Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lent dar totusi in viteza

#1
In primul rand vreau sa zic ca nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto, doar cele create de mine.
Ideea de inceput cu cursele nu este tocmai a mea,este luata dintr-un fic, dar o sa vedeti pe parcurs ca e cu totul diferita.Spor la citit!

Cap.1 [Inceputuri]

Stau pe canapeaua unui parc si plang in hohote. Tocmai m-am despartit de prietenul meu. Azi implineam 4 luni, dar din pacate spre ghinionul lui l-am gasit in pat cu o fufa pe care o urasc enorm. Imi sterg pana la urma lacrimile, ma dau cu putin rimel, putin ruj rosu intens si ma duc la masina. Aceasta e de culoare neagra, sport. Urc in masina, o bag intra cincea si pornesc catre o pista parasita. Daca va ganditi la ce cred eu, asa este. Am fost pilot de curse, campioana mondiala la drift. In legatura cu datele personale, ma numesc Kymura Mitarashi, am 17 ani jumate, invat la liceul de arte si cam atat cred. Deci, intru pe pista de curse,dau cateva ture, dar la ultima cursa, s-au aprins luminile. M-am speriat asa ca am dat sa plec, dar o masina mi-a taiat calea. Aprinde farurile, si iese din masina cu o casca pe cap. Ies si eu din masina, imi dau casca jos, dar stau in umbra ca sa-i vad fata mai intai. Acesta isi da jos casca, iesind de sub aceasta un chip...nu stiu cum sa zic. Avea parul brunet, bretonul pe fata, iar la spate tepi, in picioare o pereche de tenesi negri, o pereche de blugi negri si un tricou alb cu niste linii curbe de diferite culori. Fac 2 pasi mai in fata si imi arat chipul. Eram imbracata in niste blugi cu turul lasat, o pereche de tenesi negri si un maieu negru mulat.
-Deci, insfarsit te cunosc. spune el apropiindu-se de mine.
Cu cat venea mai aproape, cu atat am observat ca avea niste cercei negri, iar in buza inferiata, in partea dreapta un pierce negru. Acesta s-a apropiat pana ce distanta dintre noi era doar de 20 de cm.
-Mdea, si mie imi pare bine sa te cunosc. spun eu punand mainile in san.
-Stii, nu pot sa cred ca o am in fata pe campioana la drifturi...era sa uit, fosta campioana.
-Ce? Cum adica fosta? Cine m-a intrecut?
-Eu, il ai in fata pe campionul actual la drifturi. spune el destul de mandru, dar fara nici un zambet pe fata.
-Esti un nemericit. Esti o scarba, nici sa nu te vad.
-Stai calma papusa, cele 657 de mii de puncte, nu sunt atat de greu de invins.
-Scarba ordinara, de unde stiai unde sa ma gasesti?
-Pai, o fata frumoasa ca tine, trebuia sa fie si una normala. Cu cat ma gandesc ca ai renuntat asa de tanara, cu atat ma gandesc sa rezist mai mult.
-Date din drum ca te pocnesc. spun eu nervoasa.
Acesta a fiseaza un zambet viclean pe fata, urca in masina, iar cand trece pe langa mine imi zgarie aripa cu oglinda. Ma enervez la culme si pornesc dupa el pe pista. Dupa vro cateva ture, acesta iese dupa pista si o ia la goana prin oras. Vrand sa-l busesc si eu putin am luat-o dupa el. Toate masinile ne claxonau dar noi nu aveam nici o gara. L-am urmarit pe nemernic pana la marginea orasului. Acolo s-a oprit, a iesit din masina si a venit la mine. Am deschis geamul sa vad ce are de spus, dar el mi-a zgartiat iar aripa cu un cui. M-am dat jos din masina, dar cand sa-i dau o dreapta puternica pe spate, m-a prins de maini si ma intins pe capota.
-Vai, daca credeam ca voi fi invinsa de un pustan de 16 ani, mai bine nu renuntam la curse.
-16 ani? Imi pare rau papusa, dar am 18 ani. Tu cati ani ai? Ooo...stai ai deabia 17 ani.
-Am 17 jumate papagalule, acum i-ati mainile murdare dupa mine.
Acesta nu ma asculta si se apropie incet de gatul meu, facandu-mi un semn. Ii dau una intre picioare, ma urc repede in masina si o iau la sanatoasa. Tot drumul pana acasa numa' am injurat. Ajunsa in fata casei, am vazut ca poarta era deschisa. Am luat pistolul din geanta, am inchis masina si m-am apropiat silentios. Am mers pe cararea de pavele, am impins usor usa de perete, am aprins lumina si am vazut ca totul era la locul lui. Am urcat scarile pana la mine in dormitor, am vazut ca patul era ravasit si mi-am dat seama ca plecase prietenul meu. Am coborat in graba, am bagat masina in garaj, am inchis poarta, am dat drumul la cei 4 caini husky si am intrat in casa. Parterul este format din living( pun poza), si bucatarie(pun poza). Primul etaj este format din camera mea(pun poza) pe partea dreapta care are perete format din 2 usi din sticla, iar pe partea dreapta este o camera de lucru( pun poza). Ma asez in patul meu moale, dau drumul la televizor, iar in mai putin de 5 minute adorm. Spre dimineata, mai pe la 4 aud cainii latrand. Ma ridic lenesa din pat, cobor scarile, deschid usa si vad ca la poarta era prietena mea ce-a mai buna Sakura. Le spun lui Blaky, Grig, Spike si Pufa sa se duca in casa. Ii deschid poarta Sakurei si o invit inauntru. Le pun de mancare celor 4 "catelusi", si incep sa-i povestesc sakurei ce s-a intamplat aseara.
-Poftim? L-ai cunoscut pe Leo Alexander Iushina? ma intreaba ea mirata.
-Cine? Nu stiu cum il cheama, stiu doar ca e un adevarat pervers. spun eu nervoasa.
-Ce? Deja v-ati culcat impreuna? intreba ea din nou.
-Nuuu, doar mi-a facut un semn pe gat, e un adevarat pervers.
Sakura incepe sa rada si imi spune ca e timpul sa mergem la scoala. Urc sus, arunc ceva pe mine(pun poza), arunc si cartile in ghiozdan si cobor la Sakura. Mergem in garaj, luam masina de scoala si pornim catre liceu. Tot drumul Sakura mi l-a tot laudat pe "tanc". Cand am ajuns, am parcat masina si am intrat in scoala, deoarece se sunase. Ne-am cerut scuze de la profesoara si am mers in banca. Cand ne-am asezat in banca, la nici o secunda dupa, "campionul cel chipes" a intrat pe usa. Toate fetele au inceput sa tipe de fericire ca au in clasa cel mai sexy baiat din America de Nord.
-Dragi elevi, acesta este noul vostru coleg Leo Alexander Iushina. spune profa de istorie.
-Defapt nu sunt numai eu. Mai trebuie sa vina inca 10 baieti. spune el foarte serios.
Profa se uita prin toata clasa sa vada unde il aseaza. Pana la urma s-a hotarat, l-a asezat cu Karin. Cred ca se potrivesc, adica ea e o curva, el e un afemeiat.La sfarsitu orei acesta a venit la banca la mine.
-Hei, papusa, cand dam o tura?intreaba el pe un ton enervant.
-In primul rand nu sunt papusa ta, in al doilea rand nimeni de aici nu stie despre asta si in al treilea rand.....
Nu apuc sa continui ca se baga repede Karin.
-Hei, papusel, ce faci aici?spune ea in timp ce se dadea la el.
-Nu e treaba ta, dispari.spune el pe un ton rece.
In timp ce Karin iese pe usa, eo numai puteam de ras.
-Te-am lasat, papusel. spun eu ca sa-l enervez.
Ii spun Sakurei sa vina cu mine pana jos si il lasam pe "campionul chipes" cu fata in ploaie. Cand ajungem jos, observam ca la poarta liceului erau zece masini de curse. Fara sa vad pe unse merg ma busesc de cineva si cad jos.
-Esti bine? ma intreaba acea persoana.
-Da, nu-i nimic, dar cine esti? in intreb eu ridicandu-ma.
-Numele meu e Naruto Uzumaki, l-ai vazut cumva pe Leo?
-Leo, Leo... de unde cunosc eu numele asta?
-Da, este la etajul trei in sala numaru' 38. sare Sakura.
Naruto ii multumeste Sakurei si le face semn celor noua baieti de la poarta sa vina dupa el. Eu si Sakura ramanem cu gura cascata si uitam sa ne mai ducem la magazin, asa ca mergem repede in clasa sa vedem ce se intampla. Ajunse in clasa, observam ca baietii le-au aruncat unor colegi ghiozdanele pe geam, asezandu-se in locul lor. Ma uit prin clasa, si vad ca Naruto se asezase fix langa Hinata. Ii fac semn sa vina la noi, dar nu apuca sa ajunga ca se si aude clopotelul. Ne ducem la locul nostru si incep sa discut cu Sakura despre "matahalele" din clasa.
-Nu pricep nimic. Care e planul lui? Cred ca pricep, vor sa ma prinda singura, sa ma bata, apoi sa ma violeze. spun eu ducandu-ma cu gandul cat mai departe.
-Kym!!! tipa Sakura cat o tin plamani, facandu-se astfel liniste in clasa. Calmeaza-te, nu ii cred in stare pe astia...
Nu apuca sa termine ca incepe sa tipe. Aceasta se ridica dupa scaun si ma indreapta daca are sutienul desfacut. Incep sa ras si o leg la sutien, dupa ce termin aceasta se uita prin toata clasa sa vada cine a facut aceasta gluma proasta. Uitandu-se mai atent aceasta observa ca Naruto nu era in clasa. Fara sa se mai uite pe unde merge aceasta o ia la goana pe hol, reusind sa-l prinda de jacketa la un moment dat. In timp ce el se batea cu Sakura, Leovine la mine.
-Hey, papusa, ce faci? spune el asezandu-se comod.
-Dispari, spun eu pe un ton rece.
-Ma asculti putin?ma intreaba el.
Cand intorc capul, intr-o fractiune de secunda, buzele noastre se lipesc. Acesta patrunde fortat cu limba in gura mea vrand sa exploreze fiecare coltisor. Toata clasa ramane cu gura cascata, mai ales Karin care murea de nervi. Inchid ochii si ii raspund la sarut, iar colegii au inceput din senin sa aplude. Auzind aplaudele, am rupt sarutul si i-am dat o palma.
-Pervesrule, spun eu nervoasa.
-Mhey, mhey, pisicuta are gheare. spune el stergandu-se
-Pisicuta asta o sa-ti dea un sut la c***e de nu te vezi.
Incer sa ma misc dupa scaun, dar cineva ma tinea de maini. Intorc capul si vad ca era un prieten de-al lui. Ma sprijin cu mainile se scaun, imi fac avuns si reusesc sa-i dau nemernicului un picior in fata. Sar pe banca, apoi pe rama de la geam.
-Kym, ce vrei sa faci? striga Hinata din banca.
Ii fac cu mana si sar, aterizand pe balconul de la doi, intru pe geamul de la laboratorul de biologie, ies repede pe usa si ii vad pe Sakura si Naruto care se bateau. II fac semn Sakurei ca e timpul sa plecam, aceasta ii da un ultim pumn si vine dupa mine. Coboram in graba scarile, iesim in curtea scoli, dar calea ne este taiata de cei unsprezece natafleti.
-Mhey, mhey ne intalnim din nou, spune Leo apropiindu-se.
-Ce vrei? il intreb eu relaxata.
-Ti-am spus, o cursa. spune el pundandu-si mainile in san.
-Cand? Unde? La ce ora?
-Acum, la pista mea. spune el.
-S-a facut, papusel.
O iau pe Sakura de mana, mergem la masina, urcams si ne indreptam spre casa mea pentru a ne lua masinile. Ei bine, Sakura e si ea pilot, dar nu a renuntat ca mine. Ajunse acasa, ne-am imbracat adecvat, ne-am luat castile, am urcat in masina si ne-am dus pe pista. Ajunse acolo, am fost uimite de cele vazute tot.......
~ To be Continued~

livingul- http://www.1001case.ro/resources/images/...20-810.jpg
bucataria- http://www.ibaconcept.ro/img/modern/corolla.jpg
camera mea- http://www.mobilacristian.ro/categorii/img/img3.jpg
camera de lucru- http://www.mobilaconfort.ro/Produse/Seri...zon1_1.jpg doar ca mai am si chitara, plus articole de pictura
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#2
(08-12-2010, 11:23 PM)Kymura A scris: In primul rand vreau sa zic ca nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto, doar cele create de mine.
Ideea de inceput cu cursele nu este tocmai a mea,este luata dintr-un fic, dar o sa vedeti pe parcurs ca e cu totul diferita.Spor la citit!

Cap.1 [Inceputuri]

Stau pe canapeaua unui parc si plang in hohote.[Stai pe canapeaua unui parc, a? Interesant. Ah, btw: Space.] Tocmai m-am despartit de prietenul meu.[Space] Azi implineam 4 luni,[Space] dar din pacate spre ghinionul lui[Din păcate spre ghinionul lui... Nu-ţi sună ceva aiurea în exprimarea asta?] l-am gasit in pat cu o fufa pe care o urasc enorm.[Păi ar fi culmea să iubeşti o uşuratică... Şi space] Imi sterg pana la urma lacrimile, ma dau cu putin rimel, putin ruj rosu intens si ma duc la masina. Masina[Repetiţie] mea e de culoare neagra, sport.Urc in masina, o bag intra[într-a] cincea si pornesc catre o pista parasita.[ Space] Daca va ganditi la ce cred eu, asa este.Am fost pilot de curse, campioana mondiala la drift.[Space] In legatura cu datele personale, ma numesc Kymura Mitarashi, am 17 ani jumate, invat la liceul de arte si cam atat cred.[Prezentare banală, trebuia să ne laşi să aflăm asta pe parcurs.] Deci, intru pe pista de curse,[Space] dau cateva ture, dar la ultima tura,[ai mai spus "tură/ture în propoziţia precedentă. Şi space din nou] s-au aprins luminile.[Space] M-am speriat asa ca am dat sa plec in viteza,[Space] dar o masina mi-a taiat calea.[Space] Aprinde farurile, si iese din masina cu o casca pe cap.[Space] Ies si eu din masina, imi dau casca jos,[Space] dar stau in umbra ca sa-i vad fata mai intai.[Space] Acesta isi da jos casca, iesind de sub aceasta un chip [Ciudată exprimare. T_T]...nu stiu cum sa zic.[Observ că nu ştii. Şi din nou space] Avea parul brunet, bretonul pe fata,[Space] iar la spate tepi, in picioare o pereche de tenesi negri, o pereche de blugi negri si un tricou alb cu niste linii curbe de diferite culori.[Space] Fac 2 pasi mai in fata si imi arat chipul.[Space] Eram imbracat[îmbrăcată, că doar eşti tipă] in niste blugi că[cu] turul lasat, o pereche de tenesi negri si un maieu negru mulat.
-Deci, insfarsit[în sfârşit] te cunosc. spune el apropiindu-se de mine.
Cu cat venea mai aproape, cu atat am observat[nu sună bine "cu atât am observat", puteai spune "cu cât venea mai aproape cu atât îl puteam vedea mai bine" or smth] ca avea niste cercei negri ,iar in buza inferiata[inferioară poate], in partea dreapta un pierce negru.[Space] Acesta s-a apropiat pana ce distanta dintre noi era doar de 20 de cm.[centimetri. îţi era lene să scrii?]
-Mdea, si mie imi pare bine sa te cunosc.[Space] spun eu punand mainile in san.
-Stii, nu pot sa cred ca o am in fata pe campioana la drifturi...era sa uit, fosta campinaoa. [campioană]
-Ce?[Space] Cum adica fosta?Cine m-a intrecut?
-Eu, il ai in fata pe campionul actual la drifturi.spune el destul de mandru,dar fara nici un zambet pe fata.
-Esti un nemericit.Esti o scarba, nici sa nu te vad.
-Stai calma papusa, cele 657 de mii de puncte, nu sunt atat de greu de invins.
-Scarba ordinara, de unde stiai unde sa ma gasesti?
-Pai, o fata frumoasa ca tine, trebuia sa fie si una normala.Cu cat ma gandesc ca ai renuntat asa de tanara, cu atat ma gandesc sa rezist mai mult.
o continui cand am timp, momentan este doar jumatate din capitol.


Ultima parte n-o mai corectez acum, face calculatorul fiţe şi parcă văd că scriu degeaba.
Capitolul e foarte scurt, mult prea scurt; nici măcar nu-mi pot face o idee.
Nu pui space după semnele de punctuaţie, iar modul tău de a descrie de sărăcăcios, ar trebui să mai citeşti.
Cât despre idee, nu ştiu încă, este nevoie de ceva mai mult ca să-mi formez o părere despre ea.
Mă rog, mai citeşte şi citeşte capitolul de două ori sau mai mult înainte de a-l posta.
Baftă.

#3
bha frate da cititi si voi mai sus am zis ca e doar JUMATATE DIN CAPITOLUL INITIAL da cred ca nu ati invatat inca sa citit.Si ce conteaza ata de mult scap-ul dupa semnele de punctuatie, la orele de romana nu cred ca-ti spune aia : Lasati un deget supa punct, sau virgula, sau mai stiu eu ce semn de punctuatie...aaaaaa ca sa va fie voua mai usor de stiut unde e punct si virgula?Citit si o sa vedeti, in primul rand cand citesti un fic nu cred ca te uiti unde are punct si virgula, sar daca a scris bine cuvantul "frumos nu? da ma rog asa e lumea din ziua de azi toti se cred mari scriitori
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#4
Mă scuzi, nu mă lua pe mine cu frate, bine scumpa? Am încercat să-ţi dau nişte sfaturi utile, dar tu nu... Ce ţi-ai spus ? Hai să mă leg eu de asta, aşa-i?
Dacă era doar jumătate de capitol de ce l-ai postat, a? Puţin îmi pasă cât din capitol este, am vrut să critic şi am criticat. Am tot dreptul, right?
În legătură cu semnele de puctuaţie: ba contează dear, te duci la liceu, la facultate, te faci mare şi nu ştii să scrii corect. Ce, am spus că eu stăpânesc ortografia sau gramatica limbii române? Nu, nu am spus asta, ţi-am spus cam ce-am crezut c-ar trebui să ştii şi tu.
Btw, mai uşor ca caps look-ul, pe internet se consideră ţipăt; cu ce drept ţipi tu la mine?
Pune dragă la început de capitol "Frate nu comentaţi, lăsaţi-mi doar pupincureli căci altfel fac pe nebuna".
Nu, nu mă cred mare scriitoare, dar totuşi mă uit de două ori peste un capitol înainte de al posta şi mă străduiesc să iasă ceva frumos, nu ceva clişeic. Dar ce contează, nu? Hai să scriu, nu contează ce, să postez ca să am şi eu multe posturi pe Zup.... Ce să-ţi spun.
Gândeşte-te de două ori înainte de a spune ceva, nu cred că am fost răutăcioasă or smth încât să te legi de mine.

Scuze de off-topic. T__________T

#5
Tnx pt comm dak se poate numi asa.
Datorita tezelor si pentru ca am fost plecata din oras nu am putut continua niciunu dintre fic-uri. O sa incerc ca sa pun in aplicare toate sfaturile care mi-au fost date....era sa uit s-ar putea ca acest capitol sa contina un limbaj vulgar. Spor la citit :)

Cap.2 ["Abandoneaza"]

Ajunse acolo, am fost uimite de cele vazute , toate luminile erau aprinse, spectatori, comentator. Intrasem intr-o cursa adevarata.Ma uit in jur si-l vad pe Leo cum sa ducea in birou. Incep sa alerg, dar cand ajung la usa biroului lui il vad cu o pitipoanca.
-Haide draga, nu are ce sa-mi faca fetita aia. spune el increzator
-Dar este destul de frumoasa, spune ea lingusitoare.
-Fetita aia o sa-ti tabaceasca fundul daca nu iesi!!ma rastesc eu la ea
dupa ce ise, inchid usa si ma duc tinta la el.
-Asculta cap mucegait, pe cine faci tu fetita?intreb eu
-Pe tine, oricum e un miracol ca ai facut atatea puncte. Cursa asta va fi castigata de mine.
Am strans din pumni si am iesit pe usa. Am coborat scarile, m-am urcat in masina si mi-am pus casca."Sa vedem cine rade la urma papusel"spun eu in gand. Pornesc masina, si trec ca fulgerul pe langa masina lui, facandu-i o micuta zgarietura pe aripa stanga. Intru pe pista, dar nu fac bine 400 de puncte ca apare idiotu' si face 500 de puncte. Dupa vro 2 ore de tot facut puncte scorul era de 794 de mii egal. Ne uitam unul la altul aruncandu-ne fulgere, dar nu apuc sa pornesc de pe loc ca deja face inca 200 de puncte. Nu ma las mai prejos si fac si eu 300 de punte. In ultimele minute bag viteza, intorc volanul spre dreapta, rotindu-ma in cerc, si reusesac sa fac performanta de a a vea 1 579 460 p. Ies din masina, fac cu mana la spectatori care aplaudau pana li se incingeau palmele.
-Norocul incepatorului. spune el venind in spatele meu
-Ce noroc? Am fost campionara timp de 3 ani, iar tu de cat timp?Ooo, ce ai spus? Un an? Vai saracutul de tine.
Se aseaza in fata mea si imi arunca fulgere din priviri, dar intr-o fractiune de secunda buzele noastre se lipes, iar limba lui exploreaza gura mea. Raman socata, dar nu stau mult ca si aud:
-Mai sa fie, cei doi campioni sunt un cuplu? Nu uitati dragi spectatori si telespectatori, aici ati auzit-o prima ora. Reveniti la ora 07:00 AM pentru mai multe detalii, numai la CarRacer.
Dupa ce termina de vorbit comentatorul, iar toate luminile si camerele se sting, rup sarutul si ii dau palma. Plec nervoasa de langa el, urc in masina si ma duc acasa. Ajunsa acasa aveam senzatia ca am uitat ceva. "O nu, Sakura..." imi spun eu in gand. Nu apuc sa ies pe poarta ca si vad masina ei.
-Bine mah, tocmai pe mine sa ma uiti? Cum de n-ai uitat sa te saruti cu el?
Incepem sa radem, isi duce masina in garaj si mergem in living pentru a ne uita la televizor. Deschidem televizorul si vedem pe toate posturile marele titlu: "Celebra campioana Kymura Mitarashi, formeaza un cuplu cu Leo Alexander Iushina?" Schimb repede programul si dau pe CarRecer unde il vad pe nemernic cum da un interviu.
<<" Nu suntem de mult un cuplu, doar de vro cateva zile.
-Ce spun prietenii tai despre asta?intreaba un reporter
-Nu au nimic impotriva, e viata mea mi-o traiesc cum vreau.
-Si ce planuri de viitor aveti tu si Kym?intreaba un alt reporter.
-Este strict secret si nu uita dulceata, te astept in biroul meu.>>
Iau perna de langa mine si o arung in televizor. Ma duc in dormitor, ma imbrac intr-o pereche de blugi 3-sf cu taieturi, un maieu negru mulat, care imi scot in evidenta sani, si in picioare o pereche de tenesi lungi si negri. Imi prind parul intr-o coada, lasand sa-mi mangaie chipul doua suvite. Cobor scarile, o salut pe Sakura si ma duc la garaj. Stau cateva minute nestiind ce masina sa aleg. Pana la urma ma hotarasc si iau masina rosie decapotabila. O scot din garaj, deschid portile si ma duc ca gandul, ajungand la destinatie in 3 minute. Parchez masina cum imi vine si urc scarile catre birou. Pe hol erau toti prietenii lui care ma fluierau. Intr u in biroul lui si-l vad cu o alta pitipoanca.
-Iesi in morti mati de aici!!!tip eu la ea.
Vazandu-ma nervoasa iese cat ai zice "ac". Ma indrept spre el si i imping scaunul in perete.
-Asculta papusel, de cat timp suntem noi impreuna?il intreb eu.
-Asculta papusa, spun ce vreau clar? Daca vroiam spuneam ca m-am si f***t cu tine.spune el ridicandu-se dupa scaun si lipindu-ma de perete.
-Nu ma lua pe mine cu dastea ca nu-ti merge. Poate iti merge cu fetiscanele astea care nu au mai mult de 15 ani.
-Esti geloasa? Ele o pot avea cand vor, dar tu cu atitudinea asta n-ai s-o vezi.
-Nici nu ma intereseaza. Pot sa ti-o s**a pana numai pot.
Afiseaza un zambet pervers pe fata, dar se intoarce cu spatele si se duce catre peretele de sticla.Ma uit la el nestiind ce vrea sa faca asa ca ma apropii de el incet.
-Uite cum facem...incetez aceste zvonuri doasr daca...hmmm...sa ma gandesc...daca te culci cu mine. spune el intorcandu-se cu fata la mine.
-Refuz. In fond daca accept o sa spui ca mi-ai dat papuci si tot eu pic de fraiera.
Ies pe usa si trec printre "gorilele" lui, da sincera sa fiu, mai bine saream pe geam. Numa' fluieraturi auzeam. Cobor scarile, iar cand ajung jos vad patru gorile rezemate de masina mea. Pun mainile in san si stau cateva minute uitandu-ma la ele. Ma apropii de masina, dar nici sa nu va ganditi ca reusesc sa intru. Ma incrunt si ii dau un sut in "micutul" celui care era rezemat de usa. Vazandu-l la pamant celelalte trei gorile au sarit pe mine. Doua dintre ele au cazut ca fungi, dar al treilea se tinea destul de bine pe picioare. Incerc sa-i dau un picior in mecla, dar imi prinde piciorul. Imi pun mainile pe capota masini, imi pun toata forta in maini si reusesc cu celalalt picior sa-l lovesc. Dupa ce ma asigur ca nu se mai ridica niciunul, urc in masina, pornesc motorul si dau drumul la radio. Mai stau cateva minute in masina ca sa-mi trag sufletul. Cand dau cu spatele, vad ca celelalte matahale coborau pentru a vedea ce se intamplase. Nu ii iau in seama si pornesc catre casa. Pe totul drumul din pacate numa' Michael Jackson am ascultat, deoarece pe celelalte programe erau concursuri, stiri si alte bazaconii. Ajunsa acasa, las masina in fata porti, intru in casa si ii propun Sakurei sa mergem intr-un club pentru a ne face de cap. Acesta afiseaza un zambet cat toata fata si urcam sus pentru a ne schimba.

~To be Continued~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#6
Bun..am dat si eu pe aici si trebuie sa spun ca titlul m-a facut curioasa,deci am zis sa citesc sa vad si eu despre ce e vorba...Ideea imi place,cu toate ca eu cred ca mai ai mult de lucrat la ea.
In primul rand,niciodata sa nu mai postezi jumatate de capitol.Ori il pui intreg,ori deloc ( e ca si cum te-ai duce la scoala si i-ai da profesoarei jumatate de proiect si ii zici ca-i dai restul maine);in al doilea rand nu mai folosii atatea injuraturi ca da impresia de vulgaritate (este totusi o lucrare scrisa si pe "foaie" nu dau bine astfel de cuvinte),dar daca totusi vrei sa le folosesti spun si tu la inceputul capitolului "Capitolul va contine scene de violenta (explicita sau nu) si limbaj vulgar" etc...
cam tat am avut de criticat.oricum eu astept sa termini capitolul asta si sa-l pui si pe urmatorul.Sunt foarte curioasa cum va evolua relatia dintre cei doi.So bye bye

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#7
Doamne. Nu ai evoluat mai de loc de cand nu ne-am vazut ultima oara pe sun. Stiu ca de multe ori comentarile ti se par rele si necenzurate, dar multe dintre ele sunt adevarate. Nici eu nu sufar greselile de tip space, si eu am o boala cu ele de cand mi s-a spus ca gresesc. Cat despre fic pot sa spun ca mai ai de lucrat, descrierea este plecata in stainatate ( descrie sentimentele dar si locul), actiunea este foarte grabita, stiu ca este o poveste despre curse dar asta nu inseaman ca trebuie sa grabesti si actiunea, ideea este buna dar nu o modelezi, dialogul ocupa 90% din capitole.
Eu citesc acesta poveste asa ca te rog s-o continui.

#8
scz pt intarziere

Cap. 3 [Oferte]

Ajunsa in fata sifonierului ma blochez. Imi revin repede si tot ravasesc hainele pentru a gasi cu ce sa ma imbrac. Pana a urma gasesc o pereche de blugi albastri deschisi cu taieturi, un tricou alb mulat pe care scrie " I'm a simple girl and you'are a crazy boy...we can be fiends?", iar in picioare mi-am luat o pereche de tenesi negri. Sakura si-a luat si ea o pereche de blugi albastri deschisi si mulati, un tricou larg si gri cu o pisica neagra picat de pe un umar, iar in picioare niste adidasi albi. Ne-am dat cu parfum, ne-am luat cate o guma si am coborat jos la garaj. Am deschis garajul si m-am urcat direct in masina neagra de curse. Am apasat pe un buton si am pornit radioul. Am rugat-o "frumos" pe Sakura sa se duca sa deschida portile si sa le inchida in urma mea si am plecat. Drumul nu a fost chiar atat de lung deoarece eram totusi intr-o masina de curse. Cand am ajuns in fata clubului, am observat ca era o matahala la usa, ceea ce imi pare foarte suspect, pentru ca deobicei nu e nimeni la usa. Coboram noi din masina, ne facem ca nu-l observam si dam sa intram in club, dar gorila ne opreste.
-Imi pare rau, dar aici are loc o petrecere privata. spune el foarte serios
-Petrecere privata pe draqu'. spun eu dansu-i un sut in " mandria" lui si lasandu-l la pamant.
Cand vrem sa intram din nou auzim pe cineva care ne striga. Ne intoarcem sa vedem cine e si observam ca erau Hinata, Ino, Tenten si Temary. Le asteptam si intram toate sase in club. Cand intram se face liniste si toate privirile se intorc spre noi. Karin vine spre noi si "ne saluta prieteneste".
-Si ma rog pe voi cine va invitat? spune ea pe un ton superior.
-Aaa..,e o petrecere privata? Ne pare rau, dar nu am stiut, nu-i asa fetelor? spun eu prefacandu-ma.
Fetele afiseaza o fata nevinovata si dau din cap afirmativ. Karin numai comenteaza nimic si se intoarce la grupul ei. Muzica incepe iar si stam si noi cateva secunde sa vedem cum danseaza. Nici nu astept sa se termine refrenu ca-i fac semn dj-eiului sa opreasca muzica.
-Asa dansati voi pe melodia asta? intreb eu putin uimita. Sa va aratam noi dans.
Ii fac semn dj-eiului sa dea melodia de la inceput. Poate va intrebati ce melodie e, ei bine este: Andreea Balan-Superwoman, pentru ca mia placut foarte mult dansul. In timp ce noi dansam, intra pe usa si Leo cu prietenii lui. Acesta nici nu observa ca eu sunt in centrul atentie si se duce la bar.
-Frate, asta nu e tipa care te-a invins? spune un amic de-al lui facandu-l sa se uite catre noi.
Acesta intoarce capul si ramane masca la cat de bine dansam. Cand terminam dansul o lasam si pe Karin impreuna cu prietenele sale sa danseze, noi indreptandu-ne spre bar. Nici nu bag in seama persoanele din jur si comand o cola cu un pai de sigur. Ma rezem de bar si admir "privelistea".
-Papusa, acuma si dansezi? intreaba Leo care se aseaza in fata mea.
-Date ca imi iei privelistea. spun eu lasand sticla pe bar.
-Si daca nu vreau?
-Daca nu vrei atunci an sa te fac sa te dai, spun eu luand sticla si turnandui-o in pantaloni. Vezi ce se intampla dat nu ma asculti?
Acesta printr-o pocnire din degete le spune camarazilor sai sa ne ia pe sus. Cu toate ca nu ne-am lasat noi asa de usor luate, au reusit la un moment dat. Ne-au urcat in masinile lor si am pornit catre...la...bine, nici eu nu stiu unde. Drumul a fost foarte plictisitor, avand in vedere ca nici sa vorbim intre noi nu ne lasau. Cand am ajuns la destinatie, tot pe sus ne-au luat si ne-au dus intr-o casa, ce tot zic eu? Eram o vila in toata regula. Ne-au asezat frumos pe canapea, iar in fata noastra a aparut Leo. Ma ridic calma dupa canapea si ma duc in fata lui, dandu-ma pe langa el.
-Papusel, daca nu-mi zici unde suntem, s-ar putea sa te trezesti maine dimineata in spital, spun eu accentuand ultimele 2 cuvinte.
-Sunteti la mine acasa, bine? spune el plecand spre barul din bucatarie.
Stau cateva secunde in loc cu ochii bulbucati, nesstiind ce se petrece. Ma intorc cu fata catre prietenele mele si observ ca parterul arata aproape la fel ca al meu, exceptand culoarea mobilei, locul televizorului si fotoliilor. Imi intorc capul spre bucatarie, dar vad ca numai era acolo. Nu fac nici un pas catre fete ca-i aud glasul care spunea sa vin pana sus. Inghit in sec si urc scarile sfioasa. Ajunsa la etaj vad pe dreapta un dormitor care arata destul de fine. Intru cu capul inainte sa vad daca e in dormitor, dar acesta ma impinge in camera si inchide usa.
-Ce faci? Daca e vruna din glumele tale sa stii ca sar pe geam. spun eu nervoasa.
-Vreau doar sa-ti mai fac o oferta. spune el apropiindu-se de mine, pana ce distanta dintre noi ramane de cinci centimetri.
-Cat de murdar poti sa joci, ce vrei? intreb eu punand mainile in san.
-Pai...nu ai acceptat sa ti-o tragi cu mine pentru ca iti era frica sa nu spun ca eu te-am parasit. Acum am alta oferta, poti sa incepi orice zvon despre mine, daca...dar nu apuca sa termine sa-l intrerup.
-Pot sa zic orice vreau, chiar si ca m-am despartit de tine. spun eu optimista.
-Nu uita, tatal meu detine toata masmedia, pot sa-i zic sa tipareasca tot ce vreau, iar unchiul meu e avocat, ma scoate din orice belea.
-Ma doar fix in cot despre arborele genealogic al...insa de data aceasta nu reusesc eu sa termin pentru ca-mi inchide gura cu un sarut.
"Buzele li sunt atat de moi, delicioase...dar partea mea cea buna nu apuca sa zica mai departe."
"Ce tot zici acolo? Nu ma pot indragosti de el, e prea afemeiat, vrea doar sa ma f*t cu el. spun eu tare incat partea mea buna sa ma auda"
'Da-i o sansa, te-a sarutat de doua ori, te rog, pentru minee. spune partea mea buna"
Inchid ochii si ii raspund la sarut. Acesta ma cuprinde de talie si ma trage spre el. Acesta rupe sarutul si contunua cu mici pupici ce cobor usor pe pielea catifelata a gatului meu. Las capulpe spate, facandu-i astfel mai mult loc. Imi mus bufa inferioara, stiind ca o sa regret asta mai devreme sau mai tarziu. Acesta ma ia in brate si ma intinde usor pe pat, nedeslipindu-se de buzele mele. Isi da tricoul jos ramanand la bustul gol. Il masor din cap pana-n picioare, iar cand ajung la ochii lui negri ca pana corbului afisez o fata care "cersea" sa treaca mai departe. Ma trage de mana, ridicandu-ma astfel in sezut si imi da tricoul jos, ramanand astfel doar in sutien. Ramane cateva secunde si admira formele, dar revine repede la normal si ma saruta pasional, nu apuca sa treaca mai departe caci...

~To be Continued~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#9
Am venit si cu nest-ul mdea vad ca am multi vizitatori si putine comm-uri
Pentru 3 comm-uri aduc next-ul spor la citit :)

Cap. 4 [Oferte peste oferte]

Ma trage de mana, ridicandu-ma astfel in sezut si imi da tricoul jos, ramanand astfel doar in sutien. Ramane cateva secunde si admira formele, dar revine repede la normal si ma saruta pasional dar nu inainte de a ma tranti in pat. Mainile lui calde imi mangaiau usor sani, facandu-ma sa gem usor. Dupa putin timp, mainile au fost inlocuite de buzele lui, care imi sugea, musca si lingea delicat unul dintre sfarcuri. Imi da rapid pantalonii jos si incepe sa-mi maseze zona intima. Trupul meu vibra sub atingerile lui usoare si precise, dorind mai mult. Degetele intrara in mine, facandu-ma sa-mi arcuiesc spatele de micuta durere pe care am simtit-o la intrare si incepu sa faca miscari cu ele, calculate si precise. Dupa ce se satura cu degetele, se trase in jos si incepu sa savureze acel loc cu limba. Limba intra in acel loc intunecos si umed, gemeam si icneam de placerea, la care eram supusa. Simt ca numai pot si ma eliberez. Brunetul gusta putin lichidul albicios, vascos si isi dadu jos pantaloni cu tot cu boxeri. Isi potrivi mandria si se impinse in mine. Imi arcuiesc spatele si scot un mic tipat de durere. Ma saruta scurt pe buze si incepu sa faca miscari de du-te-vino. Miscarile erau repezi, dar si precise. Muschi de pe abdomen se in cordau la fiecare miscare pe care o facea.
-Mai...adanc, spun eu printre gemete.
Leo se impinge mai mult patruzandu-ma mai adanc, facandu-mi pe plac. Noroc cu prezervativul caci altfel s-ar fi intamplat ceva foarte, foarte neplacut. Dupa ce termina de aseaza langa mine respirand din ce in ce mai rar. Afisez un zambet pervers pe fata si asez peste el.
-Deci, papusel acum pot sa zic orice vreau despre tine fara ca tu sa intervii? spun eu fericita.
-Exact, spune el scurt si tragand patura peste noi.
"Trebuie sa recunostica e destul de bun la pat, spune partea mea buna"
"Nici sa nu te gandesti ca o sa-i dau o sansa, spun eu tare si clar."
-Sa zicem ca dintr-un motiv sau altul m-am razgandit si am eu o propunere pentru tine.
"Tocmai i-ai dat o sansa, spune din nou partea mea buna"
-Ce fel de propunere, papusa?intreaba el din ce in ce mai curios.
-Poi eu o sa f*t cu tine cand vrei pentru un mic micut favor.
Acesta se uita foarte interesat de descutie si asteapta sa-i spun favorul. Ei bine poate stati in suspans in legatura cu favorul si vreti sa-l aflati, dar il veti afla mai pe la sfarsit. Dupa ce il zic acesta este de acord. Ma dau dupa el ma imbrac la loc si cobor jos la ceilalti care erau foarte ingrijorati deoarece am stat vro doua ore si ceva sus. Le salut pe matahalele lui Leo, le iau pe fete, dar nu apucam sa iesim pe usa ca-l vedem pe Naruto care tocmai vroia sa intre. Il salut bucuroasa si iesim pe usa, dar realizam ca nu avem masina. Scot telefonul din buzunar si sun la taxi, le spun adresa, iar in 2 minute apar si taxiurile. Va dati seama ca nu incapeam intr-un taxi si am comandat doua. Eu si Sakura bine inteles ca am coborat primele, deoarece casa mea era cel mai aproape. Ajunse acasa, am vazut ca usa de la garaj era deschisa si mi-am amintit ca masina o lasasem la club. Ii spun Sakurei ca ma intorc in zece minute si o iau la fuga catre club. Pasii mei se auzeau din ce in ce mai tare, deoarece picaturile de ploaie isi faceau aparitia. Cu cat inaintam cu atat picioarele imi erau mai grele. Insfarsit ajung in fata clubului, unde imi vad masina facuta praf. Ma apropii incet, dar cu cat ma apropiam cu atat eram mai nervoasa si nu trista. Ajunsa in dreptul usii soferului vad ca nici volan numai avea. Oftez intristata si ma indrept spre casa. Picaturile de ploaie se loveau de corpul meu cu putere, iar din cand in cand si cate-o masina ma mai stropea. De unde draqu' vin toate masinile? In fond e deabia trei noaptea. Insfarsit ma urc pe trotuar, dar nu apuc sa mai fac doi pasi, caci picioarele si se ingreuneaza si pic jos inconstienta. Dupa vro doua ore de inconstienta ma trezesc. Imi deschid usor pleoapele, clipesc de cateva ori si ma ridic in sezut. Observ ca eram intr-o camera cu peretii albi, in fata mea era o masuta din sticla pe care se afla o plasma LG. Imi intorc privirea spre stanga si vad ca era o usa din sticla ce ducea spre balcon. Deodata aud cum usa se deschide si Leo intra pe ea. Era imbracat intr-un tricou alb mulat, o pereche de pantaloni de trening negri si o pereche de papuci de casa albi in picioare.
-Ce s-a intamplat? cum am ajuns aici? intreb eu destul de aburita.
-Pe mine ma intrebi? Nu eu am lesinat pe strada, spune el indreptandu-se spre balcon.
Ma intorc spre partea stanga a patului vrand sa cobor, dar observ ca eram doar in lenjeria intima. Printr-o miscare fulger ma acopar cu patura pana la gat. Acesta se intoarce cu privirea catre mine si imi spune ca hainele mele erau ude fleasca si murdare asa ca le-a pus la spalat. Ma ridic nemultumita in sezut si intr-o fractiune de secunda ma trezesc cu camasa in cap.
-Sa stii ca nu asa se trateaza o fata! tip eu la el.
-O, da? Atunci cu ce te imbraci? ma intreaba el.
Tip la el sa iasa afara si in timpul asta ma si imbrac. Dupa ce ma imbrac incep sa ma uit prin camera, poate gasesc vro oglinda. Ma indrept tinta catre sifonier, pentru ca arata aproape ca al meu si daca arata ca el trebuie sa aiba o oglinda pe usa. Deschida usa sifonierului fiind asaltat de mirosul parfumului lui ( al lui Leo nu al sifonierului). Ma uit pe usa si vad ca era o oglinda mare, cat mine. Uitandu-ma cu atentie, observ ca imi statea destul de bine in camasa lui. Inchid usa si fonierului, ies din camera si cobor jos. Cobor incet scarile, nestind ce ma astepta la parter. Dupa ce am coborat si ultima treaba il observ ca Leo nu era nicaieri. Inaintez sfioasa, uitandu-ma si in stanga si in dreapta. dupa ce sunt suta la suta sigura ca nu e in living ma asez pe canapea. Cand sa dau drumul la televizor ii aud vocea venind din spatele canapelei. Intorc repede capul si observ ca erau niste draperii si o usa pe peretele nordic. Ma ridic repede si ma indrept spre usa. Inainte sa intru pun urehea sa aud mai bine.
<<-Nu asta ne era intelegerea!! Tot ce trebuia sa fac era ca eu sa castig cursa si pornesc niste zvonuri nu sa ii distrug viata. spune Leo
-Asculta pustiule, daca mai zaresc acea persoana persaoana pe strada pe distrug pe amandoi. S-a inteles? spune o voce.
-Nu!! spune Leo inchizand telefonul.>>
Dupa ce se termina discutia intru in birou, sau cel putin asa parea si il intreb pe Leo cu cine vorbea. Acesta se aseaza pe scaun, isi ridica privirea asupra mea, dar cand sa spuna ce s-a intampla ramane pur si simplu blocat. Afisez un zambet mic si a asez pe biroul lui spunandu-i sa-mi zica ce s-a intamplat.
-Sponsorul meu are un rival, iar rivalul lui sponsorizeaza un alt sofer de curse pe care trebuia sa-l sponsorizeze sponsorul meu, doar ca rivalul lui i-a luat-o inainte. Acuma eu trebuie sa-l amenint pe ala ca daca nu renunta o sa si-o ia rau pe cocoasa, doar ca nu-mi place sa fac treburile murdare ale altora.
-Am inteles. spun eu multumita si dansu-ma jos dupa biroul lui. Dupa cum am vorbit aseara, acum e timpul sa-mi intorci favorul.
Il iau de mana si mergem sus pentru ai alege ceva de imbracat. Va dati seama ca nu prea am picat de acord la primele propuneri, dar pana la urma a fost de acord sa se imbrace cu o pereche de blugi albastri inchisi, un tricou negru mulat iar peste o camsa alba cu maneca scurta. A fost o problema si cu incaltamintea, dar pana la urma a luat adidasi albi. Dupa ce "l-am mbracat" si s-a dat si cu parfum am coborat jos pentru a merge.
-Cred ca uiti ceva, spune el asezandu-se in fata mea.
Ma uit la mine si imi dau seama ca eram in camsa lui. Il trag iar de mana pentru a merge sa-mi arate unde mi-a pus hainele. Acesta s duce in dreapta scarile unde era o usa si va dati seama ca acolo era baia "de jos". Dupa maxim doua minute il vad cu hainele mele pe brat. Ii sun sa se intoarca cu spatele pentru a ma imbraca, dar nici ca ma asculta asa ca-l dau afara. Dupa ce ma imbrac, ies pe usa unde-l vad pe Leo care astepta de cateva minute bune. Inchide usa si mergem la masina. Urcam in masina si ne indreptam catre liceu, acum e momentul in care aflati conditia mea.

~To be Continued~
Care e conditia?
Care era defapt discutia de la telefon?
Veti afla in cap urmator
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#10
oaw... ce frumos:)
Acest capitol a fost frumos doar ca a fost foarte scuurt! Nu imi plac capitolele scurte>:P
Si ne mai tii si in suspans:P
Cine i-a facut masina zob, ce propunere i-a facut lui Leo?! off.... multe intrebari mai pun si eu
mdeah... stiu ca nu, dar neah... imi incerc si eu norocul
aaaa si... merci ca NU m-ai anuntat si pe mne:-w
sper ca data viitoare sa o faci:D si sper ca nextu sa fie mai lung
poi... cam atat am avut de comentat:P
spor la scris si sa ma anunti cand postezi nextu
Bye'bYe:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.425 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Adrenalina in viteza a 5-a Bullet 3 2.783 20-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: gothic_yumi
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.558 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 5.321 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)