Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Koizora

#1
[Imagine: 400px-Koizora-banner.jpg]
Titlu : Koizora
Genre: Drama, Romance
Japan Casts:
Mizusawa Elena , Seto Koji

Poveste : Mika, o adolescenta care asteapta cu nerabdare un iubit. In timp ce ea inceca sa dea de baiatul visuriolr celei mai bune prietene un tip o saruta. Aceasteia ii se pare un fel de jignire acel sarut, dar nu v-a stii ca acela o sa fie inceputul unei drame in tot sensul cuvantului.



Ce parere aveti despre aceasta j-drama ?
Pe cine alegeti : Yuu sau Hiro ?
Ce parere aveti despre cuplul HiroxMika ? Dar despre YuuxMika ?

Raspunsurile mele ^^ :

Este o j-drama superba, felul in care decurge povestea m-a fascinat. Este o poveste scurta si violenta in acelasi timp, este cam neplacut ceea ce s-a intamplat cu ea si cu el la fel. Multa lume a fost impotriva lor, nu numai lumea ci si viata, natura. Au facut-o pe ea sa-l piarda, dar totusi mi-a placut ca a ramas in sufletul ei.

Mie mi-a placut mai mult de Hiro. Nu pentru ca el era rolul principal ci prin simplu fapt ca tinea la ea cu adevarat. Totusi m-a enervat atunci cand a facut tot felul de lucruri cqa sa o indeparteze de el.

Cuplul HiroxMika mi-a placut deosebit de mult, chiar se potriveau. Dar din pacate s-a intamplat ce s-a intamplat. Hmm cuplul YuuxMika, nu a durat prea mult 21 aici a fost un exemplu clar din fraza aceea ' Dragostea adevarata invinge mereu ' 21. Chiar daca relatia s-a destramat cand a auzit ce a auzit =).

Puteti sa vizionati aceasta j-drama aico
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#2
Am vazut si eu acest Jdrama. Superb in toata puterea cuvantului. Povestea a fost cu adevarat impresionanta si personajele m`au incantat. SI ce`i drept am plans...

Dintre cupluri, aleg HiroXMika. Mi se pare ca se potrivesc mai bine. Si in plus Hiro mi se pare mult mai simpatic si ma dragut.

Cuplul HiroXMika, am spus mi se pare cel mai simpatic. Hiro este super dragut. Relatia dintre cei dio e mai complexa si cuprinde mai multe intamplari, desi sfarsitul...ei bine a fost trist...
Cupulul YuuXMika, ce`i drept nu a durat prea mult, dar nici nu mi`a placut in mod special. Nu stiu, Yuu era cam prea linistit, Mika si ea linistita, nu prea aveau loc chestii atat de interesante sa iasa scantei si asa mai departe. Yuu era baiatul acela responsabil si foarte cult, dar care e totodata moale si putin cam plictisitor (eu mereu tin cont de sarea si piperul actiunii :3)
Zbye :]
KyuMin.

#3
Eu l-am văzut aseară după ce am văzut topicul 21 It was so "OMG OMG <333" Oricum...am plâns...am plâns aproape ca şi la Clannad >.< Oricum... a fost primul meu Jdrama *don't laugh...don't laugh, onegai T^T"*

Cupluri...HiroXMika. I-am ales pe ei fiindcă (,) chiar se potriveau. La sfârşit, la faza cu Hiro în spital , IT WAS AWESOOME! Ok..am plâns odată cu Mika xDD I mean...nu am cuvinte. Era atât de superb momentul and stuff like that and I cried a lot o.o Ari-san knows it better *she called me and I was crying in that moment xD*

Pe cine aleg dintre Hiro şi Yuu? Hiro. I mean..I like Yuu too, but he is so calm and and... I don't like calm guys...Maybe a lil'. Lăsând asta, mie mi.a plăcut de Hiro foarte mult. chiar ţinea la Mika cu adevărat..and..îmi plăcea părul lui 9 But..faza cu îndepărtatul de Mika was a no no no >.< M-am supărat pe el xDD But..Hiro still rulz , even if he died. And the thing with the sky... I loved that <33

ÃŽn concluzie, primul meu Jdrama was A W E S O M E <33333333

Pinguchuu <33

#4
Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci....eu am plans la asta.L-am vazut acum ceva timp dar si acum mi-ar veni sa plang pe bune de la endingul filmului.Si colac peste pupaza Hiro,devenise intr-un timp un nemernic care bineinteles dupa ce a aflat ca e blonav a indepartat-o.Deci eu m-am uitat la varianta asta car ai pus tu posa daca nu ma insel mai e si una koreana sau taiwanesa?in fine...filmul nu prea mi-a placut sincera sa fiu ,dar serialul a fost genial4

Yuu nu imi place4

#5
Ce parere aveti despre aceasta j-drama ?
Hmm..părerea mea este una destul de bună. Îmi place în special personajul principal Hiro cu buzele lui de răţoi 21 E foarte cute.
E una din primele mele drame şi nu regret că am vizionat-o. Mi-a plăcut foarte mult chiar dacă a avut atâtea evenimente triste pe parcursul ei. Ca cel cu [,] copilul sau când a aflat Hiro de boala lui + când a murit şi mă rog, altele.
Pe cine alegeti : Yuu sau Hiro ?
Hiro all the way! Yuu nu-mi place nici ca aspect, nici ca personalitate. E prea calm...tipul de băiat la locul lui, pe când Hiro e opusul lui ceea ce îmi place mai mult :]
Ce parere aveti despre cuplul HiroxMika ? Dar despre YuuxMika ?
HiroxMika = Un cuplu foarte drăguţ, se potrivesc destul de bine şi arată bine împreună. Amândoi sunt tăcuţi dar spun mult mai multe prin fapte decât prin vorbe.
YuuxMika = Nu prea am dat atenţie cuplului ăsta...Nu-mi plac diferenţele dintre ei + deja aveam o părere formată despre Mika cu alt băiat(Hiro) deci sincer, cuplul YuuxMika nu e nici pe a aproape de a-mi plăcea.

#6
Uuu15. L-am vazut, la recomandarea bunei mele prietene.
Acum sa vedme intrebarile39.

1. Ce parere aveti despre aceasta j-drama ?
Deci e prima jdrama pe care am vazut-o, nu pot sa fac exact o comparatie cu altele. Insa, povestea m-a impresionat 105. Nu am vazut eu cine stie ce drame bune la viata mea, insa aceasta chiar mi-a placut. Mereu mi i-am imaginat pe japonezi bun in filmele SF datorita tehnologiei ep care o au, insa la drame... Chiar mi-a placut. Ma asteptam sa aibe o boala sau ceva, dar cancer. Adica sa nu fie ceva fatal <.<. Interesting 43.
2. Pe cine alegeti : Yuu sau Hiro ?
Hm... Amandoi mi se par niste personaje interesante39. Insa il aleg pe Hiro. Nu stiu, Yuu imi apre mai mult ca un sclav, face tot ce zice Mika. <.<. In plus, Hiro arata asa mai rebel, genul meu15. Toti baieti din scoala cu parul saten, numai el blond. 43.
Ce parere aveti despre cuplul HiroxMika ? Dar despre YuuxMika ?
HiroxMika- Cred ca s epotrivesc si nu numai pentru ca asa este si in film. 21. Pur si simplu personalitatile lor se intersecteaza. 15 [ date matematice o.o]
YuuxMika - Nu stiu, nu zic ca nu s epotrivesc... insa cred ca vor fi un cuplu nush... ceva in genul BF dar nimic mai mult. Nu e chiat atat de usor sa te indragostesti de o persoana cand iubesti pe alta. 106
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#7
Koizora a fost mult timp jdrama-ul meu preferat <3 . Si mereu va ramane in top 5 .
1. Ce parere aveti despre aceasta j-drama ?
Am vazut si serialul si filmul , dar serialul mi-a placut mai mult . Cred ca si din cauza ca Seto Koji il juca pe Hiro ;''3 . Dar nu conteaza asta , parca in film a fost mai .. nu stiu , mai altfel .
Am plans o gramada . De fapt , am inceput sa plang de la inceput , cand isi amintea ea si a zis ceva de genul ca nu mai e si ca va ramane in inima ei sau ceva de genul + melodie daia de fundal -> boceala . Am plans de multe multe ori . Si cand au facut prima poza impreuna , si cand Mika i-a spus lui Hiro despre copil si s-a dus si i-a cumparat ceva si a felicitat-o , si cand s-a vopsit brunet si l-au acceptat parintii ei , si cand a murit copilul , si cand a aflat de boala .. ce mai , am bocit calumea . Povestea mi s-a parut impresionanta , chiar daca Mika avea momente cand ma calca pe nervi . Ala saracu' statea si suferea si ea era cu altul . Ok , el a vrut sa o indeparteze , dar putea si ea sa se intereseaze , plus ca a dat inelul jos , ce m-a enervat la faza aia . Poate am o mentalitate invechita , dar ma rog .
De Hiro mi-a placut la nebunie . Era asa idiot si cute si dragut si grijuliu si s-a schimbat mult de cand a cunoscut-o pe Mika . Si la sfarsit a devenit chiar responsabiiil .
2. Pe cine alegeti : Yuu sau Hiro ?
Hiro . Clar . Lui Yuu nici nu prea i-am acordat prea multa importanta . Era prea linistit si destept si prea se asemana cu Mika . In schimb Mika si Hiro se completau si asta mi-a placut <3 .
3. Ce parere aveti despre cuplul HiroxMika ? Dar despre YuuxMika ?
HiroxMika mi-a placut la nebunie . Au facut multe sacrificii , au trecut prin multe impreuna si au avut o poveste scurta , dar frumoasa . Plus ca se completau reciproc si asta a fost chiar cuute .
YuuxMika nu prea . Erau amandoi potoliti si parca erau prea la fel .. Nu era niciun contrast , nu , nimic ..

#8
Koizora a fost un serial dragut, dar putin exagerat. Spun asta pt ca Mika a trecut prin toate dramele care i se pot intampla unei adolescente: a ramas insarcinata, a pierdut copilul, a fost batuta (aproape violata), prietenul a parasit-o... Ca si interpretare, actorii au fost ok, finalul mi-a placut si au existat faze la care sa plang, ceea ce pt mine inseamna ca filmul a fost bun. 10
Mika era cam naiva in majoritatea timpului si era intotdeauna cea care avea de suferit, fizic sau sufleteste. O fata foarte cuminte, dar prostuta in ceea ce priveste sentimentele. Hiro nu mi-a placut la inceput din cauza ca o ranea pe Mika prin atitudinea lui de bad boy, iar apoi incerca tot timpul sa ia decizii in locul ei, ca atunci cand s-a despartit de ea fiindca nu credea ca ea ar suporta sa ii fie alaturi in timpul bolii. Oricum, se vedea ca tine mult la ea cand a aparat-o de fosta lui prietena si de gasca ei de tipi rai si pt ca a decis sa o sustina cu sarcina si copilul. Mi-a parut rau ca ea a pierdut sarcina, a fost chiar trist si frumos ca au hotarat sa mearga in fiecare an in acel loc sa se roage pt fetita lor pierduta.
De acel Yuu nu imi prea amintesc, cred ca era de treaba si o placea cu adevarat pe Mika, dar probabil ca nu era neaparat interesant. Cred ca un rol important l-a avut Nozomu, prietenul lui Hiro, pt ca, daca nu era el, Mika nu ar fi aflat niciodata de ce a parasit-o Hiro si ca acesta era bolnav si nu i-ar fi putut fi alaturi. Prin interventia lui Nozomu, cei doi au avut ocazia sa se impace si sa mai petreaca unele clipe dragute si optimiste impreuna, chiar daca, in final, nu au dus la fericire si s-au spulberat. A fost frumos cand ea s-a dus in locul memorial iarna si a dus manusi si pt Hiro si pt fetita lor. Smile
Mi-a placut mult serialul pt ca a fost trist si il recomand tuturor celor carora le plac filmele ce provoaca un plans sanatos. 71
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)