Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kiddy Grade

#1
Dupa mai multe razboaie interstelare,omenirea a creat o uniune interstelara.Totusi exista multe dispute si razboaie intre membrii uniunii.Pentru a rezolva aceste neintelegeri,s-a format o organizatie secreta,cunoscuta sub numele de GOTT,care antreneaza agenti cu superputeri.
Agentii Eclair si Lumiere sunt doua fete cu abilitati neobisnuite,fiind partenere de mult timp.In curand ele vor descoperi incetul cu incetul secretele organizatie la care au lucrat.

Personaje:

Eclair: http://img151.imageshack.us/img151/7872/showphpuh0.jpg
Lumiere: http://img151.imageshack.us/img151/1074/...013wy7.jpg
Eclipse: http://img88.imageshack.us/img88/5752/kg...047wg3.jpg
Armblust: http://img144.imageshack.us/img144/2236/...002pe5.jpg
Mercredi: http://img407.imageshack.us/img407/7073/...019ct2.jpg

1.Ce parere aveti despre anime?
2.Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
3.Eclair vs Alv.Argumentati!
4.Sinistra vs Dextra.Argumentati!
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Ah, Kiddy Grade 105
Unul dintre primele anime-uri pe care le-am vazut pe Aplus. Inca imi aduc aminte cu placere de el.
A avut de toate, si actiune, si drama si chiar si ceva comedie. Ca sa nu mai zic de multe fete frumoase 65
Personajul meu preferat a fost Armblast. Era atat de smecher si de calm si iesea cu fata curata din orice situatie. Iar valiza lui parea fermecata si buna la toate 21
Dintre fete mi-a placut mai mult de Lumiere decat de Eclair. Era mai distinsa si mai stilata 10

#3
Teoretic, Eclair si Lumiere au trait mai multe vieti in decursul a unei perioade lungi de timp, care s-a extins poate pe cateva sute de ani... don't know... nu este mentionat. Odata cu fiecare asa-zisa reincarnare, personajele primesc o noua memorie. Constiinta lui Eclair este afectata de faptul ca isi aminteste unele detalii, cam infioratoare as zice, din vietile trecute, in misiunile sale, ceea ce intampla pe parcursul serialului.
Fiecare personaj are un nume care semnifica ceva, par example, Eclair means stralucire, Lumiere- lumina, Eclipse- eclipsa, se intelege, Mecredi- miercuri, Vendredi- vineri, astea-s din franceza, Armbrust- brat puternic, din germana, etc.

[Imagine: 528517ef.jpg]

voi ce parere aveti despre anime?

#4
Un anime care mie imi place super mult.Este interesant,actiunea este la ordinea zilei..intr-un cuvant este super.Personajul meu preferat este bineinteles Tweedledum.De ce?Pentru ca este super kawaii!!Este atata de dragut cand roseste in momentul in care Tweedldee(cred k asa se scrie).105.Poy dintre cele doua...o aleg bineinteles pe Eclair.Pe Alv nu am putut sa o sufar inca din primul episod...se crede mult prea importanta!Intre Sinistra si Dextera?chiar nu pot alege.Dextera este tipul de barbat puternic,hotarat si feroce(nu va ganditi la animale)in timp ce Sinistra este mult mai inocent..dar defapt este foarte puternic!
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#5
"Ah, Kiddy Grade 105" anime-ul meu preferat...!
De ce?
Pentru ca ma regasesc in el, pentru ca imi place idea de viata eterna... de continuare... de regasirea de sine... nu stiu cat ati inteles de aici dar asta vad eu in el.
Kiddy Grade este un anime care merita vazut
Eclaire si Lumiere sunt personajele principale, dar se pune mai mult accent pe vietile/misiunile trecute ale lui Eclaire.

Pai mi-e imi plac amandoua deoarece ma regasesc in fiecare din ele. La Eclair ma regasesc in stiul de imbracaminte (asta nu inseamna ca ma imbrac chiar ca ea!!!) si in instinctul ei de a actiona repede, iar la Lumi-chan ma regasesc in logica ei si calmul ei. Da stiu... actionez repede, dar am si logica si calm nu prea merge, nu? Dar ce vreti?... asa e o pisica, blanda, dar feroce!!! Oricum nu pot sa aleg intre ele...

#6
1.Este animeul meu preferat! M-a atras prin complexitatea lui, fiind destul de greu de inteles.
2.Personajul meu preferat este Eclair, deoarece exista o anumita asemanare inte noi in purtare, sentimente, gandire...Seman si cu Lumiere prin calmul si logica mea. Nu mai inteleg nimc!!!..........Sunt corcitura, sau ce?.....
3.Dupa parerea mea, Alv este cel mai nesuferit personaj!!!!Pacat de mama sa, Dverger. Alv nu mi-a placut deoarece se dadea prea importanta si i se parea ca numai ea sufera.
4.Ce pot sa spun, amandoi sunt draguti! Dextera este foarte activ si actioneaza dupa impulsuri, iar Sinistra este calm si gandeste la rece. Amandoi fac o echipa pe cinste!

#7
Unul dintre anime-urile mele preferate... pai ce pot spune despre el..

are o actiune interesanta, originala... personajele se cam apropie de mary-sue, dar au un caracter demn de invidiat.
grafica este bunicica, dar se putea si mai bine.
Povestea este complexa si atragatoare, recunosc ca ideea unui ast fel de viitor ma incanta, dar totusi... totul este prea computerizat...
Oricum I love Kiddy Grade!!!

#8
kiddy Grade, tradus in limba noastra Comandoul Fetelor, este un anime foarte interesant cu personaje fascinante si foarte captivante. la prima vedere este mai greu de inteles, eu una a trebuit sa il vizionez de doua ori pana sa inteleg toate detalile acestul anime. Practic, e interesant viitorul redat in acest anime, si mie una mi-ar placea sa fie cu adevarat unul asa. Ehh... personajul meu preferat e Eclair - Fulger - ca si numele ei, ea e mai dinamica fata de Lumiere - Lumina- care e foarte eleganta. Totusi, grafica e bunicica dar povestea e foarte draguta.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#9
Cand am auzit ce se difuzeaza pe Animax, am zis 'Doamne fereste, eu nu ma uit la asa ceva'. Si sa ma vedeti a doua zi cu ochii lipiti (la figurat) de ecran cand se difuza Kiddy Grade. :pfiu:
L-am vazut doar anul acesta, de incapatanata, ca n-am vrut sa ma uit la el mai devreme. Mi-a placut Eclair cel mai mult, cu 'Chiack-chan'-ul ei atat de kawaii :chuu:
Si Lumiere a fost tare draguta in cea dea doua forma, dar nimeni nu se compara cu Eclair dupa mine. victorie

#10
Mi-a placut din totdeauna Kiddy Grade .prinde bine si la fete da' si la baieti va zic asta din propia experienta cu un coleg .
Este un anime cool cu o grafica destul de bunicica ..hm... A fost unul dintre preferatele mele insa acum......nu prea imi mai place.
Personajul meu favorit era (TINETI-VA BINE) Mercredi deoarece era asa de galanta si de distincsa .....Uh si de Lumierre mi-a placut cu faza:" O DOAMNA TREBUIE SA FIE MANIERATA " sau asa ceva nu mai tin minte
La capitolul boys am fost topita dupa Sinistra si parul lui ..(ingerasul mamii ) si imi amintesc ca mereu cand il vedeam ziceam:" nu vii diseara la mine ?"

Kiddy Grade este sooper sweet si desi e destul de vechi (dupa parerea mea) ..ei bine...e inca un anime zooper apreciat



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kiddy Grade 2 Nyappy 10 12.416 22-09-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Akiko


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)