Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] [+16] Eat-Sleep-Party-Drink-REPEAT

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Okay,e prima oară când postez ce scriu... Sper să vă placă și să vă exprimati opiniile aducând și argumente. O să pun continuarile o dată la o saptamână.

Vârsta minimă : Variază, în general +16
Gen : Dramă, Romance
Observații : Limbaj oarecum obsecen,nimic cu care să nu fiți obișnuiți

Capitolul I

~She is such a bad girl~

-Să vă ia dracu pe toți! se auzi o voce feminină ce probabil este caldă,lasînd deoparte nervii.
O ușă de mașină se trîntește și după nici 5 secunde un motor bine tunat pornește cu scîrțîit de roți.
Aprinde o țigară ce merge numai bine cu melodia care rulează acum pe Rock FM ce în mașină rasună mult prea tare pentru o persoană ce nu e obișnuită cu muzica din cluburi.

-...și aceștia sunt baieții de la Kings of Leon, cu melodia Closer,prezentă pe albumul...
-Taci dracu și tu! spuse fata și închise radioul.
Își recapitula în minte ce avea de facut:
"Trebuie să merg la ratatul ala diseară.Asta înseamnă că iar trebuie să port rochii penibile și tocuri. Bagami-aș p*** în el de prost,nu putea să aibă și el alte gusturi.Manelist idiot.După mergem în club, agăț un fraier,îi iau banii și îi împarțim. Super. Eu fac toată munca și scursura aia a societății pretinde că mă ajută. Ce-i drept,suntem prieteni de mult și afacerea merge bine,dar din 10 mii cel putin 8 ar trebui să îmi revină mie. Totuși,trebuie să mă grabesc.Mîine avem treabă și trebuie să mă și aranjez. E 21:30.. Pff.. 150 de kilometrii în doar jumatate de oră? Asta e."

Fata apasă accelerația și în 3 secunde Citroenul ei C4 de culoare neagră,fară abțibilduri sau alte kitchuri,dar cu folie fumurie pe toate geamurile gonește deja cu 195km/h.
În scurt timp ajunge în fața unei case mari,albe, dintr-un cartier rezidențial renumit în New York în care se vede clar că au fost investite sute de mii de dolari ca să arate ca unul dintre palatele din Germania, remarcîndu-se stilul gothic dar totuși modern care facea diferența între această casă și restul,de altfel banale. Tipa își desprinde parul lung a carui culoare ar fi neobișnuită dar dat fiind faptul că este în orașul tuturor posibilităților, rozul nu mai iese la fel de mult în evidență cum ieșea acum cîțiva zeci de ani. Îmbracată cu niște pantaloni scurțide blug bine mulați pe fund,cu ținte aurii pe buzunare,maieu negru ce îi scoate în evidență sînii acoperiți în mică parte de lanțuri multe aurii,unele peste altele,ce dadeau foarte bine cu Vanșii negrii cu ținte din picioare. Picioare interminabile si lungi,fara pic de celulită,poate atrage atenția oricarui baiat de vîrsta ei sau chiar și mai mare. Își pune ochelarii RayBan de tip aviator și își ia Iphoneul 4S alb,primit de la fostul sau prieten cu care a terminat-o urît,si iese din mașină.
în fața ușii stă un baiat cu par sîngeriu ce fumează o țigară sprijinindu-se pe un picior,celalalt fiind pe perete.E îmbracat simplu,cu blugi skinny negrii,și tricou în V de aceeași culoare,în picioare avînd niște bascheți originali albi.Cum o vede o și abordează.
-Bună,prinți! Ce faci? Castratul ăla de Naruto e gata, te așteapța de ceva timp, cred ca e nervos.A zis că a gasit un fraier cu mulți bani. Dar mai bine du-te tu să vorbești cu el să nu manînc cacat degeaba.
-Sasori,îmi pare rau să-ți zic IAR dar nu sunt și nu voi fi niciodată o 'prinți'. spuse fata nervoasă și apasă clanța cu tupeu,intrînd în casa decorată modern si cu foarte mult bun gust.
Se așează pe o canapea din piele albă după ce își ia un pahar cu CocaCola Zero din barul cu multe bauturi alcoolice.Fata tresare la auzul unei voci barbatești,cunoscute de altfel.

-Sakura, era și timpul! Te aștept de o gramadă de timp. E 10 și un sfert deja! Ai două ore să te pregatești,mergem în club Ghetto diseară.
-Bună și ție,Naruto. Cu cine ne întîlnim?
Naruto era un baiat cu par blond și ochi albaștrii, și era cu doi ani mai mare decît Sakura. Avea 20 de ani. Era înalt și avea un corp lucrat, nu era nici deștept nici prost, dar știa să profite de o ocazie . Datorită acestui fapt, 'afacerea' cu partenera lui cu par roz mergea ca pe roate. Deși se cunosc de ani buni de zile,amandoi au acelasi obiectiv: să se distreze și să facă bani. Din toate punctele de vedere,Naruto era foarte dezinhibat. La fel și Sakura,dar ea era o fire mult mai complexă față de blond.Baiatul îi dă toate detaliile în legatură cu urmatoarea lor 'pradă'. Din cînd în cînd , prietenul cel mai bun al lui Naruto,Gaara, un ciudățel pervers cu un corp genial și par roșcat îi mai ajuta cu mica lor 'afacere'. Gaara era o fire introvertită,asta pînă venea vorba de Sakura, cînd toți hormonii lui parcă vroiau să o atace. Nu rata nicio ocazie să îi faca avansuri,deși era cu 4-5 ani mai mare ca ea.
Sakura urcă încet scarile înspre dormitorul sau. Casa avea 8 dormitoare luxoase decorate după bunul plac al fiecaruia dintre posesori. Prima era camera Sakurei, cu mobilier alb, parchet alb și perdele albe, o cameră luminoasă și cu multe dulapuri și oglinzi. A doua era a lui Naruto, mobilată în stil franțuzesc, de foarte mult bun gust.Sai, 'artistul' prefera mobila de culoare neagră,și evident un birou maricel pentru a avea unde să își picteze tablourile vîndute unor necunoscatori la sume extrem de mari,pretinzînd că sunt originalele unor capodopere facute de pictori obscuri din Italia. A patra,si ultima de pe acel etaj era camera lui Pain, un tip tacut și foarte inteligent, cu par portocaliu și multe piercinguri. Deși nu pare, prefera stilul minimalist,așa că un pat dublu,un dulap și un birou ,toate din lemn de culoare bej erau îndeajuns încat să îl mulțumească. La al doilea etaj stă Gaara,ale carui piese de mobilier nu se observă din cauza posterelor giantice cu tipe pe jumatate dezbracate. Sasori a ales o cameră întunecată,deoarece iese foarte rar afară, și nu are prea multe tangențe cu ceilalți.S-a mutat în casa asta doar pentru că parinții lui sunt niște oameni de afaceri foarte influenți și nu l-au lasat să stea într-o simplă garsonieră în centrul New Yorkului așa cum planuise. Pe acel etaj mai sunt două camere,însă acolo nu stă nimeni. Din cînd în cînd mai vine Hinata, o fată cu par lung negru și breton,care îi acoperă mai bine de jumatate din față stă din cînd în cînd în una din camere,dar nu s-a stabilit acolo deoarece parinții ei sunt foarte stricți. Ei cred că se duce mereu să doarmă la Sakura,și așa este , dar ce nu știu este că Sakura locuiește cu 5 baieți. Nu se înțelege deloc cu Gaara, dat fiind faptul că au avut o aventură de o noapte cînd Hinata s-a îmbatat rau, iar a doua zi l-a refuzat.

În final, după o oră jumate de așteptat,Naruto are surpriza să o vadă pe Sakura cu jumatate de oră mai devreme. Baiatul fluieră cînd o vede, și face cu ochiul ca un macho-man.

- Termină că îmi vine să vomit,ratatule. Nu putem să le dam și noi țeapă unor oameni cu gust? Pe bune.. dacă știam că labagiului ăsta îi plac pițipoancele refuzam oferta. zise Sakura puțin iritată de felul în care arata.Pe bună dreptate, fata purta o rochie albă, pantofi albi și multe lanțuri argintii pe deasupra rochiei,fix opusul hainelor pe care le-ar fi purtat în mod normal în club.
-Arăți ok, nu te mai plînge.Trebuie să îl așteptam pe Gaara acum,el ne-a facut lipeala. Bun,hai să-ți zic despre ăsta: are 23 de ani, e nascut in Washington DC și e însurat. Vei avea montată în camera de hotel o cameră, să îl putem șantaja cu caseta. E politician, deci asta nu i-ar cadea bine, și nu cred că ar dori să o bagam pe net sau să o dam direct ziarelor de scandal. Știi planul, dansezi cu el, îl bagi în hotel,îl amagești puțin și îl droghezi. Cînd doarme îi iei portofelul și cardurile.Poți să pastrezi toate ceasurile și banii gheață,dar cardurile o să i le dau unui prieten de-al meu,Itachi, să le decodeze și să luam banii. Priceput? zise Naruto cu o viteză foarte mare.
-Evident,am facut asta de mii de ori. Dar daca are sub 20 de mii in portofel mă retrag. Vreau mașină nouă și nu mai pot aștepta.
-Bine, discutam asta după. Hai Gaara,grabește-te.
-Wow, ce-i cu bomba asta sexi? zice Gaara apucînd-o pe Sakura de fund,aceasta ripostînd fară să clipească dîndu-i o palma si mutîndu-i fața.
"o sa ma simt în apele mele când o sa am un ocean"

#2
Hei! Felicitari pentru primul post din cate inteleg!
Ideea este interesanta, nu e ca si cum dupa titlu sau primele randuri nu ma asteptam la ce va urma -partial, dar e diferit de abordarea clasica si asta imi place personal.
Titlul e atractiv, apropo, iar lungimea capitolului e suficienta cat sa starneasca interes. Acum, ca si greseli, observ ca folosesti gresit "î" in unele constructii: lasînd, Mîine, si mai sunt destule. Estetic, cred ca spatii dupa semnele de punctuatie ar da mult mai bine, mai ales ca in jumatate de text ai facut asta - alternanta nu da nici ea bine, parere mea. Mai mult, lipsesc virgule intre componentele descrierilor si inainte de ultimul gerunziu din text.
Dupa greseli gramaticale nu m-am uitat, probabil nici nu este cazul. Dialogul este foarte bine plasat, nu abunda, ceea ce e placut la un prim capitol, iar replicile sunt consistente si de efect sa zicem.
Sunt foarte curiosa cum vei alege sa continui, ca sa pot plusa mai mult pe originalitate si totodata pentru ca sunt curioasa cum abordezi descrierile.
Foarte interesant fic! Multa bafta cu continuarea! ;)

#3
Având în vedere că am facut în avans urmatoarele 4 capitole, o să încerc să corectez din greșeli probabil de la al 6-lea capitol.
Și lasând celelalte greșeli, asta era intenția mea- să fac ceva original :) .
"o sa ma simt în apele mele când o sa am un ocean"

#4
Avand in vedere faptul ca tu n-ai chef sa recitesti ce-ai scris si sa corectezi eventualele greseli, nici eu n-o sa am chef sa stau sa ti le arat/explic pe toate.

Chestii generale:

1. E corect ca atunci cand scrii sa mergi pe structura: cuvant - semn de punctuatie - spatiu - cuvant
2. Din '93 in Romania avem si folosim si â (um, accent circumflex rautacios care nu vrea sa apara o.o). Obligatoriu adica, nu face care cum vrea.
3. Uneori (cam des) legi propozitii care n-au nicio treaba una cu alta. Si prin alte parti (suficient de multe si astea) ai niscai probleme cu logica.
4. Nu stiu cum alegi tu cand sa folosesti sau nu virgula, da' de cele mai multe ori alegi prost.
5. Ai probleme si cu gramatica. Din nefericire pentru tine, in general, ca sa injuri bine ai nevoie de cratime. Corect este "baga-mi-as", indiferent ce-ti bagi si unde. Vine de la conditionalul "(eu) mi-as baga".
6. Deseori spui lucruri complet irelevante/nefolositoare/neinteresante pentru cititor.
7. In texte ca asta al tau, e recomandata scrierea cu litere a cifrelor.
8. Nu vad rostul pseudo-ghilimelelor alora.
9. Ai greseli de tastare, nu foarte multe, dar sunt. Inainte sa postezi ar trebui sa verifici sa nu fie.
10. Daca te apuci sa scrii in limba romana, fa-o pana la capat.
11. Nu am nimic impotriva felului asta de a scrie, cat timp se rezuma la ce spun/gandesc personajele. Desi naratiunea ta e la persoana a III-a, aparent ai petrecut prea mult timp cu personajele tale.

Cuvinte scrise gresit:

un motor bine tunat - turat (asta-i jargon, iar cuvantul in sine are ceva probleme, da' fie)
Pff - pfu
fară abțibilduri sau alte kitchuri - kitsch(uri)
remarcîndu-se stilul gothic - gotic

#5
Nu ma descurc cu criticile insa pot sa iti spun doar ca imi place foarte mult cum ai inceput. Probabil e si din cauza ca imi plac mie personal ficurile de genul insa sa sti ca este foarte interesant si nu ai scris "romane" de care m-as plictisi de la al 2-lea rand. Insa in primul rand titlul ficului m-a facut sa intru sa-l citesc, dupa parerea mea l-ai ales foarte bine. Alt lucru care ma bucura este ca ai un inceput destul de diferit, un inceput care te face sa citesti in continuare. Si ideea mi se pare originala, eu cel putin nu am mai intalnit-o in alte ficuri pana acum.

Pai cam atat am avut sa iti spun, sunt foarte curioasa sa citesc nextul. Succes in continuare si cat mai multe idei. :*
Love is a choice you make from moment to moment.

[Imagine: tumblr_m3n8dawUX51qdfdg1o2_500_large.gif]

#6
(12-01-2013, 06:15 PM)Lain A scris: Avand in vedere faptul ca tu n-ai chef sa recitesti ce-ai scris si sa corectezi eventualele greseli, nici eu n-o sa am chef sa stau sa ti le arat/explic pe toate.

Chestii generale:

1. E corect ca atunci cand scrii sa mergi pe structura: cuvant - semn de punctuatie - spatiu - cuvant
2. Din '93 in Romania avem si folosim si a (um, accent circumflex rautacios care nu vrea sa apara o.o). Obligatoriu adica, nu face care cum vrea.
3. Uneori (cam des) legi propozitii care n-au nicio treaba una cu alta. Si prin alte parti (suficient de multe si astea) ai niscai probleme cu logica.
4. Nu stiu cum alegi tu cand sa folosesti sau nu virgula, da' de cele mai multe ori alegi prost.
5. Ai probleme si cu gramatica. Din nefericire pentru tine, in general, ca sa injuri bine ai nevoie de cratime. Corect este "baga-mi-as", indiferent ce-ti bagi si unde. Vine de la conditionalul "(eu) mi-as baga".
6. Deseori spui lucruri complet irelevante/nefolositoare/neinteresante pentru cititor.
7. In texte ca asta al tau, e recomandata scrierea cu litere a cifrelor.
8. Nu vad rostul pseudo-ghilimelelor alora.
9. Ai greseli de tastare, nu foarte multe, dar sunt. Inainte sa postezi ar trebui sa verifici sa nu fie.
10. Daca te apuci sa scrii in limba romana, fa-o pana la capat.
11. Nu am nimic impotriva felului asta de a scrie, cat timp se rezuma la ce spun/gandesc personajele. Desi naratiunea ta e la persoana a III-a, aparent ai petrecut prea mult timp cu personajele tale.

Cuvinte scrise gresit:

un motor bine tunat - turat (asta-i jargon, iar cuvantul in sine are ceva probleme, da' fie)
Pff - pfu
fară abțibilduri sau alte kitchuri - kitsch(uri)
remarcîndu-se stilul gothic - gotic


Ok,nu mă așteptam să fie atâtea greșeli,dar o să țin cont de ele. Având în vedere că acțiunea se petrece în America, mi s-a parut ok să folosesc și englezisme . Și vorbind de "motorul bine tunat" , este mai mult argou, tunat însemnând că mașina are multe modificari facute. Eu personal am auzit exprimarea asta la multă lume. Și privind î-urile.. Sincer nu prea știam cum să pun â .. dar între timp am descoperit :)) . Mă rog, e greu să scrii un fic. Multumesc pentru că ți-ai pierdut timpul ca să-mi explici ce am greșit :*
"o sa ma simt în apele mele când o sa am un ocean"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Genius Party Costin 2 2.486 13-04-2013, 01:16 PM
Ultimul răspuns: Costin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)