Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Meissa Thabit.

#1
Nume: Thabit.
Prenume: Meissa.
Categorie (inger/demon/om): Inger.
Sex: Feminin.
Varsta (maxim 300 - specificand varsta omeneasca): 211, dar arata de 21.
Personalitate: Mereu pare sa fie fata care ascunde ceva-n priviri. Are un caracter simplu, dar feminin, cu un gust al umorului bine dezvoltat. Desi incerca sa fie uneori sarcastica, nu-i iese la fel de bine precum ii reuseste prietenei sale, Sol. In schimb, este o fire super receptiva, careia nu-i trebuie multe indicii pentru a-si da seama de anumite lucruri. Este calma, dulce, si foarte dedicata lucrurilor la care ia parte. Datorita faptului ca este cam prea rezervata, tinde sa traga spre un caracter misterios, care prefera sa stea departe de certuri si probleme. Are foarte mult rabdare, si este genul de persoana care ramane alaturi la greu, in special daca este vorba de un prieten bun.
Scurt istoric: Dupa caderea din ceruri, Meissa simtea cum viata ei mai atarna decat de-un singur fir de ata. Cand traia in rai, era coplesita de atentie, era iubita, era fericita si implinita. Avea o familie si.. credea ca-si intalnise in sfarsit sufletul pereche, dar era suficient de naiva incat sa creada ca fericirea ei e vesnica. Dupa ce a realizat cat s-a inselat, problemele au venit rand pe rand - iar odata aflata singura in lumea fragila a oamenilor, viata ei era o fundatura extrem de adanca. Era singura, ranita, intr-o lume plina de pericole. Cea care i-a salvat viata a fost Sol. Tanara a fost atrasa instantaneu de ea, de iubirea si placerea ei pentru viata, pentru oameni, pentru univers - motiv pentru care au devenit prietene foarte bune, si colege de munca. Chiar daca au trecut cativa ani buni de la groaznicul incident, tanara inca mai traieste un chin. Faptul ca refuza sa se hraneasca cu iluziile barbatilor care o plac, si refuza sa franga inimi asa cum ingeri sunt nevoiti s-o faca pentru o viata lunga si puteri, o fac sa devina o fiinta fragila si vulnerabila - lucru ce ramane un mister pentru cei ce-o cunosc.
Descriere fizica in forma umana: Sub forma umana, tanara este fericita detinatoare a celor mai frumosi ochi albastrii din lume. Culoarea lor vie, profunda si cristalizata este imposibil de neremarcat. Are un chip albicios, fin si gingas, specific unui inger pur, impreuna cu doi obraji ce se inrosesc usor. Cele doua buze fine si micute, se arcuiesc adesea intr-un zambet fals, iar parul ei brunet si perfect intins, realizeaza un contrast cu rosia lor culoare.. Corpul ei este zvelt. Umerii mici se contureaza mai jos intr-o linie fina ce duce la doua solduri ferme, pronuntate.
Descriere fizica in forma de inger: Odata ce se transforma in inger, desi intr-un mod destul de rar, formele corpului ei devin tot mai pronuntate. Parul ei brunet, perfect intins este acum voluminos, incarcat de bucle fine, stralucitoare. Buzele ei capata un contur fin, si par mult mai pline, dand intr-o culoare usor vinetie. Ochii ei, ce pastreaza nuanta aceea fermecatoare, capata un contur negru, dandu-i un aer misterios, ce trage mai mult spre demon. Initial, buzele ei era rosii, iar ochii ei vii si calzi, insa, datorita faptului ca refuza sa-si accepte existenta, puterile ei seaca, iar ea tinde sa se transforme intr-un inger bolnav.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)