Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inscrieri la concursul de desen de la Nijikon

#1
In cadrul conventiei Nijikon 2009, la standul Animezup va avea loc un concurs de desen dotat cu premii. Vor putea participa pana la 15 concurenti, dintre care primii 8 se pot inscrie deja, lasand un reply la acest topic, iar restul direct la festival. Am ales aceasta modalitate pentru a evita situatia teoretica in care s-ar ocupa deja 15 locuri de dimineata, de catre persoane care nu sunt membrii ai acestui site dar care au ajuns mai devreme.

Prin urmare, daca stiti ca veti ajunge sigur la Nijikon in ziua de sambata si doriti sa va inscrieti la concursul de desen, va invit sa lasati un reply la acest topic. Doar primele 8 persoane vor fi inscrise automat, restul vor trebui sa o faca direct la festival.

Tema concursului va fi "Halloween Cosplay" si se va desfasura sambata, 24 octombrie, intre orele 13 si 14 iar rezultatele vor fi afisate la ora 14 jumate cel tarziu (probabil mai devreme). Desenele vor fi notate cu note de la 1 la 10 de catre membrii juriului (Alecs, Dawn, Raluca-Z si Shiva) si se va face o medie.

Nu in ultimul rand, nu uitati sa ne vizitati la stand, va asteptam pe toti cu bratele deschise (si nu numai).

[edit]Am adaugat ora concursului.
[edit2]Am modificat tema si am adaugat Juriul.

#2
Cum eu oricum nu am dreptul sa particip drept concurent, ma ofer sa fac parte din juriu~ ;D

#3
Perfect, cu tine si cu Dawn vor fi doi membri 4 Mai am pe cineva in minte, dar vom discuta vineri daca se poate.

Si da, ar fi cam ciudat sa participi tinand cont ca tu l-ai creat pe Zuppy si pe deasupra faci parte si din staff 10

#4
M-as oferi sa fac parte din juriu daca....err...mai aveti nevoie? Daca credeti ca incurc or something (nu, acum pe bune) just say so and no hard feelings.

Felicitari pentru initiativa, otherwise.

#5
De ce sambataaaaaaaaaaaaaaa? Gao...hate you guys DX
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

#6
@Amy: Daca am stii sigur ca duminica ar fi mai multi amatori, l-am putea muta

@Raluca-z: Ne-ar mai prinde bine inca un membru al juriului. Discutam acolo dar in principiu da, am fi de acord.

#7
I'm in 4 Zuppy04 Cum as putea lipsi

Ne vedem acolo !

#8
Citez de pe blogul meu:

"Ca să încheiem cu subiectul standul nostru, voi povesti puţin şi despre concursul nostru de desen. Am avut ca temă „Halloween Cosplay” iar fiecare participant trebuia să deseneze ceva pe această temă, doar în creion, pe o coală A4, în intervalul 13-14, pentru a putea noi să afişăm notele până în 14:30, când începea concursul de cosplay. Se făcuse însă aproape 12 şi lucrurile nu mergeau aşa bine, cred că aveam doar vreo 5 concurenţi deci situaţia nu era tocmai roz. Noroc cu Alex care a avut geniala idee de a face o mini-pancartă cu concursul de desen, cu care m-am plimbat prin tot Palatul, de am ajuns să avem 17 concurenţi înscrişi până la urmă. Premiul I, un set de markere special pentru desen, în valoare de peste 200 de lei şi oferit de către sponsorul nostru, PicturaOnline, a mers la Corina, iar pe locul 2 s-a clasat Yzu. Desenele au fost notate de către un juriu format din Alecs, Dawn, Raluca-Z (pe care mi-a făcut plăcere să o cunosc, deşi atunci am uitat să menţionez asta) şi Shiva (în ordine alfabetică). Nu a fost nici chiar win, dar a fost mult mai bine decât ne aşteptam. Acum avem experienţa necesară pentru ca anul viitor să facem un concurs şi mai reuşit, poate unul în colaborare cu Anime-Mania, că tot spunea Bebe ceva pe mess."



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concursul national de proza Mihail Sadoveanu Jasmine 0 2.461 29-09-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Concursuri saptamanale de Fan Fiction si Desen Flaw 0 2.365 11-08-2010, 02:33 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)