decolteu bogat. Sora mea una rosie super scurta, cu decolteul debarasat pana la buric. Temari isi alesese una mini, cu bustul acoperit de paiete sclipitoare. Tenten isi luase un ceva mai sexy, mai animalica. Isi alesese una cu tematica unui leopard neimblanzit. Am facut chiar si cateva glume pe tema asta. Iar Ino, bietele de noi cat ne-am chinuit pana am nimerit rochia perfecta pentru ea, si-a ales pana la urma o rochita mini, neagra, care ii scotea in evidenta corpul finut si in acelasi timp bine lucrat, bine ajustat.
Am fost surprinsa sa vad, in momentul in care m-am uitat la ceas, ca era ora 23:00. Mai aveam doar jumatate de ora? Chiar atat ne luasera pregatirile? Adevarul este ca am avut multe haine de probat si o gramada de dansuri de exersat. Plus ca la glumele extraordinar de bune ale lui Ino am ras destul de mult timp. Ei bine, cand te distrezi, timpul trece repede.
Le-am anunta pe fete despre ora tarzie.
-Clubul este departe de aici? le-am intrebat eu pe Hinata si TenTen.
-La doua strazi distanta.
-Deci nu o sa avem nevoie de masina, nu-i asa?
Fetele au dat din cap dezaprobator.
-Nu ar arata mai bine ca niste papusele ca noi sa iasa dintr-o masina pe masura? ma intreaba, ironic, Ino.
Am aprobat-o, dupa care am iesit din casa. Am intrat toate in masina, dupa care am posnit-o. Urma sa petrecem o seara minunata la club!

Muzica suna in boxele uriase. Dansatoarele din public faceau miscari lascive, alaturi de dansatoarele angajate. Toti baietii priveau insetati scenele, si se alaturau dansului. Eu eram obosita dupa o partida serioasa de dans cu vreo trei tipi, si cu Temari. M-am asezat putin pe canapea, ca sa-mi trag sufletul. Simteam cum energia pulseaza in mine, dar abea mai puteam respira, asa ca am decis ca o mica pauza ar fi buna acum.
-Hei, baby, esti chiar buna la asa ceva, spune ultimul baiat cu care am dansat.
-Mersi, tigrule. Mai vrei odata? Spun, apucandu-l de cravata.
Ce e drept, tot ce avea pe el erau pantalonii, si aceasta cravata, bustul bine facut stand la iveala.
-Sigur ca da, baby, dar intai, nu ai vrea sa lucrezi aici? Poti face asta in fiecare noapte. Si mai esti si platita in timp ce te distrezi...
-DA!
Nici nu am mai stat pe ganduri. Era cea mai buna ocazie sa ma distrez si sa fac bani in acelasi timp. De ce as fi refuzat? L-am urmat pana afara. Imi promisese ca o sa ma duca la patronul acestui club. Spusese ca are multe pile si o sa reuseasca sa ma bage printre dansatoare cu siguranta.
Avea o masina neagra, cu geamuri fumuri, prin care nu puteai vedea nimic. Imediata ce mi-a deschis usa, m-a impins prictic inauntru. Ma speriasem. Mi-am intors privirea si le-am vazut pe prietelenele mele legate, cu calus la gura. Aproape ca am tipat. Si as fi tipat daca in secunda urmatoare nu mi-ar fi lipit si mie un calus. In secundele urmatoare m-am trezit legata fedeles fara nici o urma de scapare...

~~~ va urma ~~~


Poze:

Tinuta Sakurei cand merge la mall: http://images7.yandy.com/Products/Giraff...ress-3.jpg

Tinutele de seara:

Temari: http://images04.olx.ro/ui/8/27/66/128118...184050.jpg

Saku: http://www.rochiidemireasa.biz/wp-conten...e-club.jpg

Hina: http://images11.yandy.com/Products/Plung...6293-2.jpg

Tenten: http://images7.yandy.com/Products/Leopar...ress-3.jpg

Ino: http://69.174.246.169/Products/Halter-Sl...ooch-2.jpg
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#2
Buna, pai uite ca am venit si eu.
Titlu: sigur e scris corect? nu zic ca nu atrage, dar nu mi se pare scris corect..ce ma atras a fost acel +18 si sasusaku:))
Descriere: o papat-o pisica..nu ai avut, bun ea a existat, da doar ca descriere a hainelor. Apropo paginile nu sunt scrise corect, ca nu se deschid si dau eroare. ASa, deci unde e descrierea sentimentelor? Ti-am zis, axeazate pe sentimente, descrie ceea ce simte personaju respectiv si nu il indeparta de tine. Oferai un contur al tau, de exemplu puteai sa descrii ceea ce simtea cand se distra si ceea ce a vazut nu a socato intr-un fel? Adica acolo se putea descrie bine, acel sentiment de frica.

Actiunea: sincer ai cam fugarit-o... puteai sa scrii macar o gluma facuta cu fetele. Si faza cu clubu, sincer cam grabit..adica din masina au sarit pe ringu de dans? ai cam grabit-o.. Fii atenta la semnele de punctuatie, uneori le mananci.
Dialogul: sincer nu mi se pare interesant... si faptu ca ai inceput cu dialog nu ma atras prea mult. Mai bine incepeai cu descrierea..de exemplu "priveam tavanu.." ai grija cu el..greseli nu stiu daca am vazut vreo una, nu am fost chiar atenta la ele.

Despre idee ce as putea sa spun :-? am sa vad pe parcurs... sunt foarte curioasa de cum aveti rolurile impartite si deasemenea ce se va intampla cu fete..era sa uit: ai grija la ce persoana scrii, o data ai trecut la persoana a 3-a, ai grija..
Sper ca nu v-am supara, te-am suparat, dar critica e constructiva. Astept next si va rog sa-mi spuneti. Spor la scris.
Muchos besos :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Am venit cu nextu :P

Sasuke:

Stateam linistit in biroul meu pe scaunul din piele neagra cu picioarele puse lenes pe biroul din lemn de cires. Pe canapeaua alba la spuma laptelui din dreapta mea stateau relaxati Kiba, Naruto si Shikamaru, tragand posesiv din tigarile lor. Pe de alta parte Neji statea in picioare, privind ingandurat prin peretele de sticla Los Angeles-ul. Agita incontinuu paharul cu coniac si gheata din mana lui, dand de inteles ca era foarte nerabdator de ceea ce va urma. Cred ca sunteti putin in ceata nu? Pai hai sa va explic cum sta treaba. Eu Sasuke Uchiha, un tanar de 21 de ani sunt unul dintre cei mai periculosi si cautati mafioti din intreaga lume. Cum am ajuns asa? Ei bine cand tatal meu a murit intr-un scandal provocat la unul dintre transferuri, eu am preluat "afacerea" avand grija ca numele Uchiha sa nu fie uitat sau luat peste picior.
Asteptam, impreuna cu baietii numiti mai devreme, in biroul meu de ore bune pe nenorocitul de Sasori impreuna cu baietii lui sa imi aduca 5 fete de nou club care a fost inaugurat in seara asta. Era trecut de miezul noptii si deja incepusem sa ma intreb unde mama dracu` puteau sa fie Sasori si gasca lui. Peste 2 zile trebuie sa fac un transfer de prostituate si imi mai trebuiau 5 fete ca el sa fie complet. Daca tipu` respectiv nu primeste fetele, nici eu nu voi prmi banii, asa ca Sasori ar face bine sa isi spuna rugaciunea daca nu aduce mai repede fetele.
-Hei Sasuke, ma trezeste la realitate Kiba. Cand mai vine Sasori cu fetele? Nu stiu cat pot sa mai astept.
-Rabdare Kiba, Sasori trebuie sa isi faca aparitia din clipa in clipa, ii spun putin incruntat
In secunda urmatore telefonul meu incepu` sa sune. Il scot din buzunarul blugilor si raspund. Era Sasori. Se pare ca, intr-un sfarsit a pus mana pe 5 fete "bune" si se indrepta spre vila. Imediat ce am inchis, le-am spus si baietilor ca prada noastra e pe drum. Acestia au ranjit diabolic, deja gadindu-se ce le vor face fetelor. Nu pot spune ca eu ma gandeam la altceva pentru ca as fi mintit. Inainte sa le tranferam la Puerto Rico, tipu` imi spunese sa le "testez" sa vad daca sunt intradevar bune la pat. Mi-am dat jos picioarele de pe birou si m-am cufundat in scaun. Eram putin obosit, recunosc, dar asta nu ma va impiedica sa am parte ce ceva actiune in noaptea asta. In linistea care domnea in camera am putut distinge ca in fata vilei tocmai oprisera niste masini. Era si timpul! Dupa putin timp o baiate in usa sparse linistea. M-am asezat mai bine in scaun si dupa ce mi-am dres vocea le-am dat permisiunea sa intre. Sasori deschise usa si intra tarand violent dupa el o domnisoara foarte elenaganta si in acelasi timp al dracului de sexy. Avea parul roz, lasat liber sa se revarse peste umerii ei in cascade rozalii. Rochia ei alba si scurta avea un decolteu foarte generos careia ii evideatia foarte bine forma sanilor ei nici prea mari sau mici. Tinuta ei era provocatoare, incat m-am simtit greu in pantaloni. Avea mainile legate si la gura pus un calus. Dupa cei doi, isi mai facura si gasca lui Sasori aparitia impreuna cu cate o dominsoara.
-Am adus fetele sefu`, spune Sasori
-Vad si eu asta nu sunt orb, idiotule! Spun injurandu-l in gand.
Doamne ce am facut sa merit asa idioti ca Sasori si gasca lui? Am oftat silentios, apoi m-am ridicat de la birou si m-am dus la bomba aia sexy si roz. Odata ajuns in dreptul ei am examinat-o din cap pana in picioare, apoi i-am spus rapid calusul de la gura aceasta intorcandu-si chipul si scotand un icnet de durere.
-Ai vazut ce buze carnoase si ce chip inocent si angelic are? spune Kiba aparant in spatele meu. V-a atrage barbati ca pe banda rulanta, continua el ranjind, prinzand-o de barbie si ridicandu-i chipul
-Poftim?!? Se trezi vorbind rozalia. Tu roscatule - uitandu-se la Sasori - spuneai ca ma vei face animatoare la cel mai nou club. Unde m-ai adus pe mine si pe prietenele mele?
-Undeva unde va trebui sa oferi placeri carnale, ii spun superior. Felicitari pustoaicelor tocmai v-ati luat bilete dus spre orasul prostituatelor.
Acestea ramasera uimite si socate. Unele dintre ele incepusera sa tremure, iar rozalia ma privea fricoasa, insa incercand sa ascunda asta. Fix cand eram pe punctul sa le spun baietilor sa isi aleaga cate o fata vocea cristalina a rozaliei ma opri.
-Ce te face sa crezi ca vom accepta sa petrecem timpul cu voi?
-Nu vei avea de ales, ii raspund eu. Nu trebuie sa va fie teama sunt singur ca ati mai trecut macar odata prin asternuturile unui barbat
-Nu ma voi fute cu tine, nici daca ai fi ultimul barbat de pe planeta. Du-te dracu in Iad, tipa ea ca apucata la mine venindu-i sa ma ucida pe loc.
-Pentru o pustoaica ca tine ai cam mult tupeu. Sa vedem daca esti la fel de buna si in pat nu numai in gura, ii zic razand. Baietii alegeti-va cate o partenera inafara de rozalie. Am s-o iau eu si am sa-i ofer un tratament foarte special, zic ranjind diavoleste.
Imediat ce baietii isi alesesera cate o fata, eu am ramas singur cu rozalia si cu gasca de idioti. Am asteptat cateva momente sa vad daca le trece prin cap sa plece, insa mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu se misca din loc.
-Si voi ce asteptati? Invitatie speciala? Plecati de-aici, le spun enervat de situatie. Iar tu pisicuto ai face bine sa nu te opui ca altfel nu vei mai vedea lumina zilei vreodata, `inteles? Intreb dupa ce am fost lasati singuri in birou
Aceasta apropa rapid si alert din cap, apoi am dezlegat-o la maini, am prins-o de incheietura mainii si am dus-o la etajul vilei in dormitorul meu sau, cum imi place mie sa ii spun "cuibusorul de nebunii". Am deschis usa camerei, am lasat-o sa intre prima, apoi dupa ce am intrat am inchis usa. Aceasta incepu sa cerceteze camera, mobilata cu gust dupa parerea mea, la de un capat la celalalt. Aveam un pat dublu cu asternuturi albe ca norii de pe cer, doua noptiere negre de o parte si de alta a patului, un dulap tot negru de peretele alaturat, iar usa de sticla te ducea in balconul camerei. Rozalia se intoarse spre mine, speriata si tremurand din toate incheieturile. Bine sa terminam odata ca deja incep sa ma plictisesc de aceleasi expresii speriate pe chipul diferitelor fetele care trec prin pantalonii mei. Am impins-o de usa camerei si mi-am lipit trupul bine lucrat de trupusorul ei subtire, dar dotat. Mi-am unit buzele cu ale ei si mi-am bagat limba in lacasul ei umed controlandu-i fiecare coltisor. Limbile noastre se duelau, apoi pe parcurs se trasnformase intr-un joc perves. Mi-am despins buzele, apoi le-am coborat pe gatul ei apucandu-i cu dintii lantisorul fin de aur. L-am trans putin avand grija sa nu il rup de tot, apoi am putut observa cum rozalia incepuse sa respire alert si sa inghite in sec. Am inceput sa ii ling gatul, urcand pana la urechea ei. Am muscat-o, iar rozalia a scos un icnet semn ca o durea. Am vrut sa o iau in brate si sa trec mai repede la actiune, insa mana ei ma impinse usor de umar. M-am oprit si am facut un pas inapoi analizand-o. Aceasta isi puse mainile in jurul trupului ei, tremura din toate incheieturile, iar cu privirea in jos si plangand in hohote imi spuse.
-Te-te rog... nu face asta
-I-a te uita, spun eu fara niciun fel de remuscare. Ce s-a intamplat cu tupeul tau?
-Uite, incepu ea, realizez ca nu am nicio scapare, insa daca intradevar vrei sa o facem... trebuie sa stii ca eu... eu inca sunt virgina.
Am ramas amandoi nemiscati pentru cateva momente, apoi am luat-o de mana si i-am spus sa se aseze pe pat. Rozalia se supuse. Eu am deschis usa dulapului si am inceput sa caut o punga de cadouri care stiam ca o pusesem aici. Dupa ce am gasit-o i-am dat-o tinerei si i-am spus sa se duca in baia camerei si sa se schimbe cu ce gaseste in punga. Fata lua cu mici retineri punga, apoi se duse in baie. Ah trecuse ceva timp de cand nu am mai dezvirginat o fata. Ei Sasuke cred ca a venit momentul sa retraiesti acea placere. M-am dus la parter in bucatarie si am dintr-un dulap 2 pahare de cristal cu picior, iar apoi o sticla de sampanie, apoi am urcat inapoi in camera. Desi trecuse foarte mult timp de cand nu am mai dezvirginat o fata, asta nu inseamna ca am uitat cum sa ma comport cu ea. Cand am intrat pe usa am ramas teapan si cu falca de 2 metri. In camera mea pe pat statea o bomba, la propriu. Papusica aia purta un corset negru, cu bretele si dantela care ii punea in evidenta trupul bine dezvoltat. Acesta era prins de dress-urile ei la fel de negre ca si corsetul, care ii punea in evidenta picioarele subtiri, iar chiloteii ei erau simpli si minusculi. Am inghitit o data in sec, apoi mi-am scuturat capul. Facusem o alege inspirata cand cumparasem lenjeria asta. Initial fusese pentru Angela, fosta mea prietena, insa imediat ce am prins-o in pat cu altu` aceasta nu a mai apucat sa spuna nimic caci la ce nervii aveam i-am impuscat pe amandoi cu pistolul din dotare. Am pus sampania si paharele pe una dintre noptiere, apoi m-am asezat langa rozalie. Nu stiu de ce dar vroiam sa aflu mai multe despre ea...

Cu ce s-a imbracat Sakura
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#4
Sakura:

Calmeaza-te, Sakura, te rog calmeaza-te! Uff... Nu mergea. Inima imi batea, parca vrand sa-mi iasa din piept. Imi era frica. Extrem de frica. Tremuram si lacrimam, desi incercam sa nu o mai fac. Eram cea mai mare dintre fete. Daca nu as fi fost eu mai curajoasa, care dintre ele ar fi fost?
Am inspirat adanc. M-am ridicat in sezut, apoi m-am asezat in bratele lui, sub comanda acestuia. Mi-am dat mana de dupa gatul sau, ca sa am asigurarea ca n-o sa cad. Acesta si-a petrecut mana de dupa mijlocul meu, tinandu-ma strans legata de el. De ce imi facea asta...? De fapt, nu ii pasa. Nu ii pasa de mine. Carui "mare sef" iar pasa ce o sa se intample cu o tampita care a incercat sa isi petreaca prima si poate ca ultima noapte intr-un club nou-nout.
...Ce i-ar fi pasat?...
-Si, papusico... rupse el tacerea apasatoare dintre noi. Ar mai fi ceva ce ar trebui sa stiu?
Am inghitit in sec. Nu mi-as fi putut permite sa dau un raspuns gresit, sau care sa i se para gresit.
-Nu... am zis, cu vocea stinsa.
Cu prima sa miscare, am tresarit puternic. Dar nu vroia sa ma atinga. Intinse mana spre sampanie, si cum o mana o avea ocupata cu mijlocul meu...
-Hm... Nu vrei sa ma ajuti putin cu asta?
Am putut sa ii simt glasul bland, prin tot corpul. Dar nu m-a linistit prea mult. Ceea ce spusese nu ma calmase decat putin. Am pus mana peste mana sa de pe dop. Dupa ce am agitat-o putin, brunetul a desfacut-o, ndreptand-o spre mine. Lichidul ma gadila de la sani in sus, ceea ce ma facea sa rad cu multa, multa pofta. Am vrut sa ma dau inapoi, si astfel, am cazut pe spate.
Cand sampania a incetat sa mai curga, am putut vedea cum brunetul imi zambea pervers, incercand sa se abtina sa nu-si linga buzele. Insa, totusi, si-a muscat buza de jos.
S-a aplecat putin peste mine, scotandu-si limba. Imi lingea cu varful limbii buzele scoase in evidenta, ca niste pernute moi.
Nu am ripostat. Si nu de frica. Dupa acea partida de ras, nimic nu ma mai speria. Cel putin, deocamdata. Dupa ce si-a introdus limba printre buze, intr-un sarut amoros de cateva minute, si-a desparitit buzele de ale mele si s-a ridicat. M-a ridicat si pe mine odata cu el. Acum eram mai... nu stiu... mai zambitoare. Nu stiu cum, dar asa ma simteam.
-Deci... Esti virgina, nu-i asa? Cine ar fi crezut ca intr-un club poti gasi o tanara asa sexy cum esti tu, dar totusi "neatinsa".
Simteam acum ca am mai mult curaj sa raspund. Sa pot vorbi normal. Am vrut sa-i raspund, iar de data aceasta, cuvintele mi-au iesit cu usurinta printre buze.
-Sunt multe. Si una dintre ele sunt eu. Si sa sti ca...
M-am oprit, privindu-l fix. Mi-am pus mana la gura. Nu, nu o spusesem tupeist, dar... cred ca am scos prea multe cuvinte.
Brunetelul a inceput sa chicoteasca si sa toarne sampania in pahare.
-Stai linistita. Poti vorbi lejer. Nu sunt un tip chiar asa de rau, mai ales cu domnisoarele care urmeaza sa fie ale mele.
Mi-am bagat privirea in pamant. Nu avea de gand sa renunte la ideea asta orice i-as fi zis. Am strans pumnii, iar lacrimile au inceput din nou sa-mi contureze ochii.
Baiatul a lasat sampania si si-a dat si cealalta mana de dupa trupul meu, formand o imbratisare. Mi-am pus si eu cealalta mana pe umarul sau, raspunzand imbratisarii.
-Sincer nu ar trebui sa iti fie frica. Esti foarte frumoasa. Daca ma gandesc mai bine, poate prea, prea frumoasa pentru niste betivi si cocalari care sa sune la agentii pentru prostituate. Si sincer, ma gandesc sa te pastrez doar pentru mine. Ce zici, vrei sa fi jucarioara mea?
Am inghetat. Stiam la ce se referea dar... Era... Era de un milion, de un miliard de ori mai bine cu el decat cu mai multi... Macar aveam certitudinea ca nu o sa fiu brutalizata. Acest baiat nu cred ca m-ar fi ranit vreodata. Da, era un infractor, dar, cel putin, unul bland.
-Iarta-ma. Cred ca inainte sa raspunzi la asta ar trebui sa imi sti macar numele. Eu sunt Sasuke Uchiha. Pentru tine doar Sasuke. Tu esti...?
-Numele meu e... Sakura Haruno... Pentru tine Sakura.
Baiatul bufni in ras, speriindu-ma la inceput, dar mai apoi am inceput sa rad odata cu el.
-Esti tare simpatica, Sakura. Imi placi. Se pare ca nu ai numai un chip frumusel. Dar sti, totusi, ca asta-seara, tot va trebui sa faci sex cu mine.
-Sunt constienta de asta, am spus zambind.
Sincer, incepuse, intr-un fel sau altul, sa imi placa asta. Sa imi placa Sasuke. Ma mangaia, ma tinea strans in brate, ca si cum ar fi fost amorezat dupa mine. Sau asta era doar pentru ca eram virgina?...
Nu stiam raspunsul, dar indiferent de acesta, totul avea sa fie perfect, mai ales in noaptea asta.
Am luat, de buna voie, unul din paharele de pe noptiera. As fi vrut sa ma simt bine, totusi. Sasuke il lua pe celalalt si il dadu peste cap. Bause tot.
-Acum e randul tau.
Am apropiat sticla paharului de gura, si am luat o gura ceva mai mare din lichidul spumos.
Nu am rezistat. Dupa ce am inchitit si ultima picatura, am inceput sa tusesc. Nu mai bausem sampanie in viata mea. Sasuke ma privea, cu zambetul pe buze.
-Usor, papusico. Nu te grabeste nimeni.
I-am zambit si eu. Nu stiu, insa ceva ma atragea la tip. Si nu doar pentru ca in noaptea asta aveam amandoi programata o partida lunga de sex.
Oare incepusem sa ma indragostesc? Posibil... Chiar daca mi-a facut ceea ce mi-a facut... Sau ma rog, chiar daca avea sa-mi faca ceva ce n-o sa uit: sa ma dezvirgineze.
Cand am incetat sa mai tusesc, Sasuke mi-a luat paharul din mana, asezandu-le pe noptiera. M-a lasat, incetisor, pe spate, nedezlipindu-si trupul de al meu. S-a apropiat de urechea mea, aceasi ureche ca data trecuta. A muscat-o iar, facandu-ma sa gem din nou, apoi mi-a soptit:
-Esti pregatita, pisicuto?
Nu i-am mai raspuns. I-am prins obrajii in palmele mele, in timp ce ii sarutam buzele cu putere. Iubeam felul in care se juca permanent cu limbuta mea, nedandui niciun moment de repaus. Iubeam felul in care imi lingea, din cand in cand, buzele trandafirii. Isi plimba mainile peste tot pe trupul meu dotat, in timp ca eu mi-am infipt degetele in parul sau intunecat.
Tragea de lenjeria neagra de pe mine, cu multa putere. Buzele lui stateau lipite de ale mele, frematandu-se. Cum el trecuse la actiune de mult, am hotarat sa o fac si eu. Am inceput sa ii deschei, usurel, nasturii de la camasa. Dupa primul nasture descheiat, Sasuke si-a dezlipit buzele de ale mele, chipul sau fiind la doi milimetri de al meu.
-Continua, papusico. Iti promit ca totul va fi bine.
Am continuat. Am continuat pana cand am desfacut si ultimul nasture al camasei sale. In timpul asta, buzele sale au facut din nou contact cu ale mele. Nu am mai izbutit sa ii inlatur camasa de pe el, ci am trecut mai jos. I-am descheiat fermoarul de la pantaloni, iar cand am prins un scurt moment de neatentie din partea lui, l-am rasturnat pe partea cealalta, el stand sub mine. Abea atunci i-am inlaturat camasa. Mi-am apropiat gura de urechea lui, intorcandu-i favoarea. I-am muscat urechea, facandu-l pe baiat sa geama usurel, silentios, crezand ca nu il voi auzi.
-Se pare ca ti-a revenit tupeul, papusico. Acum imi placi mai mult decat catelusa speriata de mai devreme.
-Tu m-ai facut sa prind curaj, i-am spus zambind.
Chiar ma indragostisem de tip? Nu pot sa cred... De ce eu...?
Brunetul a inceput din nou sa traga de lenjeria mea, in timp ce ma lingea pe gat, incercand sa imi rupa lantisorul cand il apuca cu dintii. Cand a reusit, m-a privit pervers cu el in gura.
-O sa platesti aia! am zis eu cu acelasi zambet pe buze.
-O sa-ti cumpar cate lantisoare vrei. O sa fi a mea...
A "scuipat" lantisorul pe pat, incepand din nou sa imi sarute gurita. Devenea din ce in ce mai nerabdator, incepand sa traga de doua ori mai tare de lenjeria de pe mine. Mi-a inlaturat corsetul negru, odata cu chiloteii prinsi in dress-uri, incetul cu incetul. Odata ce eram pe comanda "nud", brunetul m-a rasturnat, astfel incat eu sa ajung din nou sub el. Pectoralii sai imi presa sanii, pe cand mainile sale se plimbau pe corpul meu atingand tot ce le iesea in cale. Am reusit sa imi "eliberez" unul din sani din stransoare, incepand sa il mangai pe toate partile. Sfarcurile mele se intareau cu cat eu le frecam mai tare.
Cand Sasuke si-a dezlipit buzele de ale mele, a inceput sa imi linga sanii intr-un mod nebunesc. Eu doar mi-am introdus mana in parul lui, gemand de fiecare data cand acesta ma musca de san, nici pre tare, nici prea incet. Mi lingea si saruta cu pasiune, in timp0 ce eu deja ii pusesem mana pe blugi. Hmm... blugi? De ce numai el sa ma faca sa simt ca vibrez? Mi-am mutat mana de pe blogii lui, introducand-o in boxerii sai albi ca neaua. Am inceput sa imi misc mana in sus si in jos pe "scula" lui.
-Ai prins ideea, pisicuto... imi spune el, lingandu-si buzele mai apoi.
Cand am vazut ca isi da blugii jos, singurul gest la care ma gandisem fusese o simpla muscare de buza de jos. Si am muscat-o. Nu m-am puut opri sa nu imi misc mana prin boxerii lui, pana cand acesta mi-a scos-o, incercand sa-si dea ultima... "haina" de pe el, jos. M-a ridicat in sezut, luandu-ma mai apoi in brate. M-a lipit de marginea patulu, si m-a ridicat putin in sus, cat sa fiu cu un milimetru deasupra amicului sau.
-Te iubesc, papusico!
Mi-am intredeschis buzele ca sa pot spune ceva... dar nu am putut. Eram cuprinsa de frica. Fiorul ma trecea pe sirea spinarii, raspandindu-se in tot corpul.
-Sasuke... Te rog... Nu o face... i-am zis, cu vocea stinsa.
Mi-am lasat privirea innegrita de teama care o purtam. Stiam ca mi-a vazut-o... Speram sa se opreasca, speram sa ma lase in pace... Dar stiam ca era imposibil. Frica mea a crescut de doua ori mai mult cand l-am vazut apropiindu-se de urechea mea. O s-o muste, stiu sigur! Apoi o sa ma treaca prin...
-Linisteste-te, frumoaso. O sa am grija de tine, iti promit pe viata mea ca o sa fiu bland. Doar relaxeaza-te. Lasa-te pe mana mea.
Acum ma privea mangaietor in ochii, cu un zambet pasnic, cu totul diferit de acela pervers. Am putut simti cum una din lacrimi se prelinge pe obrazul meu, dar nu am putut simti aceasta senzatie pentru mult timp. Sasuke mi-o sterse.
-Nu vreau sa te vad plangand. Ai incredere in mine. Poate ca nu sunt omul potrivit in care sa iti pui increderea, dar te rog, Sakura, incearca...
In glasul sau se simtea putina... blajinitate? Ce cuvant prostect... Nu asta... iubire?
...Cine poate sti?...
Mi-am incovoiat mainile de dupa gatul sau, privindu-l, mai senina in ochii. Ochiii aceia negri te faceau mereu sa te pierzi in ei... Bratele lui ma incalzeau acum si ma faceau sa ii simt inima batand. Si-a apropiat chipul de al meu, din ce in ce mai mult, pana cand si-a unit buzele cu ale mele. Nu era ceva pasional ci ceva... Tandru? Cam asa as putea spune... In timpul asta, ma patrunse, ceva mai incet, insa chiar si asa... Imi venea sa tip, sa reactione, in schimb, toti muschii imi spuneau sa plec, sa fac ceva dar... Sarutul sau care imi cuprindea buzele trandafiri... Bratele sale care imi incalzeau corpul... Ma facea sa ma simt speciala. Si cel mai special lucru care ma facea sa ma simt asa era inima lui batand.
A continuat, facandu-ma sa ma simt, din ce in ce mai bine. Sa stau in bratele sale ma facea sa ma simt cel mai bine. Dar si "tratamentul" aplicat mai jos ma facea sa ma simt, cu fiecare impungere, mai bine. A inceput sa imi sarute mai mult decat buzele. Obrajii, gatul... Fruntea si crestetul capului din cand in cand... Dar nu imi pasa, fix asta ma facea sa ma simt excelent.
Dupa cateva ore, am putut simti cum s-a eliberat in mine. Acelasi fior de dinainte reveni, insa... Brunetul a avut grija de asta. M-a sarutat din nou, cu toata oboseala care se vedea pe chipul sau ca o poarta, ca sa ma linisteasca.
M-am lasat, alaturi de el, pe pernele moi. M-am intors cu spatele la baiat, si am inchis ochii. Nu prea stiam ce trebuie sa fac dupa ce se termina... Cum sa ma culc, sau ceva de genul... Insa, spre surprinderea mea, am reusit sa ii simt trupul in spatele meu. Si-a dat o mana de dupa mine, mai exact de dupa burta mea, si mi-a sarutat usurel gatul.
-Noapte buna, pisicuto.

~~~ va urma ~~~
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#5
Buna. Mersi ca mi-ai spus. Imi place, il ador.... pai descriere ai, si inca cum. Actiunea e ok si nu e fugarita, ce mi-a placut e faptul ca nu ai trecut asa repede peste acea parte hot:> si la modul in care ai descriso am ramas o.o..bravo, ai accentuat fiecare element. Dialogul imi place, are si el o parte din acea flacara. greselile sunt si ele, momente de neatentie.. mai mai..Sasuke ai grija ce faci..acel hentai e waw..bravo..sper sa mai fie ;) despre idee iti zic ca e originala, ma bucur ca nu ai copiat si ai facuto dupa placu tau..
Astept next fetelor. Spor la scris. Aveti grija cu sentimentele...
Muchos besos :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#6
Hey :D Vroiam doar sa anunt ca am modificat primul next ... (poate fac spam pe aici, eo sper sa nu o.O ) ... si am reintrodus linkurile cu tinute. Imi pare rau ca a trebuit sa asteptati atat de mult pana sa ma trezesc si eu la realitate si sa le schimb cu cele care merg, dar tata e mai mereu acasa... are calculatorul langa al meu... si mai ales la tinuta Hinatei, cred ca ar fi trebuit sa'mi aleg un moment in care Nobady's Home :D Nimeni care sa fataie usa si nimeni care sa'si arunce ochii in monitorul meu :D Multumesc pt. rabdare (P.S. Si nu am facut spam! :)) )
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#7
Pe mine vad ca nu m'ai anuntat:(
Oricum, poate nu ai avut timp sau poate ai uitat sau poate nu am vazut eu... DEci capitolul mi plashe tare mult. Descrierea mi plashe si ea, actiunea nu e fugarita cu furculita, dialogul mi plashe si el si nu este sec, deci nu prea am ce comenta de rau la fic'ul tau.
Atitudinea lui Sasuke nu mi plashe foarte mult deoarece mie sincera sa fiu mi plashe putin mai bad boy. Si Sakura s'a indragostiti la prima vedere... se pare ca Sasuke nu a trebuit sa mai treaca prin fata ei incaodata deoarece a fost dragoste la prima vedere:D Sasuke mi se pare totusi cam prea moale pentru un sef care se ocupa cu rapirea fetelor pentru a le face prostituate. Inteleg ca era virgina dar totusi...
In fine, e fic'ul tau si tu decizi ce fel sa fie personajele si poate o sa devina mai rau....
P.S: Data viitoare sa ma anunti si muult spor la scris si inspiratie la fel.

#8
Sasuke:

Sakura inca dormea cand am iesit de la dus. Dupa ce m-am imbracat cu blugii de culoare neagra si cu un tricoul al fel de negru m-am asezat pe pat langa rozalie si am privit-o cum doarme linistita. Imi parea asa de simpatica si de dulce, incat chiar as fi pastrat-o numai pentru mine, insa nu numai pentru partide de sex... ci poate in timp ar fi devenit mai mult decat o jucarie sexuala, insa nu aveam cum sa fac acest lucru. Trebuia sa o transfer la Puerto Rico impreuna cu celelalte fete, altfel nu mai primeam banii si trebuie sa va spun ca nu era deloc o suma mica de bani, ci era vorba de una imensa. Sincer puteam sa imi aleg orice alta fata sa fie animalul meu de companie, insa suma asta imensa de bani nu puteam sa o iau de oriunde. Asa ca imi pare rau pentru micuta rozalie insa nu prea am de ales. Dupa ce i-am indepartat de pe fata cateva fire rebele de par, am iesit cu grija pe usa sa nu o trezesc si am coborat la parter. Pe scari imi aminteam momentele fierbintii de noaptea trecuta. Trebuie sa recunosc ca a fost o noapte bestiala, chiar daca micuta pisicuta era virgina. Pe mine unul ma dus cu gandul mai mult la o papusa sexy si gratioasa decat la un catelus fricos. Am oftat satisfacut, apoi revenind la realiate ma intrebam ce au facut aseara baietii. Ajuns la parter am auzit rasete si voci de la bucatarie asa ca m-am dus sa vad cum sta treaba. Cand am intrat am vazut trupa completa, sau mai exact pe Kiba, Naruto, Shikamaru si Neji, stand la masa si sorbind din cestile cu cafea.
-Va spun eu, incepu Kiba. Mi-a spus ca e virgina.
-Si mie la fel, spuse Naruto. Pe moment nu mi-a venit sa cred, insa nu aveam de ales asa ca i-am spus ca o voi face jucaria mea si ca va fi bine si am reusit pana la urma sa o aduc in pantalonii mei chiar daca nu a fost ceva salbatic.
-Hei baieti, zic eu intrat in bucatarie si punandu-mi intr-o ceasca cafea. Nu va mai plageti atat. Trebuie sa recunoasteti ca au fost niste partide bune. Sincer as vrea sa o pastrez pe rozalie numai pentru mine, insa am s-o transfer impreuna cu celelalte ca sunt sigur ca nu mai primesc o astfel de suma de la nimeni altcineva, inchei asezandu-ma pe un scaun langa amicii mei.
Acestia imi dadura dreptate, apoi am luat fiecare fata in parte, incepand cu cea a lui Naruto pe care o chema Hinata. Intamplator aceasta se dovedea a fi sora mai mica a Sakurei. Dupa spusele blondului am constata ca indiferent de situatie bruneta ar oferi placeri nemarginite. Dupa o lunga discutie am constatat ca toate sunt perfect pentru tipul respectiv. Imediat dupa am inceput sa vorbim chestii legate de "serviciu" pana cand Naruto, Shikamaru si Neji au trebui sa plece cu treburi prin oras. Eu si Kiba am rams la discutii, apoi atentia ne-a fost atrasa de fetele care isi facura paritia in bucatarie. Aceste se uitau putin speriate la noi, apoi dupa ce le-am invitat se aseza si-au mai recuperat din incredere.
-Uitat-ti fetelor, spuse Kiba, ne-am gandit sa va pastram pentru noi si sa transferam alte fete.
La auzul acestor cuvinte, spuse cu calmul neobisnuit al lui Kiba, fetele s-au luminat instantaneu la fata. Sunt sigur ca le parea bine ca nu vor trebui sa ofere placeri tuturor betivilor si drogatilor care sunau la agentii pentru a se satisface. Am dat naiv din gene deoarece cele spuse de prietenul meu erau minciuni absolute, insa trebuia sa le mentinem pe fete calme, pana maine cand le vom transfera cu forta.
-Maine o sa va mutati fiecare cu partenul din seara trecuta, spun eu. Azi veti sta aici si puteti sa va plimbati prin casa si la piscina, insa daca incercati sa scapati si sa iesiti pe usa, oamenii mei o sa va zboare creierii. Puteti parasii casa doar daca sunteti insotite de mine sau de unul din prietenii mei, ati inteles?
Acestea dadura din cap, apoi ne spusesera ca le este putin foame. Kiba le-a spus ca sae pot servi cu orice doresc din frigider, apoi si eu si el ne-a retras in biroul meu. I-am sunat pe camarazii nostri si le-am spus ce le-am spus si fetelor, iar acestea ne anuntasera ca vor veni cat de repede cu putinta sa punem la punct si ultimele detalii ale transferului. In timp ce asteptam, o bataie scurta in usa ma facu sa tresar. Dupa ce am dat permisiunea sa intre, Sakura isi facuse aparitie in sutien si bikini.
-Stiti, ne intrebam daca nu vreti sa veniti si voi la piscina, spuse ea zambind
Eu si Kiba ne-am uitat unul la altul pentru un moment, apoi am acceptat fara retineti propunerea. La piscina, fetele deja incepura sa se balaceasca vesele. Amandoi ne-am dat jos hainele pana al ramas in boxeri, apoi Kiba racnii din toti plamanii lui sa i se faca loc in piscina ca vine. Eu mi-am concentrat aria vizuala asupra Sakurei, care era cam retinuta in privinta balacelii in apa. Statea pe marginea piscinei, doar cu picioarele in apa. M-am asezat langa ea si am intrebat-o de ce nu intra in apa, iar rozalia imi raspunde putin rusinata ca nu stie sa innoate. Ma bufnise rasul la auzul vorbelor ei. Imediat am luat-o in brate si in ciuda eforturilor si rugamintilor ei de a nu o baga in apa, am intrat impreuna stopind pe toate lumea. Un ras general se instala peste noi doi si peste ceilalti. Dupa, am incercat sa o calmez pe Sakura si sa o asigur ca nu o voi scapa din brate insa ea refuza, asa ca pana la urma m-am dat batut si am lasat-o sa iasa din piscina. In secunda urmatoare am tras-o usor pe Hinata de incheietura mainii si i-am spus sa se urce pe umerii mei. Ezita la inceput, insa imediat ce i-am spus ca o sa ne distram se urca imediat. Kiba vazand acestea isi lua partenera, pe care o chema Ino, si o urcase pe umerii lui. Ne-am apropiat si am inceput sa ne "luptam". Fetele se impingeau de maini, insa noi cei de jos, aveam treaba cea mai grea. Trebuia si noi se incercam se ne dezechilibram unul pe celalalt si in acelasi timp sa avem grija sa nu cada fetele. La un moment dar Kiba reusise sa ma impinga, insa am fost rapid si am prins-o pe Hinata de coapse si m-am echilibrat. Nici bine nu incepusem din nou lupta ca o voce ma si opri.
-Uchiha i-ati labele de pe fata mea!
Mi-am intors privirea spre terasa si l-am vazut pe Naruto putin ofensat ca ma jucam cu fata lui. Avand ocazia potrivita Kiba ma impinse cu forta si asa eu si bruneta am cazut in apa. Imediat ce am iesit la suprafata am inceput sa innot dupa trisorul ala mic. Acesta fugi spre margine, iesind, apoi am iesit si eu din piscina si il urmaream fara sa ma opresc. Fugeam ca nebunii prin curtea intreaga, starnind amuzamentul celorlalti, apoi dintr-o data Kiba se opri brusc fiindca ajunsese la marginea piscinei. Eu venind cu viteza l-am impins puternic in apa, castigand astfel revansa. Restul trupei se aruncasera si ei in apa, apoi cand am vrut si eu sa fac acelasi lucru rozalia imi atrase atentia. Statea pe un sezlong, ghemuita si uitandu-se cu amaraciune la noi, incarcand totusi sa ascunda asta. M-am simtit vinovat pentru ca in timp ce noi ne distram asa de bine in apa, ea era nevoita sa stea acolo si sa ne priveasca doar pentru ca nu stia sa innoate. M-am dus direct la ea si i-am spus.
-Hey, ce-ar fi daca noi doi ne-am uita la un film ca si asa nu prea te impaci cu apa, ii zic zambind
-Nu as putea, mi-o taie ea. Te distrezi mult prea bine asa ca cine sunt eu sa iti stric distractia?
-Nu fii prostuta, ii spun jucaus. Haide sa ne uitam la un film si asa innotu` asta ma obosit, am nevoie de o pauza.
Aceasta iti afisa cel mai mare zambet pe care il vazusem in viata mea si am intrat inauntru. Dupa ce am pus un film in DVD, ne-am asezat pe canapea, iar ea s-a cuibarit la pieptul meu in timp ce eu am luat-o in brate. Timp de o ora si jumatate, cat a durat filmu, pot sa spun ca eu si Sakura ne-am mai sarutat discret din cand in cand. Nu stiu exact de ce faceam chestia asta, dar ceva imi spunea ca rozalia ma provoca asa ca nu vroiam sa refuz. Plus ca eu ma asteptam ca sa nu mai apucam finalul filmului, insa ne-am rezumat doar la saruturi nimic mai mult, spre nefericirea mea. Fix cand filmul se termina si ceilalti intrara in casa pentru ca se facuse tarziu. Eu si baietii ne-am retras in birou, in timp ce fetele se dusesera sa fac cate o baie. L-am sunat pe tip si l-am anuntat ca urmatoarea dimineata transfortul va pleca din Los Angeles si ca va ajunge in Puerto Rico peste 3 zile. Dupa asta, am discutat cu baietii tactica cu care le vom duce pe fete. Le vom adormi si apoi le urcam in doua masini cu numere false, dupa care pleaca spre Puerto Rico. Dupa ce am pus la punct si ultimul detaliu, la iesirea din birou ne asteptau pe mine si Naruto, rozalia si bruneta. Le-am privit confuz, apoi le-am intrebat ce vor.
-Stiti, eu si sora mea, incepu` Sakura, vrem sa facem o plimbare prin oras inainte sa plecam. Stim ca nu avem voie afara neinsotite de voi asa ca ne gandeam ca poate vreti sa mergeti cu noi.
Mi se parea o idee splendida asa ca eu si rozalia, impreuna cu Naruto si Hinata am iesit la o plimbare. Dupa ce Sakura s-a vazut dupa tocul usii, imi trase un genunchi zdravan in punctul sensibil. Am cazut in genunchi de durere, apoi am vazut ca bruneta a facut la fel cu blondul. Le-am vazut cum fugeau de parte de vila, fara sa priveasca inapoi. Curva mica si mincinoasa ce esti! Vroiam sa am ridic si sa le urmaresc, dar pur si simplu nu ma puteam misca din cauza durerii provocate. Nici sa spun ceva nu puteam. Dupa minute bune in care ma simteam paralizat am putut, in cele din urma, sa ma ridic in picioare. Am fugit pana la strada si m-am uitat in toate partile sperand sa le zaresc insa nu am avut acest noroc. Cat am fost imobilizat la pamant au fugit mancand pamantul si sunt sigur ca deja erau destul de departe. M-am intors in casa nervos si dupa ce le-a povestit si celorlalti, i-am spus lui Kiba se le incuie pe celelalte intr-o camera sa nu ne trezim cu surprize si din partea lor. Dupa mi-am scos telefonul din buzunar si am format numarul lui Sasori.
-Ordonati sefu`, raspunse el direct
-Sasori vreau sa te duci la un club diseara si sa imi mai aduci doua fete. Si nu vreau sa vii mai tarziu de miezul noptii `inteles?
-Da sefu`, insa de ce va mai trebuie doua?
-Nu mai pune intrebari si treci la treaba, ma rastesc la telefon.
Am tratit telefonul de birou. Naruto care era pe canapea si fuma, se uita in gol prin peretele de sticla, apoi vazand ca nervii mei sunt intinsi la maxim imi oferi o tigara din pachetul lui. Am acceptat fara sa stau pe ganduri si dupa ce am tras doua fumuri, am lasat capul de spate dand de inteles ca m-am mai linistit.
-Deci ce vei face? O sa le dai uitarii? Ma intreba blondul
-Da de unde? O sa o caut pe rozalie si in gaura de sarpe, pana cand o voi gasi, iar apoi - trag din tigara posesiv, apoi dau fumul afara - va regreta amarnic ca a evadat...
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#9
Ma bucur ca ai adus next. Deci la inceput am last un comentariu mare..acum va fi mai mic, deoarece vad o imbunatatire. Mai ales la descriere, insa mai e loc. incercati sa accentuati si mai bine sentimentele. Actiunea mi se pare ok si nu e grabita, greseli nu am ochit. ceea ce imi place e ca sporesti interesul, stii sa ne atragi. Rozalia nu a facut chiar bine ca a fugit... da si Sasuke e un nenorocit, adica ii promiti ca totul o sa fie bine si acu..ce nenorocit...
Astept next. Spor la scris si bye.
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Merci ca m'ai anuntat si promit sa nu fug cu nimica ^ . ^
Deci cum a spus si Venu' nici eu nu prea am ce comenta nu ca inainte aveamdar te descurci la descriere, dialogul nu e sec si actiunea mi plashe. Sakura si Hinata ma bucur ca au scapat si saracuta Sakura daca o prinde Sasuke cred ca o sa o omoare sau mai intai placere si dupa durere? Nu conteaza asta ci doar ca nu trebe sa o gaseasca pe Saku sau pe Hina. Dar celelalte fete de ce nu au facut si ele la fel ca si Saku si Hina? Acum o sa fie transferate pe cand Sakura cred ca o sa simta o durere mare iar la Hina nu stiu ce se bva intampla cu ea. Dar Sasuke este un mare enervant... Cum sa faca asa ceva? Dupa ce sa culcat cu el si toate astea tot vrea sa o vanda? Nu ca mi'ar displacea atitudinea de bad boy, ci mai mult mi'ar plashea.
Spor la scris si muulta inspiratie si vreau sa vad daca Sasuke o gaseste pe Sakura cei va face.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Rose ^^ 7 4.235 14-08-2011, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Pคnđค.
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Sho-Yo 4 2.838 27-06-2011, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Roses.on.fire
  Paradiso Girl's +18 Mishelle 9 10.248 27-05-2010, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)