Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just Foto...

#1
Siii dupa atata timp in care am fost ocupara cu chesti gen scoala si grupul foto (o asociatie in care sunt si in care public la diverse expoziti poze) am zis sa incerc sa imi revin daca pot zice asa.. Smile
Acum cateva fotografi.. si mi-ar placea ceva pareri..
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...6027_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...7707_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...8246_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...7980_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...3806_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...3265_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...0289_n.jpg
[Imagine: singa-1.png]
._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"

#2
Am observat ca-ti place sa fotografiezi stropii de apa.Si sa stii ca-ti iasa destul de bine.Insa dintre toate, ultima a fost cea mai reusita.De unde l-ai fotografiat pe parasutistul ala?Din avion?Nici daca as vrea n-as putea surprinde asta.Nu numai din cauza inaltimii,ci si pentru ca s-ar afla in miscare si asta ar afecta mult fotografia.Ai lucrat-o putin pe calculator?(din cauza culorilor,nu altceva).Prima a fost ceva de genul harmony and peace.Ghiocelul ala asa de dulce...Pot sa te intreb unde a fost facuta a patra poza?Dupa forma stalpului si designul lui as fi zis ca e vorba de Viena sau Paris...Si penultima ... cat de mult a trebuit sa apropii camera de fotografiat ? Cu siguranta ai apropiat-o pentru ca se vede asta in background.A treia poza,cu floare da sentimentul de singuratate pentru ca apar,in general, aceleasi culori calde, iar penultima, prin noantele de maro dau sentimentul de batranete.Setul acesta de poze constituie un ansamblu de sentimente si ai facut bine ca le-ai pus asa impreuna si nu le-ai pus la intamplare.Totusi,chiar si modul de prezentare conteaza.In rest, felul in care l-ai fotografiat este OK din punctul meu de vedere.Se vede ca te pasioneaza fotografia.
P.S. Daca lucrezi o imagine pe calcultor(culorile etc)nu-i nimic.Este mai bine sa le lucrezi pentru a crea impresiile si chiar nu reprezinta o problema.Pentru asta sunt programele pe calculator.Sa mai postezi !BYE!
[Imagine: ItachiSig.jpg]









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)