Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kim Possible

#1
Ce parere aveti despre noul desen animat de pe TVR 1: Kim Possible?

Mie mi se pare super. Insa as vrea sa stiu d la voi care poate l-ati mai urmarit pe Youtube. Inca nu pot pricepe cu ce se ocupa Kim. E spioana? Parca asa mi se pare.

#2
Am vazut şi eu câteva episoade, acum ceva vreme, din Kim Possible. Nu mi se pare nimic exceptional, doar faptul că .. well este un desen de la Disney şi se ştie cât de bine sunt create acestea.
Hmm ce să zic, este desen. Simpatic, şi totodată ireal. Kim nu este spioancă, în adevaratul sens al cuvântului, este ca o eroină ce îi salvează pe toti cei aflati la ananghie, toti o cunosc şi totuşi pare să ramână fermă, fară să devină îngâmfată. Este tipicul de desen care îmbină actiunea cu amuzamenzul, stupiditatea cu seriozitatea. Este draguţ, copilaresc.. Şi are toate caracteristicile ce le poate cuprinde un desen.
Nu sunt o împatimită a acestui desen, de fapt a desenelor în general, cele pe care le ştiu sunt mai mult de când eram ceva mai mică, când încă le credeam spectaculoase. Această Kim este ca o eroină a copilariei fiecaruia, exact acel tip.
Iar desenul este destul de .. bine elaborat, să zic aşa.

#3
Destul de bun desenul acesta imi place mai ales personajul secundar Ron s-au cum il cheama pe blondul acela.Kim este fata de lcieu perfecta fiind majoreta,invatand bine si o "super-eroina" care isi face treaba perfect.Kim are rivali mari dar din pacate foarte prosti(un minus pt. serial0 imi place ca are cunostinte in toata lume.Pe langa TVR1 desenul este difuzat si de Jetix dar acestia au achizitionat doar 16 episoade dintre care difuzaza doar 9.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#4
Imi place,e acceptabil.Nu ma plictiseste,ma uit cu placere si ce e cel mai important ma relaxeaza.Pe TVR1 nu l-am vazut.Nu ma uit pe postul ala,e plictisitor,nu prea am ce sa vad.Sorry,asta e parerea mea.
Am vazut toate episoadele pe Yutube,cu vocile originale si am melodia de inceput (in romana,inregistrata)pe tel.
Imi place Kim,grafica e destul de draguta...hai,ca merge.
Fata de alte porcarii care au aparut si apar acum....Kim Possible e bun...ma rog..buna21)
[[varu meu din Amnerica are un coleg cu numele de familie Possible 4 Nu-mi pasa cine nu crede1010]]

#5
Hmmm...am vazut si eu cateva episoade intregi din Kim Possible . Nu prea imi place , nu stiu nu ma atrage in mod special xD In rest mai urmaresc asa jumatati cand nu am ce face si la tv da Kim Possible . E interesanta povestea , Kim o adevarata eroina care salveaza lumea de fiecare data . Actiunde de asta bla bla xD Imi place de chestia aia roz si cheala O.o nu stiu ce e aia , dar e destul de draguta xD Are un cap frumos si roz xD Imi plac scenele de actiune si finalurile . Cred ca alea sunt cele mai bune . Inceputul nu imi place niciodata xD Plictisitor . Eh nu prea sunt o mare fana a acestui desen , dar nu spun ca nu pot sa il admir . Disney creeaza desene foarte frumoase , trebuie sa ii aratam respect xD

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#6
Kim Possible?
Cred ca in total am vazut maxim patru episoade, sau poate chiar trei. Nu prea ma incanta cu ceva, il urmaresc cand nu am ce face. Doar un episod cred ca mi-a captat atentia cu adevarat, dar celalalte mi s-au parut prea penale si plictisitoare. Se intampla cam acelasi lucru in fiecare episod, Kim salveaza situatia si totul se termina cu bine. Grafica nu mi se pare cine stie ce, un 7 cu indulgenta. Dar nu pot spune ca nu are ceva care sa ma amuze. Mi se pare foarte haioasa acea cartita cheala si roz, habar n-am ce e cu adevarat, dar e foarte dragalasa. Opening-ul mi se pare foarte enervant, mai ales dupa ce il asculti a cincea oara. Prima oara zic ca merge, dar dupa aceea devine foarte stresant. Nu prea am ce comenta la acest desen, slabut din punctul meu de vedere.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
Acceptibil. 106 Habar n-am cate episoade am vazut sau la ce episod a fost orpit, presupun ca 9 nu, daca l-au de pe Jetix pe timpul (vorba din batrani) cand l-am vizionat (exprimare gresita, lene sa ma corectez, o manga super yaoi super misto ma asteapta 46 *o aud cum ma striga*). Mi se parea ca Ron (inteligent nume, apropo) o placea pe Kim in unele parti. Pe langa asta, mai e si "veverita" lui care ii placuea naceos (sau cum s-o mai scrie 65) si mai era si ala cu muschi, dar creer. Doamne! Cand i-a trimis flori ca se potriveau la o chestie de la un test ca sa aflii perechea. o.o'' Ce pot zice? Am zis la inceputul propozitiei.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)