Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lizzy & Ciel

#11

Nu!Nu!Nu!
Nu imi place deloc ideea de Elizabeth x Ciel Pe Lizzy nu o suport de nicio culoare. Eu sunt pro Sebastian x Ciel sau chiar Alois x Ciel *laughs* Adica,pe bune, cum Elizabeth incearca mereu sa fie draguta nu o face decat MAI ENERVANTÄ‚. Poate ca Ciel tine la ea, dar ca la o sora. Oricum, Sebbie il intelege mult mai bine pe Ciel,in comparatie cu tanti asta ._.
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#12
Well, acum nu am nimic cu tipa, dar imi amitnesc ca in anime cand o vedeam eram furioasa. Yeah, nu prea imi pasa ce cuplul asta - fireste daca Seby-chan nu e implicat -. Adica na, Ciel tine la ea fiindca salvat-o. Si faptul ca sunt diferiti, nu este un argument aici. Mie nu prea imi place Elisabetha fiindca e cam plangacioasa si nu se poate descurca independenta. O urasc pentr ca il iubesc pe Drocell <3 Daca nu s-ar fi bagat ea sa se alse capturata (i know) Drocell atr fi existat in continaure p.q (please, i know you love this pers). Deci, sunt cam neutra. Totui sa nu imi sara unii in cap inclin putin spre contra. De, e enervanta, fiindc aimi aduc aminte ca o uram :]]

Psycho XD

#13
O să fiu de acord cu marea majoritate de aici şi o să-mi exprim ura pentru acest cuplu. Mie nu mi se pare că se potrivesc deloc. Nu au absolut nimic în comun, şi chiar dacă Ciel a salvat-o, asta nu înseamnă că o şi iubeşte. Mie mi se pare doar o relatie de prietenie din copilarie. Plus, ar trebui să fie o crimă să fii aşa de enervant. Lizzy mereu se bagă singură în seamă şi este o plângacioasă foarte mare. Plânge din orice.
Am fost contra acestui cuplu încă de prima dată când i-am vazut împreună. Fac un contrast evident, plus Ciel e clar că nu suportă toată veselia şi rozul lui Lizzy. Plus, e o logodnă hotarâtă şi Ciel trebuie să fie draguţ cu ea din cauză că trebuie să pastreze aparentele în societate.
Probabil că în alegerea mea este un factor important şi idolatrizarea mea pentru Ciel. Şi sincer, aş prefera şi SebastianxCiel, numai cuplul ăsta nu. Nici nu vreau să mi-i imaginez împreună, din simplul motiv că o urasc pe Elizabeth.
She's wiskey in a teacup.



#14
Sincer...hmm` CielxLizzie e CEL MAI NASPA CUPLU POSIBIL!!!...Pe bune e ca sh cum ai pune un rocker inrait cu o manelista pitzy`9 scz de expresie...Deci nu merge...Ciel este matur responsabil etc etc pt varsta lui .. iar Lizzie e o....copila.Ce patetic! Sunt 1000% pro CielxSebastain...nush dc dar din primu` episod deja pot spune ca devenisem disperata dupa cuplu`...mai ales la faza cu corsetul..am crezut cu totul altcv...hehe mintea mea perversa...Bun acum chiar ca deraiez de la subiect...
Mai pe scurt: Nu dau nici o seansa cuplului si din cate imi aduc eu aminte Ciel dupa ce a devenit demon a plecat din Londra...lasand prieteniilor o chestie daia " in memoria lui X" ...
so....
Zuppy03
Viata mereu te poarta pe cele mai ciudate cai...Zuppy08

#15
Ahhh nu nu! Impotriva! Clar nu imi place cuplul CielxLizzie. Nu stiu, nu imi place ideea de Ciel + altcineva. Din punctul meu de vedere Ciel este un ''inadaptat'' si nu prea i s-ar potrivi nici un personaj. Are un caracter mult prea ''respingator''(Ciel) iar Lizzie aste mult prea ''printesa''(cred ca v-am stresat cu ghirimelele acestea, scuze ).
Imi place mai mult ideea de Ciel... si atat. Plus ca daca ar aparea pe acolo Lizzie atmosfera dintre Ciel si Sebastian s-ar schimba si... este mult prea tare... tipii se ''tachineaza'' mult prea mult si mult prea ''dragut'' 21. Gata am incetat cu ghirimelele.
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!

#16
Mie mi s-a parut haioasa Lizzy. A dat culoare anime'ului. Cu toate ca atunci cand am auzit prima data "logodnica tanarului stapan" eram o.O .
A fost foarte amuzanta prima ei aparitie in anime, toti erau imbracati in rochii colorate + "noile" decoruri din conac.
De la inceput, Ciel parea oarecum de speriat de ea, dar pe parcurs li s-a dezvoltat o dragoste frateasca.
Sunt eu de vina, sau aproape toate fetele care au vazut anime'ul sunt fane yaoi si prefera cuplul "Ciel&Sebastian"?
[Imagine: YWk6O.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Alois sau Ciel Flash 27 18.392 04-08-2014, 09:14 PM
Ultimul răspuns: scarllette
  Ciel Phantomhive Teh 5 4.608 01-10-2010, 03:44 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Ciel & Sebastian Ekkaterinna 7 5.476 21-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)