Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

King of the Hill

#11
Eu razand din cauza frumoasei ghicitori am inceput sa ma gandesc cum sa te gasesc. Si intr-o seara mai amara am intalnit o fecioara si-am rugato frumusel sa se dea usurel la mercenari inarmati ce te pazeau neinfricati. Cum mergeam eu linistita, deodata-am observat ca un corb sa usurat pe haina mea de imparat, si am inceput sa il blestem pana sa prabusit misel crezand ca dat necuratu peste el. Corbu incet sa ridica crezand ca in urma ma lasat dar el nu avea idee ca pe el nu mai avea pene, si cazand acum detot a patat pamantu tot. Lasand pasarea in urma te-am cautat pana si-n luna, dar nici urma de tine pana cand a dat in mine o idee adevarat sa nu te caut draga fata, am ucis toti corbi tai si te-am lasat incuiata acolo unde nu te mai putea gasi nimeni niciodata. Si-am plecat frumusel spre dealul mititel facandu-mi tron in varf la el. Si asa am devenit regina peste tot ce am gasit si tu ai lasat in urma. 10

#12
24 Ahahaha, am ras, dragute rime, imi place ce ai facut. Hmm, sa vedem.

Si incuiata in eter, mi-am folosit bagheta magica, imprumutata de la Hermione, cu ajutorul careia m-am propulsat intr-o alta dimensiune catre un nou tron, pe un nou deal. Si se intampla sa fie in King's Landing, unde sunt inconjurata de Varys si toti ceilalti supusi ai mei, iar dragonii casei Targaryen ma protejeaza cu conditia sa ii ofer tronul cand voi muri, lui Daenerys. Am ridicat scuturi magice in jurul castelului si am pus Devoratori ai Mortii sa ii pazeasca portile. Si uite asa, eu citesc Asimov pe tronul cel comfortabil din varful dealului.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#13
Eu lacoma de felul meu vreau desigur si cei altau, si cum nu am cum intra am inceput sa ma gandesc cum as putea sa te pacalesc. Si nu mi-a lua mult deloc sa descopar pe loc o slabiciune mititica la a ta putere demonica. Am rugato pe zana mea sa ma faca mica cat ia si uite asa am patruns in castel la tine lovindute usurel ducandute spre vise frumoase cu spuma decorate si acadele minunate. Apoi tronu ti lam luat si am ucis tot ce iubeai si am devenit cea mai de temut fiinta distrugand astfel tot si facandu-ma nemuritoare si atat de puternica incat si daca ma priveau oameni ingenunchiau. MUHAHAHA! X.X ma luat valul.

#14
Dar ceea ce tu nu stiai este ca traia in a ta imparatie o fata ce nu cunostea frica. Ea se antrenase cu sabia de mica si vazand macelul a decis sa-ti ia tronul. Desigur, soldati i-au iesit in cale, dar ea le-a furat viata repetand pentru fiecare in parte 'Te tau, te feliez, cu talent te decupez!'. Dupa ce i-a omorat pe toti, a patruns in castel, a inchis zana intr-un glob de cristal sin care nu putea iesi, a intrat in sala tronului si te-a dat afara din castel. Astfel ea a devenit regina peste intreg dealul! Si acea fata sunt eu! Smile
[Imagine: tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg]
Are you surely not lying, little Biersack?

#15
Eu , o fata obisnuita , ma saturasem sa primim ordine excentrice de la tine asa ca (scuze de cacofonie), cu ajutorul satenilor , am intrat cu forta si te-am provocat: ,,-Cine-i cea mai tare , tronul va ocupa , si cum vad eu , domnita mea , eu voi castiga ! " Amandoua ne-am batut , pe viata si pe moarte , dar eu , cu ultima suflare , cand nu erai pe faza , ti-am retezat parul , si tu , de rusine , te-ai ascuns si nimeni n-a mai auzit de tine si m-au proclamat pe mine Regina si am condus tara , ajutand pe toti si toate , acestia n-avand chef de-a ma demite ! (Mda , lipsa de inspiratie)

#16
Am pus praf de scarpinat pe tron cand nu erai atenta, si in timp ce tu esti momentan ocupata sa te freci de scoarta celui mai apropriat copac ca un caine in calduri, eu inlatur tronul actual cu ajutorul unui elicopter si instalez unul nou, echipat cu o buda ca sa nu trebuiasca sa merg la baie si sa ofer prilejul cuiva de a ma detrona. De asemenea ordon noilor mei slujitori sa te lege de copac, in asa fel sa nu te poti scarpina, si sa te gadile din cand in cand.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#17
Sa ma gadile ?!... Sadic 20
Hmm ... Sa vedem ... Cu o pila rod funia , si pornesc spre castel , unde-ti mituiesc slujitorii ... Ajunsa in sala tronului , fac o vraja si tu ajungi in fata iubitului tau , care esti plin de sangee , deoarece l-am omorat eu 5 Iti inlocuiesc tronul cu unul de argint negru (inventat de mine) pe care scrie cu argin numele meu .

#18
Dar, .::Alina_vampire::. , tu nu ai stiut niciodata ca iubitul pe care l-ai omorat cu siguranta nu era al meu si nici al vreunui fost posesor al tronului. Caci tu dormeai linistita cu o noapte inainte si eu, parsiv si doritor de a pune pana pe 'cest tron, m-am strecurat in camera ta cea frumoasa pe sub usa din lemn de nuc, band un lichid rosu ca sangele ce ma facu de-n data mic. Si asa am mers tiptil catre al tau pat si am presarat asupra ochilor ce-ti apartin un praf magic care in doar cateva ore te-a zapacit. Si cand tu voioasa te-ai trezit n-aveai cum sa stii ca esti ametita si astfel pacat mare ai facut - n-ai omorat iubitul, ci propriul tata.

Si dupa ce-ai aflat asta devastata te-ai aruncat la pamant si ai tipat de durere trei zile si trei nopti, plecand indurerata de pe tronul tau de argint cu numele de argint scris pe el. Si-ai hoinarit saptamani intregi pe taramurile noului rege Rares care, in timp ce tu erai plecata, s-a stercurat cu bombele in palat si-a dinamitat acel frumos scaun, inlocuindu-l c-un tron al toamnei, unul mistic acoperit de frunzele vietii provenite tocmai din Autumn Land, inima anotimpului. Si-n jurul meu pluteste si acum o bariera de ploaie tainica si frig si frunze care ma apara pe tronul meu in timp ce stau si conduc...

Cateva luni mai tarziu am aflat ca .::Alina_vampire::. s-a sinucis de la remuscarile apasatoare, efectul sinuciderii propriului tata, dar asta-i alta poveste pentru alti regi...

#19
Pe taram al regelui Rares, o furtuna naprasnica a maturat padurea magica de vest, in mijlocul ei, aflandu-se o umbra naprasnica, din o alta dimensiune. Aceasta avea un singur scop: Sa cucereasca lumea pe care s-a teleportat. Dupa cinci zile si cinci nopti de stat inconstienta, umbra a devorat toata viata pe raza de un kilometru. Reincarcata, ea s-a indreptat spre maretul palat al regelui, care stralucea sub razele soarelui. Creatura a zambit si s-a lasat sa alunele pe zidurile minunate ale castelului, delectandu-se cu culoarea sa aurie.
Peretii ii povesteau toate razboaiele si tradarile pe care le-a purtat acest regat.
A alunecat in sala tronului, privind fascinata bariera aceea minunata. Umbra a atins acel scut, lasand urme negre pe el. Toate fortele naturii nu puteau oprii ceva ce era mort de secole. Intr-un final, umbra a penetrat brariera, asezandu-se pe tronul gol, deoarece regele mersese la baie. Atunci, valuri de materie neagra au inceput sa curga din ea, ca un torent neindurator, facand totul palid si rece.
Intre timp, regele s-a intors. Alarmat, si-a luat arma cea mai puternica, trecand de bariera cu scopul de a strapunge creatura. Arma sa afundat in faldurile negre ale umbrei, blocand-o. Neputincios, regele a incercat sa o sfasie, dar s-a trezit captiv.
Cu un ras gutural, noua conducatoare l-a luat de gat, incepand sa il stranga usor si agonizant, privind cu satisfactie cum se scurge viata din el. Insa stia ca ar fi fost mult mai folositor viu, decat sa fie o bucata de carne putrezinda.
I-a pus mana nenaturala pe pieptul pln de viata, sfasiindu-i hainele pretioase si pielea si apucandu-i inima atat de umana. A strans-o usor, scufundandu-si degetele ascutite in ea si infectand-o cu aceeasi esenta neagra ca si pe ea.
Copacii n-au mai avut glas, pasarile si-au uitat trilul, doar instrumentele omului si vuietul desertic al vantului auzindu-se singuratic.
De acum sarmanul rege cazut avea sa fie sclavul ei, la fel ca si acel regat, fiindca ea venise.
(scuzati daca vi se pare prea grotesc...prea multe carti citite)
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)