Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai e comedie?

#1
Sunt si eu curios de o treaba aici.
Mai amuza pe cineva chestiile astea echi?
Acum cativa ani eram in stare sa cad de pe scaun razand la Hand Maid May, Chobits sau Hanaukyo Maids cand explodau aia in fantani sangerii sau cand mai puneau mana pe nu stiu unde.
Acu...parca e rutina. Cat am vazut ultimele serii anime la care am avut rabdare sa ma uit in general abia daca am reusit sa scot un zambet pe ici pe colo (cu exceptia Sword of the stranger unde eram tot un ranjet pentru cat de bine a fost facuta lupta finala).

Voi mai sunteti amuzati de astea? De personaje "tsundere" (urasc termenul...ma face sa ma simt batran ca masa a ce am vazut si apreciat vine din alt secol unde nu exista asa ceva), de personalitatile de tip gaura neagra gen Nyu din Elfen Lied, de eternii virgini care parca au coborat din copaci acum pentru prima data si tot asa. Unde naiba mai e comedia in ziua de azi ca eu parca nu mai dau deloc de ea.

Sau poate-s eu batran, ursuz si naspa. E si asta mereu o posibilitate reala.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#2
Tot ce se poate sa fi batran ursuz si naspa. Generatia tanara poate apreciaza personajele tsundere si ecchiul ieftin. Eu personal nu inteleg de ce ecchiul este impreunat cu comedia. Intradevar ecchiurile sunt in general comice ca sa nu fie porn pana la capat de majoritatea pe care le-am vazut eu in ultima vreme sunt fie comedii fie ecchi

Highschool of the dead este intradevar un ecchi dar ce e fascinant din punct de vedere al mentalitatii personajelor.
Isekai no Seikishi Monogatari este si harem pe deasupra dar actiunea principala este de mecha

Ultima comedie pe care am vazuto a fost Kaichou wa Maid-sama. Nu e ecchi deloc.

Recunosc ca poate si eu sunt prea batran. Ma uit inapoi si nu imi dau seama ce a fost in mintea mea cand m-am uitat la anumite serii. Green Green imi sare in minte
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#3
Citat:Acu...parca e rutina.
Exact. Rutina de ecchi stuff, si ma tot astept la mai multe de acest gen care incepe sa ma plictiseasca.
Nu ma mai simt atat de bucuroasa ca vizionez un anime de tip comedie/ecchi. Si cred ca-i o prostie sa imbine comedia cu ecchi-ul (okay, fara sa exagereze totusi, se poate)

Citat:Generatia tanara poate apreciaza personajele tsundere si ecchiul ieftin.
La cei 16 ani ai mei, nu apreciez deloc ; poate nu mai are farmec.
Si uneori ma intreb : ce-i de facut...? meh.

#4
Hm, eu am vazut doar vreo 2-3 anime-uri ecchi si mai multe comedie. Nu trebuie neaparat ca aceste genuri sa fie strict legate unul de altul. Insa intr-adevar, cele pe care le-am vazut erau comice.
Ei bine, in anime-urile noi comedie trebuie sa apara si ecchi, e rutina, obisnuinta, asa cum ziceai.
Insa exista anime-uri care sunt amuzante si fara sa fie ecchi. Exemplul de mai sus, Kaichou wa Maid sama, si altele care mai sunt combinate si cu alte genuri. Personal, imi plac anime-urile silly si random. Pe mine ma fac sa rad doar cand vad cat de idioti pot fi cei din anime.
Exista si anime-uri comedy bune, pierdute printre ecchi-urile devenite deja rutina, dar sunt. Eu inca nu mi-am pierdut speranta ca voi mai da peste comedii bune, fara doze de ecchi.
Sincer, am aproape 15 ani si pe mine ma amuza caracterele tsundere, insa doar unele. Altele ma fac sa ma dau cu capul de pereti. Depinde. Cu ecchi-ul ieftin nu am tangente. Ma uit doar daca-mi este recomandat un anime de acest gen.
She's wiskey in a teacup.



#5
Nu cred ca in cazul meu a existat vreun anime cu ecchi care sa ma amuze, deobicei nici nu prea urmaresc, poate doar Soul Eater unde erau momente cand radeam de Black Star cand o vedea accidental aproape dezbracata pe Tsubaki, avea niste expresii ale fetei prea tari. Alte anime-uri la care am ras au fost Special A, pe care l-am vazut acum vreo 2 ani, il gaseam tare amuzant, mai ales momentele dintre personajele principale (ale caror nume nu mi le amintesc acum si mi-e lene sa intru pe Wikipedia), apoi ar mai fi Kaichou wa Maid-sama, cu cateva scene care nu m-au facut sa rad, mai mult zambeam des cat l-am urmarit. 21 Altceva nu-mi amintesc sa fi fost, adica ceva care sa ma faca sa rad cu lacrimi nu am vazut pana acum, but the most annoying thing, de fiecare data cand vad la un anime gen ecchi, langa el comedie si sa zicem ca ii dam o sansa, ecchi in prostie cu personaje timide si pudice care isi arata tot, dar NIMIC amuzant, wth? I don't get what they find funny. Oricum, mi-am amintit unul, ceva cu Kaleidoscope, Ginban Kaleidoscope, unde am ras intr-una atunci cand se dadea tipa aia cu capul de tot ce apuca ca sa-l doara si pe tipul dinauntrul ei. Asta ar fi un anime care m-a facut sa rad, desi nu l-am mai terminat din pacate, dar poate dupa atatia ani il voi revedea sa vad cum se termina. Si cred ca si Skip Beat, si pe asta l-am vazut acum vreo 2 ani, m-a facut sa rad in unele scene, pacat ca nu imi mai amintesc foarte bine toate anime-urile astea, pe vremea aia urmaream multe de genul.
Anyhow, nu cred ca voi gasi vreodata anime-urile ecchi amuzante, stupide da(gen Kiddy Girl-and, f*ck de f*cking sequel to my dear KG), dar amuzante nu. Si nu ma refer la anime-urile gen Kiddy Grade, Soul Eater care au momentele lor, insa nu se bazeaza pe asta(chiar daca cunosc persoane care au urmarit Kiddy Grade doar pentru lenjeria alba a lui Eclair ._.).
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#6
Partea nasoala la anime-urile de comedie e atunci cand incearca sa se intinda pe mai mult de 13 episoade. Nu am vazut decat vreo 2-3 serii care sa fi supravietuit si sa fi ramas amuzante pe mai mult timp.

De exemplu: School Rumble e amuzant, e chiar FOARTE amuzant. Dar odata ce a trecut la inca un sezon am simtit ca mor incercand sa vizionez. Un serial de comedie american duce 100 si ceva de episoade usor deoarece au o raza mai mare pe care se bazeaza sa faca comedie. Un anime in general se bazeaza pe cateva glume asemanatoare intre ele si o incercare constanta de a nu distruge status quo-ul relatiei dintre personaje.

Opinii pe asta?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#7
De acord. Si eu am vazut cateva anime-uri comedy care s-au intins pe mai mult de 12-13 episoade, ajungand pe la 26, care si-au pierdut farmecul total. Lucky Star, dupa prima jumatate, nu mai are acelasi farmec.
Totusi, Ouran High School Host Club are 26 de episoade si isi pastreaza amuzamentul pe parcursul intregii serii, desi ultimele 3 episoade par mai serioase. Aceeasi poveste si cu Nodame Cantabile, cu 23 de episoade si Lovely Complex, cu 24.
Cred ca anime-urile comedy lungi, pentru a supravietui, trebuie sa aiba si o poveste. Anime-urile cu discutii si intamplari random nu ar trebui sa depaseasca 13 episoade. Scade din farmec.
She's wiskey in a teacup.



#8
Vin si eu cu gura ca doar atata stiu sa fac, am ajuns de la ecchi la comdie, in fine nu-i treaba mea!
Anime-urile s-au schimbat muly, foarte mult adica de la lumea medieva si luptele cu demonii am ajuns in licee, ba urat loc sincer nu as "turna" un anime acolo 24. Parca simt se pierde din valoare mai ales a comicului. Poate am fost noi obisnuiti cu genurile mai vechi. Acuma tot copilul de 11-12 ani se uita la yaoi! Nu am nimic impotriva, nu e viata mea deci daca vrem ne uitam si la unicorni! Nu zic ca evolutia e rea, dar parca se pierd anumite chestii!
[Imagine: tumblr_mr6iorgamH1r9w3pqo1_500.gif]

"Sounds like fun!"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)