Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inscrie-te la concursul de Saiki de la Japan Play Transylvania

#1
[Imagine: saiki-header.png]
Concursul Saiki

Concursul Saiki de la Japan Play Transylvania te provoacă să ieși din rând și să dovedești că ai cel mai interesant talent desprins din cultura japoneză. Nu trebuie decât să urci pe scenă în cadrul concursului pregătit special pentru cei talentați. .
Saiki este cuvântul care definește o persoană cu un talent rar întâlnit. Fie că dansezi, cânți, scrii, desenezi, pictezi sau cucerești cu imaginația ta, acum ai ocazia să trimiți audiența într-un colț de Orient. Conceptul pe care se bazează această competiție este unul asemănător concursurilor de talente din arhipelagul nipon.
Printre „arbitri” se vor număra personalități din domeniul muzical, teatral, dans, artă și cultură tradițională japoneză.
Înscrie-te la concurs și surprizele nu vor întârzia să apară. Play your talent!
Pentru mai multe informatii va invitam pe pagina dedicată conscursului de saiki: http://japan-play.com/ro/contests/saiki
Inscrie-te: http://japan-play.com/ro/contests/saiki/register


Premile constau în vouchere pentru produse(Manga, Figurine, Accesorii pentru Cosplay), o cină sau un prânz la un Restaurant Japonez din Cluj-Napoca, DVD-uri cu jocuri, Accesorii pentru PC şi Console, Tricouri Oficiale, Postere, Insigne şi multe altele.

Vom încerca să oferim premii cât mai consistente şi relevante pentru persoanele înscrise în concurs. Dacă aveţi propuneri de premii le aşteptăm pe adresa de email: contact@japan-play.com


[Imagine: jpt-semnatura.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inscrie-te la concursul de AMV de la Japan Play Transylvania JapanPlay 4 4.192 08-03-2012, 12:13 AM
Ultimul răspuns: JapanPlay
  Inscrieri Aleea Artistilor - Japan Play Transylvania Bebe 0 2.463 05-03-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Bebe


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)