Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Anarchy in School

#1
Noi,partenerele in draci si pacate,alias satana si dracula, v-am adus un fic care sa va dea pe spate...Daca credeti ca sunt simple glume veti vedea.Colaborarea va fi alaturi de Crazy little red.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din manga\anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.Sa va fie clar.


Prolog


Stinge lumina, simte ritmul in vene.
Vrei sa-ti faci dreptate, scoate arma si arata ca ai putere. Vrei respect? Castiga-l.
Ai visat frumos? Trezeste-te si da-ti cu capul de pereti, e doar efectul dozei de seara trecuta.
Visele nu devin realitate. Dar cosmarurile da… intodeauna.
Te privesti in oglinda si nu-ti mai recunosti trasaturile? Semeni tot mai putin cu tine? Chestii normale, trageti o palma si poate iti revi, daca nu mai ia o doza si cazi iarasi.
Nu conteaza. Nu o sa-ti mai amintesti nimic cand te vei trezi din nou.
Lasa-ti viata in mainile soartei si uita de realitate pentru inca o seara. Te-ai trezit iar in parcul din fata blocului? Oricum o vei face din nou astazi. Crezi ca esti dependent? Abia acum ti-ai dat seama?
Scuipa-i in fata si te vor scuipa in vene . Fa toate lucrurile care stii ca le vei regreta. Scapa de frica altfel nu are nici un rost sa fi in viata.
Da-ti jos masca de sfant, deja ne-am prins cine esti. Priveste-ti reflexia zambetului in cioburile de sub tine. Esti fericit? Asta e senzatia.
Inchide ochii si simti cum cazi. Deschide ochii, iar aberezi, toti sunt la fel. Ce stare jalnica. Tresari, iar te-ai speriat de umbra ta, ti-e teama ca-ti va aminti cine esti.
Traiesti clipa, uiti trecutul si devii inconstient de viitor.
Simti pereti camerei contactandu-se, esti supendat in aer, devine confuz…
Cazi, te lovesti de cimentul rece, te trezesti si realizezi ca nu te-ai ridicat de pe scaun.
Simti ca mai vrei, tentatia e prea mare, ai uitat deja cine erai inainte.
“Priveste in fata” asta e motto-ul lor in viata, nimic nu are rost sau totul e placere. Si atunci o iau de la capat, acelas praf alb urmat de nopti nedormite.
Viseaza ca traiesti si viata ta va deveni un vis. Mori incet dar placut. Asta e raiul lor…
Fumul de tigara iti acopera privirea pierduta, ai tras prea tare. Sangele iti pulseaza in vene dandu-ti o senzatie ciudata de vitalitate.
Sufletul tau iti zambeste, esti in extaz. Inima iti tresare, o tentaiva de sentimente ratate.
Cine sunt ei sa critice ceea ce suntem ?Nu stiu viata noastra,nici noi pe a lor.Totusi continua sa se bage,dar sincer nu ne intereseaza.Vor vedea ca e in zadar.
Simti cum te misti in neant,iti lasi capul pe spate si deja visezi.Te simti ca intr-un carusel rapid,unul in care sentimentele iti sunt amestecata asemenea unor substante chimice.
Heroina iti da o senzatie de siguranta.Daca nu ar fi doar un drog,mi-ar fi cel mai bun prieten…
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#2
Capitolul 1:O greseala imensa.

Kakashi P.O.V:

O greseala imensa.
Kakashi P.O.V :
Cand credeam ca totul nu putea sa mearga mai rau de atat mai ales atunci cand raman fara doze ei bine ma inselasem.Parintii mei au aflat de viciile mele si au vrut sa ma trimita la o scoala de tot rahatul,pe undeva prin Londra.Credeau ca asa ma vor cuminti,insa nu le merge jocul.Lu’babacul meu nu o sa-i placa atunci cand o sa dau foc la scoala,insa eu l-am avertizat sa nu se puna cu mine.Insa el si cu fufa lui cea tampita,naiba sa o ia de ta*fa au avut ideea brilianta sa ma expedieze de aici.Totusi nu vroiam sa o las pe « minunata mea mama vitrega »sa scape asa de usor.
Tatal meu era plecat mai mereu,asa ca nu putea sa-mi faca nimic stiind ca voi pleca peste o ora la aeroport.Mi-am luat spray-ul ce il foloseam atunci cand desenam prin oras diferite lucruri ce ma reprezentau.Am lasat un mic »post it » cap prin toata casa si pe toata mobila lui cretina.Intre timp,proasta de nevasta a lui taica-miu dormea linistita,ceea ce ma facu sa zambesc fiindca nu stia ce aveam sa-i fac.
Am mai tras un pic din joint,si am mai luat o inghititura de bere.Mi-am privit putin dezorientat opera de arta.Peretii albi,cu o forma ca de acarda erau plini de o roseata ciudata,o fata cu un par roscat ce sufla puf de papadie albastrii.stilul era desigur sub forma de grafitti,insa era o adevarata forma de arta.Am zambit putin zapacit de cap,insa nu ma interesa atat de tare.Am mers in mai multe sensuri pana sa ajung si in camera parintilor mei.am deschis usa,si am vazut-o cum doarme.Scorpia dormea linistita,fiindca ea m-a parat lui taica-miu,care il durea undeva de mine.Ea m-a vazut in seara aia cand eram in sevraj,si l-am luat pe acel om la bataie sa ii iau banii pentru o doza de dava.Insa geniala asta care face pe-a frumoasa adormita m-a zis,drept razbunare ca sa nu deschid gura in privire cu aventura ei alaturi de prietenul cel mai bun al tatei.Ea chiar e o tarfa adevarata,insa il voi lasa pe tata sa descopere asta de unul singur,nu cu ajutorul meu.Oricum m-a cam uitat dupa ce a murit mama mea.
M-am apropiat incet de ea,si am vazut ca nu stia ce aveam sa-i fac.Oricum,stiam ca ii va placea,indiferent daca vrea sau nu.
Am sarit peste ea,iar ea s-a trezit speriata.A vrut sa tipe,insa i-am pus mana la gura,si cu cealalta i-am luat mainile si am tintuit-o pe pat.A incercat sa opuna rezistenta,insa eu i-am zis numai atat:
-Un singur tipat,ca apoi vezi ce patesti.Iti iei adio de la taica-miu,ai inteles t*rfa ?
A incuviintat din cap iar eu i-am zambit viclean.
Am inceput sa ii dau palme,tarfa asta le perita din plin.Am inceput sa o trag de maini,ajungand sub picioarele mele,iar ea scotand doar un suspin speriat.Mi-am descheiat pantalonii si boxerii,si mi-am indesat amicul in gura ei fortat.Ca o curva adevarata,ea stia deja ce avea de facut,sugand patimas si umbland cu limba.Nu se supara prea tare,chiar ii si placea.Faza dura e ca nu a stiut cand mi-am dat drumul,ea inecandu-se in timp ce inghitea cat putea.I-am mai tras cateva palme si apoi a cazut pe pat plangand,insa nu ma impresiona.Am mai tras un fum din joint,si am simtit cum ma cuprinde iarasi o ameteala placuta…
Intre timp amicii mei au venit si ei.Au claxonat tare,in timp ce urlau de idioti:”Haide coaie ca n-avem timp sa pierdem vremea.”
Mi-am luat geanta si trollerul si am iesit din casa pe patru carari.Ma uitam la masina unde ma asteptau amicii mei ca la ceva strain.Vedeam o masinuta colorata,si in jurul meu vedeam apa.Se pare ca “efectul”si-a facut de cap.Cand am mers la masina,m-am impiedicat singur si am cazut pe usa masinii.Itachi,un prieten din copilarie se dadu jos din masina si m-a lua de un brat si ma intreba razand :
-Ai luat iarasi frate ?
Am inceput sa rad,fiind foarte relaxat.M-a trantit pe bancheta din spate,unde era si Sasori unde incerca sa-mi tina corpul intr-o pozitie dreapta,insa eram prea amtit de cap.Intre timp am reusit sa-mi revin cat de cat,fizic aratam bine dar psihic era un pic mai diferit.Sasori incepuse sa fumeze,in timp ce isi ciufulea usor parul de un rosu viu.Ochii lui aramii ma cercetau,insa ma uitam zambind catre el.apoi il intreba pe Pain:
-Auzi,la aeroport ce facem cu ăsta?
-O sa fie bine,nu ne prea baga in seama,asa ca putem fi chill.Pana atunci ,vreau si eu sa iau un joint,spunea cu o voce malefica.Insa lui Kakashi nu ii mai dam,ca poate da coltu’ inainte sa-si vada scoala mult visata,spunea el razand.
-Hai sictir,spuneam eu razand.Imi placeau baietii astia,erau prietenii mei din copilaria mea absolut infectata cu porcarii.Era o gasca mare in cartierul nostru,chit ca era unul numai pentru bogati,insa la noi drogurile,bautura si crimele erau in lant.Parintilor nu le-a prea pasat de noi,ori erau cu vreo tarfa,ori erau prea idioti sa le pese.Insa nu le-am simtit lipsa.
-Vreau si dava.Cat mai posibil,spunea Itachi putin tremurand.Cred ca sevrajul isi facea simtita prezenta.Si sa impartim cu Kakashi,desi el a fost baiat cam rau…
-O sa mananc heroina cu lingurita,spuneam putin inocent desi nu eram.Eram doar drogat.
Cu totii au inceput sa rada,si ne-am vazut de drum.In scurt timp am ajuns la aeroport,insa dupa ce am decolat nu mai tin minte ce s-a intamplat.
Intre timp,m-am trezit in masina,cufundat in lumea viselor.Capul imi era ametit,insa eram mai bine oricum decat cum eram inainte.Imi venea sa vars,dar era ceva obisnuit.Imi venea sa-mi bag piciorul in tot si in toae,si sa ma duc sa mai dorm,insa deja cand am vazut scoala in zare clar mi se facuse rau.In scurt timp am ajuns,iar in fata mea se afisa un campus dina la vechi ca in filme.Deja cand am vazut idiotenia aia,vroiam sa merg in masina si sa ma car.Dar n-aveam incotro,eu si baietii am fost tarati aici de catre idiotii nostrii parinti.Insa nu credeam ca pot sa urasc mai tare scoala,pana cand nu am vazut o tipa cu parul roz,parca era o papusa din aia cretina pentru fetite.Deja cand am vazut-o ,m-au apucat dracii.
Era intr-o fusta din aia idioata in carouri,cu o vesta verde pe ea,asortata cu o camasa alba.Avea forme tarfa,insa dupa fata parea foarte cretina si copilandra.Cand o sa-mi iau adio de la viata,sigur am sa o vizitez,sa o fut pana ii sar fulgii.Dar revenind…
Se indrepta spre noi cu un pas gratios,ca de balerina.Ma abtineam sa nu-i dau un pumn,dar se pare ca eforturile mele n-au fost in zadar.A venit la noi cu un zambet cretin,asemeni pipitelor de la televizor.De aia m-am lasat de chestiile normale ca televizorul sau sportul.Drogurile sunt un lucru mai interesant de vizionat,si sexul un sport mult mai eficient decat baschetul.
-Buna baieti.Eu sunt Sakura Haruno,si va voi fi ghid.Bine ati venit la Internatul Konoha.Va asigur ca viata de aici va fi foarte…
-Plictisitoare,spunea Sasori sec in timp ce fuma o tigara.
Am inceput sa rad alaturi de ceilalti,insa pipita n-a scos un sunet de indignare.S-a intors spre scoala si a zis simplu :
-Urmati-ma.
A inceput sa vorbeasca asemeni unei mori stricate,despre istoria liceului si despre clasele unde vom invata,insa stiam ca voi chiuli mult.Si baietii la fel.
Intre timp ne-a inmanat uniforma aia nasoala de mosnegi,de pe vremea lui bunica-miu.Ne-a aratat camerele,iar dupa ce a plecat am dus prostia aia de vesta in cada,si am luat bricheta si am ars-o pana a inceput sa se umple baia de fum.Dupa ce nu a mai ramas nimic,am pornit dusul si am clatit cada astfel incat sa dispara orice prostie din uniforma aia.
M-am dus inapoi in camera,mi-am luat o tigara si am inceput sa fumez.Mi-am luat un tricou negru cu Kurt Cobain,in memoriam.M-am bagat in pat,am stat si am terminat tigara,iar intre timp am luat seringa si am pus la fiert putin “zahar”.Am lasat putin sa se faca lichid,si apoi am bagat serul in seringa si l-am injectat.M-am intins,fiind cuprins de mii de senzatii…

Melodiile ce m-au inspirat:
http://www.youtube.com/watch?v=pkcJEvMcnEg&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=IofWT5KfwVk
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#3
deah, apar si eu pe aici, deci next-ul de la mine :))
sper sa va placa si sorry de greseli :P



Capitolul 2

~Yvone pov.~



Ma invart in cerc prin camera, agitata, senzatia energizantelor luate cu ore in urma inca isi pastreaza efectul in mine. Ma opresc in fata oglizii, ma simt iritata, de parca totul s-ar duce de rapa. Si ce e cu starea asta de rahat ? La dracu, mi-am promis ca nu o sa-mi mai pese. Ma lovesc usor cu palmele peste fata mai apoi facandu-i o analiza mai detaliata imagini mele din oglinda. Parul alb, perfect drept, se intinde in toate partile, deranjat, ochii verzi nu par sa divulge nici un sentiment, doar oboseala acumulata in ultimele zile. Oftez plictisita de fata mea si ies din camera mea coborand in living.

-Yvone, ti-ai facut bagajul ? Sper ca n-ai uitat ca de maine stai la internat.
O privesc scarbita pe mama mea, nu-i raspund, doar merg in bucatarie lasand-o sa dea dezaprobator din cap in urma mea. De ar disparea dracului odata din viata mea, m-am saturat pana peste cap de femeia asta, tot ce mai reuseste sa-mi starneasca e scarba sau iritare.
Dau o cafea mare pe gat si ies din casa trantind usa, poate pentru ultima data. De maine voi numi « acasa » porcaria aia de internat. Cica acolo e locul meu, si cine naiba se simte in stare sa stabileasca unde e locul meu ? Draci, iar ma enervez…
Merg cu pasi mici, inceti, desi simt energia scurgandu-se prin tot trupul meu. Ajung pe strada unde sta el si-l vad iesind din casa, fiind bagat repede de baieti in masina. Zambesc, macar el va fi acolo, sa-mi tina de urat cand o sa ma plictisesc de tarfele cu care o sa impart camera.
Din fata mea isi fac aparitia Hinata, o bruneta dotata si o prietena dezavarsita, impreuna cu Ino, genu de fata care se arunca cu capul in fata, fara sa se gandeasca vreodata la consecinte sau la cine ar putea avea de suferit. Ne cunostem toata trei de anii buni desi gasca nu e completa inca. Hinata alearga putin aproapiindu-se de mine si lasand-o pe Ino putin in spate.

-Am vesti bune, nu o sa mergi singura la prostia aia de internat, suntem cu tine.

-O da, o sa fie ca pe vremuri. Aud vocea blondei din spatele Hinatei.

-Sa inteleg ca noi facem regulile?
De data asta vocea vine din spatele meu, ma intorc brusc ca sa o vad pe Anko, parul ei de un negru albastrui ii flutura in vant in timp ce ne priveste cu ochii plini de entuziasm. Deci gasca e completa.
Zambesc satisfacuta spunandu-le fetelor ca ar fi cazul sa sarbatorim. Si stiu deja cine e cea mai entuziasmata de ideea asta. O vad pe Anko cum isi da jos din spate un ghiozdan pe care nici nu am observat ca-l are pana acuma aratandu-ne ce are in el. Zambim toate satisfacute si ne ducem spre cel mai apropiat parc.
Ajungand Ino deja sare pe geanta lui Anko scotand din ea sticla de whisky. Incepem sa bem cu sete si viata are din nou sens.
Pamantul se invarte in sensul invers acelor de ceasornic dandu-mi o senzatie usoara de amenteala. Ma sprijin de un copac si sfarsesc pe jos, privind cerul inorat, la dracu, toamna asta e mai de rahat ca oricare alta.
Ino si Hinata ma trag de pe jos spunandu-mi ceva de ploaie. Mai apoi incearca acelas lucru cu Anko dar aceasta refuza categoric zicand ca vrea sa danseze in ploaie. In urmatoarea secunda simt stropi mari de ploaie lovindu-se de trupul meu, incep sa tremur simtindu-le raceala pe intreg trupul. Reusesc sa ma trezesc putin dar senzatie de amentela inca persista facandu-ma sa ma balansez in continu. Ma retrag mai aproape de trunchiul copacului lasand crengile sa ma fereasca macat de o parte din stropi de ploaie. Ino si Hinata mi se alatura lasand-o pe Anko singura, sa rada fara motiv in timp ce priveste spre cer si-si lasa chipul rosu lovit de stropii puternici de apa.
Ah, mi-am revenit deja. Ce oribil, in momente ca astea realizez ca cu timpul am devenit aproape imuna la alcool. Si atunci poti sa ma acuzi ca am mers mai departe, cautand aceleasi senzatii tari de care am devenit dependenta, aceiasi iluzie a fericirii si acelas zambet luminos.
Privesc posomorata spre cer stropii de apa care cadeau din el devenind tot mai rari, fara vreo intentie de a se opri de tot insa.
Dupa inca cateva minute, sau cateva zeci, hotaram sa ne retragem fiecare la casele noastre. Macar sa ne scapam de hainele ude daca nu altceva. Eu sunt prima care pleaca, lasandu-le pe fete si fugind ca un copil spre casa.
Intru tiptil, n-am nici un chef de gurile parintilor ce inca au impresia ca crizele lor mai au vreun efect asupra ea. Ma imbrac in haine uscate dupa un dus scurt facut cu scopul de a ma incalzi si ma trantesc in pat lasandu-mi ochii sa se odihneasca pentru un timp.

***


Ma trezesc brusc privind direct spre ceasul rotund atarnat deasupra usi. Ora cinci, cel mai probabil diminiata. Ah, cum naibi am putut dormi atat ? Ma ridic din pat repede si scot geanta de sub pat aruncandu-mi in ea tot dulapul cu exceptia hainelor care urmeaza sa le iau pe mine.
In mai putin de zece minute ies din casa intrand direct in masina Hinatei, gasca fiind deja stransa, doar eu fiind cea mai intarziata, ca de obicei de altfel.
Ino imi tranteste un « neata » ironic ca mai apoi sa pornim in viteza spre aeroport.
Urcam probabil in ultimul moment, dar intodeauna m-au incantat fazele de genul asta. Ne asezam la locurile noastre si imi pun castile in urechi uitand de unde ma aflu sau orice altceva.
Simt o mana calda atingadu-mi umarul si zgataindu-ma usor.

-Trezeste-te ‘frumoasa din padurea adormita’!
Deschid ochii ca sa-i intalnesc privirea albastra a lui Ino. Ii ofer un « hmmmm » lung si lipsit de chef.
Dupa multe insistente ma hotarasc sa ma trezesc . Dupa nici un minut aterizam intrand direct in masina Hinatei si pornind spre scoala. Strazile sunt pustii, emanand parca plictiseala in tota regula. Shit, cu siguranta o sa intru iar intr-o stare de rahat din care doar cateva pachete intregi de tigari ma pot scoate, sau pur si simplu niste heroina. Zambesc deja satisfacuta, parca simtand deja gustul drogurilor pe limba.
Anko imi arunca o doza de energizant si o desfac dand-o pe gat in mai putin de doua minute, de parca ar fi doar apa chioara. Simt din nou pulsandu-mi sangele in vene si toate simturile trezindumi-se la viata brusc. Zambesc satisfacuta desi stiu ca senzatile astea nu au sa ma multumeasca pentru prea mult timp.
Imi misc capul intr-o parte si alta scapandu-ma de amorteala ce o simteam la ceafa din cauza pozitie incomode. Imediat ajungem la scoala si coboram din masina. In fata noastra se inalta o cladire mare, cica impunatoare. Poate ar trebui sa ma simt intimidata ?
Mda sigur, poate am ajuns in iad… dar cine spune ca cei care fac regulile in iad nu au o viata frumoasa. Zambesc deja avand niste imagini clare in cap despre cum o sa fie viata mea pe aicea.
In fata noastra, deschizandu-ne usa neagra din fier forjat, isi face aparitia o fata cu parul roz care am impresia ca are de gand sa ne prezinte scoala. Hmm, mda, de parca nu am nimic mai bun de facut.
Se apropie de noi si imi dau seama ca aveam dreptate. Nu o las sa zice prea multe ca deja ma bag peste ea intrerupand-o fara nici un pic de nesimtire.

-Suntem obosite si prietena mea nu se simte prea bine, ai putea te rog doar sa ne arati unde sunt camerele noastre. Ii spun mimand un cascat in timp ce Hinata isi strange abdomenul cu mainile prefacandu-se ca ar avea cu adevarat o problema.
Tipa ofteaza, probabil nu suntem primele care incearca sa scape de discursul ei inutil si plictisitor.
In final renunta si ne conduce la camerele noastre din capatul unui coridor al naibi de lung si intunecat. O camera prea mica dupa mine, din fericire totusi suntem doar noi patru in ea. Nici nu se putea altfel, asta daca nu vroiau sa aiba de-a face cu mine inca din prima zi.
Dupa ce intarm inauntru ii inchid usa in nas la tarfa si ma arunc pe pat ca sa realizez ca nu e confortabil de nici o culoare, Oftez zgomotos dupa care inchid ochii fortandu-ma sa adorm. Deja m-am plictisit de ziua asta, in plus am nevoie de somn, maine am o impresie de facut pana la urma. Adorm cu un zambet pe fata, desi numai eu stiu semnificatia lui.


astept parerile voastre :D
4

#4
Hey domnisoarelor am sosit! Asa cum am promis voi lasa critica si restul. Dar nu va temeti... nu pot spune ca ati gresit, din moment ce ati reusit sa scoateti in evidenta personajele.

Anna - prima parte are o singura greseala mai mare.
Ai scris la persoana a-III-a si la final ai folosit pentru incheiere persoana a-I-a. Acea propozitie mergea poate in ghilimele ca sa nu se amestece totul. Sau puteai face ca sa apara sub o alta culoare.
In rest te felicit, pentru faptul ca ai reusit foarte bine sa caracterizezi personajul prin: gesturi, fapte, ganduri, vorbe. La perfectie. Chiar daca multora li s-ar parea ca totul este scris intr-o maniera mai vulgara si nu mai stiu eu ce, eu consider ca si cred cu tarie ca ai conturat foarte in detaliu pe Kakashi. Plus ca ai scos in evidenta comportamentul unui astfel de om.
Primul capitol mi-a placut, sincer la fel ai facut ca la inceput, ai reusit sa dinamizezi totul prin simplul fapt ca personajul tot vorbea si povestea.
Nu mai am ce spune sincer...cred. Ar mai fii ca pe viitor sa nu te mai sfiezi din a scrie cuvintele mai porcoase si... atat. Bine asta nu se poate numi critica, cred... dar sncer ai spart gheata. Nu stiu cati vad dar ai reusit.

Crazy_Little_Red - la fel ca si colega ta, doar ca tu ai scris specific stilului tau. Fiindca povestesti din perspectiva unei femei ai reusit sa creezi o povestire carcateristica.
Chiar si asa pana si personajul tau poate deveni la fel de vulgar ca si la colega de sus, dar tu ai un stil aparte si mult mai dezvoltat... presupun ca stii unde bat. Poate.
Oricum idea este ca la fel ai reusit sa caracterizezi cum trebuie pe Yvone.
Un lucru ar trebui corectat la tine: spatiile dintre dialog si descriere, stergele si scrie in continuare fiindca nu are rost. Ai facut bine cand ai lasat loc doar acolo cand s-a delimitat o actiune.
Plus sterge si spatiile dintre restul grupurilor de propozitii. Nu isi au rostul si nu este corect.

Asta este tot. Bravo!! Si succes!! xD

#5
Capitolul 3:Fara bataie,nimic nu se rezolva
Kakashi’s P.O.V:
Ma trezesc buimac,in timp ce suna alarma la ceasul ala cretin.Ma ridic usor,cu o durere de cap,de nu stiam ce e cu mine.Ma ridic putin din pat,si simt cum imi urca sangele in cap,alungandu-mi starea de ameteala.Ma misc usor prin camera,arajandu-mi tricoul ce imi statea ridicat intr-o parte.Merg cu pasi inceti spre baie,unde ma orbeste muistu’ ala cu raze,vorba din versurile unei melodii.M-am dezbracat fara chef,si am intrat in dus.Apa calda imi cadea pe corp,trezindu-ma de tot din starea de somnolenta si de cacat care mi-o oferea fiecare noua zi.
Mi-am infasurat un prosop in jurul corpului,iar apoi mi-am pus o pereche de boxeri,apoi mi-am pus o camsa si o pereche de blugi negrii rupti.Mi-am trantit vreo cateva carti,doua pixuri si un caiet…oricum cui dracu’ ii pasa ce avem azi la scoala.am trantit usa in urma mea,mi-am pus o tigara in gura si am inchis usa.Am mers la cantina si am mancat putin,iar apoi am plecat de acolo val-vartej,incercand sa nu ma vada nimeni.
Am ajuns in clasa,si am vazut ca in jurul meu sunt numai prosti.Stiam sigur ca o sa dau de idioti coca,si pipite tampite,care imi dadeau stari de draci.Mi-am pus castile in urechi,si am inceput sa ascult muzica de pe telefon.Fix acum isi gasi sa vina proasta aia in roz,si mai vin si inca alte doua tarfe,una roscata ca un covor tiganesc,evident ca steagul la toreadori,iar una e atat de comuna incat nu o mai tin minte.Ea veni spre mine zambind,alaturi de un tip inalt cu parul negru asemeni noptii.Avea o privire superioara,si se vedea ca e mandru ca poarta acea uniforma,si sub umar avea ecusonul cu:Seful consiliului de elevi,asa cum avea si cealalta pipita roz.
-Buna Kakashi,ce faci?intreba cu o voce din aia zglobie,gretoasa,prefacuta.M-am uitat la ea cu gandul la jocul de Pacman pe care nu l-am terminat cand ma uitam la ea.Totusi ca sa nu creada ca sunt un molau din ala emo ca si iubita-su,ca mai avea putin si trebuia sa-i dau o lama,am salutat-o cu nonsalanta:
-Buna.
-Uite,speram ca iti place scoala noastra.El e Sasuke Uchiha,presedintele consiliului elevilor,capitanul echipelor de voleyball,handball,fotbal…
-Da am prins aluzia.Buna si tie,spuneam un pic iritat,desi nervii mei atingeau repede o cota inalta.
Tipul se uita la mine cu o spranceana ridicata,cu un aer din acela superior,si ma privi ca la felul doispe’.Vroiam sa-i dau un pumn in gura,ca doar eram mai inalt cu un cap si ceva decat el.Oricum,el taie tacerea ciudata:
-Daca ai chef,poti veni si tu,insa nu apuca sa zica nimic ca l-am intrerupt:
-Daca am chef sa imi ucid timpul cu cacaturi,am sa te anunt.Multumesc de oferta,dar acum scuze,nu am chef de intergoatii,ca daca aveam il rugam pe taica-miu sa-mi futa ziua.Acum,ca mi-ati adus la cunostiinta aceasta informatie de nimic, la revedere!le-am spus in timp ce mi-am pus din nou castile in urechi.Sasuke ala,pleca ingamfat de parca i-am dat una in coaie.Ma uit in urma lui,cum pleaca si pipita roz,cred ca i-am ranit iubitelul,saracutul,poate isi va cumpara si el intr-o buna zi o chestie din aia care seamana cu o nuca,doar ca e mai mare si sta deobicei in capul omului.
Insa cele doua pipite nu vroiau sa plece.Desigur,prietenele lu’tarfa aia de Sakura si a bulangiului aluia de Sasuke trebuiau sa fie cretini,ca altfel nu era posibil.Tipa aia roscata ma calcula din priviri,si am vazut prin ochelarii ei ca dorinta si interesul ii straluceau in ochi.Mda,ce mai zi perfecta…
-Buna,eu sunt Karin se prezenta ea frumos.Iar ea e prietena mea Ten Ten.Asculta,spuse ea in timp ce se apropia de mine din ce in ce mai tare.Nu vrei sa ne vedem candva?insa nu apuca sa termine ca o voce cunoscuta o alunga ca lumina pe un vis urat:
-Hai valea ca blocati trecerea.Nu am de gand sa fac un semafor pentru voi,asa ca mars.
Karin se uita la ea,si pufni dispretuitor.Pleca alaturi de Ten Ten,si in sfarsit am putut sa o vad pe acea fata misteioasa.Parul alb si lung ii cadea pe umerisi pe spate ca un voal simplu din matase.Era imbracata cu o camasa alba scoasa din pantalonidar asezata mai special sa nu fie confundata cu un baiat.Purta o pereche de blugi negrii rupti in genunchi.avea o geanta in spate plina de insigne iar ochii ei de un verde placut,ma priveau curiosi,apoi luminandu-se usor,aratand un zambet larg.
Colega mea de la gradinita ma privi fericita.Cand am vazut-o am ramas socat de prezenta ei.Se aseza langa mine,parul ei fluturandu-se usor,in timp ce razele soarelui cadeau usor pe suvite,facandu-le adevarate izvoare de lumina.Zambesc amuzat si spun surprins:
-Yvone von Trix este aici!Dar vai,cum de ai venit aici,in acest “loc minunat”,si plin de speranta?intrebasem sarcastic.Si tu ai niste parinti schizofrenici?
-Ceva de gen.Oricum,ma bucur ca nu sunt chiar de una singura aici…o am si pe Hinata Hyuuga,pe Ino yakanaka si Anko Mitarashi.Si acum sip e tine,colegul meu de banca,spunea ea zambind timid.
-Oo,da spuneam vesel.Bine ca numai eu si cu baietii vom sta precum bufnitele pe-aci’.A venit Itachi,Sasori si Pain desigur.In sfarsit nu vom putea fi singuri,insa deodata se facu liniste cand aparu profa.Ma uitam catre ea,si puteam sa o descriu ca arata ca o mata plouata.Arata impopotonata ca o bufnita din aia cretina si urata,batrana.Dupa mine bufnitele sunt absolute dragute,dar baba asta arata ca o bufnita.Era slaba cu parul scurt,si era imbracata foarte ciudat.Mda..m-am asezat in banca,si am mai vorbit cu Yvone despre ce s-a mai intamplat prin vechiul nostru cartier drag.Insa cand imi striga numele acea bufnita ambulanta,am intrerupt discutia brusc.M-am ridicat in picioare,iar profa ma intreba:
-Kakashi Hatake,ce ai avut de pregatit pentru azi?
M-am uitat la ea,ca la felu paispe’,iar apoi i-am zis:
-Abia m-am transferat aici.Nu stiu ce lectie ati predat dumneavoastra.
Profa se uita la mine cu o privire din aia superioara.Apoi ma intreba sictirit:
-Atunci spune-mi ce ti-a fost predat ora trecuta,la fosta ta scoala.A inceput sa ma pufneasca rasul,iar apoi aflu ca si Yvone radea langa mine.Amandoi stiam la ce ne gandeam.Numai la scoala nu ne era locul in ultimii doi ani.Profesoara se uita la mine enervate,iar apoi o striga si pe Yvone.Apoi ne intreba cateva lucruri despre nu stiu ce celula.Ea se uita putin speriata,insa eu dadeam din umeri cand ma uitam la profa.Imediat imi spune ca am luat un 3,iar eu incep sa izbucnesc in ras si sa urlu in gura mare:
-Super genial!spuneam in timp ce ceilalti incepeau sa rada.Si Yvone incepu sa chicoteasca,iar apoi am inceput sa zambesc prosteste.Profa m-a expediat afara,iar intre timp mi-am luat geanta dupa mine,si inainte sa ies pe usa,incepeam sa urlu:
-Yvone,hai ca te astept afara.Iar tu satana,mai taci din gura si nu mai fute nervii copiilor,ca oricum nimeni nu te asculta,spun in timp ce ies indiferent din clasa.Imediat aud cum o asculta pe Yvone,insa nimeni nu se putea opri din ras,iar ea urla ca vaca dupa liniste.Sa o astepte la sfantu’asteapta.
Am iesit in curtea scolii,iar apoi am dat un ocol,ca sa ajung in spatele terenului de fotbal.Dupa acel teren,era o mica casuta abandonata,unde ii vedeam deja pe cativa baieti,si pe amicii mei nebuni.Itachi vorbea cu Pain,in timp ce fumau,iar Sasori citea dintr-o carte,vesnic in lumea lui,cu o sticla de bere in mana.Vin spre ei vesel si ii intreb:
-Ba genii malefice,ce faceti aici?
Itachi zambi ironic si imi spusese sec:
-M-am ales cu un 4 la fizica.Am zis ca imi ajunge nota asta,asa ca doua zile nu mai vin la scoala.Tu ce ai facut?
-Eu sunt mai tare ca tine,am luat 3.Dar voi baieti?intrebam in timp ce imi aprindeam o tigara.
Pain zambi si apoi incepu sa rada cu Sasori in acelasi timp:
-Am luat un2,iar desteptul asta de Sasori a luat1,ca vroia sa ma ajute,dar profa aia Tsunade sau cum dracu’ o cheama l-a prins si i-a ars o nota frumusica.
-Carevasazica,Sasori e cel mai tare dintre toti,spuneam in timp ce radeam pana la lacrimi.Ceilalti au inceput sa rada cu zgomot,si apoi am inceput sa vorbim vrute si nevrute.Ma anuntasera si ei ca le-au vazut pe celelate fete,iar eu le-am zis ca am vazut-o pe Yvone.Intr-un fel ma simteam mai intregit,stiind ca am o mica parte din “vechiul acasa”si in internatul asta de tot rahatul.Intre timp,veni si Yvone insotita de celalte fete:Anko,Hinata si Ino.Le-am salutat si le-am imbratisat,incepand sa vorbim despre scoala asta de rahat.
-Am luat un 1,spunea Anko dand din umeri.Vaca aia de Tsunade e dusa cu sorcova,doar ca am respirat mi-a pus 1.
-Sa te iei de mana cu Sasori,spunea Pain in timp ce radea,si mai tragea un fum din tigara.
Am ineput sa radem cu totii,si sa vorbim despre altceva.Am mai intrebat despre ceilalti din”micul nostru anturaj”Am continuat in cele din urma,si am mai stat si am mai vorbit pana cand am ramas cu tigara arsa pe jumatate,in timp ce radeam si mai luam o gura de bere.Intre timp,am avzut ca in fata noastra aparu un mos cu parul lung si cateva zgarieturi rosii pe obraji.Se uita la noi cu o figura amuzanta,iar apoi se enerva brusc:
-Ce faceti voi aici dracilor?Fumati si beti si faceti scandal asa-i?
-Nu tataie,de fapt ne uitam la tine cum te misti ca o maimuta electrocutata,spunea Sasori sec in timp ce il privea nedumerit.
Toti incepem sa radem,insa nu apucam bine sa fugim,ca si mosu’vine dupa noi.Am alergat pana in camin,unde ne-am impartit in mai multe grupuri.Eu eram cu Sasori,Anko si Yvone.Am mers in liniste,in timp ce ne pufnea rasul si teama in acelasi timp.Am mers in timp ce eram unul langa altul,iar apoi ne-am despartit.Yvone statea langa mine,iar apoi ne-am aseat in capul holului,unde era o bancuta mica si ne-am tras sufletele de la atata alergat.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#6
Capitolul 4

Yvone pov



-Sunt ceea ce sunt. Nu o sa-mi pun o masca de sfant pentru a va impresiona pe voi. Ii raspund plctisita directoarei care se straduieste din rasputeri sa ma faca sa inteleg ca comportamentul meu e nepotrivit sau ca as avea potential. Cuvintele ei ma lasa rece, sau mai degraba suna ca niste baraituri in capul meu. Sau poate o fi de la energizantul de mai devreme ?
Zambesc inconstienta, gandindu-ma la el din nou.


Flash back

Gasca se destrama si eu raman doar impreuna cu Kakashi. Fugim pe un coridor pana ajungem la capatul lui unde, spre fericirea mea, gasim o banca micuta pe care ne asezam. Trupurile noastre stau destul de apropiate unul de altul din cauza dimensiuni minuscule a bancii. Ar trebui sa fiu o ipocrita sa spun ca-mi displace catusi de putin situatia, desi ma simt intimidata in fata lui, ceea ce-mi da o stare usoara de nervozitate. Spre surprinderea mea Kakashi scoate din geanta ce ii sta atarnata pe umar douza doze de energizant pasandu-mi una dintre ele.
Deschid doza si beau repede dand pe gat din start mai bine din jumatate din continutul cutiei de metal. Zambesc satisfacuta si ma uit la baiatul de langa mine cum se pierde parca intr-o stare de euforie. Hmm, ceva imi spune ca in doza lui era mai mult decat niste energizant.
Kakashi ma priveste cu niste ochii inocenti pentru cateva secunde ca mai apoi sa-mi zambeasca, dispozitia lui devenind brusc extrem de buna. Hm, totusi zambetul lui nu-mi exprima altceva decat perversitate.
Tresar atunci cand baiatul se apropie brusc de mine punandu-si doua degete sub barbia mea. Neuroni mei care inoata in energizant imi spun sa ma joc putin cu el, pana la urma ar putea fi distractiva o « poveste de iubire ». Cand buzele noastre ajung la o distanta milimetrica realizez ca am inceput sa tremur. Vreau totusi sa cred ca e efectul a ceea ce bausem. Kakashi isi deschide brusc ochii ce-i tinea doar semi-deschisi si se departeaza de mine bagandu-si mana in par si ciufulindu-se singur. Imediat dupa se ridica de pe banca si se departeaza incet zicandu-mi ca are ceva de rezolvat, fara insa sa-mi dea mai multe detalii.

End flash back


Ies pe usa de la birou cand realizez ca deja am stat prea mult acolo fara sa ascult macar un cuvant din ce mi-a turuit tarfa de la conducere. Le privesc pe fete ce ma astepau pe coridorul unde se afla si biroul directoarei. Bine, din cate stiu elevii nu au voie pe aici, dar asta nu pare sa le fi deranjat catusi de putin pe ele. Vreau sa le intreb cum se face ca numai eu am fost trasa la raspundere dar fetele lor zambitoare imi spun clar ca nu am cu cine vorbi chiar acuma, deci in concluzie nu depun efortul de a incerca macar.
Ma intorc spre stanga ca sa o vad aproape de iesirea de pe coridor pe proasta cu parul roz care incercase sa-mi distruga timpul liber si buna dispozitie si cu o zi in urma. Mda, cred ca s-a prins in cele din urma nu eram chiar atat de obosita sau ca Hina nu are nici o problema cu stomacul, eventual de la excesul de alcool.
O iau in fata in timp ce fetele ma urmeaza la o distanta destul de mare, s-au trezit cam tarziu ca am pornit de pe loc. Nici nu stiu ce sa cred privindu-le, dar momentan nu ele sunt prioritare.
Cand ajung la un metru de tarfa roz ma opresc privind-o pentru cateva secunde cu o expresia cat pot eu de dezamagita. Imi zambeste plina de superioritate, crezand ca e in castig de cauza, sau crezand ca sunt vulnerabila.
-Ooo, ce-i cu privirea aia trista, te-a spus directoarea la mami ca ai facut prostioare ? Ma intreaba pe un ton ironic, plina de ea.
Hmm, exact cum am crezut. O privesc din nou, extrem de calma, fara insa sa-mi mai pot mentine figura trista.
-Singura mea dezamagire e ca trebuie sa-ti vad fata de prostituata in fiecare zi. Ii spun fara sa-mi mai pot retine zambetul de pe fata.
Ma priveste, pot citi confuzia in ochii ei. Nu se astepta la asa ceva, nici nu traba. Am iubit mereu sa invart oamenii pe degete dupa bunul meu plac, mai ales pupincuristele ca ea, genu de fata increzuta, probabil se crede si inteligenta, dar care nu reusesc decat sa-mi starneasca scarba totala.
O privesc pe tarfa cum se enerveaza si incerc sa ma abtin sa nu izbucnesc in ras. Le privesc cu coada ochiului pe prietenele mele care au un zambet plin de subinteles pe chipuri.
-Hey, cine dracu te crezi sa comentezi cu mine, stii macar cine sunt?
-N-as putea spune ca identitatea sau pozitia ta chiar reprezinta o curiozitate sau vreun interes pentru mine.
Sakura e deja rosie din cauza nervilor, ceea ce face situatia sa ma amuze si mai mult. Ridica o palma si incearca sa ma loveasca peste fata. Mda, sigur. Ii prind mana in a mea si ii zambesc dulce privindu-i figura care parca implora mila. Hmm, totusi trebuie sa scap de exesul de energie. O trag de mana de care o tineam inclestandumi-o pe cealalta intr-un pumn ce il apropiu de abdomenul ei. Cand pumnul meu ajunge la o distanta minima de stomacul ei doua brate mult mai puternice decat mine ma trag in spate oprindu-ma din a o ranii pe tarfa.
Ma incrunt intocandu-ma brusc in spate gata sa lovesc pe oricine a fost acela care m-a oprit din a o lovii pe Sakura. Ma opresc brusc, chipul meu pierzandu-si orice expresie atunci cand ii intalnesc privirea neagra, trupul meu pierzandu-si parca orice forta in fata lui.
Kakashi ma priveste cu un zambet pe buze ca mai apoi sa reusesc si eu sa ma dezmeticesc.
-De ce mai oprit? Il intreb pe un ton rece. Vizibil deranjata ca s-a bagat intre noi, de ce dracu i-ar lua apararea la tarfa?
-Nimic personal, dar abia ai iesit din biroul directoarei. Sa nu-mi spui ca ti-a placut si vrei sa te intorci?
Imi spune amuzat de proprile lui cuvinte.
Imi dau ochii peste cap fara sa mai spun nimic. Deja ma simt plictisita de toata situatia. O mai privesc o data pe Sakura, ca sa vad ca are un zambet pana la urechi. Grozav, cred ca Kakashi tocmai a devenit zeul ei. Oftez si merg mai departe urmata de prietenele mele. Chiar mi-a pierit tot cheful pentru ziua de astazi si probabil pentru tot restul saptamani. Si cand ma gandesc ca o scurta bataie cu tarfa aia mi-ar fi ajuns sa am o saptamana macar calma daca nu altceva.
Mda, intodeauna sfarsesc pierduta intr-o stare de rahat. Si atunci alerg spre singura salvare... alcoolul, sau uneori mai mult...
Intru in camera trantind usa inainte ca fetele sa aiba macar ocazia sa intre si ma trantesc in patul rece. Blestema-ti sa fie tot cei care m-au aruncat in inchisoarea asta, stiind ca au sa ma distruga, stiind ca o sa-mi sap singura groapa cu fiecare noua zi petrecuta aici. Dar asta a fost si ideea, alta modalitate sa scapati de mine nu a-ti avut, stiu. Dar daca crede-ti ca o sa ma schimb o sa fiti dezamagiti. Pentru ca fiecare zi in infern ma va invata sa urasc din ce in ce mai mult. Pana cand intr-o zi gandirea si pasii mei vor fi condusi doar de sentimentul de ura.
Fetele intra in camera. Le-a pierit zambetul de mai devreme, acuma doar ma privesc ingrijorate, nestiind cum sa ma intrebe ce am patit. Le zambesc calma, tin mult prea mult la ele si nu merita sa sufere din vina mea.
-Stiu ce-ti lipseste! Mi se adreseaza Ino punandu-si o mana peste umerii mei. O privesc si-mi dau seama ca ochii ei albastri inca pastreaza aceiasi puritate de cand am cunoscut-o prima data. Desi stiu ca ea e probabil cea mai razvratita dintre noi, asta e si motivul pentru care prea putina lume indrazneste sa o calce pe coada.
Ma trezesc trasa de maini in afara liceului si urcata intr-un taxi care ne duce destul de departe. Mi se pare ciudat cum nimic nu-mi pare cunoscut dar nu o sa las asta sa ma intimideze. Intram intr-o cladire cu Hinata in frunte care a mai fost pe aici si inainte. In mai putin de un minut, trecand de o poarta destul de groasa ma trezesc in mijlocul distractiei.
Plin de fete si baieti care se misca pe ritmul muzicii date la maxim, desi fiecare dintre ei pare sa-si auda propria muzica. Zambesc inconstient si imediat intram in multime mergand pana la bar. Un barman brunet cu parul destul de lung prins intr-o coada si ochii mici si negri ne zambeste.
-Shika, cate un pahar dublu de votka pentru mine si prietenele mele. Comanda Hinata de parca ar fi deja de-a casei.
Brunetul ne aduce imediat bautura si dupa ce dau paharul pe gat in doua minute ma aflu in mijlocul distractiei dansand.
Dupa zeci de minute ma simt epuizata, avand nevoie urgenta de aer curat. Nu le mai chem pe fete care oricum abia se mai tin pe picioare si ma hotarasc sa merg singura. Cand ma aflu aproape de usa un barbat de vreo douazeci si sapte de anii se pune in fata mea nelasandu-ma sa trec mai departe,
-Ce dracu vrei? Il intreb iritata si plictisita in acelas timp.
-Hmmm, cred ca esti destul de desteapta sa te prinzi si singura. Imi spune zambindu-mi pervers in timp ce ma prinde de mana tragandu-ma mai aproape de el.
La dracu! De parca toate rebuturile numai pe mine ma pot vedea...
4

#7
Capitolul 5:Ca este scandal!

Kakashi’s P.O.V:



La ce se gandea ea,de imi vorbea asa?Acujm suntem intr-o lume nebuna,insa i-am vrut numai binele.Dracie,am un vartej de idei in cap care ma facea sa ma simt ciudat.Baietii mi-au vazut starea nasoala si mi-au propus sa iesim undeva,asa cum au iesit si fetele.Desigur,pana sa ma imbrac,eu deja am terminat trei doze de bere,si jumatate de sticla de Jack,prietenul meu cel mai bun.Am mers pe patru carari,dand nas in nas cu Sasuke si cu gagicuta lui in roz,care se lingeau ca doi idioti,ceea ce si sunt.Totusi,eram intr-o stare prea frumoasa si prea vesela incat sa-mi pese de ce puteam sa zic,sau ce sa creada asa ca am mers tinta spre ei,clatinandu-ma incet si usor.Am zambit pervers catre ei,fiind speriati de aparitia mea surprinzatoare:
-Buna iepurasi?Ce faceti,va iubiti?
Rozalia cea tarfa zambi spre mine.Doamne ce n-as da sa-i dau una,si ei si lui iubita-su.Ca tot vorbim de muistul ala cretin.Ma privea cu o privire superioara si parca din priviri ma injura.I-am zambit larg si i-am zis:
-Frumoasa freza tipule,unde ti-ai facut-o?La care morga din oras?Am sarutat-o pe obraji pe tarfulita aia,ea fiind uimita de gestul meu iar Sasuke-bebe se uita la mine extrem de furios.Am inceput sa rad si am zis inainte sa dispar din aria lor vizuala:
-Saku,daca vrei sa ma cauti vino la mine in camera!
Am ajuns afara,unde ma lumina iarasi prostia aia de soare.Am ajuns in masina,alaturi de ceilalti,care erau destul de linistiti.Am zambit pervers si am inceput sa rad,fiindca stiam de ce sunt asa cuminti,fiindca se gandeau la “prostioare”dragii de ei.Sincer,daca as gasi un futai ceva,nu l-as refuza,chiar mi-era dor sa am parte de asa ceva.
Am ajuns la club,unde era debandada de murea lumea.Desigur eu eram deja haosul in persoana,cui dracu i-ar mai fi pasat de lume?
M-am miscat rapid in multimea agitata ca o melodie rock.Am inceput sa dansam,clubul fiind chiar OK pentru mine.Am inceput sa dansez,baietii deja au prins cateva puicute in plasa.M-am uitat spre ele cu un zambet pervers,nici nu stiau ce le va astepta.Am cutreierat incaperea cu privirea,incercand sa gaesc vreo tipa sau ceva,dar nu era de gasit ori nu o vedeam eu.Totusi prin starea asta de betie,simteam ca ceva era in neinregula.Am ignorant sentimental crezand ca imi e foame….sau ca vreau sex.
Am trecut pe la bar sa iau ceva de baut,pana cand am vaut o prietena de-a lui Yvone,Hinata cum se uita dupa cineva.M-am dus cu paharul de whisky,luand si sticla dupa mine.Barmanul parea sa nu-l deranjeze.Am stat si am urmarit-o pana cand am inceput sa beau mai mult si sa ma ia ameteala si mai tare.Am inceput sa-mi pun si o tigara in gura,Hinata disparand din aria mea vizuala.Poate cauta pe cineva,vreun baiat sau nu stiu…
Am inceput sa merg inapoi in ring,lasandu-ma val muzicii.Trupul incepea sa se miste de parca eram o marioneta controlata doar de bautura,droguri si sentimente.Si cred ca asta era drumul principal spre Lumea Indiferentei .Am vazut cum cineva ma apuca de maneca,si am vazut o tipa cu parul scurt mov,privindu-ma ingrijorata.I-am zambit,si am salutat-o prin muzica gomotoasa.Ea imi arata sa ma apropii si imi sopti la ureche:
-Ai vazut-o pe Yvone?Am cautat-o peste tot si nu o gasesc .
Am dat din cap dezaprobator.
Privirea ei parea ingrijorata.M-am dus la ea si am zis sa o cautam.Prin toata ameteala,am profitat de ocazia betiei mele si am fugit pe afara.Intre timp o gramada de prosti se futeau intre ei ca niste pizde in calduri.O grasa dadu peste mine,aproape doborandu-ma si am inceput sa o injur,alcoolul facandu-si de cap in mintea mea.Am inceput sa vad dublu,nervii mei luand-o la goanna in timp ce impingeam pe toata lumea.Eram doar eu si acea fierbinteala,fara nimic altceva.
Am trantit usa clublui,mergand pe sapte carari in timp ce o fata era lipita de perete,putin speriata in fata unui tip.Cand i-am vazut parul alb,stralucitor in lumina lunii am stiut ca este ea.Am ascultat cu atentie,tipul neobservandu-mi prezenta.Am ascultat cu atentie,nervii fiind supusi la un efeort destul de mare.Adrenalina imi curgea prin vene,si chiar aveam nevoie de o mica bataie.
-Esti frumoasa pustoaico,si ma bucur ca am dat peste tine,spunea in timp ce ii punea mana pe coapsa.Ea il scuipa in fata,tipul enervat ii da o palma,scancetul ei fiind un ecou lung in puterea noptii.M-am enervat cumplit,vazand rosu in fata ochilor.Acum vroia sa se puna peste ea,ea impingandu-l insa tipul era prea masiv pentru ea.Am venit incet,putin ametit de bautura.Am mai luat inca o gura de Jack si am urlat:
-Bai coaie,da-te de pe ea daca nu vrei sa te omor.
El rase ca un cretin.Ma intreba sarcastic:
-Ai venit sa o salvezi pe frumoasa ta domnita fraiere?
L-am privit rece.Veni in fuga spre mine,in timp ce Yvone tipa disperata:
-Kakashi ai grija cretinule!Insa nu o mai aueam,eram mult prea preocupat de furia mea incontrolabila.Veni spre mine cu viteza,insa i-am dat sticla de cap,aceasta facandu-se tandari cu un zgomot asurzitor.Tipul cazu cu zgomot,fiind dus instantaneu in lumea viselor.Vroiam sa-I mai dau cativa pumni in gura,insa nu am putut,Yvone apucandu-ma de mana ,tremurand de frig:
-Haide sa mergem de aici.S-ar putea sa-l fi…
I-am pus mana pe gat.Totul era in regula.
-Inca mai traieste prostul,desi eu vroiam sa-l vad intre patru scanduri.Haide sa mergem de aici,era o cafenea mai incolo.Am nevoie de putina cafea sa ma trezesc.
M-a urmat indeaproape,fiind cuprinsi de o tacere morbida,ce nu prevestea decat necazuri.Sau un somn lung.Am ajuns pe o strada destul de circulata,eu gandindu-ma la cum dracu sa ma trezesc mai repde fiindca stiam ca as fi putut sa fiu o amenintare mai mare decat boul ala.Yvone statea linistita langa mine,isi aprinsese o tigara,ignorandu-ma total.Am ajuns pe langa un teatru mai vechi,unde avea si o cafenea numita “Café du Theatre”.Am intrat,si m-am prabusit pe scaun,extenuate de cele petrecute.Dracie,nu credeam ca pot fi atat de nervos,si stiam ca imi pot depasi recordul,dar nu cred ca era intodeauna bine.Am luat o tigara din pachetul meu,cealalta am irosit-o stand ca berbecul la televizor iar nervii mei s-au aprins si mai tare cand am vazut pachetul gol.
Dracia masii!De unde dracu iau acum un pachet de Kent 8 la ora 3 dimineata?
Yvone imi aseza pachetul ei cu grija inspre mine,privindu-ma curios.I-am urmarit privirea o perioada scurta de timp,si mi-am surprins chipul in irisii ei de un verde pur,unic.Chipul meu parea surprins,si atras in reflectia ei,ce interesant…insa m-am oprit imediat cand mi-am dat seama ca acest lucru era adevarat.
Chelnerita ne-a luat rapid comenzile,iar eu mi-am aprins tigara linistit dupa toate rahaturile intamplate.Am tras fumul usor,starea mea de spirit calmandu-se in cele din urma.Am privit-o atent pe Yvone,ce parea ca-mi evita privirea.Ea imi spuse simplu:
-Mersi..pentru ce ai facut acolo.Mersi ca mi-ai salvat pielea.
Am privit-o mirat,insa am inceput sa rad usor si i-am spus simplu:
-Sunt un gentleman,iti dai seama ca trebuia sa te salvez nu?
Yvone se holba la mine,si incepu sa rada in hohote.Eu ma alatur ei si ii spun:
-Ce?Nu e adevarat?
Am inceput sa radem impreuna pe cateva teme,si am tinut-o asa pana cand soarele a inceput sa rasara de tot.Am plecat impreuna spre idiotul acela de internat in timp ce fumul de tigara se raspandea usor in jurul nostru,iar rasetul nostru era singura sursa de zgomot ce alimenta orasul.Am mers cu taxiul spre casa,iar intre timp ne-am mai luat doua sticle de bere si ne-am facut praf din prima,oboseala spunandu-si cuvantul.Cand am ajuns in fata scolii,am fost tarati inauntru de catre prietenii nostrii,care mai aveau un pic si ne luau la bataie.Noi doi radeam ca prostii,in timp ce Yvone incerca sa se sprijine de mine.Desigur,au renuntat in cele din urma si ne-au tarat cu forta in pat.Desigur a durat ceva vreme sa adorm,dar cert e ca am adormit cu zambetul pe buze.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#8
Salut. Asa cum am promis, am venit cu un comentariu.
Deci, sa vedem...
"Simti pereti camerei contactandu-se"- nu are sens.
Trebuie sa modifici ultima propozitie. Tot prologul e povestit la persoana a IIa. Nu poti sa treci la pers I. Daca povesteai la pers a IIIa, atunci nu era nicio problema. Cel mai bine ar fi sa scri propozitia la fel ca restul textului.

Camille, ar arata mai bine daca ai lasa spatiu dupa semnele de punctuatie. Inainte de "si", nu se pune virgula. Incearca sa eviti repetitiile si ai grija la unele exprimari.
Ex:Faza dura e ca nu a stiut cand mi-am dat drumul, ea inecandu-se in timp ce inghitea cat putea.( "Faza dura e ca atunci cand mi-am dat drumul, ea s-a inecat, incercand sa inghita totul"; aici puteai sa adaugi un side comment k sa accentuezi dezgustul pe care personajul il simte).
"Capul imi era ametit, insa eram mai bine oricum decat cum eram inainte" (constructie gresita - Eram inca ametzit, insa ma simteam mai bine decat inainte:).

Sunt doar niste exemple. Mai sunt cateva pe parcursul capitolelor, dar intelegi ce am vrut sa zic.
Imi place ca ai reusit sa-ti conturezi personajul. Kakashi chiar pare o persoana reala. Ai instincte bune, trebuie doar sa-ti slefuiesti un pic stilul.

Crazy little red, cred ca ai un pic mai multa experienta decat colega ta. Dezvolti mai mult ideile si acorzi atentie detaliilor. Totusi, uneori, trebuie sa ai si tu grija la exprimare. Ex:
"Cica acolo e locul meu, si cine naiba se simte in stare sa stabileasca unde e locul meu ?"
Era mai bine:
"Cica acolo e locul meu. Cine naiba are dreptul sa stabileasca unde e locul meu?"

Per ansamblu, imi place povestea. Si imi plac si caracterele celor doua personaje. Chiar daca au multe in comun, se situeaza defapt la doi poli opusi (cel putin asta e parerea mea).
Acum inca sunteti la inceput si nu pot sa deduc foarte multe despre kakashi si Yvone, dar o sa revin peste cateva capitole. As vrea sa vad daca aceasta schimbare (mutarea la o alta scoala) va reusi sa aduca modificari in comportamentul personajelor principale. Sunt curioasa daca vor evolua sau vor involua pe parcurs...
Pe viitor, aveti in continuare grija la caracterele personajelor voastre, incercati sa evitati OOC si orice s-ar intampla, scrieti. Greselile, fie ele de redactare sau de exprimare se vor corecta de la sine. Toti ne confruntam cu ele.
Multa bafta pe viitor, spor la scris si astept continuarile.



"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#9
thx de comentariu MiraA


Capitolul 6
~Yvone pov.~



Radeam in hohote, uitasem pentru un timp cat de placut e sa fi fericit pentru un motiv prostesc, fara sens. Si cine ar fi crezut ca prezenta lui imi va face atata bine? Dar noi doi suntem la fel. Jucam dur si nu ne dam batuti, am jurat asta acum mult timp.
Organele imi sunt inecate in alcool si inegrite de fum de tigara, dar asta e doar o stare fizica care nu ma mai afecteaza. Sa fie oare adevarat ca totul se rezuma la emotie? Atunci poate prefer sa-mi pun capat vietii chiar acum, chiar aici.
Nu, ganduri jalnice, dispareti din capul meu pentru o secunda. Sunt diferita si sunt libera, asa am fost mereu. Ma trezesc zgariind cu unghia marginea de lemn a patului, gest deprimant care ma irita imediat ce-l constientizez. Ma ridic din pat brusc capatand o stare de ameteala combinata cu amorteala membrelor. Bagami-as picioru in nopti, mereu par prea scurte…
Imi lipesc palma stanga de usa de la baie impingand-o cu putere, fara sa ma obosesc sa intreb daca e ocupat. Spre fericirea mea sau a lor se pare ca sunt ultima care inca nu a reusit sa se pregateasca pentru inca o zi de distrugere psihica.
Imi arunc pe fata doi pumni de apa rece fara sa-i simt prea tare. Ies din baie la fel cum am intrat, bruscand usa. Ma imbrac cu primele haine care-mi atrag atentia atunci cand deschid dulapul si ies pe usa de la camera in urma fetelor dandu-mi mana prin par in speranta ca o sa arate macar omenesc. Intru in clasa ca o furtuna aruncandu-ma pe scaun. Imediat se suna, moment in care si Kakashi isi face mirifica intrare.
-In sfarsit cineva la fel de mahmur ca mine, credeam ca sunt singurul in suferinta. Mi se adreseaza cand ajunge in dreptul bancii.
-Ah, stii cum se zice, daca ti-e foarte rau inseamna ca ti-a fost si foarte bine. Ii spun chicotind incet, gest total nespecific mie.
-Da, a fost intr-adevar bine. Imi spune in soapta apropiandu-si pentru cateve secunde gura de urechea mea dreapta in timp ce se aseaza pe scaunul de langa mine.
Nu apuca sa stea jos mai mult de minut pana sa realizam ca prima ora avem educatie fizica. Ma ridic plictisita, simtindu-mi picioarele obosite, totusi ma gandesc ca macar la orele de sport pot sa-mi fac si eu prezenta.
Ma duc la vestiar schimbandu-ma cu o lene incredibila, asigurandu-mi o intarziere de cel putin cinci minute. Perfect pentru o prima intalnire cu un profesor. Spre dezamagirea mea absoluta insa, profesorul nu pare prea impresionat de indrazneala mea de a intarzia. Eh, poate e primul profesor care constientizeaza cat de putin importanta e ora lui. S-ar putea sa ma inteleg cu el…
Ultimul meu gand pasnic dispare imediat, cand vocea de “proaspat iesit din armata” a profesorului ne pune sa ne asezam in rand. Ma pun plictisita la nimereala asteptand sa termine odata cu rahatul ala de prezenta. Spre fericirea mea nu s-a obosit prea tare si a terminat imediat cu o prezenta facuta pe jumatate.
-Gata prezenta, acum vreau sa aleg doua echipe care o sa joace volei. Vreau sa fie ceva interesant de privit deci… prima echipa: tu de acolo, pune pe un ton usor ridicat privindu-ma cu un zambet ciudat, si tipu care dormi pe tine. Stiam ca e vorba de Kakashi fara sa-mi intorc privirea, asta nu m-a oprit totusi sa o fac. Deci vom fi in aceiasi echipa. Un fior ciudat imi trece prin tot corpul.
-Cealata echipa, tu rozalio si cel la care tocmai i-ai sarit in brate. Spune pe un ton batjocoritor privind-o pe Sakura si bine-inteles pe Sasuke.
Sa fiu al dracu’ daca am chef sa ma joc. Dar sa ma retrag acum ar fi o dovada prosteasca de lasitate in ochii lor. Si daca la asta ma supun circumstantele. Perfect. Atunci joc sa castig.
Sakura serveste prima. Mingea trece cu usurinta pe deasupra fileului ajungand pe partea mea. O lovesc cu putere in partea lui Kakashi bazandu-ma pe el sa termine treaba cum poate mai bine. Unu-zero pentru noi din primul minut al meciului. Bat palma cu partenerul meu ignorand privirea plina de ura a Sakurei. Poate moare de ciuda pana la sfarsitul meciului. Ce sfarsit demn pentru cineva ca ea. Iar daca nu, inca ma incanta gandul de a ma ocupa personal de ea.
De data asta serveste Kakashi. In mai putin de doua secunde mingea face contact cu palmile lui Sasuke care pare ca tocmai s-a trezit din morti cu energie acumulata de sute de ani. Mingea trece din nou de fileu pe partea noastra. Sar in sus cat pot cu o vitalitate specifica celor porniti sa castige. De data asta insa nu a fost asa usor. Sakura loveste mingea exact inainte sa faca contact cu pamantul si o paseaza brunetului. Acesta, cu o viteza ce a reusit sa ma surprinda o face sa se atinga de terenul nostru. Egalitate. Eh, iata ceva cu care n-am de gand sa ma resemnez prea curand.
Inspir adanc gasind in mine o vitalitate ciudata. Il privesc pe Kakashi mimandu-i cu buzele un “hai sa castigam! “ in schimbul caruia primesc un zambet aprobator. Rivalitatea se poate simtii in aer, fiecare dintre noi fiind pornit sa castige. Dupa douazeci de minute eram obositi si tranpirati. Ah, cel putin stiu ca a meritat efortul. Scorul de saptesprezece la doisprezece pentru noi ma face sa vreau sa termin jocul si sa le vad privirile dezamagite de tot la cei doi mascarici din fata mea.
E randul meu sa servesc. O fac cu usurinta, zambind ciudat de dement. Mingea depaseste fileul ajungand pe partea adversarilor. In urmatoarea clipa Sakura sare in sus. Mingea care zboara in viteza face un contact puternic cu abdomenul ei facand-o sa se lase pe spate si imediat ajungand sa stea pe podea tinandu-se cu mana dreapta de burta. Ranjesc. A facut-o intentionat. Dar asta nu o sa conteze in ochii celorlalti prea mult.
Sasuke sta ca o cioara impaiata privindu-si iubita in suferinta. Kakashi se duce la “fata plouata” sa o intrebe cat de tare e ranita.
-Ma doare Kakashi, sigur a lovit intentionat atat de tare. Ai vazut cat de nebun zambea cand m-a vazut ranita? Vocea plangacioasa a tarfei suna in urechile mele ca un radio stricat.
-Rozalio, mai esti in stare sa joci sau ne oprim aici? Vocea la fel de rece a profului sparge o liniste de cateva secunde.
-Bineinteles ca nu sunt! Sper ca nu aveti de gand sa lasati lucrurile asa, ea trebuie sa plateasca! Spune aproape tipand aratand cu degetul spre mine.
Ma abtin cu greu sa nu bufnesc in ras. Imi ridic mana aratandu-i degetul din mijloc tarfei, sa inteleaga dracului cat de putin imi pasa sau cel putin ca nu am nici un resentiment pentru faptul ca am lovit-o, chiar daca nu a fost intentionat. Ies din sala de sport dandu-mi mana prin par. Spre mirarea mea, Kakshi ramane langa “victima”. Un singur regret am frate. Ca nu a nimerit mingea in capul ei. Macar atunci o omoram dracului si faceam un bine universului.
Soarta e o tarfa! Dar cel care rade la urma rade din suflet.



4

#10
Capitolul :Visele pot deveni realitate

Kakashi’s P.O.V.:

Totul era invaluit in fum. Stiam sigur asta fiindca ma inecam ca boul si nu vedeam nimic pana cand nu m-am futut cu capul de un perete si mi-am dat seama ca usa era langa mine.Mi-am dat doi sfinti peste cap si am intrat intr-o camera invaluita de o lumina rosie sangeriu. M-am uitat buimac si am inceput sa fiu atras fara sa vreau in acea incapere. Probabil era o capcana,ca altfel de ce naiba m-as fi expus unui pericol?
Televizorul mergea insa nu imi dadeam seama ce difuza .Am incercat sa-mi concentrez atentia catre el insa nimic. Nu desluseam nici o idee asa ca am trantit telecomanda aia cretina cat colo si m-am enervat mai tare stand ca prostul. Fumul acela imi intra tot mai tare in plamani si ma facea mai obosit,mai vulnerabil. Am inceput sa ametesc ,tusind usor si apoi am observat ca acel fum era de la un pachet de tigari. Un Black Stone cu Cherry mai exact. Am pufnit usor si mi-am dat seama de ce tuseam ca boul, tigarile alea erau ale naibii, nu le-am putut suporta niciodata. M-am uitat in jurul meu si mi-am putut da seama ca totul se misca cu incetinitorul iar oxigenul din creier era de mult plecat la plimbare. Ziceai ca sunt un copil mic care abia s-a apucat de fumat, atat de afectat eram. Am mai injurat odata de draci dar nu s-a schimbat nimic si mi-am cautat pachetul de Kent. L-am cautat peste tot insa si-a luat zborul iar asta a atins capatul nervilor mei. Am luat ce am avut la mana si l-am aruncat pe geam.Cred ca era telecomanda de la televizor.”Lasa,se poate trai si fara.”,mi-am spus dand in umeri.
Totul era foarte neclar si ciudat dar stiu ca atunci cand am deschis geamul ameteala ma luase mai tare si lumina aia rosiatica era singura lumina acceptabila pentru ochii mei.N-am mai privit catre ecranul tv-ului fiindca ma usturau ochii ai naibii dar in schimb simteam o dorinta ciudata strabatandu-mi venele si cuprizandu-mi mintea rapid. Fumul nu ma mai afecta atat de rau,ci doar ma ametea mai tare. Muzica canta pe fundal insa nu puteam sa deslusesc ce era si nici ce se petrecea.Parca am luat iarasi iarba,doar ca efectul era mult mai puternic. Eram vesel,imi placea senzatia si simteam cum ma topesc pe picioare usor dar sigur.M-am asezat din nou pe pat si am putut constata ca avea o patura rosie,de catifea.Am tinut in pumn materialul si ma intrebam de ce dracu imi pasa din ce material e. Insa din alta camera se materializeaza alta persoana fix in fata mea. Avea un palton negru si trase din tigara ei nonsalanta si ma privi superior. Ochii ei verzi imi cercetau privirea iar buzele ei rosii se arcuira intr-un zambet larg.
Eram pe pat si deodata mi-am pierdut toata puterea.De parca ea mi-ar fi rapit-o pe toata.Dar nu stiu de ce vroiam sa imi ia si ultima suflare din mine fiindca peisajul era absolut superb…
A inceput sa rada si m-a intrebat incet:
-Esti putin cam ametit,nu Kakashi?
Nu puteam decat sa dau din cap.Prezenta ei simpla imi dadea fiori de placere si vroiam sa o am si sa o ating,sa o descopar cat de mult pot. Dorinta aceea animalica imi strabatea in cap ca un tunet insa stateam cuminte asteptand mutarea ei.
Zambi la privirea mea.Ochii ei erau calzi si primitori dar si plin de o dorinta nebuna.Si-a descheiat cu grija paltonul si l-a aruncat in spate usor.Ochii mei se holbau intens la costumatia ei nespus de vulgara. Avea un sutien din dantela de un rosu sangeriu si o pereche de chiloti tanga de aceasi culoare legati cu o pereche de ciorapi plasa ce ii strabateau pulpa piciorului pana jos intr-un mod delicat.Cand imi vazu privirea uimita,atunci Yvone imi zambi si puse mana nonsalanta pe pieptul meu si a inceput sa umble usor spunand:
-Hainele astea sunt cu adevarat frumoase Kakashi,insa m-am intrebat mereu ce se afla sub ele..si in acea isi puse si cealalta mana usor pe umarul meu.In acel moment s-a apropiat de piept si a tras cu putere rupand toti nasturii de la camasa si dand-o pe geam afara.
Eram complet paralizat de prezenta ei,insa totusi ma fascina.Dorinta aceea de adrenalina a atins cote maxime si i-am luat mana si am tras-o mai aproape de mine cu cativa centimetrii.Mi-a zambit patimas si s-a apropiat usor de chipul meu,simtindu-I rasuflarea calda din ce in ce mai aproape de obraji.Acest lucru imi facea pielea de gaina si simteam cum ma stapanesc tot mai greu.Ma privi atent in ochi cateva clipe si simteam cum ma urmareste pana in fundul inimii.Rase usor,un ras de usurare si imi spuse dand din cap intr-un mod abatut:
-Tu chiar nu ai observat ca te iubesc de mult timp Kakashi. Te doream mai mult ca pe o sticla de Jack,mai mult ca un trabuc de a lui taica-miu si chiar mai mult decat heroina care mi-ai lasat-o asta-vara. Insa intrebarea este:cum vei reactiona tu la ceea ce ti-am zis?
Am ramas surprins de simplitatea din vocea ei. Si socat pe de o parte,stiind acum de sentimentele ei.Astepta un raspuns si nu stiam ce sa ii zic, dar corpul a reactionat inainte sa mai pot face ceva si m-am indreptat spre ea. I-am atins usor obrazul cu degetul mare si am respirat adanc rasuflarea ei si am vazut-o cum se cutremura usor sub atingerea mea.Am zambit usor si i-am spus:
-Nu stiam ca ma vrei Yvone. Mereu te ascunzi de mine.
A inceput sa rada cu pofta si mi-a zis doar atat:
-Saruta-ma fraiere. Nu avem timp de pierdut.
Si atunci buzele noastre s-au atins.Valul ne-a luat pe amandoi si am inceput sa ne sarutam din ce in ce mai patimas,in acea clipa simtindu-i dulcele gust al tigarilor in gura mea. Era o aroma imbietoare si vroiam mai mult,vroiam sa o am cu totul. Am tras-o si am trantit-o pe pat si m-am pus deasupra ei.Am inceput sa ne sarutam si mai mult,explorandu-I fiecare centimetru al buzelor ei si fiecare particica din corpul ei. Am coborat pe gatul ei si am muscat-o tare si am coborat tot mai jos sarutand-I pieptul si zona dintre sani.Ea a inceput sa ma traga mai aproape de ea,si a inceput sa ma stranga tare de par in timp ce ea imi saruta gatul si pe alocuri facea mici dungulite cu limba.Acest lucru ma infiora mai tare si am dat sa ma retrag din mana ei insa devenise prea puternica si sarutul a continuat.Era un vartej al placerilor,ciorapii ei de plasa i-am sfasiat din cateva clipite si am inceput sa ii sarut picioarele si sa trag de sutienul ei.Ea era in bratele mele,deja ridicata si incerca sa imi dea pantalonii jos.Cand amandoi am terminat treaba,m-am avantat pe ea si am inceput sa ii sarut cu patima sanii si sa musc cu toata puterea.A inceput sa geama tare si in clipa in care amandoi am ajuns goi ne-am rostogolit pe pat si am cazut pe o parte eu fiind primu care a facut contactul cu pamantul.
Si asa m-am trezit.
Am inceput sa ma intreb daca Yvone inca mai era langa mine dar cand am auzit sunetul enervant al ceasului desteptator mi-am lovit fruntea de podea. Am inceput sa injur cu toata puterea si ma injuram singur din cauza faptului ca m-am trezit dintr-un vis atat de fain.Am mai stat cateva clipe in acea liniste enervanta si m-am ridicat si m-am indreptat spre baie. Sincer la ce lene imi era ,am facut un dus lung si fierbinte cu hainele pe mine,ca oricum se uscau pana vin inapoi in camera.Am terminat rapid cu dusul si am inceput sa ma spal pe dinti cu cea mai mare dorinta de a ucide pe cineva.Bine ca nu mi-am spatrt gura cu ocazia asta..
Dupa ce m-am uscat calumea si m-am imbracat mi-am luat geanta cu aceleasi carti si am incuiat usa in urma mea cu cea mai mare lipsa de chef si am inceput sa merg spre camera lui Itachi. Imi era mult prea lene sa intreb daca doarme sau ceva asa ca am deschis usa cu piciorul pana cand ea s-a trantit de perete. Am intrat nonsalant in camera si incercam sa-mi aprind tigara insa cand m-am uitat spre patul lui Itachi am fost asaltat auditiv de un tipat si de niste injuraturi. In patul lui Itachi statea ascunsa dupa patura Ino iar Itachi se holba la mine mai rau ca la un tip gay. Cand vroiam sa mai zic ceva primesc o perna in fata ce m-a facut sa ma dau in spate vreo cativa centimetrii. Urechile au inceput sa se inroseasca fiindca desteptul mi-a rupt tigara in doua si era ultima.
Cand i-am trantit perna in cap i-am lovit pe amandoi si am inceput sa tip din toti plamanii:
-Ba bulangiule,era ultima tigara bagami-as p***! Muistule, crezi ca acuma mor daca nu am mai vazut o muiere?Stii bine cate mi-au trecut prin pat. Cand m-am uitat pe jos am vazut pachetul lui de tigari si langa,tricoul lui negru.Iau tricoul si il arunc in fata lui Ino in timp ce Itachi ma mai injura putin.Am inceput sa zambesc tamp si i-am zis ironic:
-Gata bai,totul e ok acum.Nici nu iti dai seama ca e goala.
Am luat pachetul de tigari si am plecat din camera inchizand usa in urma mea la fix cand am auzit un corp destul de greu lovind usa,si acela fiind probabil una din perne.
Cand am intrat in clasa nu era mai nimeni,norocul fiind alaturi de mine.M-am asezat in ultima banca si am trantit laptopul pe masa in timp ce imi aprindeam o tigara din pachetul idiotului. Am tras adanc fumul amarui si am oftat usor in timp ce intram pe messenger si altele. Cand credeam ca linistea matinala e o binecuvantare,totul s-a naruit cand am auzit un raset cristalin si gretos ca diabetul si zgomotul unui sarut in fuga. M-am uitat enervat spre usa si am vazut cuplul anului alcatuit dintre Rozalia Tarfulina si Emo Kid. Cred ca si cei din Familia Addams erau mai normali ca astia doi idioti.
Mi-am trantit capul de banca sperand sa-mi iasa un cucui letal insa nimeni nu tine cu mine.Se pare ca si karma ma uraste fiindca pipita aia roz venea inspre directia mea alaturi de cele doua prietene ale ei.Astea doua cand au mai aparut?Sunt la promotie probabil…
-Buna Kakashi-kun!Cum ti-a fost ziua pana acum?intreba Pinky-Puff.
Am inceput sa ma uit urat in directia ei insa paru sa nu observe.Isi tintui mainile pe banca de langa mine,la cativa centimetrii de laptopul meu. Celelalte pipite,roscata toreador si tipa pe care nu o tin minte stateau in spatele meu,apropiindu-se din ce in ce mai mult de mine.
-Pai totul a decurs perfect pana acum un minut,din nefericire pentru mine. Mi-am indreptat privirea spre ea aratand un zambet larg si sarcastic. Privirea ei fericita pali vreo cateva clipe insa roscata aia idioata nu se dadea dusa de langa mine spre nefericirea mea.
-Si in rest ce mai faci iubire?Ti-a fost dor de mine?spusese ea in timp ce clipea din genele alea idioate,extrem de lungi.Ce n-as da sa-I dau un pumn insa totul a revenit de partea mea cand Yvone a impins-o putin pe Sakura din calea ei si atunci atentia mea s-a indreptat in totalitate spre ea.
Avea parul desprins si lasat pe spate si era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si cu ciorapi plasa ca in visul meu.Avea un tricou cu John Lennon si un machiaj intunecat pe pleoape. Buzele ii erau de un visiniu inchis dar pana si injuraturile adresate acelor fufe o faceau parca mai frumoasa. Ciudat cum de nu am privit-o mai des decat dupa visul asta. Insa totul se rupse rapid cand am observat ca Pinky se pregatea o ia de par pe la spate insa m-am ridicat destul de repede luandu-I mana si sucindui-o destul de tare incat a inceput sa scanceasca. In spatele meu Sasuke incepu sa urle si sa se indrepte spre mine insa nu il bagam in seama. Intre mine si el se puse Sasori care abia intrase insotit de Pain si Itachi iar din urma Hinata,Ino si Anko. Toti ceilalti din clasa ne urmareau insa totul s-a oprit brusc cand Sasuke i-a dat un pumn lui Sasori in fata facandu-l sa cada jos langa mine si fufa. Am impins-o inainte pe idioata,aceasta incepand sa planga si incepand sa ma injure cat timp celelalte doua idioate ii luau apararea si o consolau. M-am dus inspre Sasori si am ajutat sa il ridic insa acesta ma trase de mana si incerca sa ma opreasca sa nu ii dau un pumn idiotului insa tot am reusit s ail nimeresc.Acesta cazuse cu spatele de o banca, se ridica rapid si incerca sa ma loveasca insa ii opream fiecare lovitura de parca era nimic. Isterica aia roz incepea sa planga si ii spunea sa aibe grija si sa ma bata.Ma enerva cumplit,insa Anko a avut grija sa ii toarne o sticla de apa in cap si sa incepe sa tipe.. Am inceput sa rad,insa o lovitura puternica in obraz ma tintui de pamant lasandu-ma ametit. Din coltul gurii incepuse sa imi inunde in limba o substanta sarata si rosie. Cand Itachi ma ridicase in picioare am ramas putin amtit,insa Yvone veni spre mine si imi daduse un prosop ud ca sa imi revin.
-Kaka,esti bine?spusese ea cu o voce destul de panicata.
Am incuviintat usor din cap iar cand m-am uitat in clasa, batranul acela venise si incepuse sa urle in toata clasa. Dungile acelea rosii de pe fata au devenit atat de colorate incat credeai ca este vopsit cu lava. Acesta il lua pe Emo Kid de umeri si il duse la directoare. Ceilalti baieti incercau sa vada daca sunt bine insa asta ma enerva si mai rau. Am plecat val vartej din incapere lasandu-mi nervii sa izbucneasca in liniste. Am trantit cateva ghivece cu flori de pamant pana cand am ajuns in camera mea si am trantit usa cu putere. M-am dus val vartej la baie si m-am uitat in oglinda pentru mult timp. Idiotul ala din oglinda parea acelasi,doar ca obrazul era destul de umflat. Am dat cu pumnul in oglinda,facand-o tandari si trantind lucrurile in preajma de draci. Am fost al naibii de vulnerabil in fata lor,mai ales in fata ei! Ce dracia masii,incercam sa o protejez,nu sa imi iau bataie.
-Bagami-as p***! Spuneam in timp ce mi-am dat seama de idiotenia pe care o facusem. Sangere curgea pe gresie facand urme mici si rosii pe albul imaculat. Mi-am infasurat un prosop pe mana si m-am trantit pe pat infundandu-mi capul in perna. Nu aveam chef sa-l vad nici pe dracul insusi in clipa de fata,iar daca cineva vroia sa intre,aveam o vaza in mana cu care ma pregateam sa arunc.
Prviziunea mea a fost corecta,usa se deschise incetisor astfel incat am aruncat vaza de tocul usii.Sticla se sparse in mii de cioburi facand ravagii in dezordinea camerei mele. Am auzit o injuratura scurta iar apoi am amutit pe loc,stiind ca Yvone a intrat la mine in camera. Ma urmari cu o urma evidenta de ingrijorare,si ghicindu-mi reactiile.Dupa ce intra in camera cu atentie,evitand cioburile ma intreba cu o voce nesigura daca poate sa intre. Am incuviintat simplu din cap,inghitind in sec.
Acum e acum.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)