Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jigniri pe forum.

#11
Nu mai conteaza cine a inceput, rostul acestui topic era sa spuneti ce persoane va jignesc, nu sa o dam acuma in "Te-ai luat de fratimiu/sormea/etc/familion? Te tai mah te tai" cine a inceput si-a primit "pedeapsa" si gata. Discutia legata de Nyo incheiate ^^

Other reports?^^

#12
Am avut un conflict cu doi useri de pe zup, Aly ştie cel puţin. Eu am început să îi ignor şi nu am răspuns la ultimele lor mesaje de la profilul meu. Au trecut două zile şi primesc asta:
http://xmages.net/storage/10/1/0/a/9/upl...5b4378.jpg
Nu ştiu cum sună pentru voi, dar e clar ca bună ziua că e o jignire, una mare din punctul meu de vedere. Puteam să mă iau iar la ceartă, dar nu voi coborî la nivelul acelei persoane. Sper să se ia măsuri. O seară bună.

#13
@Yondaime a incalcat orice decenta in noapte aceasta pe chat si implicit un numar de reguli din Regulamentul general al Animezup-ului atacandu-ma direct fara ca macar sa-l fi mentionat macar o singura data in scris. Dovada mai intai

Aceste 2 print screen-uri sunt dovada ca el a inceput sa ma provoace din senin
1.http://postimg.org/image/9ijvvl4a3/
2.http://postimg.org/image/5m1vdhveh/

Iar urmatoarele 4 sunt cu jignirile personale, fara nicio retinere, la adresa mea, for all to see and judge if they want:
3.http://postimg.org/image/ib29t4bo3/
4.http://postimg.org/image/aagfwgfqv/
5.http://postimg.org/image/i581xli3j/
6.http://postimg.org/image/v015qj76b/

Avem aici regulamentul oficial: http://animezup.com/forum/misc.php?page=rules

Dupa cum se poate observa, primele 2 printscreen-uri incalca regula 1 a regulamentului general, deoarece a inceput direct sa combata persoana mea cand in acel moment se discuta de cu totul altceva. Print-urile 3,4,5 incalca regulile 2,6,7 si 15, iar print-ul 6 incalca regula 15, deoarece la acea avertizare ca voi primi warn, nu am scris nicio jignire, ci doar ca nu merita sa fie mod la comportamentul pe care l-a avut, o opinie cat se poate de justificata, daca e sa luam in calcul celelalte printscreen-uri....insa eu tot am primit warn.

Vreau acum sa lamuresc bine un lucru sa nu creada lumea ca fac din mine o victima inocenta, nici eu nu am reactionat in cel mai fericit mod posibil si ma fac vinovat in 2 afirmatii unde am incalcat si eu regulile 2,6 si 7, insa numai ca reactie la invectivele aruncate fara nicio remuscare de stimabilul user... desigur asta nu serveste ca scuza, deci puteti sa imi dati 2 warn-uri, sunt perfect justificate. Cu toate acestea, nu pot sa nu remarc ca nimeni nu a indraznit sa ma apere deloc, absolut nimeni, desi erau o gramada pe chat la ora aceea, atat useri, cat si staff, prin urmare, cu toata stima pentru aceasta comunitate si pentru adminii si moderatorii acesteia, eu niciodata nu o sa stau planta sa fiu batjocorit pentru amuzamentul si orgoliul altora, mai cu precadere ale unuia a carui datorie ar fi fost sa ne apere de exact acest gen de comportamente.

Poate ca voi parea un Drama Queen si imi asum acest risc, dar regulamentul este regulament si trebuie sa fie acelasi pentru toti, indiferent ce a facut unul sau altul pentru comunitate in trecut, cat de celebru suntem sau cat de popular am fost in randul fetelor de pe forum la conventiile anime.
Tot bag la inaintare acest regulament, deoarece si eu am fost moderator pe fostul animeplus, pe vremea cand chiar aveai de lucru zilnic cu fel si fel de useri pusi pe harta si cunosc ca fara respectarea regulamentului s-ar crea precedente si s-ar intra intr-un cerc vicios ce ar duce spre fapte reprobabile si neplacute.

Nu cer neaparat banarea lui @Yondaime (desi eu unul sunt de parere ca actiunile lui merita o astfel de decizie, insa nu e locul meu sa decid asta), deoarece eu spre deosebire de el cand vine vorba de mine, ii cunosc meritele si il respect cand nu se comporta cum se comporta, chiar daca nu ii impartasesc opiniile atat despre altii, cat si despre sine si stiu ca acest forum ar avea de pierdut fara prezenta lui, insa dovezile de mai sus arata cat se poate de clar ca nu este potrivit pentru a mai fi moderator. Daca nu se va face nimic in acest sens, puteti foarte bine sa ii spuneti lui @Zuppy sa nu mai se oboseasca sa posteze acel regulament fiecarui nou venit, deoarece oricum cine trebuie sa scape, va scapa, iar cine nu....oricum e nesemnificativ, ca sa il citez pe @Yondaime . Chiar si asa, cine va avea ochi sa vada cine este de fapt acest personaj, va vedea.....eu unul mi-am facut datoria de user al acestui forum de a reclama astfel de abateri, restul depinde de altii sa se autosesizeze.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#14
M-am sfatuit cu ceilalti moderatori si Yondaime a primit un avertisment. Data viitoare cad va zic sa mergeti pe privat si nu mergeti va iau frumusel chatul.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)