Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marvel Comics' Civil War

#1
Asta e un proiect Marvel care are ca subiect un "razboi civil" intre eroii din acest univers. Povestea este ca dupa ce un mutant distruge o mare bucata dintr-un oras, omoara 600 de oameni dintre care 60 de copii, guvernul American da o lege prin care orice fiinta cu super-puteri care avea o identitate secreta trebuia sa se inregistreze. Astfel cei care se inregistrau deveneau agenti federali care lucrau pentru S.H.I.E.L.D. Iar unii eroi se gasesc in legalitate, cei care s-au inregistrat, iar altii in ilegalitate. De partea celor care sustin legea si s-au inregistrat deja sunt Iron Man, Spider-Man, Thor, Reed Richards aka Mr Fantastic, Ms Marvel si altii. In tabara cealalta, in "ilegalitate" se afla un gruo de super-eroi condusi de Captain America si restu mutantilor ramasi dupa Decimare(Decimarea a avut loc cu un an in urma cand in urma unui experiment efectuat de Quicksilver si Scarlet Witch majoriattea mutantilor aflati pe glob au ramas fara puteri. Au ramsa doar 198 de mutanti plus X-Men).

Din punct de vedere al "graficii" seria asta de comicuri e diferitata fata de orice am vazut pana acum avand in vedere faptul ca povestea se intinde prin: The Fantatic Four, The Amazing Spider-Man, X-Men, X-Factor, Wolverine, The Black Panther si Captain America. Stilul de desen difera de la comic la comic.
Primul screenshot-ul e din Wolverine(de parca nu v-ati fi dat seama 4 ) [Imagine: wolverine43005ux6.th.jpg] Ororo Munroe the bride of the Black Panther [Imagine: bps020px5.th.jpg] Un screenshot tot din Spider-Man [Imagine: amazingspiderman53416gg6.th.jpg] iar asta e o coperta. Probabil va intrebati care e treaba cu noul costum al lui Peter Parker, el a fost construit de Tony Stark. Peter care acum o are de sotie pe Mary Jane si lucreaza pentru Tony Stark. [Imagine: amazingspiderman53401iv4.th.jpg]
[Imagine: smoke.gif]  It`s not God I hate, it`s his fan club i can`t stand... [Imagine: sm_upset.gif]
                              << A Slaker`s Point  >>




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)