Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Insula Dramei Totale

#1
Este un desen animat foarte interesant reteta este cea a marilor show-urii in care lu-am un numar de concurenti si ii aruncap pe o insula (dar nu le spunem nimica inainte).
Concurenti :

Cody - Apratele tehnologice de ultima generatie sunt viata lui din pacate n ua rezista pe insula si a fost dus pe puntea rusini cu barca invinsilor.Lucrul care nu-i place este sa mance "dezechilibrat" .Se crede unul dintre baietii populari dar Cody a crescut singur la parinti care a fost rasfatat toata viata ,cu banii lui isi poate cumpara multe dar nu-si poate cumpara popularitatea si o personalitate care sa se asorteze cu el.


Owen - Nu-i place atunci cand nu m-ai are sos la cina,mirosurile sale sunt viata lui ,acesta este foarte nostim n-o fi el cel mai destept dar este foarte optimist.Mai are doi frati mai mar idecat el si acest lucru ii ofera inca protectia parintilor a venit aicia pentru ca tabra de vara esre un lucru distractiv.


Eva - A fost eliminata (mai bine cred concurenti )ii plac luptele si cei care nu-i plac sunt mincinosii si prefacuti .Este venita dintr-o tara est Europeana atunci cand sa mutat acolo copii doreau sa se vb cu ea dar nu au avut vro sansa .Eva face si cascadorii pt. filme dar totusi aceasta se ocpua si cu scoala (nu credeam).

Trent - Ii place noua lui motocicleta iar cea ce nu-i place este faptul ca tatal lui il doreste un contabil nu un pierde vara .Dar si acesta are visul sau este sa aiba un atelier unde poate sa-si construiasca motocicleta preferata.

Izzy-Cei place este sa arda lucruri ,iar ce nu-i place este sa fie respinsa de baieti care ii haituieste .Este cunoscuta pt. faptul ca urla la luna si este alergata de politia canadiana.Atunci cand auditiile pt. show s-au facut Izzy a dormit in fata casei producatorului.

Beth -Sa facut de ras in fata intregi sc,ea este o fata tocilara care doreste sa stea in jurul fetelor populare si poate asa o va observa lumea. Nascuta si crescuta la ferma aceasta si-a facut prieteni printre porci si alte oratani de aceia nu a ajuns prea populara.A venit la concurs deorece asa credea ea ca lumea o va observa.


Katie and Saide - doua prietene nedespartite (poate doar de concurs) un grasa si una slaba amandou cu hobby-urii si neplaceri .La ele totul se imparte in doua nu exista granite.

Lindsay- ce pot sa spun despre ea este draguta dar foarte proasta sa aliat in concurs cu cine nu trebuia deorece a fost usor de manipulat.Ii place de sine iar ce nu-i place sunt chestiile gretoase si munca a fost o gimnasta de valoare pt. echipa dar daca ea este fata lui tata,iar taticul are bani pt. fetita a ajuns o proasta.

Gwen- sa stea singura cu blocul de desen in mana ce nu-i palce este sa fie la moda .Mama sa a crescuta singura de aceia doreste premiul cel mare ,crescand singura afost mai mult retrasa de aceia a devenit putin emo .Ii palce sa stea cu mama ei si sa se joace cu fratiorul mai mic care o iubeste mult,aceasta este cunoscuta in cartier pt. carnea de vita pusa in piscina vecinilor(norocosi cateii din cartier).

Leshawna- fata de cartier care mereu te pune la punct din vorbe deorece le are foarte bine .Ii place sa se dea cu rolele ce nu-i palce de cei care vor sa fie autoritari cu ea.Lucreaza ca voluntara o data pe saptamana la un centru comunitar.

Bridgette- fata frumoasa ce stie sa se dea cu placa nu-i place de omul rau cu "mama natura".Este cunoscuta pt umorul si creativitatea sa a venit pe insula deorece doreste sa trimita mesajul iubiri cosmice.

Duncan- baiatul rau cu suflet bun are o "carapace' groasa nu multi din concur i-au spart-o deorece stie sa se apere foarte bine. Ii place sa faca nazuri dar nu-i place sa ajunga pe mana politiei poate si din cazua faptului ca legea in familia sa vedea de politisti din familie. A venit in concurs pt nu a mai ajunge pe mana politiei si inapoi la casa de corectie.


Harold - ii place literatura fantastica a evului mediu ce nu-i place sunt jeleurile in forma de vierme.Lumea il considera putin cam tocilar dar el era sigur ca pe insula lumea nu-l va mai crede asa.Chiar daca e cam slab acesta demonstreaza in padure ca nu e un prost ci un invingator.


Geoff- sa petrecem asta este cuvantul lui de baza nu-i palc oamenii deprimati si incearca sa-i ajute.De pe coasta de vest de la cele mai bune petreceri din oras vine acesta ,el mai are 5 frati si este de datoria lui sa-i invete cei petrecerea.


Noah-(cine e asta?)ii place sa stea jos in picioare uneori si sa se sprijine cei nu-i place activitatea fizica.A venit pe insula pt. a aplica tehnicile de supravietuire din lumea virtuala in cea reala.


Ezekiel- ii place sa fie educat acasa nu stapaneste limbajul adolescentilor iar aerul curat nu-i place .Acesta si-a dorit mult s vine pe insula deorece dorea sa cunoasa oameni noi acasa fiind invatat ca trebuie sa unoasca numai oameni de calitate si rafinati.


DJ - prietenul animalelor nu-i plac cei care sunt rai cu ele si este foarte sensibil.La 4 ani a plecat din Jamaica dar inca trasaturile sale sunt si fizice dar si mentale de aceia are o atitudine relaxanta.


Heather- ii place sa vb despre cat de grozava este ea iar lucrul care nu-i place este nesupunerea .Aceasta este precupata mai mult cu activitatile extra-scolare nu-si iubeste fratele mai mic dar nici fratele ei nu-i inger ii pune tot felul de capcane prin casa.


Justin- a fost ales pt. ca arata bine cei place lui este de el ce nu-i palce lui sunt lucrurile ne-superbe.Lumea il cunoaste pt. abdomenul sau dar Justin este nascut in borcan deorece mama lui il dorea frumusel si asa a ramas.



Tyler- ii place tot ce tine de sport ce nu-i plac lu isunt gainile de care se teme ingorozitor.Se considera profesionist in toate genurile de sport dar din pacate antrenorii sai au alta parere.



Courtney-competitia ii place dar nu-i place sa piarda (ce combinatie).Ii respecta pe toti in special pe cei care o ajuta,aceasta crede ca lumea merge bine dupa un regulament dar la sfarsit isi da seama ca sa inselat pe sine.


Dupa concurenti imi plac toti inafara de Eva si de Noah nu m-au facut sa rad absolut de loc .Despre desen e super in aceasta prima-vara va aparea o alta serie imi palce grafica si melodia de inceput daca vreti sa-l urmariti in fiecare joi la 20:00 si miercuri si sambata il puteti revedea.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#2
5 Si eu ma uit la Insula Dramei Totale 21 dar doar atunci cand sunt la verisorul meu [ de obicei la mine nu merge televizorul ^^" ], si-mi place ca rad foatre mult... mai ales cand tre` sa descalifice pe cineva 21 [ nu stiu de ce... dar pe mine ma amuza foarte mult faza asta ^^ ] Dintre personaje pot sa zic ca-mi place de Geoff... este cel mai amuzant de acolo ^^ si este kawaii [ nici chiar atat de kawaii ._.' ]... ii plac petrecerile ^^ [ yap, me too ^^ ]... nici mie nu-mi plac oamenii deprimati >.<'... si incerc sa-i ajut, dar cu cei care nu inteleg... nu-mi mai bat capul >>'... si frati / surori nu am ca sa-i invat ce inseamna " petrecere ", dar il am pe vara-miu 21 deja l-am tampit cu anime-urile 21 si cu tot ce-mi mai place mie >.<... Deci... in fond este dragut acest desen animat ^^"
I'm not insulting you. I'm describing you.

#3
Am vazut si eu cateva episoade din Insula dramei totale si pot sa spun ca mi-a placut destul de mult.Mi se pare foarte interesant.Este un concurs in carecele 2 echipe sunt puse mereu in situatii dificile si diferite.Te captiveaza atat prin natura probelor cat si prin modul de reactie al personajelo.Este si o comedie si ceea ce mi se mai pare interesant modul in care sunt construite personajele. fiecare are caracterul sau aparte diferit de celalalt.toti fiind unici si diferiti in modul lor.Este un desen amiuzant si relaxant.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#4
Imi place foarte mult. Am la ce sa ma uit miercuri si joi seara. Imi place ca este destul de amuzant si imprevizibil (de exemplu, nu ma asteptam ca Harold sa se indragosteasca de Leshawna si sa ii scrie un Haiku). Imi place Gwen pentru ca nu este chiar atat de Goth precum se spune si stie cum sa lupte cu scorpia de Heather (nu exista serial cu adolescenti care sa nu aiba o scorpie in ea), iar dintre baieti imi place Chris (prezentatorul), pentru ca pune cele mai tari probe si are cateva replici grozave.
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#5
TDI e cel mai meserie serial de la TV. E foarte cool si cred ca toti care se uita la el au parte de o super distractie.
Personajul meu preferat e Bridget pentru ca e super de treaba si nu supara pe nimeni si bine inteles, pentru ca ii place surf-ul ca si mie.
De altfel, toate personajele sunt interesante in felul lor de a fi, dar nu sunt intotdeauna interesante intr-un mod bun... daca intelegeti ce vreau sa zic.
Cat despre prezentatorul acela Chris... ei bine el ma enerveaza la cuulme cuma rade tot timpul de necazurile concurentilor dar banuiesc ca serialul nu ar mai fi la fel fara el.

#6
Tata mama sunt sanatots
La voi eu ma gandesc
Ce vreau sa fiu voi ma-ti intrebat,raspunsul azi la-ti aflat
Caci vreau sa fiu faimos
Vreau sa locuiesc langa soare
Eu voi lua castigul cel mare
Findca vreau sa fiu faimos
Eu vreau sa fiu,vreau sa fiu faimos .... Cea mai tare melodie de intro de la un desen animat imi place foarte mult cat despre Chris prezentatorul e cel mai tare mai ales cand ii fac alti cascadoriile iar el se lauda cu ele ,ma enerveaza bucatarul acela este prea crepy pt. epoca noastra si da militaria din pot in fiecare emisiune.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#7
Pai ma mai uit uneori la TDI si imi place foarte mult deoarece toate acele teste si totul21Imi place mai mult de Heder sau cum o fi deoarece are o atitudine super si nu suporta pe nimeni din tabara
O urasc pe Izzi deoarece este cam nebuna si ma enerveaza la cule
Deci imi place mult acest d.a
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
Insula dramei totale este desenul meu preferat de pe Cartoon Network xD Deci pur si simplu il ador , este prea superb . De vreo zece ori m-am dus la baie , deoarece faceam pe mine de ras 24 Este o adevarata comedie 24 Chris , prezentatorul , este un nebun 21 Este personajul meu preferat de acolo , deoarece este incredibil omul ala xD Imi place la nebunie cand se enerveaza atunci cand concurentii se plang de conditii si bla bla xD Face niste ochi de mori de ras xD Imi place la nebunie cand ii enerveaza pe concurenti si la eliminari cum face xD Doamne omul ala e incredibil de haios 24 Imi aduc aminte o faza misto din desen cand Chris le spune concurentilor ca cine este eliminat nu mai poate sa se intoarca pe insula , zicand tare NICIODATA xD [ pe un ton asa sexi xD ] . Si cand le aduce inapoi pe Eva si pe Izzy , ceilalti ii aduc aminte de ce le-a spus si Chris se cam enerveaza si zice :"Asa am spus ? Eh , v-am pacalit" xD Tonul vocii pe care l-a folosit a fost super amuzant 24 Chris e the best 15 Daca ar disparea Chris nu ar mai fi PARADIS xD Imi mai place si de bucatar xD Doamne ce ochi ciudati poate avea omul acela 0.o e ciudat rau xD Oricum mor de ras cand face o fata de aia "I'm the devil" si face ochii asa mari 24 Dintre concurenti imi place foarte mult de Leshawna xD E cea mai tare si are niste replici de te da pe spate xD Dintre baieti cel mai superb e Justin =p~ Ce par sexi are xD Nu as dori sa se termine vreodata Insula dramei totale , deoarece este cel mai tare desen din prezent .

Acum a aparut si Actiune Drama Totala , ceva de genul xD Imi place la nebunie acest nou sezon , sa-i spunem asa . Este la fel de amuzant , iar Chris nu s-a lasat de glume xD Din primul episod am ras ca o stricata 24 Chris e fenomenal 21 Imi place noul sezon cum se desfasoara , mai ales la eliminari pune o melodie de aia ciudata si multe poze cu Chris 0.o doamne fereste 21 Si in loc de nalbe le da trofee de aur in forma de Chris 0.o E prea genial desenul . Cred ca are o gramada de fani . Cine nu ar indragi acest desen cand este cel mai bun xD

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#9
M-am uitat şi eu ... la început pentru că nu aveam ce face şi mai nimeream uneori la câte un episod ... Nu mi s-a părut cine ştie ce, pe urmă ... au început să-mi placă Gwen şi Trent.
Unele episoade sunt puţin enervante şi ... se accentuează trăsăturile supărătoare ale anumitor personaje (ca de exemplu Owen sau Bucătarul), însă există şi momente drăguţe.
Ar mai fi de asemenea şi Courtney şi Duncan, care sunt total opuşi şi totuşi sunt drăguţi împreună, mai ales atunci când se enervează reciproc.

Şi Total Drama Action şi Total Drama Island sunt destul de reuşite (deşi nu am reuşit să termin de văzut încă Total Drama Action).Şi ... recunosc, Chris chiar e drăguţ, atât cât poate fi un personaj de desene animate (deşi prea obsedat de el însuşi) şi ... are un anume farmec în episoade.
[center][Imagine: 2ibj691.jpg][/center]

#10
Duamne , nu pot sa cred ca nu mi-am spus inca opinia despre acest desen atat de superb .
Cred ca este singurul desen la care am ras atat de mult ca o stricata =]] Din cinci in cinci minute ma duceam la baie =]] Este un desen-serial ( sa spun asa ) prea tare , am urmarit toate episoadele din cele doua sezoane . Creatorii chiar au avut un simt al umorului . Merita admiratie pentru asta . Imi place mult cum este structurata povestea . Acei concurenti isi sacrifica viata intr-un fel ca sa castige aceea suma imensa de bani =]] De ce spun ca-si sacrifica viata ? Pentru ca Chris este complet nebun si le da tot felul de provocari , de misiuni ciudate , dar in acelasi timp amuzante . Cred ca personajul meu preferat este Chris , deoarece tipul este extrem de amuzant , chiar daca rade mereu de necazurile concurentilor =]] Cred ca daca ar disparea Chris nimic nu ar mai fi la fel =]] Este prea tare .Nici nu as mai urmari desenul , deoarece el este intr-un fel personajul principal. Se iubeste atat de mult , mai ales parul =]]
In actiune drama totala , personajele nu se lasa nici acolo de glume . Imi place mult mai mult al doilea sezon , deoarece mi se pare mult mai interesant , iar competitiile sunt chiar mai bine gandite , decat celalalte . Se poate considera o drama , intr-un mod amuzant , mai ales atunci cand Trent si Gwen intimpinau acele dificultati in relatia lor =]] Justin este extrem de amuzant in sezonul 2 , desi ma mir de ce n-a vorbit niciodata in sezonul 1 o_o Stiu ca a spus "Buna" la inceput , dar dupa aceea doar zambea o_o In sezonul 2 chiar vorbeste mult =]] Si are un rol important intr-un fel xD Nu mai retin exact ce concurent elimina , doar pentru ca i-a spus ca nu are un par frumos xD God , ce nebun xD
Am auzit ca o sa inceapa si un al treilea sezon , total drama musical . Chiar vreau sa-l urmaresc , deoarece am ajuns un adevarat fan al acestul desen , dar stiu ca nici in Canada nu l-au dat la televizor . Am inteles cate ceva din trailer si cred ca o sa-mi placa , deoarece apar si doua personaje noi , iar lui Heather ii mai creste parul =]] Sa vedem daca a mai lasat orgoliu departe xD
Din punctul meu de vedere acest desen merita nota 11+ pe o scara de la 1 la 10 xD . Nu ai cum sa nu-l indragesti , este mult prea tare , mult prea amuzant xD Cred ca fiecare dintre noi care a urmarit acest desen a avut parte numai de distractie .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)