Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mecanism virusat

#1
Am avut intentia de a deschide acest topic inca de cand mi-am facut cont, insa*sigh* gandurile astea nu imi dau pace. Astept sa aud( citesc) si parerile voastre daca desenele acestea denota si talent sau doar rabdare( si poate nici aceea destula).
Mentionez ca este un hobby (printre acele placeri personale) prin care ma destainui fara cuvinte si incerc sa transmit sentimente, idei… Deasemenea, ma ghidez doar dupa reguli generale( stiute de toata lumea care are ceva de-a face cu desenul) si ma bazez mai mult pe ‘’ochi’’ si intuitie.
Amprenta personala( destul de ciudatel stilul meu de a combina de multe ori scrisul cu desenul, insa ma reprezinta)
Cu toate ca nu-s nici pe departe profesionista( nu asta a fost intentia), here they are :
for you, my beloved sin...from one of your sweethearts
http://i48.tinypic.com/8z0381.jpg
destin potrivnic
http://i46.tinypic.com/28vyp29.jpg

#2
Hi, there! I hope you enjoy yourself!

dorinta stelei cazatoare
http://i49.tinypic.com/20gkx1y.jpg
drawing and rockin'
http://i46.tinypic.com/avsvn8.jpg
pepsi trist
http://i50.tinypic.com/dw2scw.jpg

#3
Buna, trec si eu pe aici.
Sa vedem...

for you, my beloved sin...from one of your sweethearts
Poate nu esti tu profesionista, dar desenele tale sunt expresive si complexe. Dupa ochi trebuie sa se ghideze un artist. Desenul asta este complex. Are multe detalii si simboluri care simbolizeaza trairea ta din acel moment. Stii ce ii mai lipseste? Accentuarea. Da, stiu ca ai hasurat mai apasat zona de mijloc. Dar prin tipurile de hasura accentuezi acel centru de interes, care este din cate vad, mijlocul. Sau prin alta culoare?

destin potrivnic
E o cetate, nu? Este o idee interesata, daca te mai straduiai putin. Culorile sunt cam sterse si nu este accentuat centrul de interes. Mai apasa uneori pe liniile drepte. Daca sunt sterse par strambe. Incearca sa folosesti tusul( defapt un pix cu gel negru/albastru, stilou cu rezerva/cerneala) sau mai multe tipuri de creioane. De la HB la B+, pentru accentuarea mai multor suprafete si umbre.

dorinta stelei cazatoare
Imi place simbolul asta. E foarte detaliat si in aceasta lucrare ai reusit sa accentuezi centrul. Vezi, fara sa iti spuna cineva ai reusit sa te corectezi singura. Imi place ca ai mai apasat.

drawing and rockin'
Acesta este cel mai bun din lucrarile pe care le-am vazut. Nu imi place coltul din partea dreapta. Ai accentuat coltul cu umbra si ca privitor, iti distrage atentia spre el, in loc sa privesti mijlocul simbolului. Din nou ai reusit sa faci o lucrare frumoasa. Floarea din mijloc este foarte bine facuta.

pepsi trist
Nu stiu de ce dar parca am mai vazut ideea asta undeva intr-o reclama. Nu stiu daca era la pepsi sau alt tip de suc. Ori era cu portocale. 39 Mh oricum, m-a amuzat comicul. Trebuia sa pui mai mult accent pe personaje si sa le scoti in evidenta mai mult. Din cauza acelor culori din jurul casutei de conversatie, personajele sunt monotone in ceea ce priveste culoare. Data viitoare incearca sa iei exemplul unui comic de pe google/deviantart/tumblr, etc. Acele comicuri au casutele de conversatie simple, pentru a accentua interiorul lor(cu povestea), nu exteriorul. Frumoasa ideea.

Citat: Astept sa aud( citesc) si parerile voastre daca desenele acestea denota si talent sau doar rabdare( si poate nici aceea destula).
Talent ai. Rabdare iti mai trebuie. In primele lucrari nu s-a vazut rabdarea, dar in lucrarile 3 si 4 s-a observat o atentie mai mare.
Mi-a placut a doua lucrare din primul post. Ar trebui sa o continui si sa faci ceva frumos din ea.

Imi pare rau ca nu ti-am observat topicul pana acum. Multa bafta cu desenatul si mai astept/asteptam desenele tale.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#4
I'm here again.......a thousand miles away from you *still crooning*
Hi,there! Ann, iti multumesc pentru ca ai trecut pe la topicul meu si ti-ai facut timp si pentru niste sfaturi care chiar imi sunt de folos. Ma bucur ca ti-au placut in mare parte lucrarile( cred ca mai mult decat ma asteptam sa o aud(citesc) Ei bine, in ceea ce priveste utilizatul culorilor, in cazul meu... sa zicem ca prefer schitele 106
Cate ceva destul de recent
dezorientat
http://i49.tinypic.com/2emdhli.jpg
oblivion
http://i48.tinypic.com/16i8uq0.jpg

#5
Desi nu sunt nici pe departe capodopere(defapt nici nu mi-am dorit asta) alte doua lucrari:
E facuta printr-a saptea, deci destul de invechita, dar chiar si asa http://i46.tinypic.com/mrs3va.jpg
Iar aceasta cred ca are vreun an http://i50.tinypic.com/20jjqzd.jpg

#6
Cred ca oamenii ar comenta mai mult pe aici daca ai posta lucrari mai 'complete'. Modelele pe care le faci nu-s deloc rele, dar foloseste-i imaginatia un pic mai mult si incearca sa oferi ceva de interpretat celor care iti vad desenele. Mai precis, pune un pic de personalitate in ele. Astept sa vad niste desene mai elaborate, ca cele de la inceputul topicului. Se vede ca esti in stare sa faci asta, iti trebuie doar ceva rabdare.
Am sa mai trec pe-aici daca te hotarasti sa mai postezi ceva.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#7
Back again!*big grin* Hi, Syryus! Multumesc pentru comment3

Inca te caut
http://i46.tinypic.com/9unltx.jpg
Ireversibil
http://i48.tinypic.com/2qb5gt4.jpg
In stilul meu abstract
http://i50.tinypic.com/1ew1fk.jpg




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)